Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

torturi victoria_alba

Featured Replies

Acuma inteleg Geany, zici ca pot eu sa mi le sterg daca sunt mari, asa-i?

Da sau sa modifici o greseala de tipar sau poza intrata de 2 ori etc.. :scratch:

• 3 weeks later...

mai incerc cateva

Foarte frumoase torturile tale, felicitari ! :floare:

Spune-mi te rog, pentru decorurile de pe marginea tortului, facute cu posh-il, ce fel de frisca folosesti ? Imi place ca-si pastreaza modelul!

victoria- esti o comoara la casa noastra ! deci ai de la mine premiul 1 cu toate coronitele disponibile ! torturile cu frisca sunt PERFECTE ! te rog dezvolta nitel cum reusesti sa intinzi frisca de parca ar fi pasta de zahar? poate ne arati in poze pas cu pas tehnica ,ca sigur ai o tehnica speciala , si ce fel de frisca folosesti? multumesc ca existi printre noi (de acum stiu de unde sa ma inspir cand am de facut un tort in frisca :rolleyes: )
  • Author

Vrabiuta, folosesc la ornat frisca vegetala wipping in care pun o lingura - doua de miere de albine si putina esenta de vanilie ruff, dar nu bat frisca beton.

Sa fiu eu mai Daniela daca am vreo tehnica, am un cutit lat si lung si o spatula sa-i zic io, si-o luat-o o pretenara de-a mea de la second si cand o vazut cat i-am laudat-o mi-o dat-o mie ca ea n-o stiut la ce foloseste , o crezut ca este lopatica pt luat felia de tort de pe platou. Intind cat pot mai bine fisca pe tort, apoi imi pun "sculele" astea de finisare intr-o oala care e pe foc si e f fierbinte apa in ea si tot le schimb. Concluzionez; sculele sa fie umede si fierbinti tot timpul.

• 3 weeks later...

Foarte frumoase torturile tale! Ce frumos decorezi cu frisca!!! :angryfire:

Ne spui si noua ce frisca vegetala folosesti?

Vai de mine, cei aici? O adevarata sursa de inspiratie. Felicitari, Victoria, imi place mult cum lucrezi! Oare de ce nu stiam de tine pana acum?
[color=#808000][b]Hai vina-ncoace sa te tzuc!!!! :appl: Ce indemanatica esti in ale decoratului cu frisca!!! Bravissima!!!! :floare:[/b][/color]
  • 4 weeks later...
  • Author

Punticu, multumesc, folosesc frisca whipping vegetala - o bat cu miere de albine si un pic de esenta de vanilie - doar la ornat o folosesc.

Luminis, merci frumos, nu stiai de mine pentru ca nu prea am activitate. Voi toate sunteti foarte inventive, aduceti ceva nou, eu doar imbrac un tort, nu ma duce mintea sa decorez asa ca voi. Mai nou am inceput sa copiez. Am facut doua torturi 90% ca originalul.Eu doar am schimbat forma din rotund in patrat. Vorba lui Dora :P , fac doar lucruri "ordinare".Cum fac poze doar cu telefonul, am nevoie de toata familia sa pun un tort pe net. Fica-mea face operatiunea, fiul meu vine cu telefonul cu card de date...bluetoot...etc. si mai trebuie sa le mai si micsorez, deci mai bine merg o zi la sapa ca-i mai usor.

Dora scumpa, multumesc, asi putea spune ca operele tale sunt in pericol, mi-am pus in gand sa incep plagiatul (stai linistita, numai unul in anul asta si numai in ceea ce priveste ri-ul de pe margine) :P

Foarte faine torturile tale. Imi plac glazurile ca oglinda, frisca care sta perfect, ce mai esti tare!

Vad ca te-ai dotat cu o gramada de scule de decupat de la LB. Le folosesti des? Adica merita banii, ma refer la cele scumpe de peste 30 lei. Am vazut ca ai mirele si miresuca ce se pupa, l-ai folosit de mai multe ori? Ma gandesc ca nu merita banii daca il folosesti o data...Felicitari, eu zic sa mai postezi si la torturile noastre, uite eu abia amu il gasii. :P

• Author

Gloxi merci de aprecieri, mirii i-am luat de vreo doi ani si erau ieftini...de fapt eu am crezut ca e print si printesa.

Deci am facut trei torturi dupa poze : tortul cu mingea, cel cu papuceii l-am pozat doar dupa ce l-a pus in masina si am mai facut unul tot copiat, bine-nteles

post-285-12950048942434_thumb.jpg

post-285-12950049115133_thumb.jpg

post-285-12950049394095_thumb.jpg

post-285-12950049641893_thumb.jpg

post-285-12950049790233_thumb.jpg

post-285-12950049903554_thumb.jpg

post-285-12950050001653_thumb.jpg

• 1 year later...