Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

Featured Replies

Salt and Pepper

post-5-126918392803_thumb.jpg

Azi le-am cumparat.Au fost cîteva magazine deschise în oras...nu stiu exact cu ce ocazie.Poate din cauza echinoctiului de primavara ? :?:

Înca nu le-am folosit,dar sper sa fie bune.Pîna acum am avut din cele clasice,unde trebuia sa învîrt eu.Astea-s cu baterii/acumulatori,si mai au si lumina...deci pot sa-mi piperez pasta si în întuneric...în cazul în care se ia curentul :?:

ori mergi ca Nigella noaptea pe la frigider :?:

imi plac cu sau fara baterii ;) acest gen de macinatoare :floare:

Am promis ca vin cu investitiile mele in ale tortalitului :

poza de grup :

acum pe rand :

cifre :

Moamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Steluta mica, cat e de mica? :floare: Ma tenteaza de numa!!!! wooow! wooow si inca o data wooow!

Merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

creca nu stiu sa incar mai multe poze odata :?: post-424-126917885121_thumb.jpg

Moama, ai fost la Czoki Max?Ai acolo cateva chestii ce le-am luat si eu anul trecut din debrecen(decupatorul ratusca), si cateva care le-am luat de la noi din oras de la un magazin Banutel care cred ca tot de la czoki se aprovizioneaza (chestia rosie de silicon pt inimi de gheata -apropo am facut inimi din pasta si ies bine :?: )Super, sa le folosesti cu placere. Si inca ceva: chestia aia din prima poza ce e?

Maya sa folosesti cu placere rasnitele ;)

Deci Doriana, pe site preturile sunt mai mari decat ai dat tu pe produse. Pistolul e 25 roni, stelutele 7 roni. :?:
Doriana, cat sunt de mari texturile alea de imprimat? Pe site sun 20 lei, cat ai dat pe ele?

Salt and Pepper

Azi le-am cumparat.Au fost cîteva magazine deschise în oras...nu stiu exact cu ce ocazie.Poate din cauza echinoctiului de primavara ? :D

Înca nu le-am folosit,dar sper sa fie bune.Pîna acum am avut din cele clasice,unde trebuia sa învîrt eu.Astea-s cu baterii/acumulatori,si mai au si lumina...deci pot sa-mi piperez pasta si în întuneric...în cazul în care se ia curentul =))

Super! Pot sa-ntreb de unde le-ai luat? Si cat au costat? (daca nu mi-s indiscreta) :notworthy: N-ar strica sa nu mai consum atata curent cand mananc! =))

Eu si cu o prietena am gasit un magazin en gros care face marea greseala de a vinde si en details :D

Asa ca am luat citeva putine micute chestiute pentru finger food :)

paharele transparente triunghiulare

post-4-12692102098_thumb.jpg

patrate

post-4-126921025092_thumb.jpg

in forma de picatura, de astea m-am indragostit de cum le-am vazut, sunt facute din porumb si biodegradabile

post-4-126921030967_thumb.jpg

castronele patrate negre

post-4-126921033356_thumb.jpg

tavite albe cu capac

post-4-126921036023_thumb.jpg

si o proba :)

post-4-12692103834_thumb.jpg

si am mai luat niste scobitori inodata intr-un capat fooarte chic dar pe care nu le-am pozat :D

Moama, ai fost la Czoki Max?Ai acolo cateva chestii ce le-am luat si eu anul trecut din debrecen(decupatorul ratusca), si cateva care le-am luat de la noi din oras de la un magazin Banutel care cred ca tot de la czoki se aprovizioneaza (chestia rosie de silicon pt inimi de gheata -apropo am facut inimi din pasta si ies bine :D )Super, sa le folosesti cu placere. Si inca ceva: chestia aia din prima poza ce e?

eu toata tablaraia am luat-o de la real o parte si din piata, sunt prinse in niste bratari ,de la banutel am inimioara rosie (mesi de pont)si iepurasul cu baloane si ouale tot de la banutel(vreau sa incerc sa le imprim pe pasta sa vad ce iese),tava cu inimi si aia cu iepuras sunt de la un magazin chienzesc;daca te referi la chestia aia cu varf este ustensila mea de scris :D este de la tus de ochi :D pupici :D

Moamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Steluta mica, cat e de mica? :-* Ma tenteaza de numa!!!! wooow! wooow si inca o data wooow!

Merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Steluta mica e mica-mica , o pozez si revin .

Deci Doriana, pe site preturile sunt mai mari decat ai dat tu pe produse. Pistolul e 25 roni, stelutele 7 roni. :occasion15:

Da pistolul e 25 , m-am zapacit eu ... :P Stelutele 7 roni , si floricele si inimioarele tot 7 roni .

Doriana, cat sunt de mari texturile alea de imprimat? Pe site sun 20 lei, cat ai dat pe ele?

Le masor si revin , nu sunt asa mari ... 20 roni ...

Nelly , da` te-ai aprovizionat , nu gluma . Sa le folosesti cu sanatate !

Adriana , Maya , sa folositi cu placere noile achizitii . :P

Maya bine ca am vazut ce ti-ai luat, mi-am adus aminte ca am si eu o rasnita in felul acesta cu baterii si e in cutie nou-nouta, deci trebuie sa o pun in functiune.

Mai trebuie sa mai imi iau una sa am pereche.

Adriana , :occasion15:

Gloxinia , uite aici :

asta e cea mai mica :

http://img710.imageshack.us/img710/4881/picture001ff.jpg

mijlocia :

http://img718.imageshack.us/img718/8025/picture002ea.jpg

cea mare :

http://img291.imageshack.us/img291/1065/picture003ji.jpg

http://img408.imageshack.us/img408/1505/picture004km.jpg

inimioarele:

http://img401.imageshack.us/img401/9115/picture009zi.jpg

floricelele:

http://img692.imageshack.us/img692/3701/picture008bm.jpg

foliile alea au cam 17cm pe 11 cm , nu stiu daca voi putea face ceva cu ele , da` mi-au placut ...

Pe site se poate comanda minin 50 roni , daca vreti ceva , mai putin , eu va iau , pun la posta si platiti ramburs . Pupici .

Doriana, merciii, tocmai am plasat o comanda. Sper ca sunt seriosi si imi vor ajunge repede. :occasion15:

Deci vin si eu sa ma laud cu noile achizitii. Acum le luai de la posta: litere, cifre si un set de unelte. Am facut poza cu un instrument de la wilton la cele din urma langa sa va faceti o idee caci sun nitel mai mari.

post-20-126943612358_thumb.jpg

Literele si cifrele cam 4 cm:

post-20-126943616441_thumb.jpg

Astea sunt preturile:

post-20-126943619354_thumb.jpg

Si in graba caci plec de acasa am facut si 2 litere caci nu mai puteam de nerabdare:

post-20-126943623088_thumb.jpg

post-20-126943625137_thumb.jpg

pupici si ne reauzim deseara.

woow. supeeeeer .

multumesc pentru informatia asta pretioasa !:D musai sa fac rost de ele.

n-am gasit pe site-ul lor acele forme cu care imprim pasta(cele 4 modele) ?!? help!!

pistolul ...nu stiu la ce imi foloseste ...cred ca nu il iau.

Am promis ca vin cu investitiile mele in ale tortalitului :

poza de grup :

acum pe rand :

cifre :

stelute , am si floricele si inimioare (sunt mici , cam 1-4cm diametru):

ceva forme de dat model pe pasta de zahar :

asa arata , are patru modele :

si inca ceva , un fel de pistol , la care se poate schimba capatul , pentru facut tot felul de snururi (sa vedem daca-mi va fi de folos) :

Va spun ca astea toate sunt de fapt pentru pasta fimo , de modelaj , da` eu m-am gandit ca daca-s bune pentru fimo , sunt bune si pentru pasta noastra de zahar . Le-am luat de la o firma care se ocupa cu asa ceva (fimo , margele si accesorii) , din Oradea , eu am gasit-o pe net , daca cineva vrea detalii le ofer cu placere pe pm .

Fetelor vin si eu cu ultima achizitie, asta ca sa va luati si voi daca aveti nevoie, ieri a aparut oferta la real. Este un inel reglabil pt a putea taia blaturile de tort, are si cutit inclus. Pret 60 roni.

post-421-126958752041_thumb.jpg

Fetelor vin si eu cu ultima achizitie, asta ca sa va luati si voi daca aveti nevoie, ieri a aparut oferta la real. Este un inel reglabil pt a putea taia blaturile de tort, are si cutit inclus. Pret 60 roni.

ce fain e! nu am vazut niciodata asa ceva! de unde zici ca l-ai cumparat? sa stiu sa-l caut

Deci vin si eu sa ma laud cu noile achizitii. Acum le luai de la posta: litere, cifre si un set de unelte. Am facut poza cu un instrument de la wilton la cele din urma langa sa va faceti o idee caci sun nitel mai mari.

post-20-126943612358_thumb.jpg

pupici si ne reauzim deseara.

astea la ce pret au fost ca ma tenteaza si pe mine (asta daca nu le gasesc in setul verde pe care l-am comandat)

sa le folosesti cu placere

Waw, ce fain... uite o scula de asta imi trebuie si mie... VREAU SI EU.... cum pot sa am si eu unul????? Sorina

Waw, ce fain... uite o scula de asta imi trebuie si mie... VREAU SI EU.... cum pot sa am si eu unul????? Sorina

Sorina, n-am drum chiar zilele astea pe la Real, dar saptamina viitoare trec sigur! Daca gasesc iti iau?