Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

Featured Replies

Faina, eu inca n-am folosit-o dar cred ca e comoda.

Nici eu n-am folosit-o,chiar daca o am de vreo 2-3 saptamani,dar cum am inceput dieta,am ascuns-o,ca sa nu ma tenteze.Dar nu cred ca mai rezista mult.

[center]Vreau sa ma dau mare cu cadoul pe care l-am primit de la sotul meu, dragul de el (de sot), un kenwood nou-nout, exact cum am visat:

post-598-127177833161_thumb.jpg post-598-127177835048_thumb.jpg

Are tot felul de accesorii, blender, storcator de fructe si de citrice, masina de tocat, tot felul de site si razatoare:

post-598-127177836145_thumb.jpg[/center]

Sa insemne asta ca ma vrea mai mult prin bucatarie? :hungry:

Lumi , La multi ani , sa-l folosesti cu placere si cu sanatate !

:hungry:

Sa insemne asta ca ma vrea mai mult prin bucatarie? ;)

Nu , il pui pe Mr.Kenwood sa lucreze si tu stai langa sot ! ;)

woow Lumi! Sa il folosesti cu spor. Acu stiu ca a fost cadou, dar nu stii cam cat costa? Sunt curiaosa daca poti bate 2 l de frisca cu el odata. Am vazut ca scie 4 l , atat e de mare bolul?

La multi ani fericiti !

La multi ani Lumi, sa-l stapanesti sanatoasa pe Ken si sa faci cat mai multe bunatati cu el. Sincer te invidiez pt minunea asta :thumleft:

[center]Multumesc din suflet, Otilia pt urari.

Din cate stiu eu (cu toate ca a fost maaare secret), costa vro 900 si ceva de lei. E luat de pe internet, nu stiu de unde, din Romania, oricum. dar acu' ma pot interesa, ca s-a dus surpriza. Eu am vazut robotii astia Kenwood in Austria, erau mai scumpi, cel mai ieftin era 350 euro si cel mai scump 650 (asta avea tot ce vrei si nu vrei: "scula" de facut carnati, paste, lasagne, bulion si mai multe). Model ca al meu n-am vazut pe acolo, cu siguranta ca e un model mai vechi, care nu se mai vinde in vest, de aia e si mai ieftin.

Bolul e mare, nu stiu cat incape in el, posibil sa mearga 2l frisca.[/center]

[center]Vreau sa ma dau mare cu cadoul pe care l-am primit de la sotul meu, dragul de el (de sot), un kenwood nou-nout, exact cum am visat:

Are tot felul de accesorii, blender, storcator de fructe si de citrice, masina de tocat, tot felul de site si razatoare:

[/center]

Sa insemne asta ca ma vrea mai mult prin bucatarie? :lol:

Foarte frumos cadoul! :thumleft: Sa-l folosesti cu placere! :appl:

Luminis, super cadoul tau ! Sa-l foloseste sanatoasa si cu placere ! Si eu mi-am dorit asa ceva, dar am primit doar un philips (precis n-am scris corect !) da mi lene sa merg la cutie! e doar un mixer cu oala (robot am bosh) da m-a ajutat foarte mult de pasti , cind am avut comenzi destul de multe, timp putin, ajutor zero ! Era celelalte 2 miini care-mi lipseau !

Mie mi-a trimis vara-mea din Germania ( fost maica-sa /matusa-mea la ea) .. carioci alimentare ! Iata-le ! Ma bucur nespus de mult ca s-a ostenit sa le gaseasca ! Nu se prea straduie !( asa-i ce rea sunt ?)

post-366-127196416559_thumb.jpg

post-366-127196418339_thumb.jpg

Lumi, sa-l folosesti sanatoasa pe Ken. Poti sa-mi spui exact de unde l-a luat sotul tau? Mersi

Luminis, super cadoul tau ! Sa-l foloseste sanatoasa si cu placere ! Si eu mi-am dorit asa ceva, dar am primit doar un philips (precis n-am scris corect !) da mi lene sa merg la cutie! e doar un mixer cu oala (robot am bosh) da m-a ajutat foarte mult de pasti , cind am avut comenzi destul de multe, timp putin, ajutor zero ! Era celelalte 2 miini care-mi lipseau !

Mie mi-a trimis vara-mea din Germania ( fost maica-sa /matusa-mea la ea) .. carioci alimentare ! Iata-le ! Ma bucur nespus de mult ca s-a ostenit sa le gaseasca ! Nu se prea straduie !( asa-i ce rea sunt ?)

herlitz are carioci alimantare? :bounce: , vreau si eu :bounce: sa le folosesti sanatoasa

Iata ca am primit cadou de ziua mea si de la finii mei dragi,din Italia,un set de "tortalit";din pacate nu am apucat sa-l folosesc inca,am fost cu Matei prin spitale si inca suntem in recuperare;abia astept sa-l "pun la treaba"!

Vrabiuto,cred ca neamurile nostre dragi,s-au inteles!Am primit si io din Amercica niste coloranti!imi comandasem mai multe chestii dar...si io is rea(lista) :bounce:

Vrabiuto,sa ne spui cum ti-i se par cariocile,si ..cat au costat?!

post-181-12723083105_thumb.jpg

post-181-127230832657_thumb.jpg

Sorella mea, ti-o prezint pe sorella oalelor tale :pupic:

post-4-127238230987_thumb.jpg

Ce frumoasa e.. sa o folosesti sanatoasa, Adriana!!!

Anca sa folosesti cu sanatate acel set de tortalit.....e foarte bun am si eu la fel si nu se prinde nimic de el e tare bun/

Adrianaaaaaaaaaa e foarte fainaaaaaa. Ma bucur ca ai si tu o bijuteria ca si Maya. Sa o folosesti cu spor!

Ce frumoasa e.. sa o folosesti sanatoasa, Adriana!!!

Adrianaaaaaaaaaa e foarte fainaaaaaa. Ma bucur ca ai si tu o bijuteria ca si Maya. Sa o folosesti cu spor!

Multumesc, caut o reteta facuta de sorella mea ca sa o inaugurez asa cum trebuie :)

Sa folositi cu sanatate si placere noile achizitii !

Nici nu stiu care-mi place mai mult :D : cariocile vrabiutei , setul de tortalit sau colorantii Ancai , oala Adrianei ? De toate-as vrea ... :)

Ultima mea achizitie

cel vechi incepuse sa faca figuri si am profitat si de reducerea de 25%

Ultima mea achizitie

cel vechi incepuse sa faca figuri si am profitat si de reducerea de 25%

post-648-127245035688_thumb.jpg

Vrabiuto,cred ca neamurile nostre dragi,s-au inteles!Am primit si io din Amercica niste coloranti!imi comandasem mai multe chestii dar...si io is rea(lista) :)

Vrabiuto,sa ne spui cum ti-i se par cariocile,si ..cat au costat?!

Multa sanatate voinicului, asta-i cel mai important ! Cu neamurile mele nu prea ma laud ca ,inca nu stiu, sunt zgircite sau indiferente :occasion14: ?

Oricum ,primesc foarte rar si chestii marunte, de la ei,desi sunt multi....Asta comparativ cu ce primesc colegele mele de la neamuri.. ai mei zici ca sunt coldusi....desi... chiar nu sunt ! Nu am nici o pretentie de la nimeni, fiecare munceste pentru sine,dar... parca asa.. cite-un flesculet...ar merge...

Le-am incercat pe un tort,(era gata facut si pe feliuta taiata am mizgalit cu carioca , e chiar OK) Pe 13 mai am de facut un tort si va trebui sa le folosesc ca voi avea de scris !

Cit costa ?? Habar n-am... si iarta-mi rautatea .. dar nici nu ma intereseaza... intotdeauna ma revansez, si nu stiu daca nu ies ei in cistig!

Ma tot chinui sa ajung si aici sa va felicit pentru noile achizitii,dar tot ma învîrt si nu ajung nicicum!

Sa le folositi sanatoase si sa va bucurati ustesnsile,oale,roboti si tot ce ati primit.Sînteti iubite!Lumi ,la multi ani! =))

[b]

Sorella[/b],la lecriurzeta ta am ajuns prima data pe blog!Sa o folosesti sanatoasa si sa te bucuri de ea!Eu le iubesc pe lecriuzetele mele!Astept si alte surori,dar am atîtea care le vreau,si tre sa mai stea la coada aubergina mea(ca va fi una violet/aubergine =)) )

[b]

Sorella[/b],la lecriurzeta ta am ajuns prima data pe blog!Sa o folosesti sanatoasa si sa te bucuri de ea!Eu le iubesc pe lecriuzetele mele!Astept si alte surori,dar am atîtea care le vreau,si tre sa mai stea la coada aubergina mea(ca va fi una violet/aubergine =)) )

Multumesc frumos =))

Am luat-o de pe unul dintre siteurile acelea on line de unde se cumpara chestii reduse si pina am ajuns eu nu mai erau toate disponibile asa ca verdele asta a fost ales mai mult de nevoie, mi se pare ca pretul era de 200 de euro si eu am platit-o 110 plus 10 euro de cheltuieli, are diametrul de 28 cm si mi se pare ca greutatatea de 6 kg si ceva.

Ma tot chinui sa ajung si aici sa va felicit pentru noile achizitii,dar tot ma învîrt si nu ajung nicicum!

Sa le folositi sanatoase si sa va bucurati ustesnsile,oale,roboti si tot ce ati primit.Sînteti iubite!Lumi ,la multi ani! =))

[center]

Multumesc, Maya! La multi ani! si tie.[/center]