Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

Featured Replies

Luminis,

Te invidiez in sensul bun pentru achizitie .

Foxi,

Faina lespedea.Ca asa se zice pe la noi la tavi de copt placinte.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Carioci,pigmenti,forme de tort !Felicitari artistelor tortarese pentru ustensilele practice.

Sa ne incantati cu creatiile voastre pentru care va admir !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif

Adriana,

Verdele ala m-a dat pe spate-vorba ta-https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Eu sunt fan verde.De aia sunt si [i]green group.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/happy2.gif [/i]

Foxi,

Faina lespedea.Ca asa se zice pe la noi la tavi de copt placinte.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

:floare: Multumesc, Pisco! :lol:

De lespede parca am mai auzit, da' cand eram copil. :lol: Oare bunica zicea asa? O s-o-ntreb pe mama, ca nu mai tin minte.

am cumparat si accesorii : Vas tocator 1L( marunteste ghiata), Vas tocator 2,2 L ,Set vacuum (pompa si 2 Vase 3 L si 1 L)

post-648-127263483341_thumb.jpg

fetelor, sa folositi sanatoase tot ce v-ati cumparat sau ati primit!!!! (nu primesc nimic, de la nimeni.ce bine ar fi ....)

apropo de lespede ...asa se zice in Ardeal la tigaie (in care mama cocea placinte si clatite).

in sfarsit, am reusit sa-mi cumpar ceea ce am visat cateva luni :)

http://i90.photobucket.com/albums/k275/cellya/IMG_6741.jpg

asta e comanda de pe Lumea Basmelor

http://i90.photobucket.com/albums/k275/cellya/IMG_6743.jpg

astea sunt de la Cast Decor -Bucuresti

acum sper sa am si timp sa le folosesc cat mai mult.

[b]

Sorella[/b],la lecriurzeta ta am ajuns prima data pe blog!Sa o folosesti sanatoasa si sa te bucuri de ea!Eu le iubesc pe lecriuzetele mele!Astept si alte surori,dar am atîtea care le vreau,si tre sa mai stea la coada aubergina mea(ca va fi una violet/aubergine :D )

Multumesc frumos :D

Am luat-o de pe unul dintre siteurile acelea on line de unde se cumpara chestii reduse si pina am ajuns eu nu mai erau toate disponibile asa ca verdele asta a fost ales mai mult de nevoie, mi se pare ca pretul era de 200 de euro si eu am platit-o 110 plus 10 euro de cheltuieli, are diametrul de 28 cm si mi se pare ca greutatatea de 6 kg si ceva.

Sa-mi dai si mie siteul ala cu reduceri,ca mie-mi place verdele!E site italian?

Eu pe unde am vazut,asa verde ca al tau nu mi-a trecut pe sub pupila.Am observat ca în alte tari,mai sînt si alte culori.

Am vazut si un Kiwi Green,care e super,dar la noi nu este/ nici pe siteurile pe care am cautat eu.De aia dupa Caribbean Blue,vreau Aubergine.Daca se gasea kiwi,cred ca aia o luam.De fapt as gasi,doar ca eu vreau sa cumpar sau sa comand de la magazine/siteusi germane,ca în caz de ceva sa am cu cine sa ma cert :-*

Trimite-mi in mp adresa de mail, pentru ca trebuie sa te invit. Unul mi se pare ca are baza in Spania, restul nu stiu, eu te invit si pe urma tu vezi. Pentru mine sunt o cale a pierzaniei :-*

Trimite-mi in mp adresa de mail, pentru ca trebuie sa te invit. Unul mi se pare ca are baza in Spania, restul nu stiu, eu te invit si pe urma tu vezi. Pentru mine sunt o cale a pierzaniei :biggrin:

Ia te rog frumos sa-mi trimiti si mie adresa site-ului asta, sa-mi clatesc si eu ochii :biggrin: !

Trimite-mi in mp adresa de mail, pentru ca trebuie sa te invit. Unul mi se pare ca are baza in Spania, restul nu stiu, eu te invit si pe urma tu vezi. Pentru mine sunt o cale a pierzaniei :notworthy:

Sorello,pai tu ai mailul meu,doar mi-ai mai scris ^_^

Asta care-l folosesc si aici pe forum.

...si din ciclul : "Daca de asta nu aveti,nici sa nu va luati!",ca si eu îl duc azi 'napoi!

post-5-127315345635_thumb.jpg

post-5-127315346985_thumb.jpg

De furie si febra musculara,pentru a toca o ceapa mica si 2 catei de usturoi,am pierdut a 3-a poza.

L-am spalat,sters si bagat 'napoi în cutie,ca altfel mai faceam o poza sa va arat ceapa.Dupa cîteva minute,ma dureau bicepsii,ceapa era tocata aiurea si grob/strivita,un catel de usturoi era taiat în jumatate,si celalalt înca întreg!!!...

De obicei nu ma las încîntata de "scule" prezentate la TV-Showuri,dar na,am zis ca Mr.Easy asta,e o chestiuta mica,cu doua cutite,care logic ar trebui sa functioneze.Gasit,cumparat...rahat!

Nu e bun de nimic.Daca vreti ceapa tocata,trebuie sa o tocati înainte de a o introduce în apartaul ala...sau învîrtiti la el pîna va ia cu ameteala,si în final tot grob tocata,inestectic,si flöashca este! :notworthy:

Buna ziua tuturor si felicitari pentru frumoasele achizitii.Mi-am cumparat si eu cateva (mi-am cam facut de cap :floare: ).Deci cam astea sunt: niste matrite de la www.galeriacreativ.ro (modelaj,machetaj)

[left]post-370-127322683122_thumb.jpg[/left]

[left]post-370-127322686213_thumb.jpg[/left]

[left]post-370-127322688747_thumb.jpg[/left]

[left]post-370-127322692277_thumb.jpg[/left]

[left]post-370-127322699117_thumb.jpg[/left]

[left]post-370-127322701097_thumb.jpg[/left]

[left]post-370-12732270351_thumb.jpg[/left]

[left]post-370-127322706203_thumb.jpg[/left]

[left]post-370-127322708581_thumb.jpg[/left]

[left]post-370-127322711823_thumb.jpg[/left]

[left]post-370-127322715276_thumb.jpg[/left]

[left]post-370-127322717864_thumb.jpg[/left]

[left]post-370-127322854518_thumb.jpg[/left]

Ultimele 2 sunt de pe margele.net.Am vazut niste lucruri frumoase si pe www.picturaonline.ro (modelaj) care merg si la pasta de zahar.

post-370-12732278333_thumb.jpg

post-370-127322785774_thumb.jpg

Ia te rog frumos sa-mi trimiti si mie adresa site-ului asta, sa-mi clatesc si eu ochii :floare: !

Trebuie sa te invit si pentru asta am nevoie de un mail al tau, trimite-mi-l in mp. :hello:

Pot sa indraznesc si eu la o invitatie la acel site?

multumesc!

:floare:

Pot sa indraznesc si eu la o invitatie la acel site?

Of course, scrie-mi numai ce mail sa folosesc, cea pe care o ai in profil?

Precizez ca siteurile astea functioneaza in Italia, nu stiu daca merg si in alte tari.

da cea din profil o poti folosi.

Vad eu...investighez..sper sa mearga si poate fac si livrari in afara Italiei.

Multumesc mult! :hungry:

Hello fetele ! Iar mi-am prins urechile ! Mi-am luat o tava cu donald ! Da sa si mor, daca in afara de cap, mi-e clar ceva ! Ce-o fi acolo d/le ???????

Astept ideile voastre ! Am comanda de 1 iunie, m-o luat gura pe dinainte si am zis de tava cu donald si acu ce ma fac ????? :angryfire:

Priviti:

Am pozat-o si pe dinauntru si pe dinafara poate va dati seama ce-o fi !Chestia aia in fata ar semana cu o laba, da de unde vine ??????? oricum mister, mare mister! ori eu am dat in orbu gainii! :study:

post-366-12735916216_thumb.jpg

post-366-127359163463_thumb.jpg

Eu vad jos 2 picioare. poate isi arunca in fatza o labuta asa:

post-20-127373851169_thumb.jpg

Eu asa cred ca e o mana. Are 4 degete, cat are donald :notworthy:

Si mie tot o capa imi pare... poate e costumat in ceva superman ca parca si pe piept are muschi :notworthy: