July 15, 201115 yr comment_96411 Nu il stiu, ce casa, ce note? Ce mai recomand pentru hommes este Aqua, ala verde inchis, este super. Report
July 15, 201115 yr comment_96457 casa Ermenegildo Zegna italian sorozice ca e entirely about seduction [b]The perfume composition is created on the contrasts of light and dark notes. Such (visual) technique is called chiaroscuro what in Italian means 'light and shadow (dark)'. If you are tired of the warm day's bright light, just close the blinds, as the darkened room relaxes your eyes and awakens your imagination. The Intenso bottle exactly reminds of the play of light and shadow in a room with closed blinds. The sensual chiaroscuro play can be seen on the ad poster. The same principle Daniela Andrier applied in the perfume composition. The light notes are: mandarin, lemon, cardamom and pink pepper at the beginning. The dark and sensual notes lie in the heart and the drydown: iris, vetiver, cedar wood, amber, sandal wood, vanilla, Tonka bean and musk[/b]. si seara cand venea tot super mirosea, mereu imi bagam nasul in camasa lui cand o puneam in cosul de spalat (na, ti-am zis si sicretul meu Report
July 16, 201115 yr comment_96521 nu ai declarat ce ai sau cum ai facut?din washington dc imi pune ea, acolo ePai frate tre' sa fii un pic dud sa delcari ce ai la pachet...daca e greu zici pantofi de pildadaca e usor zici machiaje si carti Report
July 16, 201115 yr comment_96522 a...baiatul meu se da cu Burberry Summer...e cel mai fain si Chanel Allure Sport Report
July 16, 201115 yr comment_96527 nu ai declarat ce ai sau cum ai facut?din washington dc imi pune ea, acolo ePai frate tre' sa fii un pic dud sa delcari ce ai la pachet...daca e greu zici pantofi de pildadaca e usor zici machiaje si cartiDepinde prin ce trimiti. Aia de la posta scaneaza absolut toate pachetele. Si mai sunt si alte firme de curierat care fac asta. Daca declari altceva, iti returneaza pachetu' si-ti pisca si-o amenda... Report
July 17, 201115 yr comment_96547 nu ai declarat ce ai sau cum ai facut?din washington dc imi pune ea, acolo ePai frate tre' sa fii un pic dud sa delcari ce ai la pachet...daca e greu zici pantofi de pildadaca e usor zici machiaje si cartiDepinde prin ce trimiti. Aia de la posta scaneaza absolut toate pachetele. Si mai sunt si alte firme de curierat care fac asta. Daca declari altceva, iti returneaza pachetu' si-ti pisca si-o amenda... In ce tara mai Foxy? Report
July 17, 201115 yr comment_96554 nu ai declarat ce ai sau cum ai facut?din washington dc imi pune ea, acolo ePai frate tre' sa fii un pic dud sa delcari ce ai la pachet...daca e greu zici pantofi de pildadaca e usor zici machiaje si cartiDepinde prin ce trimiti. Aia de la posta scaneaza absolut toate pachetele. Si mai sunt si alte firme de curierat care fac asta. Daca declari altceva, iti returneaza pachetu' si-ti pisca si-o amenda... In ce tara mai Foxy?Nemtia, Romanica... Report
July 17, 201115 yr comment_96556 Chanel Allure SportFoarte misto, i l-am luat lui Marco Mie de la o vreme mi se pare ca cele pe care le am de mai multa vreme au un miros mai altfel, mai concentrat, acu le iau la rind sa le termin. Report
July 17, 201115 yr comment_96580 Chanel Allure Sport total off topic, nu le am cu parfumurile nici fminine nici masculine Adriana, la tine timpul curge invers? sau te ocoleste? Report
July 17, 201115 yr comment_96587 Adriana, la tine timpul curge invers? sau te ocoleste? anagrafic nu, da' daca nu mi se citeste pe fata ma bucur mersi frumos Report
July 17, 201115 yr comment_96598 Mai Miha, nu dara de se prinde omul de nas cu degetele Oricum cred ca e m-am obisnuit eu foarte tare cu mirosul -azi chiar am primit un compliment ca miros mereu frumos, deci e clar ca se simte ah, Uma, esti de-a mea! si mie-mi place sa-l simt si sa se simta! boni, eu aproape orice parfum iau, il aplic pe pielea mea si dupa cateva zile de obisnuinta nici nu simt ca m-am dat cu el, doar imi e bine. E valabil la toate parfumurile pe care le detin. Daca nu scriai asa eram tentata sa cred ca am o problema cu nasul de nu mai simt. si la mine-i la fel, nu le mai simt. dar cateodata simt si prin somn un iz de parfum, s-ar putea din perna, ca eu si noaptea ma imbalsamez. la serviciu stie lumea cand apar eu. pai da ceva mai recente, in ordinea numerelor de pe tricou: elle -paco rabane, thrill -joop, versense - versace. ultimul imi place cel mai mult, are o aroma de lacramioare pe final, asa mi se pare. iar din astea cel mai mult imi place truth -ck. gaultier - parca nu-l simt prea bine, da' mi place tare sticla, cu placa aia de metal in spate. Report
July 17, 201115 yr comment_96621 Eu ma innebunesc dupa lacramioare di Diorul vechi care era de lacramioare nu mai e, o sa-l caut pe asta de Versace. Report
July 21, 201115 yr comment_97208 Eu ma innebunesc dupa lacramioare di Diorul vechi care era de lacramioare nu mai e, o sa-l caut pe asta de Versace.Pai sorella,cel mai cel parfum de lacrimioare e asta.Lacrimioara pura! E cam chiparat la pret parfumul.15 ml 159 euro la Douglas.Exista si varianta EdT,si e mai ieftin.Foarte patrunzator si asta.Nu trebuie neaparat parfum-parfum http://media.douglas.de/medias/sys_master/8451763737618352.image.jpg Report
July 22, 201115 yr comment_97213 Se vede ca l-or fi refacut ca nu l-am vazut pina acum, gaseam mereu sticla pe care o am si eu adica astahttp://www.storeprofumi.com/assets/merchandises/images/3094/original_dior-diorissimo-100-edt.jpg?1284319814acu l-am gasit on line pe cel pus de tine, mersi frumos Report
July 22, 201115 yr comment_97217 aaaahh, parfumul, marea mea iubire nu ma pot opri la unul singur, daca am 1-2 parfumuri in casa intru in panica :-)), le folosesc functie de anotimp, de temperaturi, de pitici pe creier, de haine... eheee, le ador si le rotesc de le ia ameteala, insa pe mine niciodata (nu ma ia))) si tot cu "dara" sunt si eu, nu dara de neam-prost dar orisicat, sa il simtz eu ca ma imbraca. ultimul e Laguna, puuuuutin masculin la inceput dar in 10 minute se lasa intr'un cos de fructe dulceag racoros, usor predominant in cocos, il ador, mai ales hainele miros divin. tot vara mai folosesc: Alien Sunessesnce Saphir Soleil, Brasil Dream, Very Irresistible Sensual (unul dintre cele mai sexy parfumuri in viata), Pur Desir de Pivoine (mai de casa, asa), Escada Ocean Lounge care miroase a fructe rosii bun pt o zi uscacioasa de vara, iar cand temperatura nu sare de 31C mai scap si un Lolita Lempicka dimineata pe racoare... cand da frigul trec pe partea: Ange ou Demon Tendre, Hypnotic Poison EDT, Chanel Allure Sensuelle, Kentzo Amour, picantul COCO Chanel, Lolita Lempicka, Cinema... Acum urmaresc pt la toamna/iarna un Alien EDP clasic, un Hypnotic EDP sau un Very Irresistible L’Intense (il stie icneva cum miroase?), sa vad care iese castigator. Report
July 22, 201115 yr comment_97242 Pai Moatzo, de nu simt eu sa-mi fie drag de miros, la ce-l mai dau ? Imi place ca ramane mereu imprimat pe hainele de iarna, la guler. le folosesc functie de anotimp, de temperaturi, de pitici pe creier, de haine... Si eu aveam parfum de vara (Ysatis de Givenchy) si de iarna (Paloma Picasso)-acum insa m-am indragostit asa de tare de Chanel Chance incat restul asteapta cumintele in cutiute.. Report
July 23, 201115 yr comment_97343 Uma, te inteleg perfect, ani de zile am purtat Chanel Chance, din pacate pana intr'o zi cand mintea mea (ajutata si de o parere din afara) a facut o nefericita asociere intre mireasma lui si un alt miros... sa zicem neavenit intr'un parfum. Sunt sigura ca totul a fost in mintea mea pt ca prea l'am purtat multi ani cu adoratie. De atunci ma feresc sa'mi dau cu parerea negativa (despre un parfum) pt alte persoane... ca s anu pateasca ce'am patit eu. Mintea ne poate juca feste si e pacat sa stricam o relatie . Inainte de Chanel Chance am purtat ani de zile doar Armani Mania... de care inca mi'e dor. Chiar o sa'l trec pe lista iar. Report
July 23, 201115 yr comment_97344 Mintea ne poate juca feste si e pacat sa stricam o relatie .Foarte frumos spus si evident se potriveste si pentru alte "relatii" Report
July 23, 201115 yr comment_97377 Uma, te inteleg perfect, ani de zile am purtat Chanel Chance, din pacate pana intr'o zi cand mintea mea (ajutata si de o parere din afara) a facut o nefericita asociere intre mireasma lui si un alt miros... sa zicem neavenit intr'un parfum.Cred ca persoana respectiva era geloasa Report
July 23, 201115 yr comment_97386 nu m-ar putea influenta cineva vizavi de-un parfum, nu in mod negativ. ca altfel, laudate de altii am luat si eu o gramada. si la fel, la mine nu se potriveste treaba aia cu imi plac doar cele fresh sau florale sau... nu, sa-mi placa mie si nu tin cont ca-i oriental sau fresh sau altcumva.ma pregatesc sa ies, chair is in dilema, ce alegere sa fac Report
July 26, 201115 yr comment_97808 nu m-ar putea influenta cineva vizavi de-un parfum, nu in mod negativ. ca altfel, laudate de altii am luat si eu o gramada. si la fel, la mine nu se potriveste treaba aia cu imi plac doar cele fresh sau florale sau... nu, sa-mi placa mie si nu tin cont ca-i oriental sau fresh sau altcumva.ma pregatesc sa ies, chair is in dilema, ce alegere sa fac You got it girl! Le-am luat pe astea si sunt absolut fascinata de ele. Desi Hanami se duce relativ repede, miroase ceva de vis. Iar cel de bambus ma tenteaza si ala. Sunt de o prospetime rara si foarte, foarte diafane. Unul din ele o sa il fac cadou mamei. Lizzie, l-am testat mult pe celalalt si, daca esti fan Lolita banuiesc ca ti-ar placea. Am intrebat daca nu aveau monstri ca sa iti trimit, insa nu aveau Report
July 26, 201115 yr comment_97868 De care monstri mama?Sticluta frumoasa e Guerlain? Cum miroase? Report
July 26, 201115 yr comment_97869 Mostrele de la Yukimi, ca intrebai de el. Idylle e Guerlain, da si e mmmmmm. E asa ceva, diafan si fresh si floral si si si. Nu stiu, imi place mult mult. Report
September 3, 201115 yr comment_101849 Pentru ca l-am maritat pe Idylle la mama, a trebuit sa il inlocuiesc si mi l-am luat din nou -dupa mult timp- pe Allure, care e un parfum de clasa, dupa cum ii spune si numele. Imi era foarte dor de el. Report
September 3, 201115 yr comment_101856 Eu ma innebunesc dupa lacramioare di Diorul vechi care era de lacramioare nu mai e, o sa-l caut pe asta de Versace.Adriana, eu sunt disperata dupa lacramioare !Ca atare, cand am avut nunta( cu multeeee lacramioare)am avut bineinteles, si parfum de lacramiaore. Il gasesti sigur in Italia. Vezi ca au si site.Uite-l:Si mie imi place mult Diorissimo, scump si in tara ! Report