Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

Featured Replies

Fetelor, eu zic sa cautati printre produsele cu ustensile de bucatarie, fie din magazinele gen mall(mai mari sau mai mici) fie in cele profesionale. Spun asta pentru ca eu am gasit penseta, in Germania fiind,plimbandu-ma printre rafturi.

Eu mi-am cumparat penseta dintr-un magazin din centrul orasului Heilbronn,magazin ce avea, separat pe etaje, de toate, de la birotica, cosmetica, jucarii, undeva la etajul doi erau produse profi pentru bucatarie, alaturi de cafetiere si oale.

Uite asta e

post-42-128868531586_thumb.jpg

post-42-12886853272_thumb.jpg

Fetelor, eu zic sa cautati printre produsele cu ustensile de bucatarie, fie din magazinele gen mall(mai mari sau mai mici) fie in cele profesionale. Spun asta pentru ca eu am gasit penseta, in Germania fiind,plimbandu-ma printre rafturi.

Eu mi-am cumparat penseta dintr-un magazin din centrul orasului Heilbronn,magazin ce avea, separat pe etaje, de toate, de la birotica, cosmetica, jucarii, undeva la etajul doi erau produse profi pentru bucatarie, alaturi de cafetiere si oale.

Uite asta e

La Heilbronn n-am sanse sa ajung, da' o sa casc ochii prin magazinele de la noi din oras, peste vreo luna, cand ma duc intr-o vizita.... :drool:

Carmen,ma uit special de vreo citeva zile prin magazine,si nika!Bun,eu stau în oras mic,iar orasele din împrejurimi la fel,mici si ele.Nu avem magazine foarte mari.Cîndva,mai dedemult nici pe net nu am vazut/ma refer la siteuri nemtesti.Acum deodata se gasesc pe net pensete! :drool:

Küchenprofi,e o marca foarte buna.Au produse de calitate superioara,si in general cam si costa.

Foxyy, sper sa gasesti, pana una alta am sa fiu mai atenta cand colind magazinele de la noi, nu sti de unde sare iepurele :occasion14:

De gasesc iti spun ;)

Maya, asa e,e o marca buna si a costat ceva, dar sti tu cum e, cand nu poti trai fara acel obiect,

musai sa-l cumperi :)

Buna ziua ladies,(...)

Asta-i discriminare pura.

and gentlemen of course... imi cer scuze...nu ziceam io ca-s noua p-aci??? n-am observat membrul masculin de pe forum.

Suntem mai multi membri :occasion14:

Foxyy, sper sa gasesti, pana una alta am sa fiu mai atenta cand colind magazinele de la noi, nu sti de unde sare iepurele :occasion14:

De gasesc iti spun :love7:

Maya, asa e,e o marca buna si a costat ceva, dar sti tu cum e, cand nu poti trai fara acel obiect,

musai sa-l cumperi :floare:

Carmen, saru'mana!

O sa ma uit si eu mai atent prin magazine, poate-poate or fi si pe aici pensete de alea.

Maya,ai fost cumva in satul de langa noi?Eu n-am ajuns inca si nici sapt viitoare nu ajung

Daca nu,imi comand de la "edelstahlbecher..." de unde ai pus tu link-ul

musai sa-l cumperi :hug:

Eu am un wok de la ei,de care-s încîntata si acum dupa ani de zile.Fac de toate în el...de la Asia ...pîna la cartofi prajiti =))

Petu,nu am fost.

Ma laud si eu cu ce am venit in traista de la Ikea,duminica.

Poza de grup(un set de oale,o tigaie mica,sortita pentru clatite,o tigaie de wok aleasa de Günther,etajera de sticla,un set de ustensile pt scos cotorul de mar,razuit coaja de citrice,facut minibile de inghetata,niste plastice de alea de pus pe masa,nu stiu cum sa le zic pe romaneste,doua "funduri" din bambus pt oale,un batator pt carne,niste farfurii si castronase,doua tocatoare de plastic,paleta si polonic(asta vad ca l-am pierdut) si mojarul meu scump si drag.

post-59-128896862067_thumb.jpg

Piesa cea mai importanta,mojarul:

post-59-128896863158_thumb.jpg

O etajera pe care mi-o doream de mult din cauza lipsei de loc pe masa cand suntem mai multi.O sa o folosesc la aperitive,prajiturele;abia astept

post-59-128896864313_thumb.jpg

Si un tocator din metal.Nu stiu cat o fi de sanatos,dar de bun e bun

post-59-128896865658_thumb.jpg

Sa le folosesti cu placere!Numai lucruri utile!

Cu batatorul ala,s-ar putea sa ai probleme,adica sa lase urme negre.Cel mai bine pui o punga peste felia de carne care o bati,si asa nu mai ai probleme.Foloseste o Gefrierbeutel.

Ma laud si eu cu ce am venit in traista de la Ikea,duminica.

Poza de grup(un set de oale,o tigaie mica,sortita pentru clatite,o tigaie de wok aleasa de Günther,etajera de sticla,un set de ustensile pt scos cotorul de mar,razuit coaja de citrice,facut minibile de inghetata,niste plastice de alea de pus pe masa,nu stiu cum sa le zic pe romaneste,doua "funduri" din bambus pt oale,un batator pt carne,niste farfurii si castronase,doua tocatoare de plastic,paleta si polonic(asta vad ca l-am pierdut) si mojarul meu scump si drag.

Ntz, Diana, ustensila aia e pt. facut bilutze din pulpa de fructe (pepene, piersici, caise, pere, kiwi, mango etc), atunci cind vrei sa faci o salata mai deosebita ! :)

Tigaie sortita pt. clatite e cumva una cu fund subtire ? Daca da, ti-as fi recomandat sa n-o cumperi. Calitatea ei e direct proportionala cu pretul si e cea mai pacatoasa de la Ikea !!! :sad3:

In rest, felicitari pt. achizitii si sa le folosesti cu placere ! :thumleft:

Petu sa le folosesti cu drag.

Etajera imi place, as vrea si eu una.

Cat de wok, daca e din cel de prin oferte si nu sare 15-20e, asa cum zice uptown de tigaia de clatite sa sti ca nu e cine stie ce.Am avut si eu acum vreo 2 ani,da fundu e foarte subtire si n-a durat cred ca juma de an si l-am aruncat.

Ntz, Diana, ustensila aia e pt. facut bilutze din pulpa de fructe (pepene, piersici, caise, pere, kiwi, mango etc), atunci cind vrei sa faci o salata mai deosebita ! :)

Tigaie sortita pt. clatite e cumva una cu fund subtire ? Daca da, ti-as fi recomandat sa n-o cumperi. Calitatea ei e direct proportionala cu pretul si e cea mai pacatoasa de la Ikea !!! :lol:

In rest, felicitari pt. achizitii si sa le folosesti cu placere ! :lol:

Eu ii zic tigaie pt clatite din cauza marimii :floare: .Nu e din aia subtire ca m-am lamurit cu ele,am avut doua din alöea subtiri si ieftine :lol: Dupa cateva folosiri(putine) s-a bombat fundul si in mijloc ieseau clatitele subtiri,iar pe margini groase.

Petu sa le folosesti cu drag.

Etajera imi place, as vrea si eu una.

Cat de wok, daca e din cel de prin oferte si nu sare 15-20e, asa cum zice uptown de tigaia de clatite sa sti ca nu e cine stie ce.Am avut si eu acum vreo 2 ani,da fundu e foarte subtire si n-a durat cred ca juma de an si l-am aruncat.

Wok-ul nu a fost scump tare,dar nici ieftin-ieftin ca au fost cate ceva reduceri duminica.Calitativ e ca si cel ce il mai am(numai ca e in marime mai mica) si de ala ce il am sunt multumita.

MI-AU SOSIT PENSETELE ,yuhuuuuuuuuuuuuuuuu..le facui si poza(da,mi-am luat doua imediat),dar n-am vreme de postat;a trebuit insa sa ma laud.Ma duc sa le spal si sa le inaugurez cu cordoanele lu' Geany :violent1:

un site nou de chestii pt bucatarie...au si produse profesionale si sunt si dealerii autorizati pt KA....

Bilancia

au si pensetele care sunt vedete in ultimele posturi :violent1:

Petu sa le folosesti cu mult spor, cu placere sigur va fi :appl:

bineinteles si achizitiile de la Ikea, bineinteles.

Anaiordan vino`ncoace sa te pup :violent1: multumesc ca ai pus lincul magazinului. Stiam firma, insa nu stiam de imbunatatirile care le-au facut la magazinul lor online.In sfarsit am gasit ce cautam de mult :love7:

cu placere Carmen.

Si eu stiam de mult magazinul asta, dar stiam ca este cu produse pt restaurante, hoteluri, etc...am fost foarte placut surprinsa sa vad ca si-au diversificat oferta si mai ales ca au facut un shop si pt cumparatori pesoane fizice.

Mojarul de la IKEA e ff fain ..mi-am luat si eu in vara unul si l-am tarat pe avion dupa mine...aici cele din marmura sunt de pe la 30e in sus si sunt fine in interior...deci nu cel mai ideal model de mojar...

:toothy6:

Hop si noi ca nu se putea altfel :lol:

post-59-12899003734_thumb.jpg

post-59-128990038938_thumb.jpg

Tot de Küchenprofi sunt si ale mele.Foarfeca nu mi-am luat-o acum =))

Tu de penseta asta ziceai? A noastra, a mea si a lui Maya nu e asa, virfurile sunt apropiate si cind e in repaos, prinde mai bine decit asta din poza ta.

Hm,nu stiu.Am folosit-o deja,si e exact cum stiam ca tre' sa fie(asa avem si la lucru,numai ca un pic mai scurta).Nici n-am bagat de seama ca e altfel ca a voastra .In orice caz,eu sunt bucuroasa ca am gasit-o :lol: