December 3, 200916 yr comment_4674 Incep eu? Tocmai a sosit curierul! Pentru taiat cubulete legumele,fructe,cascaval(Adriana e de vina!)12,90€ Un "umeras" pentru cescute de cafea , economisim din spatiu.9,90€ Si de scos samburii la cirese,visine,masline.9,90€ Report
December 3, 200916 yr comment_4773 Eataly ,sa le folosesti cu placere ! 8-) eu mi -am luat tavite de tarta! Report
December 3, 200916 yr comment_4796 Deci mereu tot vina mea e Eu pe cel din poza ta l-am dus la munte, era mai fragil decit cel pe care mi l-a trimit Tana din Canada dar merge.Pentru ca mi-am cumparat altul, muuuult mai bine facut si mai solid si mai si mai si mai...numai atingind grila de cutite m-am si taiat :roll: 20 de euroiinchisdeschiscutia are capac si se pot pastra chestiile taiate in ea Si achizita cea mai proaspata, forma de tort sah, acu tre sa-l fac Report
December 3, 200916 yr Author comment_4815 Eataly ,sa le folosesti cu placere ! 8-) eu mi -am luat tavite de tarta! Multumesc Duchess.Spor la facut tarte! Deci mereu tot vina mea e Si achizita cea mai proaspata, forma de tort sah, acu tre sa-l fac Pai da , ne influentezi! Pozitiv. Vaaaai! Trebuie sa-l fac si eu tortul , am si uitat de forme! Report
December 3, 200916 yr comment_4845 Trebuie sa-l fac si eu tortul , am si uitat de forme!Atunci fa-l tu si-mi dai reteta sigura si o fac si eu Report
December 3, 200916 yr comment_4965 [color=#800080]Sa le stapaniti si folositi sanatoase !Adriana,cam cat costa forma de tort ? Ca taare imi doresc si eu una...[/color] Report
December 3, 200916 yr comment_4967 Adriana,cam cat costa forma de tort ? Ca taare imi doresc si eu una...Eu am dat 30 de euro pe ea dar e nesemnificativ pentru ca a fost licitatie, o sa o intreb pe prietena care a pus-o la licitatie cit a dat pe ea. Report
December 4, 200916 yr Author comment_5237 [color=#800080]Sa le stapaniti si folositi sanatoase !Adriana,cam cat costa forma de tort ? Ca taare imi doresc si eu una...[/color] Eu am cumparat-o din magazin , 35 de euro !Multumim Mona! Atunci fa-l tu si-mi dai reteta sigura si o fac si eu Am facut reteta de pe cutie ,dar nu mi-a placut!Era cam indesat aluatul, vreau ceva mai pufos si moale sa nu-l mai insiropez.Crema ganache! Report
December 4, 200916 yr comment_5365 Deci eu care credeam ca am dat o avere, am iesit ieftin pina la urma Mersi atunci ca mi-ai spus de reteta, o sa folosesc atunci una de care sunt sigura cind i-o veni vremea. Report
December 4, 200916 yr comment_5425 Fetelor sa le folositi sanatose %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> mi-am cumparat si eu niste forme de biscuiti pentru craciun,dar mi-am scapat jos aparatul foto si pana mi-l repara nu am cu face poze Report
December 4, 200916 yr comment_5451 super faine sa le stapaniti sanatoase... asta-i topicu;l meu preferat :laughing7: Report
December 5, 200916 yr Author comment_5557 super faine sa le stapaniti sanatoase... asta-i topicu;l meu preferat :laughing7: Multumesc Ana( pot sa-ti spun Ana?)! Fetelor sa le folositi sanatose %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> mi-am cumparat si eu niste forme de biscuiti pentru craciun,dar mi-am scapat jos aparatul foto si pana mi-l repara nu am cu face poze Alte forme de biscuiti Gabriela? Sper ca se poate repara aparatul foto!Mie mi-a cazut cand am fost la mare cu obiectivul deschis in nisip. Am reusit sa-l curat dar mi se pare ca nu mai merge cum mergea! Il mai am pe al lui Cristi ,si pana la 40 de ani mai am nitel. Report
December 5, 200916 yr comment_5583 Alte forme de biscuiti Gabriela? Sper ca se poate repara aparatul foto!Mie mi-a cazut cand am fost la mare cu obiectivul deschis in nisip. Am reusit sa-l curat dar mi se pare ca nu mai merge cum mergea! Il mai am pe al lui Cristi ,si pana la 40 de ani mai am nitel. se poate repara dar stii ca aici dureaza ceva mai mult(are ceva la clapita unde se pun bateriile)da.alte forme se apropie craciunul..imi place sa fac biscuti si poi sa le daruiesc copiilor din biserica pe care o frecventez nu am copii cum bine stii imi place sa fac si sa daruiesc altora!! Report
December 7, 200916 yr comment_6645 super faine sa le stapaniti sanatoase... asta-i topicu;l meu preferat :laughing7: Multumesc Ana( pot sa-ti spun Ana?)! Sigur ca da Si eu astept sa intre salariile sa ma duc la shopping pt Craciun... de Joi incolo ma apuc rad tot ce gasesc...promit sa vin cu poze. Report
December 7, 200916 yr comment_6661 forma pentru tort sah costa 20 € http://prodotti.reteimprese.it/C/Tortiera-scacchi_29339 Report
December 8, 200916 yr comment_6995 Vrei sa ne oftici? Asta este! Mersi de link! nu , doar cand vazusem pretul mi se paruse mult si am cautat pe net ,eu aveam una veche in tara inca , din germania luata acum cativa ani , in fine sper sa va fie de folos acel link Report
December 8, 200916 yr comment_7075 Si achizita cea mai proaspata, forma de tort sah, acu tre sa-l fac [attachment=0]stamposcacchi.jpg[/attachment] Adriana, sa-mi zici si mie ce reteta faci, eu mi-am luat forma acu vreo 4 ani, ca muream s-o am, dar n-am folosit-o înca Report
December 9, 200916 yr comment_7118 Adriana, sa-mi zici si mie ce reteta faci, eu mi-am luat forma acu vreo 4 ani, ca muream s-o am, dar n-am folosit-o înca Bravo o sa ma straduiesc sa nu las sa treaca 4 ani si la mine normal ca apoi povestesc tot Report
December 9, 200916 yr comment_7260 Mos Niculai,a ajutat la colectia mea de oale emailate,si mi-a adus si una albastra Acu am cerry red,flame/portocaliu si carribean blue.Nu stiu cînd vine urmatoarea,dar cred ca aia va fi lila/Aubergine Asta e ultima,Caribbean Blue http://lh6.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/Sx-zZr-Qh0I/AAAAAAAAArI/6Nj-dn1J6uY/1.jpg http://lh3.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/Sx-zaE9zmhI/AAAAAAAAArM/u3qLltV4scA/2.jpg Report
December 9, 200916 yr Author comment_7319 Mos Niculai,a ajutat la colectia mea de oale emailate,si mi-a adus si una albastra Acu am cerry red,flame/portocaliu si carribean blue.Nu stiu cînd vine urmatoarea,dar cred ca aia va fi lila/Aubergine Asta e ultima,Caribbean Blue Vreau si eu.....chiar si culoarea vantului turbat! Generos Mos Niculai al tau! Report
December 9, 200916 yr comment_7327 Mos Niculai,a ajutat la colectia mea de oale emailate,si mi-a adus si una albastra Se vede ca tu esti cea mai cuminte la ce cadouri frumoase primesti Report
December 9, 200916 yr comment_7329 Vreau si eu.....chiar si culoarea vantului turbat! Generos Mos Niculai al tau! Daca ceri mult,cîndva iti aduce moshu,numai sa taci Report
December 9, 200916 yr comment_7330 Se vede ca tu esti cea mai cuminte la ce cadouri frumoase primesti Cum ziceam,trebuie sa vorbesti mult despre oale..si cîndva ti se da,ca sa mai schimbi subiectul ACu,serios,deci si Dan este foarte încîntat de oale.Asa încîntat ca mai face si el cîte ceva bun in ele Report
December 10, 200916 yr comment_7802 foarte faine oalele Maya Am fost si eu ieri in Athena si am fost la un mall cu chestii de casa...ma rog eu m-am oprit doar la etajul cu cele de bucatarie...am zis ca la restu ma duc atunci cand ne mutam in casa noua si am vauzt si oalele Le Creuset dar de la distanta...am zis ca nu ma uit mai de aproape ca paote nu ma ambtin Dar mi-am luat cateva chestii: mos craciun pt sare si piper 4.5 eurun platou 3 eurdoua palete de silicon si o pensulita mica (aveam 3 dar mari )-fiecare 1eur si doua linguri de lemn-1 eurinele pt servetele 1 eur bucdoua castronele de ceramica albe 3 eur buc...eu le-am luat cu gandul sa fac crema de zahar ars, portii individuale Cam atat deocamdata Report