Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Unt de arahide

Featured Replies

• Author

Eu servesc foarte des.

Ca sa nu mai spun cat de bun e sosul de arahide la frigarui...

• Author

Eu servesc foarte des.

Aha!Dezvolta te rog treaba cu frigaruile! Merci :rolleyes:

He he... E o chestie asiatica :scratch:

O sa dezvolt da' alta data si pe alt topic.

Nu saritzi cu paru' , da' noi l-am folosit cu mare succes la custile pt soareci!!!

Aveam la casa veche soareci in gradina , intrasera chiar si in boxa , si pe totzi i-am prins cu Peanut Butter!!!

In rest...neh .

Eu servesc foarte des.

Aha!Dezvolta te rog treaba cu frigaruile! Merci :lol:

He he... E o chestie asiatica :lol:

O sa dezvolt da' alta data si pe alt topic.

Aha, amintiri din Batam, cumva? :pupic:

Buy satay Torpedo, mister? :lol:

:drool: :D

da' cum v'o venit sa folositi asa ceva?

Boni , n-o fo' ideea noastra , vecinu' asa ii prinde de ani de zile :D , o invatzat cand lucra la americani....

eu cand fac fursecuri cu unt de arahide se ingramadesc veveritele la geam. La inceput nu mi-am dat seama de ce veverita facea ture-ture pe la geam tocmai cand aveam fursecurile in cuptor.
Eu ador untul de arahide, dar in combinatie cu gemul de caise. Pentru mine e o delicatesa pe paine, imi aminteste de copilarie ...
  • Author

Eu ador untul de arahide, dar in combinatie cu gemul de caise.

Ia incearca cu dulceata de portocale

http://www.doorstep.com.my/images/products/20100406154123_new-148.jpg

O sa caut sa vad daca gasesc la noi. Sa nu-mi zici sa-mi fac eu ca nu ma bag ... de caise, etc am de la mama, dar de portocale nu a facut niciodata, cred ca e tare buna.

• Author

O sa caut sa vad daca gasesc la noi. Sa nu-mi zici sa-mi fac eu ca nu ma bag ... de caise, etc am de la mama, dar de portocale nu a facut niciodata, cred ca e tare buna.

e

si eu am prins soareci cu unt de arahide(la casa veche, el a prins nu io)...nu-l suport si nici satay nu ma omor..

si eu am prins soareci cu unt de arahide(la casa veche, el a prins nu io)...nu-l suport si nici satay nu ma omor..

ajungem la concluzia ca untu' de arahide-i ca otzatu di meri , bun la tati celi :)

nu trageau ai drak la nimic...asta si choc spread, nebunie.....doamne bine ca am iesit din cloaca aia de soareci ca in spital intram cred :)

Bine ca am iesit acum din perioada in care deschideam borcanul si acompaniam untul de arahide doar cu linguritza...nu va spun ca dupa jumate de borcan aproape nu am vrut sa ma vad untul pana a 2 a zi :D.

E clar nu-mi place ...foarte putin :pupic:.

Faceti domniile voastre o salata precum urmeaza : 4 cartofi fierti taiati felii, 4 oua fierte tari curatate si taiate felii, 4 morcovi taiati julien si opariti, o mîna de fasole verde curatata si oparita sa fie "al dente", un pumn de conopida oparita "al dente", o mîna de germeni de soia opariti tot "al dente", jumatate de castravete curatat si taiat felii, jumatate de salata verde spalata bine si desfacuta fîsii. Unii mai pun si tofu taiat cuburi, unii nu (eu de pilda, nu). Legumele pot varia dupa sezon si dupa preferinta.

Sosul : 3-4 linguri de unt de arahide îndoite cu apa fiarta, sambal oelek (pasta de ardei iute) dupa gust, doi catei de usturoi facuti zob, o ceapa mica sau o esalota tocata fin, doua linguri de zahar nerafinat (cine are zahar de palmier, e si mai bun) zeama unei lamîi, doua linguri de nuca de cocos rasa, sare dupa gust.

Presarati salata cu arahide prajite tocate si eventual cu ceapa prajita.

Alaturi, serviti chipsi de crevete.

Dragos trebuie ca e destul de familiarizat cu reteta asta originara din Indonezia. :D

• Author

Dragos trebuie ca e destul de familiarizat cu reteta asta originara din Indonezia. :D

Sincer sa fiu nu vazui niciodata asa ceva. Mah, Alexandre, io tz-am zis, unde fusei io era o saracie lucie. Tu descrii acum o masa de lux.

Eu ma dau mare prietena cu untul de arahide, intotdeauna am in casa un borcanhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif, da husbandu' nu-l sufera de nici o culoarehttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif