Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

Featured Replies

Clar încerc toate variantele, de exemplu mie și orezul simplu, fiert în apă, îmi dă în foc dacă pun capac :blackeye:

Cand faci orez la masinaria asta? Nu are o supapă pentru eliberarea presiunii? :o

Ba da,are! Azi am făcut lapte cu orez, o cupă de orez cu una de lapte cum scrie la prepararea orezului, dar….orezul a ieșit cam aldente și s-a și prins de vas și a ieșit puțin prin supapă. Dupa ce s-a terminat programul am mai pus o măsură de lapte și era OK la consistență.

Mai târziu încerc cu orez prefiert să văd ce iese. La programul poridge,am niște nelămuriri, la cantități, așa ca fac testări.

Mi se pare o idee bună. Gătești orezul folosind funcția normală, cu o cană de orez și una de apă, iar după ce e gata, adaugi laptele și continui gătirea până ce orezul se îngroașă.si devine cremos.

L-am luat pe fras-u lu' Cuckoo, ca prea parea singur - poza de pe net, ala real e pe drum - air fryer, grill, bake and roast - cica air fryer si gratarul ar fi super - va mai povestesc dupa ce ajunge.

18390495_3.jpeg

Ooo, ce fain ii cucu asta! Abia astept recenziile! Cred ca gratarele m-ar interesa mai mult, si ce capacitate are. Merita pentru o familie de 4 persoane, sau e prea mic?
Dex, aștept recenzia ta, reală despre astfel de aparat. Să îl folosești cu spor!

Adi, baga un ochi la linkul asta, ca e reducere 40% pina vineri - 6 qt - pret super bun - nu stiu ce sa spun, ca nu am avut asa ceva pina acum

Cuckoo

Merci, Dex! Suna bine insa un comentariu (parca pe Amazon) zicea ca in general e ok pentru 4 portii dar mici. Daca era un pic mai mare cred ca l-as fi luat. Astept totusi sa vad ce zici si tu.