Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

Featured Replies

Toate sunt de la kaufland mai putin pensula.

si pensula de la carrefour? la kaufland sunt cca 32 lei/buc, iar la carrefour sunt si cu 5 si cu 3lei.

am si io penseta, tocmai ce-am folosit-o sa scot niste paine prajita care se-ntepenise in prajitor. cred totusi ca nu asta-i menirea ei. :pupic:

Am fost si eu azi pe la shoping si iata ce am luat:

post-765-129054101673_thumb.jpg

Buna! Spune-mi te rog ce pret au cariocile...20 buc parca sunt, nu? Multumesc!

ana- oau ! da` stiu ca ti-ai luat ceva ! mi se pare , sau ai coloranti in dublu exemplar? faci asa multe torturi ? eu una am colorantii de 2 ani , si sunt pe jumate ,; iar torturi am facut numai anul asta peste 50... spor la torturit ! te asteptam la topicul cu pricina cu dovada de craciun ;)

si pensula de la carrefour? la kaufland sunt cca 32 lei/buc, iar la carrefour sunt si cu 5 si cu 3lei.

din pacate la noi nu este carrefour ;) , si am luat pensula de la un magazin din cartier cu 6 lei, intr-adevar la kaufland sunt cam 30 lei.. scump dom'le scump.

Buna! Spune-mi te rog ce pret au cariocile...20 buc parca sunt, nu? Multumesc!

Eu am luat cariocile la set de 10 buc. si au fost 5.8 lei parca, oricum sub 6 lei. MAi erau si la 20 buc, dar nu mai stiu pretul, oricum nu sunt scumpe.

mi-au venit produsele de la wilton ;) yupiiii abia astept sa fac tortul de Craciun

wowww cate produse! Sa le folosesti sanatoasa; spor la tortulit ;)

• Author

Am fost si eu azi pe la shoping si iata ce am luat:

Tava-i de aia de se lungeste?Eu o folosesc la greu!Sa le folosesti cu spor!

mi-au venit produsele de la wilton :D yupiiii abia astept sa fac tortul de Craciun :D

Anaiordan, ai la coloranti ca si magazinul unde ma aprovizionez eu te-ar invidia. :D

Avea vro 5 nuante si terminasera rosul si galbenul.Noroc ca rosu mai avea sora mea si mi l-a dat ea.M-a salvat.

Spor la treaba!

dani_ele mi le-am luat de pe e-bay si mi-a pus din greseala una singura de doua ori. Alea care se vad a fi in dublu exemplar sunt de fapt nuante diferite..galben sunt vreo 3-4, rosu, verde la fel...

asa a fost licitatia cu toate nuantele...nu fac torturi asa de multe ca voi...daca ajung la 10-15 pe an ar fi bine...fac pt zilele de nastere ale prietenilor si mai ales ale copiilor lor.

Initial am vrut sa le iau din tara, de la magazinul cast decor din Bucuresti dar in vara cand am fost acolo avea doar un verde si un rosu-tercota si in plus atitudinea vanzatoarei era de tot kk de nu mi-a mai venit sa intru alta data.

eataly si cofetariile de aici din insulita mea ar fi invidoase pe cate culori am....abia ma reusit sa gasesc o cofetarie unde sa vanda din culorile care le folosesc...dar sunt lichide si sunt un chin la folosit...si in plus nu erau asa intense...asa ca mi s-a pus pata si am zis trebuie...o data si bine si gata apoi :D

petunie....am vazut ca ai produse zenker-fackelmann...si ai zis ca ti-au sosit...le-ai comandat de undeva de pe internet?

aaa..si o intrebare ntrebatoare...legat de cariocile alea...am gasit si eu aici carioci pe care spun non toxic si ca se curata repede bla bla...astea care le aveti voi sunt la fel? adica ce scrie exact pe ele?

:D :D :D :D

Ana , da` stiu ca ai ceva coloranti ... :floare: Mi-e ciuda pe tine , na ... (glumesc , desigur , sa le folosesti cu placere)

dani_ele mi le-am luat de pe e-bay si mi-a pus din greseala una singura de doua ori. Alea care se vad a fi in dublu exemplar sunt de fapt nuante diferite..galben sunt vreo 3-4, rosu, verde la fel...

asa a fost licitatia cu toate nuantele...nu fac torturi asa de multe ca voi...daca ajung la 10-15 pe an ar fi bine...fac pt zilele de nastere ale prietenilor si mai ales ale copiilor lor.

Initial am vrut sa le iau din tara, de la magazinul cast decor din Bucuresti dar in vara cand am fost acolo avea doar un verde si un rosu-tercota si in plus atitudinea vanzatoarei era de tot kk de nu mi-a mai venit sa intru alta data.

eataly si cofetariile de aici din insulita mea ar fi invidoase pe cate culori am....abia ma reusit sa gasesc o cofetarie unde sa vanda din culorile care le folosesc...dar sunt lichide si sunt un chin la folosit...si in plus nu erau asa intense...asa ca mi s-a pus pata si am zis trebuie...o data si bine si gata apoi :floare:

petunie....am vazut ca ai produse zenker-fackelmann...si ai zis ca ti-au sosit...le-ai comandat de undeva de pe internet?

aaa..si o intrebare ntrebatoare...legat de cariocile alea...am gasit si eu aici carioci pe care spun non toxic si ca se curata repede bla bla...astea care le aveti voi sunt la fel? adica ce scrie exact pe ele?

:lol: =)) =)) =))

Felicitari in primul rand pentru achizitii!!!

Cariocile de care tot vorbim noi sunt comestibile, scrie pe ele ca sunt cu coloranti alimentari.

• 2 weeks later...
de exact doua saptamani (cam de cand nu merge forumul ) sunt posesoarea unui frumos robot kenwood prospero km 266 :appl: o venit mosu mai repede :lol:

de exact doua saptamani (cam de cand nu merge forumul ) sunt posesoarea unui frumos robot kenwood prospero km 266 :appl: o venit mosu mai repede :lol:

Felicitari, sa-l stapanesti sanatoasa. Ai sa vezi cat e de util. Eu nu mai pot de dragul lu' al meu.

de exact doua saptamani (cam de cand nu merge forumul ) sunt posesoarea unui frumos robot kenwood prospero km 266 :appl: o venit mosu mai repede :P

Felicitari, sa-l stapanesti sanatoasa. Ai sa vezi cat e de util. Eu nu mai pot de dragul lu' al meu.

mie imi zici ? sa vezi ce dragoste pe noi :lol: adica pe mine ...toata ziua il sterg , il mai lustuiesc nitel :P multumesc lumi , datorita tie si incurajarilor tale (si nu numai ) mi-am luat aceasta minune !

Deci,da,cine stie,stie!

Mos Nicolae a fost atata de dragut ca mi-a trimis si o penseta.Se vede de la o posta diferenta,chiar daca nu ma gandeam.

Am primit si o penseta noua.Si sotul a zis ca e mult mai "moale" decat a mea si mai "usoara".

Multumesc mult de tot,:lol: :appl:

post-59-12920734303422_thumb.jpg

Inca n-am folosit-o pe asta noua,dar banuiesc ca a mea va sta de rezerva in viitor.

Dani-ela, sa-l folosesti cu spor.Dai de baut?

Mama, Petuuuu, ce diferenta....ai avut un Mos Nicolae gurmand, care se pricepe. :read2:

dau , cum sa nu ?! vin io la torino sau vii tu la onesti? :angryfire:

Daniela, ce ma enervezi!!! si io vreau! chiar ieri am fost aici la mall si au KA la reducere, doar 299$ :read2:

pai de ce te ienervezi ralu? 299 e un super pret ! la noi un KA e scuuump . pune mana si ia-l . daca nu vrei sa te incarci , ca e cam mare :read2: , vii acasa frumusel , si iti iei un ken sexos ca al meu :angryfire:

Daniela, ce ma enervezi!!! si io vreau! chiar ieri am fost aici la mall si au KA la reducere, doar 299$ :read2:

pai de ce te ienervezi ralu? 299 e un super pret ! la noi un KA e scuuump . pune mana si ia-l . daca nu vrei sa te incarci , ca e cam mare :read2: , vii acasa frumusel , si iti iei un ken sexos ca al meu :angryfire:

ma enervez ca n'am bani:(( daca as avea, l'as lua, as veni cu el in brate pana acasa:)))

Inca n-am folosit-o pe asta noua,dar banuiesc ca a mea va sta de rezerva in viitor.

Sper sa-ti placa :P , eu n-as mai putea fara ea.

..ai avut un Mos Nicolae gurmand, care se pricepe. :rolleyes:

Era o baba Nicoleta :headbang: care tot zicea zicea

si nimeni n-o credea

pina ce Petunica n-a vazut cu ochii ei

ca baba Adriana....pardon Nicoleta dreptate avea :floare:

De la Lidl Si de la Muler Budapesta:

folie de teflon cca 20 ron:

post-20-12926264489273_thumb.jpg

si platou rotativ 50 ron:

post-20-12926264959295_thumb.jpg