September 6, 201214 yr comment_162224 Maya si Zerda, va inteleg perfect, de Sf.Ilie lui tati meu i-am comemorat 4 ani de cand ne vegheaza de sus, din ceruri si il simt tot timpul alaturi de noi si golul nu dispare, insa el are locul lui in inimile noastre. Report
September 6, 201214 yr comment_162293 nici dupa 15 ani nu trece...si nu va trece niciodata Oooff, Bris... Report
November 12, 201213 yr comment_170050 Condoleante Zoazorel!Cu timpul, durerea se va potoli, nu vor mai veni lacrimile instantaneu, in aceeasi clipa cu amintirile, dar asta nu inseamna ca va fi mai usor. Doar ca, uneori, vor fi momente in care vei reusi sa-ti pastrezi obrajii curati, lacrimile nu vor mai curge asa de multe. Dar durerea va ramane, indifent cat timp va trece.Nici acum nu m-am dezbarat de obiceiul de-a-ntinde mana dupa telefon, sa-l intreb pe tata cate ceva, sa-i povestesc una-alta. Intind mana, apoi imi dau seama ca sfantu' Petru e total impotriva tehnologiei si nu vrea cu nici un chip sa instaleze vreun post telefonic. De nici un fel. Dar si copiii sunt afectati de disparitia celor dragi, iar cand te astepti mai putin, riposteaza: [i]Mami, du-te în cer! Sună sinistru, da’ nu e. Dat fiind că unul din principiile călăuzitoare în momentele de derută copilească este „pune întrebări”, aflăm că intenţia din spate era alta. - Da’ ce crezi tu că trebuie să fac în cer?- Să vo’beşti cu Bunicu’!- Şi ce să-i spun, mami?- Să coboa’ie aici, jos, la noi![/i] Azi-dimineata, la televizor, au dat un videoclip care mi-a rasunat toata ziua in urechi, desi era prima oara cand il vedeam / ascultam.... http://www.youtube.com/watch?v=_LTsjwiTN7w Report
January 18, 201313 yr comment_181036 Mi-a venit randul sa scriu aici. La o saptamana dupa ce a implinit 91 de ani, a murit bunica mea!Si-a rupt mana si a fost dusa ieri la spital, dar fiind diabetica si cardiaca nu au putut s-o opereze asteptau sa se stabilizeze sa poata decide ce o sa fie mai departe. Dimineata a intrat in coma si la orele 17 ora Romaniei ca ea era in Germania de ani de zile la unchiul meu, culmea unchiul meu era pe drum cu masina din Romania acolo si nu stie, ca nu i-au spus pe drum! Nu stiu ce-o sa fie, daca o ingroapa,o incinereaza, daca ma duc cu tata, ca mama are examen luni, nu fac decat sa plang ca un copil prost de jumate de ora!! N-am cuvinte sa descriu cum a rabufnit din mine toata durerea, desi stiam ca se poate,din cauza varstei, nu te poti obisnui niciodata cu sentimentul de pierdere, nu e niciodata usor, acum ma simt vinovata ca atunci cand a sunat telefonul ascultam o melodie care spunea Give your heart a break!Sa fi fost a mea, nu a ei! Din cauza ei m-am apucat sa gatesc, de aia imi place sa fac diverse, langa ea am invatat atatea, saptamana trecuta va ziceam despre ea, cum rezolva problema cu mofturosii! Ea mi-a zis invata sa gatesti si daca nu-ti place, ia-ti o femeie sa gateasca, dar sa stii ce-i ceri! Stiu ca din ce pare sunt rea si dura dar ma doare inima de mor! Report
January 18, 201313 yr comment_181040 Dumnezeu sa o aibe in paza Zerda.Imi pare rau, iti trimit o imbratisare Report
January 18, 201313 yr comment_181042 Imi pare tare rau, Ioana, cred ca nu esti niciodata pregatit pentru asa ceva. Te imbratisez cu drag si eu. Report
January 18, 201313 yr Author comment_181043 Imi pare rau, Ioana. Sincere condoleante si o îmbratisare http://www.smiliesuche.de/smileys/troestende/troestende-smilies-0011.gif Report
January 18, 201313 yr comment_181044 Ioana, DD s-o hodineasca in pace, si pe tine sa-ti aline din durere. E greu mereu cand pleca mai mult sau mai putin pe neasteptate cei dragi.Kiss&hug si de la mine. Report
January 18, 201313 yr comment_181046 Ioana, condoleante si multe imbratisari.Dumnezeu s-o odihneasca! Report
January 18, 201313 yr comment_181047 A cazut din cer ca traznetul! ieri dimineata totul era ok. La orele 15 fractura, azi dimineata coma, azi la 17 end of the road!Tata mi-a dat-o pe mama la telefon ca nu mai putea vorbi, si tata e genul puternic!Parca ar fi asteptat ziua ei, s-o sune toti nepotii sa le ureze toate cele bune, pe urma nu a mai avut forta! Report
January 18, 201313 yr comment_181052 Multumesc de ganduri bune! Sunt in starea aia in care nu stiu de ce sa m-apuc stiu ca era previzibil, probabil a fost o embolie de la fractura, un cheag...Macar cum zice vara-mea care a stat cu ea, fiind in coma, a fost linistita, nu s-a chinuit! Ce poti sa-ti spui ca sa nu mai urli la peretii goi! Report
January 18, 201313 yr comment_181054 Zerda, condoleanţe ţie şi familiei şi Dumnezeu să o odihnească. Report
January 18, 201313 yr comment_181058 Sunt sigura ca la ora asta e in rai, ca a fost o femeie ca painea calda! Report
January 18, 201313 yr comment_181063 Multumesc! Mie mai grija mi-e de tata, ca a luat-o foarte tare drept in inima! Sunt eu egoista ca je veux parler a mon pere!?!?! Da, sunt, dar ma doare durerea lui ca si cum ar fi a mea, banuiesc ca asta inseamna familie! Report
January 18, 201313 yr comment_181069 Condoleante Ioana si imbratisari calde Din pacate te rezumi a zice, bine ca nu a suferit mai mult..dar durerea, aia nu trece. Report
January 18, 201313 yr comment_181071 Ioana, imi pare tare rau, D-zeu s-o odihneasca in pace!Iti trimit o imbratisare mare de tot! Report
January 18, 201313 yr comment_181075 Ioana, sincere condoleante ! tot timpul cand ne pararesc bunicii dispare si si o bucata din copilaria noastra, adica o bucata din noi.... Report