January 15, 201016 yr comment_15532 Gloxinia, sa-ti traiasca, sa infloreasca, sa te bucuri de ele si sa faci numai minunatii cu ele .Eu pe forma aia dreptunghiulara extensibila am dat vreo 20 si ceva de lei . Asta e, bine ca o am, si nu tanjesc dupa ea! Report
January 15, 201016 yr comment_15538 Gloxinia, sa-ti traiasca, sa infloreasca, sa te bucuri de ele si sa faci numai minunatii cu ele .Eu pe forma aia dreptunghiulara extensibila am dat vreo 20 si ceva de lei . Asta e, bine ca o am, si nu tanjesc dupa ea! Asa e, depinde de unde le iei. Si eu m-am mirat de pret. Aveau si inima insa nu era stabila deloc. Adica degeaba o reglai sa faci o inima medie caci nu o puteai fixa sa stea asa. Deci am renuntat si mi-am luat 2 dreptunghiulare Report
January 15, 201016 yr comment_15539 Deci am ramas restanta cu cadourile mosului. Va ziceam ca mosul a fost sora-mea. Ei am gresit . Mosul au fost de fapt mosii: sor-mea si cumnatul Apai...ce-i mult nu-i sanatos! Io inteleg mos-mos , da' cu masura!Explicatiile,explicatiile ...hai te rog dumireste-ma!ce-i mai si asta :guguluf trandafir? si la ce folosesti gum tex?In orice caz...daca crezi ca mosu' ti-o adus ceva ce nu-ti trebuieste ...trimite incoace !asta numa' ca sa nu iti faci aglomeratie prin camara! :laughing7: Report
January 15, 201016 yr comment_15544 Deci am ramas restanta cu cadourile mosului. Va ziceam ca mosul a fost sora-mea. Ei am gresit . Mosul au fost de fapt mosii: sor-mea si cumnatul Apai...ce-i mult nu-i sanatos! Io inteleg mos-mos , da' cu masura!Explicatiile,explicatiile ...hai te rog dumireste-ma!ce-i mai si asta :guguluf trandafir? si la ce folosesti gum tex?In orice caz...daca crezi ca mosu' ti-o adus ceva ce nu-ti trebuieste ...trimite incoace !asta numa' ca sa nu iti faci aglomeratie prin camara! :laughing7: Apoi trandafirul e o forma de silicon, in care am copt un chec si am facut panna cotta. Gum texul am sa il folosesc in pasta de zahar cand am sa fac mai multe figurine. Cica ii da elasticitate, inca nu am incercat. Am folosit-o cu succes la lipit insa Am amestecat-o cu apa calda si s-a format un lipici numa bun de lipit Report
January 15, 201016 yr comment_15550 Deci am ramas restanta cu cadourile mosului. Va ziceam ca mosul a fost sora-mea. Ei am gresit . Mosul au fost de fapt mosii: sor-mea si cumnatul Apoi trandafirul e o forma de silicon, in care am copt un chec si am facut panna cotta. Gum texul am sa il folosesc in pasta de zahar cand am sa fac mai multe figurine. Cica ii da elasticitate, inca nu am incercat. Am folosit-o cu succes la lipit insa Am amestecat-o cu apa calda si s-a format un lipici numa bun de lipit Sa le folosesti sanatoasa si cu mare placere toate achizitiile. Oti nu strica bunatate de praf la lipit cand e asa pretios, abia astept sa il folosesti sa imi zici daca merita cumparat, m-ar tenta si pe mine dar la niste chestiuni mai fine, ma gandesc ca poate nu s-ar crapa asa repede pasta Report
January 15, 201016 yr comment_15557 Eu te intreb de unde ai luat foarfeca aia cu multe lamele . De aici am cumparat forma de baghete, pateta si foarfeca:http://www.decorix.ro/bucatarie/ustensi ... gatit.html sper ca nu e vreo problema ca am pus link-ul... Issis, ba dimpotriva! Multumesc mult pentru link, fug sa ma uit ! Ramo, sa stapanesti sanatoasa jucarelele! Report
January 15, 201016 yr comment_15580 Eu te intreb de unde ai luat foarfeca aia cu multe lamele . De aici am cumparat forma de baghete, pateta si foarfeca:http://www.decorix.ro/bucatarie/ustensi ... gatit.html sper ca nu e vreo problema ca am pus link-ul... Issis, ba dimpotriva! Multumesc mult pentru link, fug sa ma uit ! Ramo, sa stapanesti sanatoasa jucarelele! Bunny, as vrea eu sa fie ale mele, cel putin cateva din ele Report
January 15, 201016 yr comment_15609 Oti nu strica bunatate de praf la lipit cand e asa pretios, abia astept sa il folosesti sa imi zici daca merita cumparat, m-ar tenta si pe mine dar la niste chestiuni mai fine, ma gandesc ca poate nu s-ar crapa asa repede pasta Mi-ai luat vorba din gura, am vazut si eu Gum Tex, si in ultima clipa m-am oprit sa-l iau, astept si eu parerile Gloxiniei, ca sa vad daca merita sau nu. Report
January 15, 201016 yr comment_15614 Deci fetelor eu zic ca merita luat si numai pt lipit. Pai la tortul corset am folosit un varf de cutit de gum tex pt lipit si mi-a mai ramas inca pt un tort. Altfel trebuia sa fac la sirop de zahar si mi se zaharisea si iar fa si ard-te si tot asa. Deci e o alternativa foarte convenabila la lipit. Zau asa. Report
January 17, 201016 yr comment_15915 Saptamana trecuta am fost la PENY Market. Am luat cu 6,5 lei asta: [attachment=0]phproggxeAM.jpg[/attachment] Gloxinia....si eu vreau sa imi iau forma asta acum cand ajung in tara...dar zi-mi si mie nu se scurge conpozitia pe la margini? adica , nu stiu mie mi s-a scurs o data pe la margini din forma rotunda cu fund si margini detasabile... Report
January 17, 201016 yr comment_15948 Saptamana trecuta am fost la PENY Market. Am luat cu 6,5 lei asta: [attachment=0]phproggxeAM.jpg[/attachment] Gloxinia....si eu vreau sa imi iau forma asta acum cand ajung in tara...dar zi-mi si mie nu se scurge conpozitia pe la margini? adica , nu stiu mie mi s-a scurs o data pe la margini din forma rotunda cu fund si margini detasabile... Pai depinde ce compozitie pui. Daca e foarte lichida se va scurge. Eu in general umplu astfel de forme cu torturi carapace, si e ok. Report
January 18, 201016 yr comment_16117 Si mi-a sosit si comanda de la lumea basmelor. E ultima achizitie pentru o maaare perioada de timp!- planator- set de modelare- triunghi decorare- gel de scris negruPreturile sunt pe site-ul lor. Report
January 18, 201016 yr comment_16161 Foarte faine formele de praline! Vreau si eu! Nici eu nu m-am putut abtine! Am fost azi din pura intamplare in Selgros si desigur ca n-au putut pleca de acolo fara o tigaie de fonta de 25 cm diametru - 40 lei si o cratita (tuci) cu capac de 24 cm diametru - 90 lei. N-or fi ele Le Creuset, dar cu siguranta ma vor multumi, mai ales luind in considerare cat am dat pe ele Report
January 18, 201016 yr comment_16200 Anaiordan cat au fost ultimele achizitii? cantar 23 euroforma 6.6 euro Report
January 18, 201016 yr comment_16201 Foarte faine formele de praline! Vreau si eu! Nici eu nu m-am putut abtine! Am fost azi din pura intamplare in Selgros si desigur ca n-au putut pleca de acolo fara o tigaie de fonta de 25 cm diametru - 40 lei si o cratita (tuci) cu capac de 24 cm diametru - 90 lei. N-or fi ele Le Creuset, dar cu siguranta ma vor multumi, mai ales luind in considerare cat am dat pe ele Un tuci d-ala de fonta mi-ar prinde bine si mie...dar daca il pun in bagaj la avion nu mai pun aproape nimic in geanta Report
January 19, 201016 yr comment_16203 Ultima achizitie: Doua facatoare moleculare de mancare. Una pentru munca "grea" din bucatarie, alta pentru deserturi si de pus pe masa cand vin musafiri sa-si aleaga fiecare desertul pe care il vrea. http://cache.gawker.com/assets/images/4/2010/01/500x_maintenance.jpg http://cache.gizmodo.com/assets/images/4/2010/01/500x_finished_work.jpg http://www.tuvie.com/wp-content/uploads/moleculaire-food-printer1.jpg http://www.tuvie.com/wp-content/uploads/moleculaire-food-printer3.jpg Report
January 19, 201016 yr comment_16205 Doua facatoare moleculare de mancare.Now Mr. Spock, there's really something about all this that I don't understand, so maybe you could explain it to me, logically of course...Foloseşte baterii de 1.5V sau 9V ? Ştie să facă caltaboşi? Report
January 19, 201016 yr comment_16207 Foloseşte baterii de 1.5V sau 9V ? Nu. Merge la priza. 230 Vac, 50/60 Hz. Putere nominala, 1 KW. Ştie să facă caltaboşi? Doar daca il programezi. Chestie de software. Report
January 19, 201016 yr comment_16292 Dragos si Bebe !Cand am vazut pozele pt. prima data, am crezut ca-s recipiente de condimente! !si nu-s blonda!...numa' saten deschis... :laughing7: Report
January 20, 201016 yr comment_16565 si eu vreau sa imi iau forma asta acum cand ajung in tara... Ana, am vazut la noi la XXL cu 6 lei bucata. Aveau si rotunde si dereptunghiulare si rotunde. Daca vrei iti iau si cand vi in tara ti le trimit prin posta. Report
January 24, 201016 yr comment_16932 Ultimele noutati: Am incercat formele dar tipul de aluat folosit nu ma multumeste, nu s-a imprimat forma pe inimioare. Voi mai incerca... Report