October 18, 201015 yr comment_60481 [font=Arial][size=2]Sotul meu participa la o promotie pe site-ul unui magazin virtual si are nevoie de cat mai multe "puncte"...am zisca-l ajut si euhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif. Daca nu va deranjeaza sa va rapesc un minut, v-ar ruga saaccesati urmatorul link: [/size][/font] http://reteaua.emag.ro/c/MotoSadik[font=Arial][size=2][/size][/font]Trebuie doar sa introduceti codul de securitate si sa apasati butonul confirma. Multumesc anticipat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif[font=Arial][size=2][/size][/font][font=Arial][size=2][/size][/font]P.S. Daca topicul e nelalocul lui pe aici va rog stergeti-l. Report
October 18, 201015 yr comment_60579 MotoSadikul îmi multumeste pentru sustinere,iar eu îi urez bafta!Eu am 3 conectii diferite,asa ca a primit 3 voturi Am vazut ca merge doar odata la 24 de ore de la acelasi IP. Report
October 18, 201015 yr comment_60598 MotoSadik iti multumeste pentru sustinere!Bafta multa in continuare! Report
October 18, 201015 yr comment_60604 Eu am dat acolo clik la confirm cod,e ok?!!Pai daca ai scris si tu codul in casuta, apoi ai dai click, e OK. N-a aparut scris: MotoSadik iti multumeste pentru sustinere! ? Report
October 18, 201015 yr comment_60609 paii ce cod tre sa scriu?!!!Cand se deschide link-ul postat de Kiken, apare ceva de genul asta: Ai 2 cuvinte, iar sub ele o caseta. Acolo scrii cele 2 cuvinte, cu spatiu intre ele, apoi apesi tasta Enter. Cuvintele variaza, nu sunt aceleasi de fiecare data. Report
October 18, 201015 yr comment_60611 Asa ma foxule am reusit senks ,stii ca io' cu computeru' e grele rau.... Report
October 18, 201015 yr comment_60613 Asa ma foxule am reusit senks ,stii ca io' cu computeru' e grele rau.... E grele pan' ce prinzi spilu'. Apoi computerele nu mai e asa grele! Report
October 18, 201015 yr comment_60615 E grele pan' ce prinzi spilu'. Apoi computerele nu mai e asa grele!Ei,depinde daca e vorba de o scula mare...sau de una mica (Geany,tu nu ma baga în seama,ca eu continui cu glume de pe alte subforumuri...daca tot fu vorba de computere ) Report
October 18, 201015 yr comment_60616 Ba e grele,ba e grele,nu se prinde fata de mine ca paru de broasca,parca-s batuta-n cap,ci-i' drept. nici nu-mi place de nici o culoare,da de loc,de loc,nu am inclinatie si basta...oofff!! Report
October 18, 201015 yr comment_60617 E grele pan' ce prinzi spilu'. Apoi computerele nu mai e asa grele!Ei,depinde daca e vorba de o scula mare...sau de una mica (Geany,tu nu ma baga în seama,ca eu continui cu glume de pe alte subforumuri...daca tot fu vorba de computere )Ba puteti sa radeti cat vreti ca mare dreptate aveti,sa-i vedeti pe ai mei ce misto fac de mine,sa vezi bubuletul ce butoneaza calculatorul,io' nexam daca nu-mi dai mura-n gura unde sa apas sau ce sa fac,se fini''imi prind urechile si incep sa tip dupa ai mei ... Report
October 18, 201015 yr comment_60619 Ba e grele,ba e grele,nu se prinde fata de mine ca paru de broasca,parca-s batuta-n cap,ci-i' drept. nici nu-mi place de nici o culoare,da de loc,de loc,nu am inclinatie si basta...oofff!! Maica, cum sa nu sa prinza? Vaz' ca pui poze, votezi.... daca asta nu-nseamna prins, apai nu mai stiu cum s-o chema!!! Report
October 18, 201015 yr comment_60623 Ba e grele,ba e grele,nu se prinde fata de mine ca paru de broasca,parca-s batuta-n cap,ci-i' drept. nici nu-mi place de nici o culoare,da de loc,de loc,nu am inclinatie si basta...oofff!! Maica, cum sa nu sa prinza? Vaz' ca pui poze, votezi.... daca asta nu-nseamna prins, apai nu mai stiu cum s-o chema!!!Fatta sa mor io' ca ce mantrenseaza' se prinde,se prinde,nu stiu de exemlpu sa dau quote numai la o bucatica dintr-un text sau sa subliniez ceva...Hanna scuza-ma te rog de off topic de off topic,dar poate frun' suflet milostiv imi spune si mie pe la ajutoare de toate felurile sau ceva...Scuze inc o data... Report
October 18, 201015 yr comment_60627 Fatta sa mor io' ca ce mantrenseaza' se prinde,se prinde,nu stiu de exemlpu sa dau quote numai la o bucatica dintr-un text sau sa subliniez ceva...Hanna scuza-ma te rog de off topic de off topic,dar poate frun' suflet milostiv imi spune si mie pe la ajutoare de toate felurile sau ceva...Scuze inc o data... Sper ca am reusit sa explic cat de cat clar. Iote niste explicatii si poze... Report
October 19, 201015 yr comment_60721 Am vazut ca merge doar odata la 24 de ore de la acelasi IP. Ai dreptate Maya, am votat din nou, acum de la acelasi IP si m-a lasat fara probleme. Bafta! Report