Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

MAYA, pupici pe nasuc lui Mike si bine ca ati scapat si de asta! Si deci a ramas fara un dintzisor, cum se descurca cu rontzaitul?!

Si Cody dupa anestezie s-a comportat la fel ca Mike si a trecut prin trei anestezii pana acum. Asa ca stiu cel mai bine prin ce ai trecut! :floare: :floare:

[center]Asa ne dezmierdam noi înainte de a ajunge la vet, în urma cu o saptamîna. Savuram soarele pe burta, adierea vîtului prin blanita...

... Deodata mi-am simtit genunchii moi, patrunzînd încet în partea dorsala...

....

Sînt mîndra de baietii mei, ca au rezistat eroic. Mike ca si-a revenit la rutina de zic cu zi, si Dan ca n-a lesinat la vet :)

Un pup mare lui Stirbeatza :)

Si :) pentru curajosii cu genuchi moi :-*

Un pup mare lui Stirbeatza :-*

Si :) pentru curajosii cu genuchi moi :)

Motana, pe unde-mi umblashi, ca nu te-am vazut demultishor?!?!

Mi-e dor si de blanosul tau, pupici pe mustatzile lui!

• Author

Merci, fetelor!

Mike n-are treaba. Cred ca, doar în prima zi l-a incomodat putin lipsa coltului. Simtea ca-i lipsea deva din gura. Acum îl doare-n papuci. Alearga toata ziulica, parca a mai dat jos vreo 100 de grame =)) , devine tot mai barbat... se transforma pe zi ce trece. Devine Alfa Ferdinand :tongue3:

Azi chiar a vînat o pasarica! Magarul! :thumleft: Vetul zicea sa nu-mi fac griji, ca dintii aia lungi sînt avantajosi la vînat, nu la halit. Dupa cum se pare, Mike e un vînator mai bun fara colt! :snorting:

Asa rau mi-a parut de sarmana pasarica, iar el era asa mîndru de isprava facuta! Noi am fost plecati în Austria, si cînd ne-am întors, ne-a "mieunat" pe terasa, sa ne arate!

Hazel, pai pufosenia tinea locul cald :toothy6:

Ioana, n-ai pus clapita înca? Sau nu mai pui?

Maya, un :floare: pe mustatile baiatului blanos si cate un :floare: :floare: parintilor stresati.

Maya, inca n-am pus clapitza, sper sa o punem cat de curand,mi-ar fi mai usor,fiinca dimineata domsoara vine si trage de usa de la terasa ca sa iasa,el nu cere afara,adica nu galagios,fuge la usa cand ma vede,da nu dispera ca ea.

In schimb o deosebire intre ei,domsarul cand se spala plescaie de te trezeste din somn si cum vine si doarme cu noi e vai si amar de urechile noastre :floare:

Oricum s-a acomodat foarte bine,doar Mitzi inca se tine pe pozitie nu vrea sa-l acepte il hasaie sau daca el se apropie mai mult ii trage labute.Mai are momente cand nu-i spune nimic cum a fost acum cateva zile cand s-a dus el la ea,i-a dat un pupic si a fugit.Cred ca a fost prea rapid si nu s-a prin s ea :floare:

Pana acum el a venit doar odata cu un soricel,in rest vaneaza si mananca fluturi :floare:

Si special pentru Piscotel (Mama lui Piscot) vi-l prezint pe Piscot, motanul matusii sotului, tare cuminte si iubaret. De cum mi-a spus cum il cheama, m-am amuzat teribil aducandu-mi aminte de Piscotul portocaliu al lui Lili.

post-88-13334429156016_thumb.jpg

Smokey-Pokey

post-30-13336060571556_thumb.jpg

post-30-13336060772017_thumb.jpg

post-30-13336060891539_thumb.jpg

post-30-1333606108455_thumb.jpg

Pozitie de motan alintat, care nu mai poate de bine:

post-30-13336061220996_thumb.jpg

post-30-13336062088097_thumb.jpg

post-30-13336062329747_thumb.jpg

Pisica reciclabila (in sacul ala adunam plastice si cutii de aluminiu, sa le dam la reciclat):

post-30-13336062983406_thumb.jpg

Doamne ce purcelus pufos ai acolo!! Si pisica reciclabila, cunosc prea bine! Poate mai pui poze si cu Nera!

Ce pufosenii alintate! Smokey & reciclabila haha! Numai bune de zmotocit!

Iar domnul Piscot are asa o figura serioasa si plictisita! Parca zice: ok, hai, mai fa-mi o poza si lasa-ma sa ma duc sa lenevesc!

Pupicei la mustaciosii alintati!!

Al meu da o raita prin maslini,ieri mi a adus o lacusta in casa alataieri o rindunica pe care am eliberato :105:

• Author

alataieri o rindunica pe care am eliberato :crying:

În cazul în care a avut-o deja în gura, mai bine i-o lasai...

Daca va prind pisicile pasarele, si le vedeti/vi le aduc acasa, chiar daca va este mila, întoarceti capul cu sufletul îngreunat, ca pentru pasari este deja prea tîrziu.

În saliva pisicii se afla niste bacterii, care pentru pasari sînt mortale. Contactul este suficient, fara a fi ranite de colti chiar! Din pacate nici o pasare nu scapa cu adevarat din ghearele felinelor =))

Cami, pupam rotofeiul si reciclabila! Trebuia sa scoti si tuciuria la interval =))

cum se pazesc pantofii, pana se cade cu capul pe ei:

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1191.jpg

Pai stie c-atunci cand pune capu' pe ei nu mai cuteaza hotu-a se apropia! Si eu am tigri de paza, am chiar si pantera de paza. :crying:

Imi place si Piscot si "reciclabila", ca sa nu mai zic de burtosu' tolanit si cracit. =))

cum se pazesc pantofii, pana se cade cu capul pe ei:

Maya are pasiune sa se suie pe pantofii mei -trebuie mereu sa-i ascund :floare:

Cami, adorabili burticosii si pufosii! Mor de drag cand isi arata burticile grasune !

Da ii stransese acolo si-i pazea!! Are o poza de cand era pui apropae intrase cu totul in pantofi! :floare:

Smokey-Pokey

Pisica reciclabila (in sacul ala adunam plastice si cutii de aluminiu, sa le dam la reciclat):

Sunt niste dragalasi amandoi si niste alintati, ca toti blanosii de altfel, dar sunt copiii nostri si fara ei nu putem sa ne concepem viata!