April 22, 201214 yr comment_144810 Pot sa ma bucur ca te-am incurajat!!??!Asa e si Squeaky merge dupa mine ca un catel, frati-miu zice ca am stricat pisicile, raspund la fluierat si se tin dupa mine! lasa atata problema sa aiba ele.Ma bucur mult, mult ca se simte bine si ca nu plange! Report
April 23, 201214 yr comment_144986 Sunt f trista!Pisicuta de 7 ani a verisoarei mele moare incetAre iubita de ea analize bune,ecografie ok dar de 5 sapt nu maninca si bea ff putinAm dus o pe la toti doctorii inclusiv la cei umanii de la sp MilitarNimeni nu pricepe nimicVara mea( a terminat veterinara) ii face glucoza zilnic si vitamine,i am gatit tot ce mi sa spus am cumparat de la cabinete cele mai ca lumea conserveNu se atinge de nimic merge putin zace cu ochisorii in neant ,blanita zgribulita .Plingem ,e f trist ca nimeni nu i gaseste leacul aici la Romanicaouffff...jale mare am in suflet:) Report
April 23, 201214 yr comment_144988 cata-i de alintat Mike, pupam grasunelul.noi am stat la umbra rufelor puse la uscatiar Mitz s-a retras in casaasa dormim noi seara, tot timpul langa mamisi nu poate face nimic fara ca eu sa fiu prezentsi catarat pe compostor sa vada daca strang iarba bine Superbe pisicoante ai in batatura! Report
April 23, 201214 yr comment_144989 Sunt f trista!Pisicuta de 7 ani a verisoarei mele moare incetAre iubita de ea analize bune,ecografie ok dar de 5 sapt nu maninca si bea ff putinAm dus o pe la toti doctorii inclusiv la cei umanii de la sp MilitarNimeni nu pricepe nimicVara mea( a terminat veterinara) ii face glucoza zilnic si vitamine,i am gatit tot ce mi sa spus am cumparat de la cabinete cele mai ca lumea conserveNu se atinge de nimic merge putin zace cu ochisorii in neant ,blanita zgribulita .Plingem ,e f trist ca nimeni nu i gaseste leacul aici la Romanicaouffff...jale mare am in suflet:)Imi pare rau..... Sa speram ca-si va reveni, sau macar vreun medic o sa-si dea seama ce-i cu ea. Da' la cap a verificat-o cineva? Sa n-aiba vreo tumora. RMN, CT...? Report
April 23, 201214 yr comment_144995 Da, e foarte lipicios, al meu spune ca suntem legati de o sforicica.Cum ma ridic vine dupa mine.Ma mut pe canapea langa al meu, vine si el desi dormea pe cealalta canapea Imi e asa de drag si sunt fericita ca in ziua in care vecina a venit sa ma intrebe am spus DA fara sa ma gandesc. Sa pup eu dulce doi negriciosi! Sa stii ca si Cody este la fel, se tine ca scaiul dupa mine si ai mei se supara si ii zice: "numai pe mata o iubesti?!". Si daca cumva ii inchid usa in nas, incepe si plange jalnic sa-i deschid sa vina dupa mine, asta cand ii este lene sa isi deschida usa singur. Report
April 23, 201214 yr comment_144996 Sunt f trista!Pisicuta de 7 ani a verisoarei mele moare incetAre iubita de ea analize bune,ecografie ok dar de 5 sapt nu maninca si bea ff putinAm dus o pe la toti doctorii inclusiv la cei umanii de la sp MilitarNimeni nu pricepe nimicVara mea( a terminat veterinara) ii face glucoza zilnic si vitamine,i am gatit tot ce mi sa spus am cumparat de la cabinete cele mai ca lumea conserveNu se atinge de nimic merge putin zace cu ochisorii in neant ,blanita zgribulita .Plingem ,e f trist ca nimeni nu i gaseste leacul aici la Romanicaouffff...jale mare am in suflet:)Carmaw, pisicuta are acces afara? Unii veterinari atentioneaza ca exista tot mai multe cazuri de babesioza si borrelioza, boli transmise de capuse. Fiind boli raspandite (sau constientizate, n-as putea spune exact) mai ales in ulimii 1-2 ani in Romania, putini sunt veterinarii care le iau in calcul. Edit. Ti-am dat pm. Multa sanatate pisicutei! Sper din tot sufletul sa-si revina. Report
April 23, 201214 yr comment_144999 Carmaw, imi pare rau de pisicutza, este trist intr-adevar pentru ca ajungem sa ii iubim ca pe niste copii! Report
April 23, 201214 yr comment_145010 Sa speram ca se va gasi un leac pentru pisicuta!! Cred ca e o idee buna cu un examen sa vada daca nu are ceva la cap! Din experienta mea, de multe ori trebuie sa insiti foarte mult pe langa un veterinar, sa-l scoti din ale lui! Report
April 23, 201214 yr comment_145119 sarut mine fetele mele....le am tot sunat sunt iar la alt doctor...am transmis tot...oufffMultumesc din suflet de sustinere! Report
April 26, 201214 yr comment_145669 Zerda, da Georgi, Fox, multam de aprecieri. Eu astept sa se faca ora 10 sa sun la vet sa fac programare pe Schatzi.Dimineata m-a cam speriat, il tot simteam ca se plimba prin camera, mai un miau si la un moment dat am auzi ca o vaitatura, l-am strigat , n-a raspuns.M-am dat jos din pat era afara vomita.Am zis ca poate a mancat iarba.Apoi m-am dus sus sa -i dau sa pape, n-a vrut,el care rade tot din farfurie.apoi iara s-a dus afara si a inceput sa stranute. Acum vad ca a mancat si doarme.Dar m-a sperit tare rau de tot.Si atat ma enerveaza fostii ca cica nu au gasit inca carnetul nou, ca sa nu mai zic ca atunci cand mi l-au adus au spus ca e vaccinat la zi, iar acum sa-mi spuna vecina cand i-am spus sa vb iarasi pt carnet, ca defapt anul asta nu l-au vaccinat .Sa nu vorbesc cu pacat, da am un feeling ca defapt asta e singurul carnet de sanatate pe care il are(desi nu e scris in el ca e castrat).In fine, noroc ca maine e sotul acasa si sper sa reusesc sa fac programare, sa vada cum stam, sa-l vaccineze, sa ne programam pt. microcip ca vreau sa-l anestezieze ca pe Mitzi ca nu e placut sa-l implanteze pe viu si eventual sa-i curete si dintisorii daca tot este sub anestezie. Report
April 26, 201214 yr comment_145674 Ioana, sper sa nu aveti probleme de sanatate cu Schatzi! Eu stiu de la Cody cat sufera si el si noi cand vomita si nu se simte prea bine. Pupici pe mustazi la amandoi blanosii! Report
April 26, 201214 yr comment_145677 Ioana, sper sa nu aveti probleme de sanatate cu Schatzi! Eu stiu de la Cody cat sufera si el si noi cand vomita si nu se simte prea bine. Pupici pe mustazi la amandoi blanosii! Multumesc Georgiana, si eu sper sa nu fie nimic rau.El pana acum a fost vioi, singurul lucru care ma ingrijoreaza este ca e f slab in ciuda faptului ca mananca foarte bine. Report
April 26, 201214 yr comment_145680 Ioana, nu a vomat ghemotoace de par poate?Sanatate multa! Si pupici la toti blanosii! Loc preferat de siesta: Report
April 26, 201214 yr comment_145682 Multumesc Georgiana, si eu sper sa nu fie nimic rau.El pana acum a fost vioi, singurul lucru care ma ingrijoreaza este ca e f slab in ciuda faptului ca mananca foarte bine. Are deparazitarea facuta? si asta poate fi un motiv pentru care e asa slab. Report
April 26, 201214 yr comment_145693 [...]In fine, noroc ca maine e sotul acasa si sper sa reusesc sa fac programare, sa vada cum stam, sa-l vaccineze, sa ne programam pt. microcip ca vreau sa-l anestezieze ca pe Mitzi ca nu e placut sa-l implanteze pe viu si eventual sa-i curete si dintisorii daca tot este sub anestezie.Ioana, nu stiu cum le microchipeaza vet-ul la care mergeti, dar la noi n-a fost nevoie, la niciuna din 4, de anestezie. Anestezia are destule riscuri (cu atat mai mult cu cat nu stiti istoricul medical al lui Schatzi), eu n-as apela la ea decat daca ar fi obligatoriu... Carmaw, cum mai e pisica verisoarei? Va tin pumnii, sper sa gasiti pe cineva care s-o diagnosticheze corect, si sa fie ceva tratabil... Report
April 26, 201214 yr comment_145694 Loc preferat de siesta: Siesta in pijama!!!! Sau mi se pare mie?!?! Report
April 26, 201214 yr comment_145699 Ca tot vorbim de siesta, de "siesta" asta in "pijama", va mai aduceti aminte?!?! Ma tot intreb mereu cum o fi reusit Alex sa-l faca sa stea asa cuminte?!?! Report
April 26, 201214 yr comment_145703 Loc preferat de siesta: Siesta in pijama!!!! Sau mi se pare mie?!?! Halatul de baie! Cody e un super pisic si stie ca e iubit de toata lumea, de aia pozeaza asa de nonsalant Report
April 26, 201214 yr comment_145709 Ioana, nu a vomat ghemotoace de par poate?Sanatate multa! Si pupici la toti blanosii! Loc preferat de siesta:Ce dulce e cum sta sub halat.Ghemotoace de blana, n-a vomat, doar odata l-am vazut ca a vomitat cu blanita.El mai vomita uneori dimineata cand ii dau sa pape, infulega grabit apoi vomita tot ce a mancat.Am pis pe seama faptului ca e haplea. Multumesc Georgiana, si eu sper sa nu fie nimic rau.El pana acum a fost vioi, singurul lucru care ma ingrijoreaza este ca e f slab in ciuda faptului ca mananca foarte bine. Are deparazitarea facuta? si asta poate fi un motiv pentru care e asa slab. cand mi l-a adus aveam in casa data de dr o pastila care tb sa i-o dau lui Mitzi peste cateva luni, i-am dat-o lui ca am zis ca daca e cand mergem la dr mai cumpar alta pentru Mitzi care oricum avea deparazitarea facuta.Acum ce sa zic, ca si kg e mai slab cu juma de kil fata de mitzi,da lui i se simt toate oasele [...]In fine, noroc ca maine e sotul acasa si sper sa reusesc sa fac programare, sa vada cum stam, sa-l vaccineze, sa ne programam pt. microcip ca vreau sa-l anestezieze ca pe Mitzi ca nu e placut sa-l implanteze pe viu si eventual sa-i curete si dintisorii daca tot este sub anestezie.Ioana, nu stiu cum le microchipeaza vet-ul la care mergeti, dar la noi n-a fost nevoie, la niciuna din 4, de anestezie. Anestezia are destule riscuri (cu atat mai mult cu cat nu stiti istoricul medical al lui Schatzi), eu n-as apela la ea decat daca ar fi obligatoriu... Carmaw, cum mai e pisica verisoarei? Va tin pumnii, sper sa gasiti pe cineva care s-o diagnosticheze corect, si sa fie ceva tratabil... Myra, microciparea se face prin injectare,dar in momentul in care a incercat sa implanteze Mitzi a inceput sa se zbata, pentru a evita alte probleme dr a preferat anestezia si asa i-am curatat si dintisorii.Noi pe Mitzi am anesteziat-o de 2 ori, orata cand am castrat-o si a doua oara la microcipare fara pb.Oricum decizia v-a fi luata de dr dupa ce il v-a consulta. Avum vad ca a mancat chiar de 2 ori si a venit sa se culce langa mine, nu inainte de as urma ritualul de masarea paturicii pe care doarme Report
April 26, 201214 yr comment_145710 Ca tot vorbim de siesta, de "siesta" asta in "pijama", va mai aduceti aminte?!?! Ma tot intreb mereu cum o fi reusit Alex sa-l faca sa stea asa cuminte?!?! e criminal Report
April 26, 201214 yr comment_145713 Ca tot vorbim de siesta, de "siesta" asta in "pijama", va mai aduceti aminte?!?! Ma tot intreb mereu cum o fi reusit Alex sa-l faca sa stea asa cuminte?!?!Cine l-ar putea uita????? Report
April 26, 201214 yr comment_145720 Multumesc Georgiana, si eu sper sa nu fie nimic rau.El pana acum a fost vioi, singurul lucru care ma ingrijoreaza este ca e f slab in ciuda faptului ca mananca foarte bine. Are deparazitarea facuta? si asta poate fi un motiv pentru care e asa slab. cand mi l-a adus aveam in casa data de dr o pastila care tb sa i-o dau lui Mitzi peste cateva luni, i-am dat-o lui ca am zis ca daca e cand mergem la dr mai cumpar alta pentru Mitzi care oricum avea deparazitarea facuta.Acum ce sa zic, ca si kg e mai slab cu juma de kil fata de mitzi,da lui i se simt toate oasele Ai reusit sa verifici ce a eliminat? poate avea ceva si trebuie repetata deparazitarea? Eu asa stiu ca daca are ceva (d aia se verifica cand face) se repeta deparazitarea cam la o saptamana. Report
April 26, 201214 yr comment_145726 Ai reusit sa verifici ce a eliminat? poate avea ceva si trebuie repetata deparazitarea? Eu asa stiu ca daca are ceva (d aia se verifica cand face) se repeta deparazitarea cam la o saptamana. din pacate nu, fiindca taman in ziua aia a facut afara pana atunci chiar daca iesea afara facea tot la ladita, asa ca nu stiu.Oricum am facut programare pt maine la 3 jumatate si vedem ce zice dr. Report
April 26, 201214 yr comment_145734 Oricum am facut programare pt maine la 3 jumatate si vedem ce zice dr. Tinem pumnii!!! Sa fie totul bine! Report
April 26, 201214 yr comment_145739 Offff, numai ce am cititde Schatzi si ma gandeam ce rau trebuie sa fie, si Miss Pisi, s-a gandit ca e cazul sa-mi dea o demonstratie, si mi-a varsat spuma alba dupa ce a miorlait amarnic 2 minute!Asa ca acum ii fierb carne de pui, ca dupa ce a varsat s-a cuibarit langa mine ca atunci cand era mica,mica si torcea, si eu stiu de la doctor , ca uneori torc ca sa se linisteasca! OFFFFF Azi trebuia sa sarbatorim ca cele trei mici fac 7 ani! E lasa ca sarbatorim cu carne de pui! Report