October 20, 201015 yr comment_60795 Trebuie sa specific ca pozez cu telefonul si nu prea am torturi imbracate in pdz desi mi-asi dori. Report
October 20, 201015 yr Author comment_60796 hopa, ma opresc aici ca sunt cam mari pozele si deranjeaza. O sa ma documentez cum sa le pot mici Report
October 20, 201015 yr comment_60841 Foarte frumoase torturile. Astept si continuarea, repede pana nu se trezeste fata:)Dar spune-ne si cu ce le decorezi? ce glazura folosesti? Si mai ales cum faci danteluta asta fina pe torturi? Am incercat si eu odata si nu mi-a iesit nimic. Era toata tremurata si frisca nu iesea uniform din pos. Report
October 20, 201015 yr comment_60881 Buna Victoria_alba si bine ai venit in familia noastra! Imi plac torturile tale si in mod deosebit decorarea cu frisca a lor pentru ca ai obtinut un model foarte, foarte evidentiat! Tot frisca vegetala folosesti la decorare? Iar crengutele acelea sunt din aceeasi frisca sau e RI?Multumesc!Spor la lucru in continuare si te asteptam cu drag! Report
October 25, 201015 yr Author comment_61495 Buna doamnelor, sa vad daca am reusit sa micsorez pozele Report
October 25, 201015 yr Author comment_61496 Da, scuze, deci nu reusesc. Nu abandonez, scuzati-ma inca o data! Report
October 25, 201015 yr comment_61498 Da, scuze, deci nu reusesc. Nu abandonez, scuzati-ma inca o data! foarte fain lucrezi cu frisca !felicitari !eu zic ca nu-s foarte mari pozele ; pe mine nu ma deranjeaza la ochelari Report
October 26, 201015 yr comment_61650 Bine ai venit Victoria ..sau bine ai revenit ca nu te-am mai zarit de muuulta vreme si vad ca nu ai venit cu mana goala ci cu o gramada de torturi foarte frumoase.Te pup . Report
October 26, 201015 yr comment_61651 Victoria, fiind doar poze fara nici o explicatie a vreunei tehnici, trebuie sa-ti mut subiectul la Dulciuri. Report
October 27, 201015 yr Author comment_61825 Victoria, fiind doar poze fara nici o explicatie a vreunei tehnici, trebuie sa-ti mut subiectul la Dulciuri.Multumesc frumos si scuze inca o data pentru neplacerile create.Acum pun tortul fiicei mele din ianuarie.Primul in pdz (Adriana of course), ea o fost tare nefericita ca nu i-am pus babarute.uk1.docuk18.doc Report
October 27, 201015 yr Author comment_61826 E si mai incurcat sa postez asa. Cred ca nu se vede nici atat. Si eu care credeam ca am descoperit gaura la macaroana. Report
October 27, 201015 yr comment_61829 Victoria ai niste torturi superbe,felicitari ca ni le impartasesti...De ce ai probleme cu postarea pozelor?...eu intai le modific folosind functia edit la 600 din 1240 cat au ele initial,nu stiu daca asta e problema ta... Report
October 28, 201015 yr Author comment_61975 da,da, Geanny, asta e problema mea, numai ca eu nu stiu unde gasesc functia asta de micsorare Report
October 28, 201015 yr comment_61981 Draga victoria pozele tale din my computer(adica your computer )dai clik pe poza ta si sus iti apar niste iconite,dai pe cea care scrie edit si-ti arata poza cat ecranul si cu niste iconite in dreapta una sub alta,dai pe cea care scrie resize si o sa-ti dea o ferastra in care scrie 1240 dai clik si te duci cu bak space,si scrii in schimb 600 e suficient dar le poti face si mai mici 400de ex.dai sa inchizi din colt sus si-ti va aparea o fereastra in care te intreaba daca esti deacord cu micsorarea dai ok,procedezi astfel cu toate pozele pe care vrei sa le postezi si apoi le dai in bara de jos si vii cu ele aici pe forum...Cel mai bine e sa le ai pe ale tale in calculator in dimensiunea lor si sa le copii in E si apoi sa te joci cu ele cu dimensiunea,originalele sa-ti ramana tie asa cum erau poate-ti mai trebuie vreodata. Acolo la edit in afara de functia resize(micsoreaza)mai ai britnes(te mai poti juca cu lumina)contrast etc. nu stiu ca nici eu nu ma prea pricep,dar oricum poza nu o strici ca el te intreaba si pana nu dai tu ok nu-ti salveaza modificarea...Sper ca ti-am fost de ajutor,ca si eu is varza si nu ma prea pricep... Faine rau torturile tale felicitari... Report
October 28, 201015 yr Author comment_61982 Tortul asta din pacate nu prea e finisat ca initial am vrut alt model Report
October 28, 201015 yr Author comment_61983 Nu stiu daca se vad la voi bine, mai pun cateva si din cele dinainte, micite Report
October 28, 201015 yr Author comment_61985 tango merci , folosec glazurile Adrianei iar 'danteluta" e royal icing-ul Dorei. Le multumesc amandurora, recunostinta mea vesnica pentru altruismul lor.divinamultumesc, folosesc la ornat fisca wipping in care mai pun o lingura de miere si esenta de vanilieDani_elamultumesc frumos!Lissate pup si eu, a trecut un an, urma sa fac pentru cununia fiului meu aperitivul tau asuta dar fiindca am ajuns la 35 de invitati am renuntat, dar n-am uitat multumescAdrianamultumesc pentru ajutor si pentru ca ati fost ingaduitoritoare cu mine, daca ati putea sa stergeti pozele mari sa nu deranjezeGeanymerci pentru ajutor, chiar te pricepi Report
October 28, 201015 yr comment_62012 Victoria daca vrei sa-ti mai spun despre poze direct aici sa-mi spui daca nu sunt in josul paginii principale a forumului,intrebari de toate felurile si incercari de toate felurile,poti sa mai ceri directive acolo si sa te joci cu poze acolo de incercare cat vrei... Report
October 28, 201015 yr Author comment_62016 Sa "traduc" ultimul tort ca nu se prea intelege. Nu am apucat sa pozez si din alta parte masina lui fred flinstone pentru un fan mercedes.Pun si tortul fiului meu de la cununie. Am vrut sa-l imbrac in pdz si dragele mele, toata familia o intins la pasta si dupa eforturi sustinute abia daca era cat basca aia ce se pune pe jitul de la bicicleta, deci am pus mana pe frisca si gata. Report
October 28, 201015 yr Author comment_62017 Acum am vazut aranjament de craciun pe perete ,masa a fost la casa de oaspeti a uzinei, o in 31 oct 2009 Report
October 28, 201015 yr comment_62018 Foarte frumoase vad ca ai reusit sa stii ca poti sa modifici si pozele pe care deja le-ai postat mai mari,dai edit la postare,apoi iti apare si functia full editor,dai si ala si-ti afiseaza postarea ta originala cu seria de la foto si pozele in josul paginii,dai cu backspace stergi seriile din pagina si in dreptul pozelor jos dai delete,si incarci din nou pozele pe care sa le ai pregatite in bara de jos in dimensiunea pe care o doresti tu.... Report