December 6, 200916 yr comment_6184 Eu am reusit să fac comanda pentru RO așa că nu cred să fie vreo problemă pentru DE. Mai încercă. Report
December 7, 200916 yr comment_6363 Eu am reusit să fac comanda pentru RO așa că nu cred să fie vreo problemă pentru DE. Mai încercă. O sa incerc iarasi. Vorbesc cu jupanu' poate ma subventioneaza.... si poate am noroc si vine Mos Craciun mai devreme/ Report
December 7, 200916 yr comment_6577 Spune-i moshului ca esti o scumpa asa ca si parfumul .Uite si aicihttp://www.topparfumerie.de/home.php?ca ... zAod0UF5rQ Report
December 7, 200916 yr comment_6585 Spune-i moshului ca esti o scumpa asa ca si parfumul .Uite si aicihttp://www.topparfumerie.de/home.php?ca ... zAod0UF5rQ Ooooooooooo...... au aparut si-n nemtia????? Am cautat de mi-am rupt gherutele si n-am gasit nica pana acu'! Saru' mana pentru link!!!!! Ma duc sa anunt Mosu'.... :laughing7: Report
December 11, 200916 yr Author comment_8152 Ce parere aveti de Poeme? Ma gandeam ca poate imi aduce Mosul... Report
December 11, 200916 yr comment_8156 Parfumul asta il cunosc de multi ani si Lancôme este o casa pe care o am mereu in vizor. Împreuna cu Trésor si Miracle sunt singurele de la ei care imi plac. Merge foarte bine iarna. Chiar zilele astea am purtat mult Trésor. Report
December 11, 200916 yr comment_8230 Ce parere aveti de Poeme? Ma gandeam ca poate imi aduce Mosul... [attachment=0]poeme_edp__85636[1].jpg[/attachment] foarte fain Poeme, este un floral imbogatit de chihlimbarul dulce, mmmmm e singurul de la Lancome care'mi place cu toata inima. e un parfum de cursa lunga, daca ti se lipeste de suflet si fire o sa'l vrei iar si iar si iar... azi plutesc in valuri subtile de Allure Sensuelle le'am primit in sfarsit. Report
December 17, 200916 yr comment_10061 Parfumul asta il cunosc de multi ani si Lancôme este o casa pe care o am mereu in vizor. Împreuna cu Trésor si Miracle sunt singurele de la ei care imi plac. Merge foarte bine iarna. Chiar zilele astea am purtat mult Trésor. Urmatorul pe care mi-l iau va fi Miracle Incepand de saptamana viitoare nu mai avem decat 10% reducere la Karstadt , dar iau eu cartea unei prietene si tot ii pacalesc Report
December 25, 200916 yr comment_12093 Parfumuri, cui nui place sa vorbeasca despre ele? Am vazut ca Lancome a mai scos unul si eram curioasa cum miroase, a mirosit careva Hyphnose Senses? Miracle imi place si mie, mi l-am luat anul trecut intr-un set cu gel de dus si crema de corp si tare imi place. Shalimar-ul si mie mi s-a parut cam pre tare pt simturile mele.Singurul care la inceput mi s-a parut neplacut dar dupa ce a intrat in contact cu PH-ul meu si-a schimbat total mireasma este Pur Poison Elexir de la Dior, sunt asa de intragostita de el, dar din pacate numai pe vreme mai rece il pot folosii,fiinca este destul de tare.Am vazut ca mai e cineva care il foloseste O alta dragoste este Chanelul no 5,dar din pacate nu am reusit sa mi-l iau, asa ca m-am multumit doar cu Allure Sensuelle Bine daca bugetul mi-ar permite mi-as lua ...multe.Nu pot spune ca-s fidela unui singur parfum,fiinca le folosesc in functie de starea de spirit,de felul in care ma imbrac. Report
December 28, 200916 yr comment_12599 Am primit si eu asta, am fost in Douglas, am mirosit cateva si mi-a atras atentia. Cineva a avut urechi de auzit si l-am primit. Lapona, parca tu ziceai de Feerie de la Van Cleef&Arpels. L-am gasit si testat si cred ca va fi urmatorul, foarte pe gustul meu e. Report
December 29, 200916 yr comment_12619 Yessss, unul din cele mai beton parfumuri. Chiar ieri l-am purtat e mmmmmmmm! Report
January 3, 201016 yr comment_13522 La multi ani, sa fiti iubite! Maneki s'o porti fericita pe Lolita, eu am L de Lolita dar tanjesc si dupa clasic. poate la vara. Frumoaselor, ce parfum ati purtat in aste' sarbatori? Eu in ziua de Craciun - Hypnotic Poison iar de Anul Nou - Annick Goutal/Vanille Exquise (o migdala invaluita in shaluri de vanilie, o minune!!! am avut un sample si mi'am dorit sa trec Anul in miresme mai exclusiviste, poate, cine stie... se aduna) Report
January 3, 201016 yr comment_13540 Preferatele mele la momentul actual sant Otti, la Cerutti 1881 subscriu si eu, a fost parfum de cursa lunga! Si pe langa acesta, Miss Dior, pe care l-am descoperit de curand si de care m-am indragostit de-a dreptul Report
January 3, 201016 yr comment_13541 Io nu am mai putut sa rezist asa ca...de Craciun m-am iubit cu... ca nu am ai rezistat. Este unul dintre cele mai classy mirosuri, foarte special. Insa nici pe iubirea mea eterna nu am ingorat-o, care ramane o minune de parfum!! Perfect pentru Lapona Report
January 3, 201016 yr comment_13543 La multi ani fete , sa fiti iubite si apreciate si sa primiti parfumul visurilor voastre Report
January 4, 201016 yr Author comment_13649 La multi ani fete , sa fiti iubite si apreciate si sa primiti parfumul visurilor voastre La multi ani si realizari frumoase in acest an! sa porti sanatoasa parfumurile! La mine...buget de austeritate, caci locuiesc in Ro si mai sunt si angajata la stat Report
January 5, 201016 yr comment_13892 La multi ani! si un an cat mai inmiresmat . Lapona si eu iubesc Feerie, chiar acum cateva zile l-am mai mirosit, dar inca nu am reusit sa mi-l lipesc de degete, poate de sf Valentin ii scriu lui Cupidon . Report
August 18, 201016 yr comment_53593 Nu stiu altii cum sunt, da eu in vara asta ma indragostii de Estee Lauder - Pure White Linen. O prietena ma rugase sa vad la ce preturi il gasesc pe unde merg si cand l-am gasit, chiar mi-a placut si vara asta am petrecut-o brat la brat. In general imi plac mult parfumurile fresh , foarte usor dulci. Asa sunt si Yves Saint Laurent - Parisienne. Report
November 1, 201015 yr comment_62425 si mie mi-a facut o surpriza placuta Parisienne, e mult mai placut decit Paris sau cum ii zice originalului.Si White Linen chiar intentionez sa il cumpar cit de curind.Intre timp am primit codou de la sora mea un Ultraviolet de la Paco Rabanne si imi place tare mult.Iar de la miresoiul meu am primit inaintea nuntii Joe malone _ de Grepfruit, placut si foarte complex si plimbaret de la un ton la altul in numai citeva minute. Report
November 1, 201015 yr comment_62432 A-propos de grepfruit, eu am venit din Franta cu Guerlain Pamplelune. E ceva...nush cum sa explic, un buchet foarte reusit de flori de portocal, grepfruit, cred ca toate citricele. Eu pe Guerlain nu il am la suflet caci au in general parfumuri grele si desuete (ma rog, dupa nasul meu) insa asta m-a convins imediat. De fapt, toate din colectia Allegoria sunt deosebite. Va pun o poza de pe net: Report
November 1, 201015 yr comment_62510 da....sint f frumoaseeu il am pe Aqua Allegoria Mandarine Basilic, cadou de la jumatea mea si mereu spune ca e parfumul care mis e potriveste "turnat"mie oricum imi plac astea de citrice la nebuniesi slava domnului ca acum sint o sumedenie pe piata Report
November 1, 201015 yr comment_62515 Stii ca dupa ce mi-ai zis de Prada Infusion d'iris am tot incercat o luna si pana la urma l-am luat pe eau ambrée. Insa acum ca da frigul cred ca i-a cam venit randul lui infusion. Eu ori de cate ori citesc cate o postare de-a ta si ma duc sa le incerc...tot vin cu cate ceva acasa. Doamne, imi lipseste orasul mare, cu parfumerii. Trebuie sa fac o excursie prin Düsseldorf ca nu mai tine vrajeala... Report
November 3, 201015 yr comment_62738 acum am citit compozitia si imi plac trei dar ma intreb pe care pe care?Duende - Jesus del PozoTrussardi- Light her si Balmain - Eau d'Ivoire Report
November 3, 201015 yr comment_62800 Stii ca dupa ce mi-ai zis de Prada Infusion d'iris am tot incercat o luna si pana la urma l-am luat pe eau ambrée. Insa acum ca da frigul cred ca i-a cam venit randul lui infusion. Eu ori de cate ori citesc cate o postare de-a ta si ma duc sa le incerc...tot vin cu cate ceva acasa. Doamne, imi lipseste orasul mare, cu parfumerii. Trebuie sa fac o excursie prin Düsseldorf ca nu mai tine vrajeala... Fata , tu unde stai amu' ? Io cre'ca scot terorista la bummeln , maine... Frankfurt , here we come!!!! Report
November 3, 201015 yr comment_62850 Stii ca dupa ce mi-ai zis de Prada Infusion d'iris am tot incercat o luna si pana la urma l-am luat pe eau ambrée. Insa acum ca da frigul cred ca i-a cam venit randul lui infusion. Eu ori de cate ori citesc cate o postare de-a ta si ma duc sa le incerc...tot vin cu cate ceva acasa. Doamne, imi lipseste orasul mare, cu parfumerii. Trebuie sa fac o excursie prin Düsseldorf ca nu mai tine vrajeala... Fata , tu unde stai amu' ? Io cre'ca scot terorista la bummeln , maine... Frankfurt , here we come!!!! In der Pampa, du!! An der Grenze, neben Venlo, Warum? Report