February 22, 201016 yr comment_22447 Plang de "dincolo" dupa un subforum cu retete pentru microunde! Se poate? Ca io, in afara de mamaliga, habar n-am ce-as mai putea gati la MO!Mancaruri de post?Dulciuri de post? Sar'mana!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
February 22, 201016 yr comment_22451 Plang de "dincolo" dupa un subforum cu retete pentru microunde! Se poate? Ca io, in afara de mamaliga, habar n-am ce-as mai putea gati la MO!Mancaruri de post?Dulciuri de post? Sar'mana!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifZozo,la Retete Vegetariene,se gasesc retete de post(chiar majoritatea sint de post),si se pot lua idei/si inlocui ingrediente, si din cele vegetariene.Un subforum doar pentru retete la MO,nu cred ca se renteaza,ca nu s-ar aduna mai nimic,ca nu prea gateste nimeni la MO...decît cîte o mamaliguta,sau mai fierbe un cartof...poate. Report
February 22, 201016 yr Author comment_22452 Un subforum doar pentru retete la MO,nu cred ca se renteaza,ca nu s-ar aduna mai nimic,ca nu prea gateste nimeni la MO...decît cîte o mamaliguta,sau mai fierbe un cartof...poate.La fel ma gindeam si eu, desi am incercat citeva retete facute integral e folosit foarte putin. Report
February 22, 201016 yr comment_22471 Am precizat sub titlul fiecarei retete vegetariene,care este VEGANA - nimic ce are de a face sau provine din animal!În 2 retete apare ca ingredient vinul,dar se poate lasa deoparte Report
December 17, 201015 yr comment_67993 IMPORTANT! Daca ati primit în ultimele zile vreun mail de la administratia forumului, va rog sa luati personal legatura cu noi.Deasemeni, va rog sa semnalati daca ati primit notificari aiurea de la ArtaCulinara.com Report
December 17, 201015 yr comment_67999 eu nu am primit nici un mail doar ca nu am putut accesa forumul (si nici site-ul) ieri. vad aici ca s-a scris ieri, deci a fost doar pentru unii useri aceasta problema. mie imi dadea mesaj cum ca "nu poate accesa pagina" Report
December 17, 201015 yr comment_68004 eu nu am primit nici un mail doar ca nu am putut accesa forumul (si nici site-ul) ieri. vad aici ca s-a scris ieri, deci a fost doar pentru unii useri aceasta problema. mie imi dadea mesaj cum ca "nu poate accesa pagina" Boni, în urma unui act rauvoitor, forumul a fost închis si puricat în amanuntime, în scopul eliminarii unor falii de securitate. Report
January 27, 201115 yr comment_74347 Pentru evitarea abuzurilor, editarea postarilor proprii nu va mai fi posibila dupa 30 de minute de la postare.Daca aveti motive rezonabile si doriti totusi modificarea postarii, editarea va fi facuta la cerere, de catre un moderator sau un administrator. Report
January 27, 201115 yr comment_74350 Pentru evitarea abuzurilor, editarea postarilor proprii nu va mai fi posibila dupa 30 de minute de la postare.Daca aveti motive rezonabile si doriti totusi modificarea postarii, editarea va fi facuta la cerere, de catre un moderator sau un administrator. Adica ce abuzuri? Report
January 27, 201115 yr comment_74352 Pentru evitarea abuzurilor, editarea postarilor proprii nu va mai fi posibila dupa 30 de minute de la postare.Daca aveti motive rezonabile si doriti totusi modificarea postarii, editarea va fi facuta la cerere, de catre un moderator sau un administrator. Adica ce abuzuri? Adica abuzuri de felul asta Care încalca articolul asta din regulament : [i]5. Sunt strict interzise: ...i. Stergerea propriilor mesaje, sau editarea lor abuziva, astfel încît sa impiedice lizibilitatea si cursul logic al unui topic....[/i] Report
March 11, 201115 yr Author comment_81325 La cererea lui CatiCris am creat un subforum, Retete rapide, in forumul Retete de mincaruri. Decrierea e suta la suta ideea lui Piscotel, daca aveti alte sugestii spuneti-mi. Report
March 12, 201115 yr comment_81357 Poate ati observat, poate nu, raluca-elena a hotarît sa ne paraseasca în favoarea vechiului forum.Ne pare rau ca aceasta comunitate nu mai este pe gustul ei, dar îi respectam decizia si îi multumim pentru tot ce a facut aici. Ne vom gîndi împreuna la cine ar putea sa ocupe postul de moderator ramas vacant. Raluca, îti dorim succes si multi noi prieteni. Report
March 13, 201115 yr comment_81544 La cererea lui CatiCris am creat un subforum, Retete rapide, in forumul Retete de mincaruri. Decrierea e suta la suta ideea lui Piscotel, daca aveti alte sugestii spuneti-mi. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Multumim Adriana.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Am insa o intrebare.Am postat o reteta noua in subforumul Retete Rapide la ora 22 si 13 minute ,dar nu s-a afisat in : "View new content".E ora 22 si 18 minute si tot nu a aparut.Sa fiu mai clara.Daca o caut in Retete Rapide,o vad,dar nu apare topicul in pagina cu noile postari.No nu stiu cat de clar am explicat. Report
March 13, 201115 yr Author comment_81560 Eu l-am vazut acolo in View New Content, ti-am raspuns, dupa care acum am vazut ca a raspuns si Laura.nu stiu ce sa-ti zic Report
March 14, 201115 yr comment_81576 Acu il vad .Cred ca era obosit calculatorul,sau eu.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
March 20, 201115 yr comment_82606 Poate ati observat, poate nu, raluca-elena a hotarît sa ne paraseasca în favoarea vechiului forum.Ne pare rau ca aceasta comunitate nu mai este pe gustul ei, dar îi respectam decizia si îi multumim pentru tot ce a facut aici. Ne vom gîndi împreuna la cine ar putea sa ocupe postul de moderator ramas vacant. Raluca, îti dorim succes si multi noi prieteni. Imi pare rau sa aud asta. Report