June 6, 201115 yr comment_91747 Imi pare rau sa va inec corabiile,dar si in materie de parfumuri,banii fac diferenta. Cred ca e prima data cînd o fac,dar o fac.Îmi permit sa te contrazic.Eu zic ca nasul/mucoasa personala si cum emana pielea mea parfumul respectiv,face parfumul parfumului pentru mine si nu banul.Nu am probat niciodata un parfum de 200.000 si nush cîte mioare mai marunte ,dar astea în general sînt cele în flacoanele care costa sutele de mii,iar parfumul de obicei exista si la flacon de sticla si costa cu muuult mai putin În cazul astuia aratatat de tine,parfumul din sticla costa doar o mie si ceva,nu mai mult de doua.Restul e ambalajul de colectie Report
June 6, 201115 yr comment_91748 Laponela,eu caut între astea normale,ce se gasesc pe pamînt Nu ma dau în vînt dupa parfumuri exclusiviste.Am avut ocazia sa "adulmec" si unele mai scumpe,dar am observat pentru mine...ca,cu cît mai scump,cu atît mai persistent si totodata mai greu de suportat pentru mine.Bai da uei...nu mi-am cumparat înca niciodata un parum de la douglas ...nu am la îndemîna. Hmmm,eu zic ca sînt în cautare dupa o nota florala dar în directia mai proaspata,nu dulce,si în niciun caz orientala.O nota usoara,dar prezenta,persistenta...if you know what i mean... Anjelina,o fi o faza trecatoare si pentru noi.Odata si odata gasim parfumul care ne da pe spate Report
June 6, 201115 yr comment_91764 Laponela,eu caut între astea normale,ce se gasesc pe pamînt Nu ma dau în vînt dupa parfumuri exclusiviste.Am avut ocazia sa "adulmec" si unele mai scumpe,dar am observat pentru mine...ca,cu cît mai scump,cu atît mai persistent si totodata mai greu de suportat pentru mine.Bai da uei...nu mi-am cumparat înca niciodata un parum de la douglas ...nu am la îndemîna. Hmmm,eu zic ca sînt în cautare dupa o nota florala dar în directia mai proaspata,nu dulce,si în niciun caz orientala.O nota usoara,dar prezenta,persistenta...if you know what i mean... Anjelina,o fi o faza trecatoare si pentru noi.Odata si odata gasim parfumul care ne da pe spate Mhmmm, I know, I know Ia zi, de la Guerlain, colectia Aqua Allegoria ai incercat? Daca esti cu Aqua di Gio, atunci trebuie sa gasesti ceva care sa te atraga in colectia asta. Personal mi le-as lua pe toate. Trebuie sa spun ca parfumurile moderne pe care le-au scos sunt foaaarte diferite fata de "filozofia" lor de baza. Sunt ceva de...nush cum sa iti spun, cel mai bine e sa te duci intr-un Douglas mare si sa le probezi. Ia-ti timp, cauta undeva sa aiba posibilitatea undei "degustari" corecte, adica boabe de cafea, ori iti iei saculet de cafea cu tine Uite-le aici:http://www.guerlain.com/int/en/base.html#/en/home-parfum/catalogue-parfums/women-fragrances/parfum-aqua-allegoria-page-gamme/ Si cei de la Hermès au ceva in directia asta: http://germany.hermes.com/c_parfums_parfums_11235_11235_11235_11235_10201_10051_-3___0, doar ca pe mine, nota de baza ramane tot cu acel damf clasic, demodat Report
June 6, 201115 yr comment_91766 Imi pare rau sa va inec corabiile,dar si in materie de parfumuri,banii fac diferenta. Cred ca e prima data cînd o fac,dar o fac.Îmi permit sa te contrazic.Eu zic ca nasul/mucoasa personala https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif si cum emana pielea mea parfumul respectiv,face parfumul parfumului pentru mine si nu banul.Nu am probat niciodata un parfum de 200.000 si nush cîte mioare mai marunte https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif ,dar astea în general sînt cele în flacoanele care costa sutele de mii,iar parfumul de obicei exista si la flacon de sticla si costa cu muuult mai putin https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gifÎn cazul astuia aratatat de tine,parfumul din sticla costa doar o mie si ceva,nu mai mult de doua.Restul e ambalajul de colectie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Tu fata,nu-i bai ca ma contrazici.Ca de fapt sunt perfect de acord cu tine.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif Ce-am vrut sa zic,e ca eu nu o sa-mi permit vreodata nici sa-l miros.Pentru ca vorba Laponelei,as vrea macar sa stiu cum miroase,dar pretul e prohibitiv.Si de banii aia cred ca ar trebui sa te cam dea pe spate.Chiar si de 1000 de dolari. In privinta pielii asa e.Sunt parfumuri care imi plac cand le simt pe altcineva,dar pe mine nu-mi plac,sau "nu stau " .Asa ca nu am ce face.Cand gasesc ceva dupa pielea mea,trebuie musai sa fac o fixatie.Eu nu suport mirosul de mosc.Asa ca il evit pe cat posibil.Din pacate acestea sunt parfumurile cele mai persistente.In alta dezordine de idei.Am primit acum multi ani un parfum Betty Barklay,care era nemaipomenit.Nu mai stiu cum se numea,dar nu gasesc casa asta de parfumuri in Ro.Stiti ceva de ea ? Report
June 6, 201115 yr comment_91767 Pisco, Betty e si aici dar are mai multe feluri. Si eu am primit acum vreo 17 ani o mostra cu un parfum absolut deosebit. Desi pe ea scria Elizabeth Arden Red parca, nu avea de aface cu parfumul asta. De atunci il tot caut, mirosul adica. E asa cum descrie Maya, fresh si totusi putin floral, dar nu oriental, nu dulce. Era deosebit. Report
June 6, 201115 yr comment_91772 Pisco, pentru Betty Barclay vorbeste cu fetele din Germania. http://www.bettybarclay.com/en/stores.html Report
June 6, 201115 yr comment_91773 Pisco, Betty e si aici dar are mai multe feluri. Si eu am primit acum vreo 17 ani o mostra cu un parfum absolut deosebit. Desi pe ea scria Elizabeth Arden Red parca, nu avea de aface cu parfumul asta. De atunci il tot caut, mirosul adica. E asa cum descrie Maya, fresh si totusi putin floral, dar nu oriental, nu dulce. Era deosebit. Eu am gasit pe net in magazinele online Apa de toaleta,dar nu si parfum B.Barklay.No ala sigur i-ar fi placut lui Maya.Mie mi l-a adus Omul in 1985 din Aachen.Din pacate nu i-am retinut numele.Din cate am inteles, nu au scos pe piata multe parfumuri, asa ca poate ,poate intr-o zi il mai nimeresc. Report
June 6, 201115 yr comment_91775 Pisco, pentru Betty Barclay vorbeste cu fetele din Germania. http://www.bettybarc.../en/stores.html Gabi,Da,stiu ca e Casa nemteasca.Problema e ca nu mai stiu cum se numea parfumul.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/violent1.gif Astept sa-si faca reprezentanta in Romania.Ca au si haine si pantofi.Atunci am sa merg sa-mi bag nasul in ele pana il gasesc. Report
June 6, 201115 yr comment_91778 Hmmm,eu zic ca sînt în cautare dupa o nota florala dar în directia mai proaspata,nu dulce,si în niciun caz orientala.O nota usoara,dar prezenta,persistenta...if you know what i mean...Io am cautat ani in sir parfumul Caline, abia de Craciun s-a indurat Mosu' sa-mi gaseasca unu' si sa mi-l faca cadou. In magazinele din nemtia, se pare ca nu se gaseste, dar il poti comanda de pe net. Daca cumva nu-ti place, iti trimit adresa mea! Report
June 6, 201115 yr comment_91785 ma bag si eu in discutie, cu toate ca nu sunt mare cunoscatoare de parfumuri. Ca sa va faceti o idee cat de des ma dau eu cu parfum, va spun ca mi-am cumparat unul acum 6 ani si inca mai am din el . Deci am Les Belles De Ricci Spicy Delight si il ador. Dar, am observat ca imi place mirosul lui doar iarna, vara nu sta asa de bine, parca trebui ceva mai fresh, dar nu stiu ce, nu l-am gasit inca... Report
June 7, 201115 yr comment_91792 eu n-am mai vazut de 12 ani, daca nu mai mult Farrah Fawcett parfum, tin minte ca la vremea respectiva mi-a placut extraordinar. Guerlain nu am incercat deloc, m-ati facut curioasa....trebuie sa ma mai duc sa-mi bag nasul in ele putin, poate imi pica pe ceva ....ma duc doar la anumite magazine unde sant tipele extra dragute si iti arata si it da sample,nu se supara ca nu cumperi la momentul respectiv (la altele nici nu calc , cred ca le iau la bataie pe gretoase ) Report
June 7, 201115 yr comment_91852 Hmmm,eu zic ca sînt în cautare dupa o nota florala dar în directia mai proaspata,nu dulce,si în niciun caz orientala.O nota usoara,dar prezenta,persistenta...if you know what i mean... Anjelina,o fi o faza trecatoare si pentru noi.Odata si odata gasim parfumul care ne da pe spate Maya, Angel, ati incercat Daisy de la Marc Jacobs? Zic asta pentru ca am vazut ca avem cam aceleasi gusturi in materie de parfumuri--am cumparat unele la recomandarea voastra pe alte forumuri si mi-au placut tare (J'Adore si Light Blue), cu exceptia lui Aqua Di Gio care mi-a placut enorm pe altcineva, dar nu l-am suportat pe pielea mea asa ca l-am dat la verisoare. Daisy e un parfum floral placut si nu se simte baza aceea de mosc care nu-mi place de nici un fel. Pe siteul de la Sephora zice ca ar avea note de capsuni, violete, grapefruit roz, gardenii, iasmina, vanilie si mosc. Eu nu simt moscul deloc, iar celelalte nu sunt nici una predominanta. Sunt curioasa daca l-a mai incercat cineva si ce parere aveti despre el. Mie imi place mult si e un parfum pe care l-am cumparat de multe ori, ceea ce se intampla destul de rar, pentru ca ma plictisesc repede. Scuze ca ma bag si eu in discutie. Nu stiu daca am scris vreodata aici, dar citesc forumul cam in fiecare zi. Report
June 7, 201115 yr comment_91860 Bine ai venit! Multumesc, Adriana! Draguta si primitoare ca intotdeauna! Report
June 7, 201115 yr comment_91861 il stiu, m-am dat pe langa el o perioada, mi-a placut dar tot nu m-a facut sa ma intorc sa-l iau.j'adore a fost dragoste la prima vedere si de-aia l-am luat. l-am folosit mult si vreau o pauzanu am aqua di gio - ma bate gandul sa-l incercissey miyake parfumul iar ma intriga.cand e rece la mine prefer ceva mai intens putin decat ce folosesc vara si asta nu gasesc , vreau ceva sa ma faca ca ma intorc sa-l cumpar maine va fac poze la ceva ce am si care, de cate ori l-am purtat asta vara, nu a existat sa nu ma intrebe cineva cu ce mi-am dat. miroase ca atunci cand ai iesit din dus si te simti curata si pura. la voi e vara si am zis sa va impartasesc secretul meu, 2 la numar de fapt asteptati pana maine acum Report
June 7, 201115 yr comment_91887 Eu astept, astept cuminte. Azi e maine? Carpatica, bine ai venit! Pe Daisy am probat-o si eu de mai multe ori, insa, asa cum spune si Angel, nu m-a facut sa ma hotarasc instantaneu, mai cercetez. Darky, deci vrei ceva mai tare putin? Cum te impaci cu Prada? Infuziile ei sunt, pentru mine, wow! Incearca, cine stie? De fiecare data cand ma dau cu präzile pe mine, vorba ta, nu se iegzistä sa nu ma intrebe lumea ce e. Report
June 7, 201115 yr comment_91913 mai fetelor,topicul asta imi place grozav ! sunt o mare iubitoare de parfumuri .drept care am si destul de multe,pentru ca eu, ma parfumez dupa dispozitie.eu cred ca un parfum poate sa-ti schimbe dispozitia dinr-una proasta intr-una buna. sa nu radeti, chiar stand acasa si daca ma simt nu tocmai fericita sa zic, dintr-un motiv sau altul,ma parfumez cu ce cred eu ca poate sa-mi schimbe dispozitia. nu stiu daca stiti,exista Cartea parfumurior,scrisa de un australian,John Oakes ,parca se cheama,un fel de ghid al parfumurilor scris insa si cu umor. am primit-o intr-un an,de ziua mea,cand nu stateam prea pe roze cu banii si sotul meu,daca n-a putut sa-mi cumpere un parfum,era al 2-lea an consecutiv,mi-a cumparat cartea asta,care m-a bucurat cat un parfum. toti prietenii imi stiu damblaua,drept care de ziua mea,sau de onomastica sau de cine stie ce prilej festiv,primesc parfumuri.am multe parfumuri care imi plac,dar nu toate dau bine pe pielea mea. unul din categoria asta e aqua di gio.imi plac in general parfumurile cu tenta de muschi,scoarta de copac si mirodenii.parfumurile predominant florale nu ma dau in vant dupa ele,decat daca ausi iz de lamaie,sau ma rog o nota mai salbatica.iata 3 din preferintele mele : champagne de la ysl (acum se cheama altfel, nu tin minte.asta pentru ca au avut proces cu champagne care aia e marca in registrata),acum 5 ani am descoperit Jungle de la kenzo (ador parfumul asta ), Fendi ( asta l-am primit de la baiatul meu,care a fost intr-o excursie la londra cu nasul lui,acum 6 ani,si a stiut el la 15 ani ce fel de parfumuri imi plac:le-a mirosit,pana a gasit unul perfect.tare am mai fost emotionata cand mi l-a dat.) si Sonya Rikiel (aici sunt 2 variante,una florala si una fresh).Si de aici pot sa tot adaug.Vreu sa precizez de afpt,ca totul depinde ,la mine de dispozitie,de anotimp,de cum ma imbrac (asta cand nu sunt acasa,cum va povesteam mai sus ),de unde ma duc,etc. Report
June 8, 201115 yr comment_92001 mai fetelor,topicul asta imi place grozav ![color=#0000FF][b]>>>>>>>>>>>>>>Mai Pansy, si noi te primim asa [/b][/color] sunt o mare iubitoare de parfumuri .drept care am si destul de multe,pentru ca eu, ma parfumez dupa dispozitie.eu cred ca un parfum poate sa-ti schimbe dispozitia dinr-una proasta intr-una buna. sa nu radeti, chiar stand acasa si daca ma simt nu tocmai fericita sa zic, dintr-un motiv sau altul,ma parfumez cu ce cred eu ca poate sa-mi schimbe dispozitia. [color=#0000FF][b]>>>>>>>>>>>>>>>>Da, da, da, de acord, corect, adevarat, valabil [/b][/color] nu stiu daca stiti,exista Cartea parfumurior,scrisa de un australian,John Oakes ,parca se cheama,un fel de ghid al parfumurilor scris insa si cu umor.[color=#0000FF][b]>>>>>>>>>>>>O stiu, am rasfoit-o, dar personal nu o am si iti multumesc ca mi.ai adus aminte de ea.[/b][/color] am primit-o intr-un an,de ziua mea,cand nu stateam prea pe roze cu banii si sotul meu,daca n-a putut sa-mi cumpere un parfum,era al 2-lea an consecutiv,mi-a cumparat cartea asta,care m-a bucurat cat un parfum. toti prietenii imi stiu damblaua,drept care de ziua mea,sau de onomastica sau de cine stie ce prilej festiv,primesc parfumuri.am multe parfumuri care imi plac,dar nu toate dau bine pe pielea mea. unul din categoria asta e aqua di gio.imi plac in general parfumurile cu tenta de muschi,scoarta de copac si mirodenii.parfumurile predominant florale nu ma dau in vant dupa ele,decat daca ausi iz de lamaie,sau ma rog o nota mai salbatica.iata 3 din preferintele mele : champagne de la ysl (acum se cheama altfel, nu tin minte.asta pentru ca au avut proces cu champagne care aia e marca in registrata),acum 5 ani am descoperit Jungle de la kenzo (ador parfumul asta ), Fendi ( asta l-am primit de la baiatul meu,care a fost intr-o excursie la londra cu nasul lui,acum 6 ani,si a stiut el la 15 ani ce fel de parfumuri imi plac:le-a mirosit,pana a gasit unul perfect.tare am mai fost emotionata cand mi l-a dat.) si Sonya Rikiel (aici sunt 2 variante,una florala si una fresh).Si de aici pot sa tot adaug.Vreu sa precizez de afpt,ca totul depinde ,la mine de dispozitie,de anotimp,de cum ma imbrac (asta cand nu sunt acasa,cum va povesteam mai sus ),de unde ma duc,etc. Absolut! Parfumul este secretul metamorfozarii Fendi ma tot intriga si pe mine insa nu l-am mirosit niciodata. De Sonia Rikiel nu am auzit niciodata, ce ar fi sa le pui niste poze aici? M-ai facut sa zambesc cu "prietenii imi stiau damblaua". Si ai mei ma stiau ca pe-un cal breaz, oriunde eram. La scoala fetele imi testau acuratetea simtului olfactiv si ma puneau sa ghicesc cu ce s-au dat, ori ce e note is in compozitia parfumurilor. Tot la scoala aveam multe fete de familie buna, faceau turtul Europei, Franta, aduceau fie reviste de moda cu samples in paginile lor -de le stiam si in vis. La tara, la bunici aveam un prieten, tot copil, de era vacarul satului si imi mai aducea de pe campurile pe unde haladuia el flori cu miros deosebit. Cel mai bun prieten al meu, care mi.a fost ca un frate, avea un unchi la Cotnari care planta diverse soiuri de trandafiri si imi aducea ca sa le pot distinge aromele Ce nebunie, ce amintiri. Un alt miros pe care eu il ador este cel al visinelor pe care le punea mama pentru dulceata cu zahar de cu seara. Mmmmm. Report
June 8, 201115 yr comment_92024 Cu cateva zile in urma am incercat Guess by Parlux Fragrances....mi-a starnit interesul foarte repede datorita notelor de fructe amestecate cu cateva florale. Report
June 9, 201115 yr comment_92025 am uitat ieri sa pozez ce v-am promis, sorry astea sant: asta se numeste Fleur Cherie ( L'occitane) aici se vede mai bine All the fragrant magic of an orange blossom captured in a rich, sparkling, floral scent, and, enhanced by a soft woody trail. A vibrant carefree fragrance that leaves your skin nicely perfumed all day long. Top notes: neroli and cassisMiddle notes: orange blossom absolute and orange blossom water absolute astea le-am alternat toata vara, clarins si l'occitane le-au inebunit pe mamele la scoala Report
June 9, 201115 yr comment_92027 O parte din secretul tau o am si eu in colimator, anume L'Occitane. Iti recomand frateste sa il testezi si pe ala de bujori Ala de la Clinique nu il stiam, abia astept sa il cunosc! Sa le porti foarte mandra si tzantzosha, ca meriti! Report
June 9, 201115 yr comment_92028 Îîîu, stai ca am citit picior peste picior. Am crezut ca e Fleurs de Cerisier, ori e? Ori Chérie? Mai bine ma duc sa imi beau cafeu' Report
June 9, 201115 yr comment_92029 e cherie asta, il stiu si pe celalalt, imi place. ala de cirese japoneze miroase super, il am solid in geanta, cand simt nevoia imi dau cate putin. mi l-a luat sotul din melbourne p-ala Report
June 9, 201115 yr comment_92032 acu ma uitam pe strawberrynet.com sa vad ce reduceri mai au (sant safe daca vrea cineva sa comande de la ei)....n-am bani da ma uit SKII cremele sant bune si f bune cica, dar au niste scoruri de iti vine sa-ti bati copii cu motzul de la basc tot trag spre Dior Addict(albastru)da e scump frate. trebuie sa vad Prada cum miroase si pe urma care Prada recomandati? ca ma stiti de-cuma ce ma 'coafeaza' mai am asa acum;Escada - Sentiment (e favoritul lui si nu ma lasa fara el)PoemeThe One - mai e un pic in elBurberry weekend Report