Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La multi ani, Peter!

Featured Replies

Peter, cu intarziere, intru rar de tot ca nu mai am timp decat un pic, poate in weekend, La multi ani! Bucurii si fericire!
  • 3 weeks later...

Hey Peter

Merge un LaMultiAni si dupa o luna?

vechi , ca vinul !

:love7: :love7: :love7:

• 11 months later...

Cu maaaaaare (si de neiertat) intarziere, iti urez La multi ani! :thumleft: Multa sanatate, fericire si noroc iti doresc! Sa ai parte de tot ce e mai bun si sa ne incanti in continuare cu poze minunate din drumetii (alaturi de sefa si, de ce nu, de nepotel) si sa ne faci sa salivam la mancarurile si dulciurile pe care le prepari! :rolleyes:

post-46-1477636996639_thumb.png

P.S. Sper ca ai sa ierti o neatenta, care-i cu gandurile aiurea si nu prea a avut timp decat de mutare, in ultima vreme.. :blackeye:

La multi ani buni, fericiti si cu mult noroc sa te bucuri de toate cele bune cu toti ai tai dragi!

La multi, multi ani fericiti si sanatosi,Peter, cu cei dragi pe langa tine, cu multe vacante frumoase si drumetii si mai si,

Si iti multumesc pentru toate pozele si povestile frumoase cu care m-amm delectat de atatea ori (pentru pozele cu mancare si mai ales cele cu deserturi cu care mi-ai facut pofta de o mie de ori nici nu stiu sigur daca sa-ti multumesc sau sa te cert... :thumleft: ).

La multi ani, Peter! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Aveam asa de multe sa-ti urez, da' ti-a spus totul Bia. Asa ca mai citeste o data mesajul ei si considera-l si de la mine. :thumleft:

EDIT: m-am dus sa caut tortul pe la dulciuri da' n-am gasit nimic... Nu ne dai si noua o felie, doua? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/snorting.gif

La multi, multi ani fericiti si sanatosi,Peter, cu cei dragi pe langa tine, cu multe vacante frumoase si drumetii si mai si,

Si iti multumesc pentru toate pozele si povestile frumoase cu care m-amm delectat de atatea ori (pentru pozele cu mancare si mai ales cele cu deserturi cu care mi-ai facut pofta de o mie de ori nici nu stiu sigur daca sa-ti multumesc sau sa te cert... :rolleyes: ).

Nu-i de alaltaieri ci de azi. Special ptr. tine, draga Bia. Cu mere, stafide si nuca tonka.

post-27-14776712859534_thumb.jpg

post-27-14776712940475_thumb.jpg

Dar tinem bucatile mici(a fost forma de 18 cm) ca sa ajunga si ptr. celalalte fete-> boni, Destiny, alpfa, moatza, zerda si Foxyy. :thumleft:

Va multumesc mult ptr. urari. Cu sau fara intirziere, urarile sunt la fel de bune si azi. :blackeye:

Sa aveti un WE cum scrie la carte. Va doresc numai bine.

Peter

LA MULTI ANI PETER!,povestitorul nostru fara pereche,sa fii sanatos ,voios si bucuros,sa ne incinti cu povestile tale pe mai departe si sa ne mai povestesti despre pisicile tale ca sa-mi mai treaca dorul de a mea. :thumleft:

:thumleft:

Mulți ani trăiască

Și călătorească

Și pescuiască

Și bucătărească

Și fotografi..(ască)???

Și împărtășească (cu noi)toate experiențele frumoase trăite alături de doamna sa, de copii și nepoți și prieteni!

Dar cine să trăiască?

Peter să trăiască la mulți ani!

:thumleft:

Mulți ani trăiască

Și călătorească

Și pescuiască

Și bucătărească

Și fotografi..(ască)???

Și împărtășească (cu noi)toate experiențele frumoase trăite alături de doamna sa, de copii și nepoți și prieteni!

Dar cine să trăiască?

Peter să trăiască la mulți ani!

Laaa muuuulti aaaani! :D

Merci, merci! Asta a fost tare! :rolleyes: :blackeye:

Peter