May 13, 201016 yr comment_37040 Daca ziceti voi ca-i capa ..... Bun.... si ce amanunte mai vedeti acolo, c-am cum ati colora ? De unde - pina unde tine cite-o chestie ,pentru ca eu, revin, in afara de cap, nu mi-e clar NIMIC !!!!!!!!!!!!!!!!Daca mai vreti poze,pentru edificare, mai pun ! Report
May 14, 201016 yr comment_37111 Daca ziceti voi ca-i capa ..... Bun.... si ce amanunte mai vedeti acolo, c-am cum ati colora ? De unde - pina unde tine cite-o chestie ,pentru ca eu, revin, in afara de cap, nu mi-e clar NIMIC !!!!!!!!!!!!!!!!Daca mai vreti poze,pentru edificare, mai pun ! hai sa iti arat ce vad ...dar sa nu razi de `opera` mea ca eu mi-am dat silinta , dar atat am putut io Report
May 14, 201016 yr comment_37116 Daca ziceti voi ca-i capa ..... Bun.... si ce amanunte mai vedeti acolo, c-am cum ati colora ? De unde - pina unde tine cite-o chestie ,pentru ca eu, revin, in afara de cap, nu mi-e clar NIMIC !!!!!!!!!!!!!!!!Daca mai vreti poze,pentru edificare, mai pun ! hai sa iti arat ce vad ...dar sa nu razi de `opera` mea ca eu mi-am dat silinta , dar atat am putut io Esti o drăguta ! Aşa cum ai colorat şi explicat, mai-mai sa zici că m-am luminat şi eu putin ! Am sa mai studiez mai aprofundat ! Report
May 20, 201016 yr comment_38261 In afirsit o sa pot face cornulete egale si simetrice de acu inaintemai mari si mai mici Report
May 21, 201016 yr comment_38285 Adriana mai ai loc in camara? Parca ai fi eu. Si mie imi place sa iau multe chestii, foarte multe nu le folosesc decat putin spre deloc, dar lasa sa fie acolo ca nu se stie Report
May 21, 201016 yr comment_38286 Adriana mai ai loc in camara? Parca ai fi eu. Si mie imi place sa iau multe chestii, foarte multe nu le folosesc decat putin spre deloc, dar lasa sa fie acolo ca nu se stie Nu prea, dar asta e subtirica intra pe sub un raft Report
May 21, 201016 yr comment_38406 E Tupperware si se vinde prin reprezentante, eu am o colega care face si meseria asta si i l-am cerut si mi l-a adus.In seara asta am facut cornulete si sunt superfericita ca l-am cumparat. Report
May 22, 201016 yr comment_38418 E Tupperware si se vinde prin reprezentante, eu am o colega care face si meseria asta si i l-am cerut si mi l-a adus.In seara asta am facut cornulete si sunt superfericita ca l-am cumparat. Tupperware... asta chiar ca imi lipsea. Trebuie sa incep sa intreb in stanga si-n dreapta, poate stie cineva ceva...Multumesc mult! Sorina Report
May 28, 201016 yr comment_39369 Fetele ati vazut asta? http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&ils=36&irp=1&srcint=ts_search&pid=87524&pcs=2aveti careva? Merita? Am primit oferta pe mail la 99 lei. Report
May 29, 201016 yr comment_39494 Fetele ati vazut asta? http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&ils=36&irp=1&srcint=ts_search&pid=87524&pcs=2aveti careva? Merita? Am primit oferta pe mail la 99 lei. si io ... si io si io il vreau...!!!!ai primit oferta pe mail la 99 ron?!ca pe site-ul lor aparea la 130 ,parca!II superrr.Mie imi place tare mult! Report
May 29, 201016 yr comment_39530 Da Anca, numa ca nu m-as arunca sa le iau, as vrea sa vad daca mai are careva si merita banii. Din tot setul imi face cu okiul forma accea de piciorus de copil Report
June 4, 201016 yr comment_40661 am venit si eu cu lauda pe aici...azi am primit de la lumea basmelor pachetul. siliconul de imprimat pasta e de la cast-luat in urma cu 2 saptamani; diferenta de pret este mare: la lumea basmelor costa 125 parca, iar la cast 80. http://i900.photobucket.com/albums/ac202/dani_ela_photo/060410115939.jpg http://i900.photobucket.com/albums/ac202/dani_ela_photo/060410104030.jpg Report
June 17, 201016 yr comment_42935 pun aici poze cu colorantii mei pentru Ramo,luati de pe undeva din budapesta ,fata care i-a cumparat pentru mine nu mai stie exact de unde i-a luat, o sa mai insist cu intrebarile poate isi aduce aminte la ultima poza am fotografiat mai de aproape ceea ce scrie poate asa te ajuta mai mult am dat edit ca s-au incarcat invers ,mie nu mi s-a mai intamplat,acum e prima Edited June 17, 201016 yr by nelly_th2001 Report
June 17, 201016 yr comment_43001 Multumesc mult de poze si de info, dar Budapesta nu mi-e chiar asa la indemana, credeam ca e din Debrecen, desi cine stie poate ajung si prin Budapesta. Report
June 17, 201016 yr comment_43018 am venit si eu cu lauda pe aici...azi am primit de la lumea basmelor pachetul. siliconul de imprimat pasta e de la cast-luat in urma cu 2 saptamani; diferenta de pret este mare: la lumea basmelor costa 125 parca, iar la cast 80. te referi la cast decor, magazinul din bucuresti de langa unirea? Report
June 17, 201016 yr comment_43020 la ultima poza am fotografiat mai de aproape ceea ce scrie poate asa te ajuta mai mult am dat edit ca s-au incarcat invers ,mie nu mi s-a mai intamplat,acum e prima Citeste de pe hartia aia te rog numarul de telefon (ca il vad putin numai)si firma producatoare (mai bine ne zici exact ce scrie pe hartia aceea) ca apoi e simplu sa dam de un magazin unde comercializeaza. Report
June 18, 201016 yr comment_43061 am venit si eu cu lauda pe aici...azi am primit de la lumea basmelor pachetul. siliconul de imprimat pasta e de la cast-luat in urma cu 2 saptamani; diferenta de pret este mare: la lumea basmelor costa 125 parca, iar la cast 80. te referi la cast decor, magazinul din bucuresti de langa unirea? da ,este vorba de cast decor din capitala . acolo sunt preturile mult mai mici decat la `lumea basmelor` Report
June 18, 201016 yr comment_43076 am venit si eu cu lauda pe aici...azi am primit de la lumea basmelor pachetul. siliconul de imprimat pasta e de la cast-luat in urma cu 2 saptamani; diferenta de pret este mare: la lumea basmelor costa 125 parca, iar la cast 80. te referi la cast decor, magazinul din bucuresti de langa unirea? da ,este vorba de cast decor din capitala . acolo sunt preturile mult mai mici decat la `lumea basmelor` am fost si eu...mi-am luat un set pt facut bomboane...furculitele alea de scos bombonicile din ciocolata si doua seturi de cutters pt pasta de zahar/fondant...si pe set am dat 58 de lei si are vreo 10 furculite si plus pe fiecare set de cutters 15 lei...si sunt d-alea cu vreo 7 marimi... o sa le mai fac o vizita...atunci ma fost asa ca asteptam sa deschida la banca sim-am dus in recunoastere de teritoriu multumesc frumos pentru raspuns Report
June 18, 201016 yr comment_43094 Ramo, YOYOo sa incerc sa mai fac o poza la punga ,dar sincer cand am vazut ce urate sunt pungile in poza am fugit la magazin si mi-am luat cutii (noroc cu voi ),si mi-am adus aminte ca am factura de la ele (ultimele cumparate)si o sa fac o poza si la ea poate va ajuta mai mult factura (ceva oras ,mail ,telefon)dar nu acum ,maine pupici Report
June 19, 201016 yr comment_43254 Sa ma laud si eu cu noua achizitie .Azi a ajuns ,cadou de la o buna prietena din italia(contine 100 de piese si costa 16,90 euro)[left][/left].[left][/left][left][/left][left][/left] Report
June 19, 201016 yr comment_43256 Sa ma laud si eu cu noua achizitie .Azi a ajuns ,cadou de la o buna prietena din italia(contine 100 de piese si costa 16,90 euro)[left][/left].[left][/left][left][/left][left][/left] Super acest set, Oana. Spune-mi, te rog, ce dimensiuni au cifrele si literele (inaltimea ma intereseaza). Report
June 22, 201016 yr comment_43589 Ramo,YOYO,am facut poza la factura sper sa va fie de folos mai mult decat pungile de la coloranti,din pacate pungile au fost aruncate mai sunt niste calcule pe acolo nu am avut cu ce sa le acoper ,dar e bine si asa macar vedeti si preturile Report
June 22, 201016 yr comment_43590 Sa ma laud si eu cu noua achizitie .super pieseeee sa le stapanesti si sa le folosesti sanatoasa Report
June 30, 201016 yr comment_44730 hello fetele,stiti cumva unde pot gasi in Bucuresti,tavi de copt de diferite marimi si forme?ma intereseaaza forme de inima si forme patrate.multzam Report