Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

Featured Replies

Pentru fetele din Ro si mai ales din Buc, care sint interesate de Kitchen Aid stand mixer, cel clasic, a reaparut in oferta Selgros la 1750 Ron.

Aveam restanta un cadou de Craciun in forma de storcator de fructe, si:

post-10-126554541283_thumb.jpg

il cheama Zelmer si e bunut, deocamdata ne acomodam unul cu altul, ramin totusi adepta mincarii fructelor ca atare!

Nu l'am cumpărat încă dar este pe listă, HIGH priority!:

[center]

[/center]

1. Care e avantajul formelor de silicon la briose?

Eu folosesc de ceva timp forme de silicon pentru briose si mi se par de neinlocuit. De ce?

1. Briosele se coc foarte bine si isi pasrteaza aspectul acela ondulat pe margine.

2. Nu trebuie sa mai ung si sa tapetez cu faina formele. Nu se lipeste nimic, indiferent de aluat

3. Sunt flexibile si scoti usor briosa, fara a o deteriora.

4. Sunt usor de curatat si de depozitat. Fiind flexibile le poti inghesui in orice sertar...

Achizitiile din aceasta saptamana:

- forma de baghete

- forafeca cu lame multiple pentru verdeturi

- dispozitiv (claste) pentru scos samburi la masline/cirese/visine

- paleta pentru gogosi/cartofi prajiti etc

207_ffbb393002205ef77703f56d6971e25b_thumb.jpg

207_068a4c1232f6c1783e4ae3eed5c48f0e_thumb.jpg

Buna

Forma de baghete de unde ai luat-o ?

Roxana Anca

Eu lociesc intr-un oras mic si nu am de unde sa cumpar ceea ce imi doresc pt bucatarie, asa ca, solutia mai la indemana este sa comand online.

Azi am comandat cate ceva de aici:

http://www.dadamart.ro/Accesorii_Metalice_Bucatarie/Page-1.aspx

http://www.casutacopiilor.ro/Menaj_si_uz_casnic-Util_in_bucatarie.html

Cand primesc comanda va anunt daca am fost multumita sau nu =))

"Umbrelă" pentru fierbere la abur:

http://i9.photobucket.com/albums/a57/n_puiu/AnNou031.jpg

http://i9.photobucket.com/albums/a57/n_puiu/AnNou033.jpg

25 de lei, de la Megaimage

Ia uitati fetelor , ce am luat eu de la Real , la 9,90 roni :

doriana este foarte util. il am si eu si taie foarte repede si usor blatul

Eu n-as putea trai fara taietorul asta, taie blaturile perfect simetrice :occasion15:

"Umbrelă" pentru fierbere la abur:

O am si eu identica, dar e pentru oala minune mica.

No, acuma ii musai sa-mi iau si eu un ajutor d'asta.L-ai incercat?Fetele ti-i l-au recomandat pe asta de la Fackelmann?!

Si eu am fost pe la cumparaturi,si mi-au picat ochii pe astea,cu toate ca nu erau in "programa culinara",dar pretul era irezistibil.Deci in prim plan: platouri de carton pt. tort, 5 buc la 8.5 ron,o forma de silicon pt.....orice, pret 14 ron , si o sita,7.5 ron.Si am si facut proba silicoanelor :lol: si au iesit astea....Probabil ca nu e reteta tocmai potrivita(e negressa) dar alta nu stiu asa ca..

post-181-126615961826_thumb.jpg

post-181-126615970073_thumb.jpg

Promit sa deslusesc tainele prelucrarii pozelor, si voi reveni cu poze de dimensiuni mai rezonabile.

[center]Cadoul pe cate mi l-am facut eu de Valentine's day (cu banii Valentinului, bineinteles :lol:):

de la Cast Decor, nail-uri si cuie pentru flori, nu stiu cand le voi folosi, ca nu prea le am cu royalul. Cam putine lucruri la Cast Decor de data asta...

post-598-126616148854_thumb.jpg

Rasfatul meu pe ebay: coloranti pudra perlata, tylose powder (trebuie sa invat sa o folosesc, am auzit ca face minuni cu pasta de zahar), crimper pentru pasta, patchword cutters diamant si cos, 3 decupatoare garoafe si 3 decupatoare margarete, 3 decupatoare fluturasi cu nervuri, 2 ustensile pentru modelaj si forme pentru margele mici si mari. Preturi bune pe ebay, mult mai mici decat pe la noi, comanda a sosit in 5 zile de la data platii.

post-598-126616149627_thumb.jpg

de la Daiso, palete de silicon, 3 lei bucata, si silicoanele mele pentru bomboane, 3 lei setul de 4 bucati. Si doua chestii cu bila in capat, cica pentru amestecat ceaiul, eu le-am luat pentru pasta de zahar.

post-598-126616153132_thumb.jpg [/center]

O am si eu identica, dar e pentru oala minune mica.

Să vezi, cînd am deschis-o am avut aşa o ameţeală, m-am gîndit la problemele cu "locul geometric" şi-am luat-o în semn de respect faţă de ăla de-a conceput-o!

si-a luat cineva tigaie cu strat de ceramica? am vazut la selgros la 90 de lei parca, o firma italieneasca.

Nu te supara dar musai vreau sa stiu unde ai facut comanda

Cui te adresezi cu aceasta intrebare? :rolleyes:

Maşină de făcut pîine, 180 de lei:

http://i9.photobucket.com/albums/a57/n_puiu/diverse/AnNou037.jpg

http://i9.photobucket.com/albums/a57/n_puiu/diverse/AnNou038.jpg

Maşină de făcut pîine, 180 de lei:

Sa o stapaniti sanatos si sa faceti paine gustoasa!! Doamne, de cand nu am mai vazut marca asta, stiu ca era buna! Tin minte casetele audio cu muzica de cand eram mica si cele video, dar de atunci nu am mai vazut-o pe nicaieri!

Edit: Era Maxell sau Maxwell, oare? Tre sa ma duc la tata sa vad, ca ma lasa memoria :floare:

Săru'mîna! :floare:

Imi amintesc şi de casete şi parcă erau şi nişte dischete de 3,5", bune într-adevăr.

Fetelor , uitati noua mea achizitie. Am cumparat-o de la un magzin nemtesc si a costat 20 de lei. Se foloseste pentru biscuitii cu unt dar voi probabil ca stiti deja asta. Am si probato de cum am cumparato si sunt foartea multumita de ea.

post-603-126710048109_thumb.jpg