Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cannelés/canelés de Bordeaux

Featured Replies

• 5 months later...
  • Author

Salut!

Am facut iar de curand cannelé-urile cu reteta colegului meu si am primit niste comentarii, m-am gandit sa vi le spun si voua: dupa gustul persoanei cu pricina cica nu erau suficient de caramelizate la exterior (v-am zis ca unii le prefera mai negricioase), si el ar mai fi pus si ceva mai mult zahar ca sa ajute in proces (lasate apoi mai mult timp -deci la temperatura mai joasa decat cele 180 de grade ale mele- pentru caramelizare dar si pentru ca nu i s-au parut nici suficient de coapte in interior). Data viitoare o sa incerc la 170 de grade in faza 2 si o sa le las mai mult timp, sa vedem ce iese.

Daca le pun mai mult zahar, teoretic as ajunge la o reteta similara cu a ta, stella, dar si eu zic ca e suficient de dulce, nu mai trebuie adaugat (in reteta mea).

O sa incerc alta data si reteta postata de tine, multumesc mult! Pe de alta parte, 40 de minute la 200° in cuptorul meu si la mini-formele mele ar iesi scrum suta-n mie, sigur reteta ta e pentru forme normale (mari)...

Spor la cannelés !

Nicoleta