April 2, 20215 yr comment_266160 Vezi daca dai banii pe prostii, nu pe ce trebuie ?Acuma serios, imi pare rau ca n-ai avut stampila, mi se intampla si mie de multe ori ca nu m-am organizat la timp si n-am ce mi-ar trebui in momentul ala (sau ce cred ca mi-ar trebui). Ramane pe data viitoare, oricum aceia pe care i-ai cadorisit vor fi in extaz, cu stampila sau fara.Ca tot vorbim de comenzi... Pe mine sotul ma tot intreaba: "azi trebuie sa soseasca vreun pachet de la Amazon?" Report
April 2, 20215 yr comment_266162 Ar cam fi cazul meu cam asa zice si Stefano sau cind vede trecind vreun curier zice: "Vine la noi, da?" cutia de hirtie e plina de cutiile ultimilor comenziazi au venit de 3 ori Adi, al meu e asa micut, al tau e mai mare?Acu n-am timp de experimente ca gradinaresc Report
April 2, 20215 yr comment_266165 Ar cam fi cazul meu cam asa zice si Stefano sau cind vede trecind vreun curier zice: "Vine la noi, da?" cutia de hirtie e plina de cutiile ultimilor comenziazi au venit de 3 ori Adi, al meu e asa micut, al tau e mai mare?Acu n-am timp de experimente ca gradinaresc Am masurat si are 2,5 cm, cand am comandat nici nu m-am gandit la dimensiuni, oricum voiam cat de mic, nu pentru biscuiti ci pentru "banuti" decorativi. Report
April 2, 20215 yr comment_266172 Vezi daca dai banii pe prostii, nu pe ce trebuie ?Acuma serios, imi pare rau ca n-ai avut stampila, mi se intampla si mie de multe ori ca nu m-am organizat la timp si n-am ce mi-ar trebui in momentul ala (sau ce cred ca mi-ar trebui). Ramane pe data viitoare, oricum aceia pe care i-ai cadorisit vor fi in extaz, cu stampila sau fara.Ca tot vorbim de comenzi... Pe mine sotul ma tot intreaba: "azi trebuie sa soseasca vreun pachet de la Amazon?" Maaare adevar grait-ai! Ala imi statea mie pe creier, banutul decorativ, ce floricici? Greu cand iti vin stolurile si nu mai pleaca... Report
April 2, 20215 yr comment_266173 Am masurat si are 2,5 cm, cand am comandat nici nu m-am gandit la dimensiuni, oricum voiam cat de mic, nu pentru biscuiti ci pentru "banuti" decorativi.al meu zice Amazon ca are 1 cm deci e micut, nu-i bai tot e frumusel si-mi place Report
April 2, 20215 yr comment_266175 adi uite aici cind ai chef sa-l folosesti (eu o sa-mi iau niste ciocolata in pastile din cea pentru acoperit ca sa incerc, ca asa cre ca e deja temperata aia)Pasqualina zice ca a pus sigilul si o bucata de marmura in congelator.A temperat ciocolata apoi a pus o pelicula de-aia transparenta care se foloseste la dulciuri, in italiana se numeste "acetato" pe bucata de marmura (sau metal gros) (eu zic ca poate s-ar putea incerca si cu hirtie de copt sau pergament), a facut discuri de 1 cm de ciocolata, asteptat citeva secunde, pus stampila/sigilul pe ciocolata, apasat 3 secunde si apoi desprins.http://pasqualinaincucina.blogspot.com/2017/08/sigilli-di-cioccolato.html Report
December 10, 20214 yr comment_267170 Ieri, in cadoul de Craciun pe care l-am primit de la firma la care, acum, am un proiect, am gasit un slow cooker Ceva foarte simplu, "basic" ca sa zic asa. Dar nu asta conteaza.In pachet, pe langa alte cacaturi (o sticla de vin bun, doua sticle de berte Trapist, crantanele, etc), mai era si o carticica de bucate pentru slow cooker. Am rasfoit-o in diagonala si am gasit niste chestii misto. Ca, spre exemplu, rendang. De nelipsit pentru a face fried rice. Cap la cap, asta este cel mai misto pachet de Craciun pe care l-am primit vreodata de la vreo firma la care sau pentru care am lucrat. Ca sa nu mai spun ca cutia in care era ambalat tot era plina ochi. Edited December 10, 20214 yr by dragos Report
December 10, 20214 yr comment_267171 no, daca o sa vrei sa ne povestesti avem topic aici https://forum.artaculinara.ro/topic/772-slowcooker/eu tre sa fac varza cu ciolan afumat in ea sper weekendu asta Report
July 18, 20224 yr comment_267639 Din cauza de Dexter care m-a instigat mi-am mai luat 2 microplane Report
July 18, 20224 yr comment_267642 O mandolina mi-ar trebui si mie dar nu mi-a picat sub ochi, inca. Report
November 18, 20223 yr comment_268305 Nu-i chiar pentru bucatarie, e pentru birou, dar nu stiu unde altundeva sa pun.De mult imi doream un ceainic 2 in 1. Report
November 18, 20223 yr comment_268306 Ce dragut e, Boni ❤️! Sa-l folosesti sanatoasa!Am avut si eu 2 dar, desi imi placeau cum aratau, nu mi s-au parut practice si in cele din urma le-am dat. Dar pentru ca ai scris, mi-am adus aminte ca tot voiam sa-mi cumpar o cana de ceai cu infuzor, asa ca mi-am si comandat-o ?. Report
November 27, 20223 yr comment_268338 In sfarsit am ajuns la Ikea si am cumparat 2 termometre interne pentru preparat carne ....de abia astept sa le pun in functiune Edited November 27, 20223 yr by clau_ash Report
February 16, 20251 yr comment_270615 Pentru ca de Crăciun am schimbat mașina de spălat, am primit bonus un tichet cu care mi-am luat un aparat de fiert orez, este mic și îmi plaaaaace cum iese orezul…..deja am testat-o Report
February 16, 20251 yr comment_270618 Pentru ca de Crăciun am schimbat mașina de spălat, am primit bonus un tichet cu care mi-am luat un aparat de fiert orez, este mic și îmi plaaaaace cum iese orezul…..deja am testat-o Sa il folosesti cu placere! Si mie imi place si il folosesc des. Pentru ca de Crăciun am schimbat mașina de spălat, am primit bonus un tichet cu care mi-am luat un aparat de fiert orez, este mic și îmi plaaaaace cum iese orezul…..deja am testat-o Sa il folosesti cu placere! Si mie imi place si il folosesc des. Report
February 16, 20251 yr comment_270620 Pentru ca de Crăciun am schimbat mașina de spălat, am primit bonus un tichet cu care mi-am luat un aparat de fiert orez, este mic și îmi plaaaaace cum iese orezul…..deja am testat-o Fain, sa-l folosesti cu placere! Eu inca stau pe ganduri - imi trebuie, nu-mi trebuie, am loc, n-am loc ?... Report
February 16, 20251 yr comment_270628 Pentru ca de Crăciun am schimbat mașina de spălat, am primit bonus un tichet cu care mi-am luat un aparat de fiert orez, este mic și îmi plaaaaace cum iese orezul…..deja am testat-o Fain, sa-l folosesti cu placere! Eu inca stau pe ganduri - imi trebuie, nu-mi trebuie, am loc, n-am loc ?... Eu de o perioadă de timp sunt mâncătoare de orez, doar fiert simplu cu puțină sare, iar soțul îl mănâncă și el cu aceeași plăcere, așa ca am luat cel mai mic mai simplu aparat , să își facă orez când sunt plecată la copii. Acum are dilema dacă merge să își facă lapte cu orez, ca ar mânca așa ceva zilnic Apropo de loc, voi strânge robotul de bucătărie ca nu îl folosesc, decât o dată pe an și este și mare și voi pune aparatul de fiert orez în locul lui. Report
February 17, 20251 yr comment_270630 cred ca merge minoeu n-am incercat ca aici orezul nu pot sa-l vada in altceva decit risotto sau salata de orezdar nu vad de ce n-ar merge Report
February 18, 20251 yr comment_270637 Pentru ca de Crăciun am schimbat mașina de spălat, am primit bonus un tichet cu care mi-am luat un aparat de fiert orez, este mic și îmi plaaaaace cum iese orezul…..deja am testat-o Sa il folosesti cu placere Mino!Nu știu ce să zic despre gătitul orezului cu lapte în aparatul asta. Mă gândesc că laptele ar putea să se umfle si sa dea peste sau să se ardă sau să se lipească. Vad ca aparatul are program pentru terci (porridge). Poti să încerci cu acela. Nu știu ce sa zic... nu am încercat. Edited February 18, 20251 yr by Wowerful Report
February 18, 20251 yr comment_270638 trebuie facute incercari ma gindesc ca poate fiind temperatura constanta si mica nu se umflavaiiii Wowerful cite amintiri de lapte varsat si ars mi-ai provocat Report
February 18, 20251 yr comment_270639 Clar încerc toate variantele, de exemplu mie și orezul simplu, fiert în apă, îmi dă în foc dacă pun capac Report
February 18, 20251 yr comment_270641 Clar încerc toate variantele, de exemplu mie și orezul simplu, fiert în apă, îmi dă în foc dacă pun capac Cand faci orez la masinaria asta? Nu are o supapă pentru eliberarea presiunii? trebuie facute incercari ma gindesc ca poate fiind temperatura constanta si mica nu se umflavaiiii Wowerful cite amintiri de lapte varsat si ars mi-ai provocat Oh.. imi pare rau Adriana Report
February 19, 20251 yr comment_270649 Oh.. imi pare rau Adriana ei, eram tineri ..amintiri care te inveselesc acum cind te uiti in urma Report
February 19, 20251 yr comment_270651 Clar încerc toate variantele, de exemplu mie și orezul simplu, fiert în apă, îmi dă în foc dacă pun capac Cand faci orez la masinaria asta? Nu are o supapă pentru eliberarea presiunii? Ba da,are! Azi am făcut lapte cu orez, o cupă de orez cu una de lapte cum scrie la prepararea orezului, dar….orezul a ieșit cam aldente și s-a și prins de vas și a ieșit puțin prin supapă. Dupa ce s-a terminat programul am mai pus o măsură de lapte și era OK la consistență. Mai târziu încerc cu orez prefiert să văd ce iese. La programul poridge,am niște nelămuriri, la cantități, așa ca fac testări. Report