March 30, 201214 yr comment_139924 MAYA, pupici pe nasuc lui Mike si bine ca ati scapat si de asta! Si deci a ramas fara un dintzisor, cum se descurca cu rontzaitul?!Si Cody dupa anestezie s-a comportat la fel ca Mike si a trecut prin trei anestezii pana acum. Asa ca stiu cel mai bine prin ce ai trecut! Report
March 30, 201214 yr comment_139989 [center]Asa ne dezmierdam noi înainte de a ajunge la vet, în urma cu o saptamîna. Savuram soarele pe burta, adierea vîtului prin blanita... ... Deodata mi-am simtit genunchii moi, patrunzînd încet în partea dorsala... ....Sînt mîndra de baietii mei, ca au rezistat eroic. Mike ca si-a revenit la rutina de zic cu zi, si Dan ca n-a lesinat la vet Un pup mare lui Stirbeatza Si pentru curajosii cu genuchi moi Report
March 30, 201214 yr comment_139990 Un pup mare lui Stirbeatza Si pentru curajosii cu genuchi moi Motana, pe unde-mi umblashi, ca nu te-am vazut demultishor?!?!Mi-e dor si de blanosul tau, pupici pe mustatzile lui! Report
March 31, 201214 yr comment_140329 O pufoshenie ai in pat! Cum s-a facut ea ghemotoc, draga de ea! Report
March 31, 201214 yr Author comment_140356 Merci, fetelor! Mike n-are treaba. Cred ca, doar în prima zi l-a incomodat putin lipsa coltului. Simtea ca-i lipsea deva din gura. Acum îl doare-n papuci. Alearga toata ziulica, parca a mai dat jos vreo 100 de grame , devine tot mai barbat... se transforma pe zi ce trece. Devine Alfa Ferdinand Azi chiar a vînat o pasarica! Magarul! Vetul zicea sa nu-mi fac griji, ca dintii aia lungi sînt avantajosi la vînat, nu la halit. Dupa cum se pare, Mike e un vînator mai bun fara colt! Asa rau mi-a parut de sarmana pasarica, iar el era asa mîndru de isprava facuta! Noi am fost plecati în Austria, si cînd ne-am întors, ne-a "mieunat" pe terasa, sa ne arate! Hazel, pai pufosenia tinea locul cald Ioana, n-ai pus clapita înca? Sau nu mai pui? Report
April 1, 201214 yr comment_140365 Maya, un pe mustatile baiatului blanos si cate un :floare: parintilor stresati. Report
April 1, 201214 yr comment_140371 Maya, inca n-am pus clapitza, sper sa o punem cat de curand,mi-ar fi mai usor,fiinca dimineata domsoara vine si trage de usa de la terasa ca sa iasa,el nu cere afara,adica nu galagios,fuge la usa cand ma vede,da nu dispera ca ea. In schimb o deosebire intre ei,domsarul cand se spala plescaie de te trezeste din somn si cum vine si doarme cu noi e vai si amar de urechile noastre Oricum s-a acomodat foarte bine,doar Mitzi inca se tine pe pozitie nu vrea sa-l acepte il hasaie sau daca el se apropie mai mult ii trage labute.Mai are momente cand nu-i spune nimic cum a fost acum cateva zile cand s-a dus el la ea,i-a dat un pupic si a fugit.Cred ca a fost prea rapid si nu s-a prin s ea Pana acum el a venit doar odata cu un soricel,in rest vaneaza si mananca fluturi Report
April 3, 201214 yr comment_140754 Ma pregatesc sa ma duc la culcare, iaca ce am in pat Ce poti sa ai in pat, un copil blanos si pufos! Report
April 3, 201214 yr comment_140761 Si special pentru Piscotel (Mama lui Piscot) vi-l prezint pe Piscot, motanul matusii sotului, tare cuminte si iubaret. De cum mi-a spus cum il cheama, m-am amuzat teribil aducandu-mi aminte de Piscotul portocaliu al lui Lili. Report
April 5, 201214 yr comment_141251 Smokey-Pokey Pozitie de motan alintat, care nu mai poate de bine: Pisica reciclabila (in sacul ala adunam plastice si cutii de aluminiu, sa le dam la reciclat): Report
April 5, 201214 yr comment_141252 Doamne ce purcelus pufos ai acolo!! Si pisica reciclabila, cunosc prea bine! Poate mai pui poze si cu Nera! Report
April 5, 201214 yr comment_141254 Smokey-PokeyPozitie de motan alintat, care nu mai poate de bine:Pisica reciclabila (in sacul ala adunam plastice si cutii de aluminiu, sa le dam la reciclat):Superbe mituline!!!!!!! Report
April 5, 201214 yr comment_141258 Ce pufosenii alintate! Smokey & reciclabila haha! Numai bune de zmotocit! Iar domnul Piscot are asa o figura serioasa si plictisita! Parca zice: ok, hai, mai fa-mi o poza si lasa-ma sa ma duc sa lenevesc! Report
April 5, 201214 yr comment_141260 Pupicei la mustaciosii alintati!!Al meu da o raita prin maslini,ieri mi a adus o lacusta in casa alataieri o rindunica pe care am eliberato Report
April 5, 201214 yr Author comment_141376 alataieri o rindunica pe care am eliberato În cazul în care a avut-o deja în gura, mai bine i-o lasai...Daca va prind pisicile pasarele, si le vedeti/vi le aduc acasa, chiar daca va este mila, întoarceti capul cu sufletul îngreunat, ca pentru pasari este deja prea tîrziu. În saliva pisicii se afla niste bacterii, care pentru pasari sînt mortale. Contactul este suficient, fara a fi ranite de colti chiar! Din pacate nici o pasare nu scapa cu adevarat din ghearele felinelor Cami, pupam rotofeiul si reciclabila! Trebuia sa scoti si tuciuria la interval Report
April 5, 201214 yr comment_141385 cum se pazesc pantofii, pana se cade cu capul pe ei: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1191.jpg Report
April 5, 201214 yr comment_141398 Pai stie c-atunci cand pune capu' pe ei nu mai cuteaza hotu-a se apropia! Si eu am tigri de paza, am chiar si pantera de paza. Imi place si Piscot si "reciclabila", ca sa nu mai zic de burtosu' tolanit si cracit. Report
April 5, 201214 yr comment_141439 cum se pazesc pantofii, pana se cade cu capul pe ei:Maya are pasiune sa se suie pe pantofii mei -trebuie mereu sa-i ascund Cami, adorabili burticosii si pufosii! Mor de drag cand isi arata burticile grasune ! Report
April 5, 201214 yr comment_141448 Da ii stransese acolo si-i pazea!! Are o poza de cand era pui apropae intrase cu totul in pantofi! Report
April 6, 201214 yr comment_141512 cum se pazesc pantofii, pana se cade cu capul pe ei: Hi, Hi, bine ca nu ii si roade! Report
April 6, 201214 yr comment_141513 Smokey-PokeyPisica reciclabila (in sacul ala adunam plastice si cutii de aluminiu, sa le dam la reciclat): Sunt niste dragalasi amandoi si niste alintati, ca toti blanosii de altfel, dar sunt copiii nostri si fara ei nu putem sa ne concepem viata! Report