October 22, 201015 yr comment_61192 Vrabiut-o ce de lucruri frumoase ti-ai luat.Borduri din alea vreau si eu cat ai dat pe ele ? .Mulajele sunt din silicon sau plastic ca am si eu o gramada dar din plastic . Bordurile cred c-au costat 25 lei setul iar mulajele sunt din silicon.Ieri au primit marfa la Cast Decor.Au primit si coloranti! Report
October 25, 201015 yr comment_61599 Buna seara.Pentru cele interesate au la metro set de cuttere din plastic 100 de bucati cum am luat eu din italia la oferta la pret de 30 ron (eu am dat 17 euro ).Le-am postat la pagina 14 si tot de acolo mi-am luat si din inox 30 de piese 50 ron si niste tavi din teflon cu fund detasabil patrata ,rotunda si inima tot 50 ron.La tavi am uitat sa le fac foto.[left][/left][left][/left] Oana-Cristina iti multumesc pt. ca ne-ai spus si noua de cutter-ele de la Metro.Am fost azi si mi-am luat si eu un set,ca sa le fac copiilor turta -dulce .Nu am mai fost la Metro...,inca odata iti multumesc,mi-ai facut o mare bucurie! Report
October 25, 201015 yr comment_61601 Vrabiutzo sa folosesti sanatoasa toate accesoriile!Si mie mi-ar placea toate sa mi-i le iau....Cum se folosesc bordurile? Report
October 26, 201015 yr comment_61656 Buna Vrabiuta,Sa folosesti sanantoasa tot ceea ce ai luat si sa realizezi lucruri deosebite. Mi-ai putea spune te rog cat ai dat pe borduri, ca as da si eu o fuga azi. Scuze ca am repetat intrebarea am vazut raspunsul mai sus!!Imi cer mii de scuze ce am facut poate sterge cineva, va rog, postul de mai sus. Report
October 28, 201015 yr comment_61988 Buna ziua ladies, de cand m-am inscris pe forum(adica ieri) numa pe-aci bantui, oare de ce? tocmai pt ca imi place sa am de toate , asa ca voi. multumesc pt pontul cu cariocile Herlitz, pe care le-am si gasit in Kaufland, n-as fi citit veci pe ambalaj sa vad ce scrie. azi imi soseste si mie coletul de la Tg mures. abia astept. o zi buna tuturor Report
October 28, 201015 yr comment_61998 Si penseta am primit-o de la sorella mia Penseta e tare buna.Noi avem la lucru doua bucati si aproape numai cu alea lucrez.Am cautat sa-mi iau si eu,dar nu stiu pe unde as putea gasi Report
October 28, 201015 yr comment_61999 Penseta e tare buna.Noi avem la lucru doua bucati si aproape numai cu alea lucrez.Am cautat sa-mi iau si eu,dar nu stiu pe unde as putea gasi Eu o gasesc la o anumita piata, doar ca ea e numai dimineata cind eu sunt la serviciu, daca o sa am ocazia intr-o zi libera sa trec pe acolo sau sa-i gasesc pe pietarii astia intr-alta piata ti-o iau eu. Report
October 28, 201015 yr comment_62001 Buna ziua ladies,(...) Asta-i discriminare pura. and gentlemen of course... imi cer scuze...nu ziceam io ca-s noua p-aci??? n-am observat membrul masculin de pe forum. Report
October 28, 201015 yr comment_62051 si proaspata mea achizitie de pe lumea basmelor: cred ca multe dintre voi le aveti, in cazul meu, numai acuma le-a venit vremea. Report
October 28, 201015 yr comment_62052 bine...mai putin paleta, carafa si priza abia astept sa experimentez. Report
October 28, 201015 yr comment_62066 Penseta e tare buna.Noi avem la lucru doua bucati si aproape numai cu alea lucrez.Am cautat sa-mi iau si eu,dar nu stiu pe unde as putea gasi Eu o gasesc la o anumita piata, doar ca ea e numai dimineata cind eu sunt la serviciu, daca o sa am ocazia intr-o zi libera sa trec pe acolo sau sa-i gasesc pe pietarii astia intr-alta piata ti-o iau eu. Multumesc,dar nu vreau sa-ti faci deranj pentru mine Report
October 28, 201015 yr comment_62075 Nu e nici un deranj, daca am drum si-mi pica in labutza a mea e, si apoi a ta. Report
October 29, 201015 yr comment_62143 Am si eu o intrebare la detinatoarele de KA.De ceva timp tot verific piata dupa KA, Kenwood si am obs ca KA Artisan are 300W iar Kenwood are 700 sau chiar 1400.Acum ma gandesc eu, nu-i KA cam lent? Ioana,din pacate tre sa merg la cumparaturi de aceea zic scurt(ca eu am mai povestit cum sta treaba cu watii).KA are motor cu propulsie directa,ceea ce face ca cei 300 de wati ai lui sa fie mai tari 1000 de-a lui Ken.KA are greutate(knapp 12 kg),si la framintat nu o ia la goana,cum face Ken.Dar si pe ken daca-l pui pe podele(parca Adriana asa facea cu al ei cînd îl lasa nesupravegheat sa framinte),framînta bine.Eu pîna m-am decis,am testat cu ambele,si mie mi s-a potrivit KA din toate punctele de vedere,de aceea l-am ales. Report
October 29, 201015 yr comment_62145 Si penseta am primit-o de la sorella mia Penseta e tare buna.Noi avem la lucru doua bucati si aproape numai cu alea lucrez.Am cautat sa-mi iau si eu,dar nu stiu pe unde as putea gasi Diana,nu stiu in magazine,dar internetul e plin de ele.Cauta dupa Küchenpinzette.Si eu eram pe cale sa-mi comand,dar Adriana a fost mai rapida Eu am vrut sa-mi iau din It,dar atita s-a plimbat Denise cu ea în mîna,ca numai în cos nu a ajuns...si asa am ajuns fara penseta acasa.Daca nu eram eu ocupata cu renovatul,imi comandam...dar sorella mi-a facut surpriza,nica n-a zis Eu mai am un fel de pensete,dar de lemn.Si mai am Zangele alea de metal cu capete de plastic termorezistent.Nu-s rele nici alea,dar astea-s perfecte! Auzi,dar daca la lucru aveti,ce nu intrebi de unde le au.Poate este si pe aici un magazin care are marfa de asta,si nu stim noi.Chiar întreaba te rog,ca as vrea sa cadorisesc si eu pe cineva cu o penseta,si poate imi iau si mie una...de rezerva Report
October 30, 201015 yr comment_62241 Si penseta am primit-o de la sorella mia Penseta e tare buna.Noi avem la lucru doua bucati si aproape numai cu alea lucrez.Am cautat sa-mi iau si eu,dar nu stiu pe unde as putea gasi Diana,nu stiu in magazine,dar internetul e plin de ele.Cauta dupa Küchenpinzette.Si eu eram pe cale sa-mi comand,dar Adriana a fost mai rapida Eu am vrut sa-mi iau din It,dar atita s-a plimbat Denise cu ea în mîna,ca numai în cos nu a ajuns...si asa am ajuns fara penseta acasa.Daca nu eram eu ocupata cu renovatul,imi comandam...dar sorella mi-a facut surpriza,nica n-a zis Eu mai am un fel de pensete,dar de lemn.Si mai am Zangele alea de metal cu capete de plastic termorezistent.Nu-s rele nici alea,dar astea-s perfecte! Auzi,dar daca la lucru aveti,ce nu intrebi de unde le au.Poate este si pe aici un magazin care are marfa de asta,si nu stim noi.Chiar întreaba te rog,ca as vrea sa cadorisesc si eu pe cineva cu o penseta,si poate imi iau si mie una...de rezerva Drept sa spun ,nici n-am cautat in internet,numai prin magazine pe unde am fost. La lucru am intrebat deja,dar nu a stiut sa-mi zica pentru ca sunt ale bucatarului care le-o primit de la nu stiu cine,asta cu ani in urma.Deja de vreo 3 ani si ceva am pus eu mana pe ele prima data deci e mult de cand le-a primit.Eu cand le-am vazut am crezut ca le-a furat din spital Eu nu am ajuns la magazinul din satul de langa noi(unde lucreaza cumnatii)acolo ar fi un magazin cu ustensile de bucatarie cica,poate sunt acolo. La Ikea n-ai vazut?Merg maine pana acolo ca e deschis.Abia astept sa vad cu ce vin in traista. Zange-le aalea cu metal de plastic le am si eu;sunt bune si ma folosesc de ele de ani de zile,dar cum ziceam, astea de metal is si mai bune. Report
October 30, 201015 yr comment_62250 Fetele, scuzati-mi ignoranta, dar la ce va foloseste penseta aia in bucatarie? Report
October 30, 201015 yr comment_62296 Fetele, scuzati-mi ignoranta, dar la ce va foloseste penseta aia in bucatarie? La pensat puii Eu o folosesc la intors carnea/legumele in tigaie,asta in cazul in care nu pot "folosi" saltatul.La aranjat pastele lungi in farfurie,de exemplu..cam de astea Report
October 30, 201015 yr comment_62299 Luminisule,eu zici ca m-am nascut cu penseta aia in mina.Intorc carne(egal de care ,si facuta in orice fel ),chiar si spaghetele le invîrt prin oala pina fierb...pot prinde usor cite una sa probez ...in farfurie le pun tot cu penseta aia,si pot manvra cu ea un cuib perfect,cu sosul direct în mijloc.Apoi prind fain vinetele de pe gril direct de coada si el întorc fara sama intep la degete si fara sa iau manusile de bucatarie pe care le urasc!...sau feliile de legume de pe gratar(dovleci,vinete,rosii ceapa...ce-o fi...Si cea mai tare chestie...dezbrac rosiile tratatte termic de pielita dintr-un sut! ...sau prind cite o boaba de mazare din tigaie si ii verific stadiu deci fac multe,de toate Diana,daca gasesti la magazinul din satu ala ceva,sa-mi zici si mie.merci Spor la Ikea.de acolo poti lua o gramada de kikinete faine Report
October 30, 201015 yr comment_62300 Diana,daca gasesti la magazinul din satu ala ceva,sa-mi zici si mie.merci Spor la Ikea.de acolo poti lua o gramada de kikinete faine Multam;canj ajung acolo,daca gasesc ceva,dau de stire. Pentru Ikea mi-am facut deja o lista:primul pe lista e mojarul Report
October 30, 201015 yr comment_62303 Diana,daca gasesti la magazinul din satu ala ceva,sa-mi zici si mie.merci Spor la Ikea.de acolo poti lua o gramada de kikinete faine Multam;canj ajung acolo,daca gasesc ceva,dau de stire. Pentru Ikea mi-am facut deja o lista:primul pe lista e mojarul Neaparat!E foarte bun ala de marmura neagra,si sa fii atenta sa aibe rillele mai pronuntate.Sau poate iei unu mare de granit.Eu acum nu-l mai folosesc pe ala negru de marmura,pentru ca îmi trebuie mai mare/adica mai mult loc/capacitate interioara Asta mare creca are vreo 6 kg ...de multe ori cind il mut de undeva mi-e frica ca il scap pe deshtele de la picioare...dupa,ar fi bune de ierbar ceva de genu asta/asta e o poza de pe net http://www.danto.de/store_files/1/images/product_images/popup_images/STE/050380_01.jpg Report
November 1, 201015 yr comment_62562 Fetele, scuzati-mi ignoranta, dar la ce va foloseste penseta aia in bucatarie?Asta vroiam sa-ntreb si eu... Petu si Maya, saru'mana de lamuriri. N-am folosit asa ceva pana acum si nici n-am vazut / cautat prin magazine, dar daca tot vine Mos Craciun.... incep sa pregatesc lista! sa aiba mosu' ce taia / bifa... Report
November 1, 201015 yr comment_62563 Eu pot numai sa va zic ca daca incepeti sa o folositi o sa va intrebati cum ati putut trai fara ea? Si in orice caz cea despre care vorbesc eu e cea mai cea, n-are nimic a vedea cu cele din plastic sau lemn sau chiar metal care nu sunt asa de fine, adica n-au sensibilitate, nu's cum sa zic. Pe asta din celalalt capat o comanzi ca si cum ar fi degetele tale Report
November 1, 201015 yr comment_62564 Eu pot numai sa va zic ca daca incepeti sa o folositi o sa va intrebati cum ati putut trai fara ea? Si in orice caz cea despre care vorbesc eu e cea mai cea, n-are nimic a vedea cu cele din plastic sau lemn sau chiar metal care nu sunt asa de fine, adica n-au sensibilitate, nu's cum sa zic. Pe asta din celalalt capat o comanzi ca si cum ar fi degetele tale Asa, rasuceste cutitu'-n rana.... de parca nu eram destul de curioasa! Report