September 3, 201016 yr comment_55406 Vrabiuto de unde anume ti-ai luat platoul rotativ asa ieftin? Iubita, s-a deschis un magazin cu produse nemtesti la noi , de-o vreme, da eu doar acu 3 zile am intrat in el, ca nu mi-e in drum si oricum mergeam degeaba ca il primisera doar cu zi inainte si cred ca mai avea o bucata! Cit am fost de fericita nici nu pot sa-ti spun ! Miine il inaugurez! Am fost in viteza la Auchan sa-mi iau carioci alimentare, n-am gasit, l-am intrebat pe tipul de la raion si s-a uitat la mine intr-un mare fel, era tanar si neprihanit, altfel i-as fi zis cate ceva de dulce...in concluzie am plecat fara...cum arata? au si la Auchan Militari? unde le-ati gasit exact?Multumesc Cauta cariocile in librarie, eu acolo le-am gasit! Report
September 5, 201016 yr comment_55566 Prietena care a venit aseara la cina a reusit sa gaseasca o chestie pe care n-o am pentru facut ouale fierte in apa Report
September 6, 201016 yr comment_55626 E mai mult pentru sufragerie decat pentru bucatarie, insa e functional si sunt posesorul lui (fericit) de circa o ora.Fiind "ustensil" ma ocosesc cu el si aiciDe la Targul Mestesugarilor (Spartul targului Olarilor) Un Spargatoriu de alune.[center]...[/center] Report
September 6, 201016 yr comment_55663 Spargatorul e fain rau,dar alunele alea Gigant unde cresc ?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Report
September 6, 201016 yr Author comment_55668 Si eu vreau spargator de alune. cu alune de Halloween! Report
September 6, 201016 yr comment_55683 Eu am o prietena foarte draga care de cite ori vine la mine imi aduce cite un cadou de genul asta, oricum stie tot ce am si ce n-am. Acum mi-a adus forma asta care taie felii egale, exact ce-mi place mie. Waw Adriana e exact unul din produse care vreau sa-l cumpar ins anu stiu daca isi merita banii pentru ca si eu la fel l-am vazut destul de scump pe aici. Am o rugaminte la tine: cand ai timp fa o poza la partea inchizatorii pentru ca am vazut 2 tipuri aici si nu stiu care e mai ok deoarece la un model cand il inchideai la 26 cm diametru nu mai era rotund, celalalt model cand punei pe 26 trebuia sa tii lateralele in mama....ceea ce cred ca mai mult m-ar incurca. Sa vedem ce zici tu de utilitatea lui si de usurinta de folosire evident daca e la fel la inchizatori cu unul din cele vazute de mine. Report
September 7, 201016 yr comment_55781 Pentru fetele din Bucuresti sau pentru cine trage o fuga pe acolo, are platou rotativ la Ikea cu 30 lei, doar ce l-am cumparat cand ne-am intors de la mare.Pe eticheta parca zice ca e pentru servit aperitive, dar ce stiu ei . Numai din punctul asta de vedere imi pare rau ca nu stau intr-un oras mare, ca poti sa gasesti o gramada de lucruri si ceva mai ieftine. Report
September 7, 201016 yr comment_55808 Am o rugaminte la tine: cand ai timp fa o poza la partea inchizatorii pentru ca am vazut 2 tipuri aici si nu stiu care e mai ok deoarece la un model cand il inchideai la 26 cm diametru nu mai era rotund, celalalt model cand punei pe 26 trebuia sa tii lateralele in mama....ceea ce cred ca mai mult m-ar incurca. Sa vedem ce zici tu de utilitatea lui si de usurinta de folosire evident daca e la fel la inchizatori cu unul din cele vazute de mine.O sa-i fac poze. Report
September 7, 201016 yr comment_55827 Am fost la Ikea, tare mi-a placut castronul asta transparent 1,99 € Report
September 8, 201016 yr comment_55919 Uite pozele,inchisa pentru 24 cm diametrusi pentru 26ramine la fel de rotunda si inchisa in ambele cazuri Si la ikea mi-am luat si suport pentru pus tortul pentru micul dejun Report
September 8, 201016 yr comment_55926 Multumesc de poze...exact asa era unul din modele vazute aici in Romania.Cand o sa faci tort sa ne spui daca i fost multumita de cum a taiat Report
September 10, 201016 yr comment_56078 Proaspat cumparate de la penny , la oferta : 4,49 lei http://img834.imageshack.us/img834/4624/picture002sg.jpg Report
September 10, 201016 yr comment_56121 In seara asta ajung la Penny. Oare au aceeasi oferta in toate orasele? Report
September 10, 201016 yr comment_56147 Eu nu m-am putut abtine si am cumparat un steamer cu picioruse.... asa ca in curand pe ecrane "Piept de pui afumat" a la Nico . Report
September 10, 201016 yr comment_56166 In seara asta ajung la Penny. Oare au aceeasi oferta in toate orasele?au cu siguranta , ca le-am luat si eu azi . doriana da obrazu` incoa sa-l tzuc ! daca nu scriai aici nu dadeam eu pe la penny deloc! Report
September 10, 201016 yr comment_56185 Daniela , ma bucur . Si eu am dat intamplator peste ele ... Report
September 10, 201016 yr comment_56187 Eu nu m-am putut abtine si am cumparat un steamer cu picioruse.... asa ca in curand pe ecrane "Piept de pui afumat" a la Nico .eu il am drept cos pentru fiert la abur in oala cu presiune micanu m-am gindit ca-l pot folosi si la afumat Report
September 16, 201016 yr comment_56657 In primul supermarket in care am fost ultima data in Franta la Briançon era o cocottina mica, vreo 4 euro mi se pare, am ezitat si n-am luat-o. Apoi la restaurant felul ne-a fost servit in cocottine si mi-a parut si mai rau ca n-am luat-o pe cea din supermarket.Asa ca de cum au aparut ofertele in Internet de la Staub mi-am luat una ca cea pe care mi-o doream, am platit-o de 6 ori mai mult, marca plus invatatura de minte al'data nu mai ezit si alta dreptunghiulara ca era prea frumoasa Report
September 16, 201016 yr Author comment_56718 Ce frumoase sunt,Adriana! Eu, silicoane: Si le-am si pus la treaba cu reteta din cutie. Report
September 17, 201016 yr Author comment_56846 Firma e asta Pavoni.Eu le-am cumparat de la Vicolungo Outlet, magazinul Bormioli.Sa nu mergi Adriana,sa nu mergi! Eu am dat 12 euro. Report