Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

Featured Replies

mulumesc frumos!

Am vazut saptamana trecuta la un restaurant la care am fost ghetutze de mos craciun si am zis ca vreau si eu...cand am ajuns in athena am gasit dar sincer dupa parerea mea la niste preturi mult prea mari...peste 6 euro bucata, nu perechea....si pe asta l-am vazut pe un raft pitit....si am vazut cat costa si hop l-am luat....acasa cand ma uit unu din mosi nu are dopuletzul de desubt...si tavitza e un pic ciobita pe fund...dar mie imi plac si cu asta basta fac eu un dop de pluta :floare:

Ce de-a minunatii aveti voi prin casa!!! ;) Superbe ustensilele si oalele voastre!! Albastrul ala m-a daramat ;) ..... solnita (si pipernita) Mos ;) m-a dat pe spate, iar la ustensile am cascat ochii ca la desene animate!!! :shock: Foarte frumoase!!!!!!! ;)

Adriana, iti inteleg sentimentul... =))

In ultimul timp, la mine in bucatarie au poposit, pentru a face gasca cu alte sute de prostioare, urmatoarele:

Storcator de fructe, ca cel vechi nu mai e asa performant, iar noi facem aprope zilnic suc de fructe si legume

207_2c1d587cb06adb8b8a8578c314de856a_thumb.jpg

Niste silicoane, ca sunt portocalii si asta e culoarea preferata a baietelului meu =))

207_17e8a2f918b0840f7a16a2536c99bc29_thumb.jpg

Ustensile diverse: un mini-ferastrau pentru oase, di 2 dispozitive de decorat fructe si legume

207_aaf365762a9c86eee193b43bf5a11229_thumb.jpg

207_36eec9c63564e190c91459aa761c598b_thumb.jpg

Deci, toate indispensabile, chiar vitale as zice eu =))

Am terminat si eu de parcurs paginile adunate deja :love7: minun ate achizitii fetelor,

sa le folositi sanatoase.

Maya sa stapanesti sanatoasa oalele, chiar ca esti cea mai cuminte fetita :love7:

Issis, indispensabile lucruri ai cumparat, sa le folosesti cu spor - o ustensila de decorat

fructe si legume imi e vital necesara si mie :love7:

Am fost la Penny ieri si am gasit forme extensibile de torturi (rotund, patrat si inimioara), la 8.99, scria pe raft, dar pe bon scria ceva de genul 6.49, nu stiu care e treaba.

Oricum, mie imi lipsea doar inimioara, caci pe restul le-am luat si mult mai scumpe din alta parte (aceleasi produse, de la aceeasi firma) :scratch:

Si am luat un set de trei cutii de metal, pentru fursecuri, de sezon. Ceva in jur de 10 lei (m-au ametit astia cu un pret pe raft si altul pe bon).222_688214b84c0c5fb068456f6335dccb15_thumb.jpg

• Author

Daca ai platit mai putin decat era scris pe raft , e de bine Delioara.Daca mai gaseste sora-mea inimioara o pun sa-mi ia!Multumesc de pont! :scratch:

Cutiile de biscuiti arata tare frumos, eu le-am reciclat pe cele de biscuiti cumparati de gata!

Azi l-am folosit ca sa omogeneizez sosul pentru paste (smintina, creme de brinza si un strop de faina de orez ca sa il ingros) si a functionat perfect, mai putin primii stropi pe alaturi :pupic: dar aia e vina mea. :laughing7:
  • 2 weeks later...

Dragele mele,va invit sa postam cele mai noi achizitii pt. bucataria noastra (cea de toate zilele... :D ) !Si pt. ca sa mai ramanem putin in ton de sarbatoare ...sa vedem ce-a avut mosu' in desaga pt. voi?!

Pt. mine niste produse marca Wilton:un pos,dui-uri nr.1,2,48,104,70,75.,un planator si 2 geluri ,unul verde muschi respectiv albastru inchis.

232_c52d3097c79648a83d039c6bec598d5c_thumb.jpg

fain :D sa le stapanesti sanatoasa

dar acum o sa fiu carcotasa si o sa iti spun ca e deja un topi cdeschis pt shopping culinar... :D

http://artaculinara.com/forum/viewforum.php?f=37

probabil vor muta moderatorii subiectul tot acolo :D

sper ca nu te superi pe mine acum ... :D

:oops: Scuzeee!N-am stiut!Mi-i rusine!Chiar ma gandeam ,cum sa lipseasca un astfel de topic!

Nu,n-am de ce sa ma supar!Am sa-i rog pe moderatori sa mute mesajul direct in acel topic si sa-l stearga pe acesta! ;)

:oops: Scuzeee!N-am stiut!Mi-i rusine!Chiar ma gandeam ,cum sa lipseasca un astfel de topic!

Nu,n-am de ce sa ma supar!Am sa-i rog pe moderatori sa mute mesajul direct in acel topic si sa-l stearga pe acesta! :)

%7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:)<" title="arms" />

:salut:

Anca , se vede ca ai fost cuminte , ai mancat tot , ti-ai facut temele ... Mosul a fost bun cu tine . :)

Si eu am fost cuminte , mi-a adus mosul un blender vertical , mult dorit de cucuiete de fapt , pentru facut milk-shake , asa ca Mosul a imbinat utilul cu placutul (ca tot e criza :) )

http://img137.imageshack.us/img137/7599/pi19722.jpg

De-ar veni mosu' asta mai des!eu i-am pus in tema pe ai mei, ca de acu' "nainte cand vor sa ma cadoriseasca cu ceva sa intre la raionul oale si tigai respectiv menaj.Asta-mi place!

Sa ai noroc de blender,si la cat mai multe milk-shake-uri!Si eu am unul,fix acest model,si ma tine de 3 ani!de cand il am pe primul pitic!si l-am forjat la greu ...saracutu',dar e rezistent!N-am avut nicio problema cu el!

• Author
Dragele mele,va invit sa postam cele mai noi achizitii pt. bucataria noastra (cea de toate zilele... :D ) !Si pt. ca sa mai ramanem putin in ton de sarbatoare ...sa vedem ce-a avut mosu' in desaga pt. voi?!

Pt. mine niste produse marca Wilton:un pos,dui-uri nr.1,2,48,104,70,75.,un planator si 2 geluri ,unul verde muschi respectiv albastru inchis.

Cat costa planatorul, 20 de ron vad bine?

Aici costa un ochi din cap astea de la Wilton.

Si eu am fost cuminte , mi-a adus mosul un blender vertical , mult dorit de cucuiete de fapt , pentru facut milk-shake , asa ca Mosul a imbinat utilul cu placutul (ca tot e criza :D )

E tare folositor blenderul vertical la casa omului.Si eu il exploatez la greu.Sa -l folosesti cu spor!

Sa va bucurati de noile achizitii, cel putin asa cum ma bucur eu de ale mele :D !

222_fc70849ed0149ad04f9dc3d8f24c38d1_thumb.jpg

Sa vi le prezint:

- platou rotativ - Ikea - 30 lei :D

- forma tort teflonata (are trei piese, una este pentru guguluf) - Ikea - 40 lei;

- posuri - Cast Decor - 13 lei / buc

- decupator floricele mici-mici (este cel alb din stanga, si langa el trei floricele mov :D ) - Cast Decor - 22 lei

- triunghi decorare - Cast Decor - 4,5 lei

- rotita pentru taiat aluat - Carrefour - pana in 3 lei, nu mai tin minte exact :oops:

- decupator 8 forme - Cast Decor - 60 lei

- duiuri - Cast Decor - 10 lei/buc

Am facut comanda si la lumea basmelor; bugetul meu e in spasme deja. :D

Delioara , la tine a venit mosul cu bani ,asta e sigur . Si tu ti-ai facut de cap ... :D Ce faine lucruri ti-ai luat , si folositoare . Abia astept sa vad ce lucrezi cu ele . Ce mi-as dori si eu sa dau peste un astfel de magazin , cu de toate pentru torturi , si sa am cardul full , sa-mi fac si eu de cap ... Deocamdata , doar visez ... :D

Sa le stapaniti cu placere si sa tina cat mai mult!!

delioara...blatul ala de lemn e rotativ? ai idee daca la ikea avea si de sticla sau plastic? in genul celor de la wilton?

vin si eu in tara si vreau sa imi achizitionez unu neaparat...aici in grecia au astia niste preturi la toate accesoriile de bucatarie de te urci pe pereti....stai o luna fara masa de pranz :floare: