Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

Featured Replies

Fetelor , sa folositi cu santate noile achizitii . :)

Abia astept sa vad bradutii facuti de voi .

Oti , la cat mai multe torturi . :) Fain platoul .

Abia astept sa vad bradutii facuti de voi .

Eu cre ca ma las de meserie =)) ieri intr-o dupa-masa intreaga am facut doar 3, aveam in plan sa fac peste 20 =))

Marea problema e ca aluatul trebuie intins perfect egal, altfel nu iese in veci un brad drept =))

post-4-12927580179162_thumb.jpg

Ce-mi doresc si eu o forma din asta cu bradut, da pe aici nu am vazut.

Oricum Adriana cred ca daca pui aluatul im masina de taitei atunci se intinde uniform.

Ar merge?

Ce-mi doresc si eu o forma din asta cu bradut, da pe aici nu am vazut.

Oricum Adriana cred ca daca pui aluatul im masina de taitei atunci se intinde uniform.

Ar merge?

Asa mi-a zis si o prietena care l-a primit cadou dar ma indoiesc ca as reusi sa o fac sa treaca printre suluri pentru ca e prea friabila. Deacum nu mai am timp dar imi procur 2 sau 4 baghete in forma de paralelipiped, in felul asta pasta se intinde uniform intre ele. Nu stiu daca am explicat bine dar o sa pun poze cind o sa le am.

• Author

Eu cre ca ma las de meserie :-* ieri intr-o dupa-masa intreaga am facut doar 3, aveam in plan sa fac peste 20 :santa:

Marea problema e ca aluatul trebuie intins perfect egal, altfel nu iese in veci un brad drept :-*

Eu am pus si cate un cerculet intre fiecare segment, asa ca pe cutie.

post-9-12928458861812_thumb.jpg

Si n.-am avut probleme cu intinsul.

Pai si eu am inceput sa le pun, doar ca ce erau ca turnul din Pisa fara, cu cerculetele nici nu stateau in picioare :pupic: Si am facut si o multime de cerculete cu tot aluatul ramas, acu le maninca Puffy ca-s exact de marimea crochetelor ei :lol:

ia priviti ce mi-a adus mie moshu azi (se pare ca l-am intors din drumul spre laponia :icon_fessee: )

http://i900.photobucket.com/albums/ac202/dani_ela_photo/IMG_1895.jpg

ia priviti ce mi-a adus mie moshu azi (se pare ca l-am intors din drumul spre laponia :icon_fessee: )

Daniela, foloseste'le cat mai repede sa imi spui cum is, ca si eu vroiam sa le comand. Cat au costat?

raluca- la perlute am facut deja proba ...e ok , trebuie sa mai studiez , sa o mai intreb pe ramo cum procedeaza ea. iar mulajul de bebe l-am incercat la foc automat , si iese un bebe mic si frumos ! eu am dat pe ambele , 175 lei .
Frumos cadou ti-a adus mosul, sa-l folosesti la cati mai multi bebelusi dulci :thumleft: . Dar mosul asta nu ti-a spus de unde i-a cumparat? Ca as vorbi si eu cu iepurasul de Pasti deacum, ca Mosul a trecut :)

Frumos cadou ti-a adus mosul, sa-l folosesti la cati mai multi bebelusi dulci :thumleft: . Dar mosul asta nu ti-a spus de unde i-a cumparat? Ca as vorbi si eu cu iepurasul de Pasti deacum, ca Mosul a trecut :)

ba mi-a zis , cum nu? tooocmaaaii din america :)

Eataly mi-a facut cadou instrumentul asta pentru curatat rodii, e minunat.

Lili esti fantastica, nici nu stiam ca exista asa ceva si am vazut multe :thumleft: dar e minunat, iti multumesc din suflet :)

http://i825.photobucket.com/albums/zz171/Adisor3/puliscimelograno.jpg

Si Mos Craciun i-a adus lui Stefano :) aparatul pentru raclette, l-am incercat cu reblochon :) si e splendid, abia astept sa organizez o cina pe baza de raclette

post-4-12936569450088_thumb.jpg

[quote name='Adriana' date='29 December 2010 - 11:09 PM' timestamp='1293656968' Si Mos Craciun i-a adus lui Stefano :) aparatul pentru raclette, l-am incercat cu reblochon :) si e splendid, abia astept sa organizez o cina pe baza de raclette

orientat Mosu' asta, dai intr-unul, tzipa doi! :)

sa ne-arati si noua cum functioneaza scula de rodii, ca nu-mi imaginez.

Pai un Mos cum se cuvine asa tre sa fie :)

Asa cum am asamblat-o, jumatatea de rodie sta pe sita si cu bolul de silicon roz pe ea o manevrez pin'ce ii ies simburii, eu asa am priceput, inca n-am folosit-o, poate curat rodiile pe care le am pentru miine seara, sa vad

uite instructiunile

http://i825.photobucket.com/albums/zz171/Adisor3/puliscimelogranoscatola.jpg

ia priviti ce mi-a adus mie moshu azi (se pare ca l-am intors din drumul spre laponia =)) )

Ce-mi place ce ai primit de la mosu'! :D Vreau si eu! :D Sa la folosesti sanatoasa! Perlutele le-am vazut la tortuletul cu mingea de baschet! Afli tu care-i smecheria ca sa iasa foarte bine! :D

• Author

Eataly mi-a facut cadou instrumentul asta pentru curatat rodii, e minunat.

Lili esti fantastica, nici nu stiam ca exista asa ceva si am vazut multe :pupic: dar e minunat, iti multumesc din suflet :)

Vai Adriana, acum am vazut postul.La ai mei conexiunea e slaba si asa de incet se incarca pagina ca-mi pierd cheful.

Ma bucur enorm ca ti-a placut.Am stat ca pe ace, nu stiam daca-l ai.Eu de cand l-am cumparat, ii dau lui Manu castronelul in mana si mananca cu lingurita, ca ma plictiseam de curatat.

Nu stiu daca l-ai incercat dar trebuien sa lovesti sanatos, cu un polonic sau cu facaletul, fara mila si cad toate boabele.

Primite cadou de la 2 colege azi,pistolul pentru biscuiti,formele din silicon (de briose si de bordelais),iar forma de chec mi-am luat-o din Romania.

post-162-12944364732083_thumb.jpg

Da o sa incerc sigur reteta de caneles,o vazusem,si chiar ma inspirau,dar acum ca am formele,nu mai am scuze. :)

Ma gîndeam ca e vreo doza pentru zahar,dar ma intriga butonul ala.O avea jos un dozator de zaharina...

Dar daca zici ca face ceva...habar nu am ce ar putea face.Ma mai deruteaza si chestia din spate.Ce mere sînt alea cu frunze de artar? :rolleyes:

M-ai derutat complet :floare:

Gustul a ceea ce e inauntru e diametral opus zaharului, si da, stringind din frunze iese ceva de jos.

Nici n-am remarcat ca are frunze de artar si mere, poate pentru ca designul e facut la Seattle, nu stiu daca acolo sunt artari sau meri :rolleyes: