October 31, 201510 yr comment_232050 Peter, cu intarziere, intru rar de tot ca nu mai am timp decat un pic, poate in weekend, La multi ani! Bucurii si fericire! Report
November 22, 201510 yr comment_232563 Hey PeterMerge un LaMultiAni si dupa o luna? vechi , ca vinul ! :love7: Report
October 28, 20169 yr comment_239482 Cu maaaaaare (si de neiertat) intarziere, iti urez La multi ani! Multa sanatate, fericire si noroc iti doresc! Sa ai parte de tot ce e mai bun si sa ne incanti in continuare cu poze minunate din drumetii (alaturi de sefa si, de ce nu, de nepotel) si sa ne faci sa salivam la mancarurile si dulciurile pe care le prepari! P.S. Sper ca ai sa ierti o neatenta, care-i cu gandurile aiurea si nu prea a avut timp decat de mutare, in ultima vreme.. Report
October 28, 20169 yr comment_239484 La multi ani buni, fericiti si cu mult noroc sa te bucuri de toate cele bune cu toti ai tai dragi! Report
October 28, 20169 yr comment_239489 Multi ani sanatosi si fericiti langa cei pe care-i iubesti! Report
October 28, 20169 yr comment_239493 La multi, multi ani fericiti si sanatosi,Peter, cu cei dragi pe langa tine, cu multe vacante frumoase si drumetii si mai si,Si iti multumesc pentru toate pozele si povestile frumoase cu care m-amm delectat de atatea ori (pentru pozele cu mancare si mai ales cele cu deserturi cu care mi-ai facut pofta de o mie de ori nici nu stiu sigur daca sa-ti multumesc sau sa te cert... ). Report
October 28, 20169 yr comment_239495 La multi ani, Peter! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifAveam asa de multe sa-ti urez, da' ti-a spus totul Bia. Asa ca mai citeste o data mesajul ei si considera-l si de la mine. EDIT: m-am dus sa caut tortul pe la dulciuri da' n-am gasit nimic... Nu ne dai si noua o felie, doua? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/snorting.gif Report
October 28, 20169 yr comment_239501 La multi, multi ani fericiti si sanatosi,Peter, cu cei dragi pe langa tine, cu multe vacante frumoase si drumetii si mai si,Si iti multumesc pentru toate pozele si povestile frumoase cu care m-amm delectat de atatea ori (pentru pozele cu mancare si mai ales cele cu deserturi cu care mi-ai facut pofta de o mie de ori nici nu stiu sigur daca sa-ti multumesc sau sa te cert... ). Nu-i de alaltaieri ci de azi. Special ptr. tine, draga Bia. Cu mere, stafide si nuca tonka. Dar tinem bucatile mici(a fost forma de 18 cm) ca sa ajunga si ptr. celalalte fete-> boni, Destiny, alpfa, moatza, zerda si Foxyy. Va multumesc mult ptr. urari. Cu sau fara intirziere, urarile sunt la fel de bune si azi. Sa aveti un WE cum scrie la carte. Va doresc numai bine. Peter Report
October 28, 20169 yr comment_239502 LA MULTI ANI PETER!,povestitorul nostru fara pereche,sa fii sanatos ,voios si bucuros,sa ne incinti cu povestile tale pe mai departe si sa ne mai povestesti despre pisicile tale ca sa-mi mai treaca dorul de a mea. Report
October 28, 20169 yr comment_239504 La multi ani Peter, sanatosi si fericiti alaturi de familia ta frumoasa. Report
October 29, 20169 yr comment_239506 Mulți ani trăiască Și călătorească Și pescuiască Și bucătărească Și fotografi..(ască)??? Și împărtășească (cu noi)toate experiențele frumoase trăite alături de doamna sa, de copii și nepoți și prieteni! Dar cine să trăiască? Peter să trăiască la mulți ani! Report
October 29, 20169 yr comment_239508 Mulți ani trăiască Și călătorească Și pescuiască Și bucătărească Și fotografi..(ască)??? Și împărtășească (cu noi)toate experiențele frumoase trăite alături de doamna sa, de copii și nepoți și prieteni! Dar cine să trăiască? Peter să trăiască la mulți ani! Laaa muuuulti aaaani! Merci, merci! Asta a fost tare! Peter Report
October 30, 20169 yr comment_239514 La multi, multi ani fericiti si plini de bucurii! Merci. Peter Report