November 3, 201015 yr comment_62851 acum am citit compozitia si imi plac trei dar ma intreb pe care pe care?Duende - Jesus del PozoTrussardi- Light her si Balmain - Eau d'Ivoire Notat! La prima excursie, cercetam Report
November 3, 201015 yr comment_62867 acum am citit compozitia si imi plac trei dar ma intreb pe care pe care?Duende - Jesus del PozoTrussardi- Light her si Balmain - Eau d'Ivoire Notat! La prima excursie, cercetam Atunci saimi spui si mie ca eu de obicei iau parfumuri pe ne- incercatelea:)) Report
November 3, 201015 yr comment_62893 Stii ca dupa ce mi-ai zis de Prada Infusion d'iris am tot incercat o luna si pana la urma l-am luat pe eau ambrée. Insa acum ca da frigul cred ca i-a cam venit randul lui infusion. Eu ori de cate ori citesc cate o postare de-a ta si ma duc sa le incerc...tot vin cu cate ceva acasa. Doamne, imi lipseste orasul mare, cu parfumerii. Trebuie sa fac o excursie prin Düsseldorf ca nu mai tine vrajeala... Fata , tu unde stai amu' ? Io cre'ca scot terorista la bummeln , maine... Frankfurt , here we come!!!! In der Pampa, du!! An der Grenze, neben Venlo, Warum? mi-s numa' curioasa.... , nah!!! (Tu , fato , acush imi vine mobila-o luna/doua , SPER- si aia inseamna ca o sa am Gästezimmer , ce zici , te bagi???? ) Report
November 3, 201015 yr comment_62935 buna, fetelor, sunt oaia ratacita si am venit acasa.de ziua mea am primit si eu un allure -chanel si un pure brilliance-celin dion. Report
November 4, 201015 yr comment_62972 acum am citit compozitia si imi plac trei dar ma intreb pe care pe care?Duende - Jesus del PozoTrussardi- Light her si Balmain - Eau d'Ivoire Notat! La prima excursie, cercetam Atunci saimi spui si mie ca eu de obicei iau parfumuri pe ne- incercatelea:)) Spun tot! Chiar si fara tortura. Ramane sa vad cand ajung... Simona ma, numai cand ma gandesc la Douglas-ul ala imens...as pleca si acum!! Multumesc mult pentru invitatie! Cand am timp, dau de veste Report
November 4, 201015 yr comment_63035 Azi am fo' noi fetili la oras... l-am mirosit , m-am indragostit....apoi m-am gandit ca io-s la juma' de salar si i-am promis sa fie cuminte , ca data aviatoare il iau cu mine: Report
November 8, 201015 yr comment_63563 Azi am fo' noi fetili la oras... l-am mirosit , m-am indragostit....apoi m-am gandit ca io-s la juma' de salar si i-am promis sa fie cuminte , ca data aviatoare il iau cu mine:dar asta din ograda cui e? eu am achizionat un Guerlain "Tiare si Mimoza" mi-a cazut in mina si am hotarit sa il cumpar...am ajuns acasa si am hotarit sa vad ce am cumparat...mai ales ca mie imi place sa cumpar "blind" asa ca am desfacut flaconul plina de nerabdare si am avut o surpriza placuta...un parfum suav...plin de finete...dar cu o longevitate deosebita. ce am recunoscut prima data a fost piperul roz...nu stiu cum miroase o floare de tiara, dar cred ca mimozele sint la locul lor...citisem o recenzie la parfum care zicea f frumos ca e ca o zi cu soare si cred si eu la fel ca e un parfum cuminte dar neprevazut si f vesel, inchizi ochii si parca toate devin mai bune in jurul tau. Report
November 21, 201015 yr comment_65604 Azi am fo' noi fetili la oras... l-am mirosit , m-am indragostit....apoi m-am gandit ca io-s la juma' de salar si i-am promis sa fie cuminte , ca data aviatoare il iau cu mine:dar asta din ograda cui e? eu am achizionat un Guerlain "Tiare si Mimoza" mi-a cazut in mina si am hotarit sa il cumpar...am ajuns acasa si am hotarit sa vad ce am cumparat...mai ales ca mie imi place sa cumpar "blind" asa ca am desfacut flaconul plina de nerabdare si am avut o surpriza placuta...un parfum suav...plin de finete...dar cu o longevitate deosebita. ce am recunoscut prima data a fost piperul roz...nu stiu cum miroase o floare de tiara, dar cred ca mimozele sint la locul lor...citisem o recenzie la parfum care zicea f frumos ca e ca o zi cu soare si cred si eu la fel ca e un parfum cuminte dar neprevazut si f vesel, inchizi ochii si parca toate devin mai bune in jurul tau. In cazul acesta te rog eu frumos sa imi trimit si mie vreun litru asa! Report
November 24, 201015 yr comment_66224 Da! Nici o problema!L-am si testat ca sa zic asa. M-am trezit ca la servici doua colege adulmecau si intrebau ce miroase asa de bine:)La fel am patit si cind m-am dat cu "F" de la Ferragamo care mie imi miroase a struguri si capsuni.Azi am fo' noi fetili la oras... l-am mirosit , m-am indragostit....apoi m-am gandit ca io-s la juma' de salar si i-am promis sa fie cuminte , ca data aviatoare il iau cu mine:dar asta din ograda cui e? eu am achizionat un Guerlain "Tiare si Mimoza" mi-a cazut in mina si am hotarit sa il cumpar...am ajuns acasa si am hotarit sa vad ce am cumparat...mai ales ca mie imi place sa cumpar "blind" asa ca am desfacut flaconul plina de nerabdare si am avut o surpriza placuta...un parfum suav...plin de finete...dar cu o longevitate deosebita. ce am recunoscut prima data a fost piperul roz...nu stiu cum miroase o floare de tiara, dar cred ca mimozele sint la locul lor...citisem o recenzie la parfum care zicea f frumos ca e ca o zi cu soare si cred si eu la fel ca e un parfum cuminte dar neprevazut si f vesel, inchizi ochii si parca toate devin mai bune in jurul tau. In cazul acesta te rog eu frumos sa imi trimit si mie vreun litru asa! Report
November 25, 201015 yr comment_66439 N-am gasit Feerie si de suparare luai astea: Givenchy - Play , din asta i-am luat si prietenului, ca tare bine miroase si ala pentru el Nina- Nina Ricci pe care l-am mai avut dar imi place mult si era si la reducere Lui Lady Million ala i-am promis si eu ca o sa-l iau acasa intr-o buna zi, am mai mirosit Black XS - Paco Rabanne si m-a surprins placut.Si febletea mea, Thierry Mugler vaz ca a mai scos unu, Womanity, dar ori ma saturasem deja de mirosit parfumuri ori nu stiu, ca nu mi-a placut Report
November 25, 201015 yr comment_66443 Nina- Nina Ricci pe care l-am mai avut dar imi place mult si era si la reducere Si febletea mea, Thierry Mugler vaz ca a mai scos unu, Womanity, dar ori ma saturasem deja de mirosit parfumuri ori nu stiu, ca nu mi-a placut Nina asta i l-am luat si eu "fiimi" de 18 ani, e de pustoaice asa.Nu miroase urat,da prea slabutz pt mine. Cat de Womanity, nu oricine il accepta.Are o textura mai "grunjoasa", e ciudat, da mie imi place cum da pe pielea mea. In schimb am primit de ziua mea Un Rose Essentielle de la Bvlgari si o Lolita Lempicka Pt Rose facusem o pasiune inca de acum 2 ani,dar nu reuseam sa mi-l iau, iar Lolita e o dragoste mai recenta.Imi luasem eu o sticlutza de 30 ml,da prietenii "la parfumuri se cunosc" si mi-au luat o sticla de 100 Report
December 19, 201015 yr comment_68276 Bulgari Rose i l=am luat si eu mamei, ei ii plac parfumurile mai dulcele dar si usoare in acelasi timp si eu zic ca i se potriveste. L-am gasit si pe Lempika, nu stiu cum miroase , dar sticluta cu siguranta i-ar place mamei la nebunie. Report
December 19, 201015 yr comment_68291 Lizzie, ce faci iubita? Vroiam sa iti dau un "ghiont" virtual. Trebuie sa recuperam mult Vroiam doar sa iti spun ca pana la urma mi-am luat pe Infusion d'iris. Unul miiiic, de 30 ml. Foarte mult imi place. Te pup si sper sa vorbim curand. Report
April 25, 201115 yr comment_86561 Intr-o parfumerie, o doamna ii spune vinzatorului:- As dori un parfum deosebit, cu care sa-l innebunesc pe sotul meu … - Da, doamna, uitati, parfumul acesta - Clive Christian's Imperial Majesty - este exact cum va doriti.- Este extrem de sexy ?- Aaaa, nu, este extrem de scump … [center]http://img130.imageshack.us/img130/7496/parfumclive.jpg [/center] Report
April 25, 201115 yr comment_86564 Intr-o parfumerie, o doamna ii spune vinzatorului:- As dori un parfum deosebit, cu care sa-l innebunesc pe sotul meu … - Da, doamna, uitati, parfumul acesta - Clive Christian's Imperial Majesty - este exact cum va doriti.- Este extrem de sexy ?- Aaaa, nu, este extrem de scump … [center]http://img130.imageshack.us/img130/7496/parfumclive.jpg [/center]Depinde si care varianta ar cumpara-o.Pe aia cu dia de 5 karate,guler de aur si flacon de cristal hand made,sau varianta poleita cu flacon de sticla...diferenta între ele e de vreo 199.300 euro... Desi cred ca pe un barbat "de rînd" l-ar înnebuni si varianta a doua de 6-700 euro...ca daca berbantu e seicu nush care,l-ar durea in papuci de aia 200 de mii Report
April 26, 201115 yr comment_86569 Intr-o parfumerie, o doamna ii spune vinzatorului:- As dori un parfum deosebit, cu care sa-l innebunesc pe sotul meu … - Da, doamna, uitati, parfumul acesta - Clive Christian's Imperial Majesty - este exact cum va doriti.- Este extrem de sexy ?- Aaaa, nu, este extrem de scump … [center]http://img130.imageshack.us/img130/7496/parfumclive.jpg [/center]Depinde si care varianta ar cumpara-o.Pe aia cu dia de 5 karate,guler de aur si flacon de cristal hand made,sau varianta poleita cu flacon de sticla...diferenta între ele e de vreo 199.300 euro... Desi cred ca pe un barbat "de rînd" l-ar înnebuni si varianta a doua de 6-700 euro...ca daca berbantu e seicu nush care,l-ar durea in papuci de aia 200 de mii Ma'c sa-i zic sotului ca si-a gresit profesia. Seic trebuia sa se faca ... Report
April 26, 201115 yr comment_86592 Aräcan de cele carora doar asemenea parfum le-a mai ramas ca sansa sa isi innebuneasca sotul Report
April 27, 201115 yr comment_86692 Aräcan de cele carora doar asemenea parfum le-a mai ramas ca sansa sa isi innebuneasca sotul Desigur exista si sanse mai ieftine. Da' ma intreb: cite femei ar vrea sa miroase a capra numai sa-si innebuneasca barbatul ? Report
April 27, 201115 yr comment_86701 First,Lapona-depinde cum vrea sa-l înnebuneasca ...and second Dana-depinde de barbat! Ciudati sînt destui pe planeta asta Report
April 27, 201115 yr comment_86702 Aräcan de cele carora doar asemenea parfum le-a mai ramas ca sansa sa isi innebuneasca sotul Desigur exista si sanse mai ieftine. Da' ma intreb: cite femei ar vrea sa miroase a capra numai sa-si innebuneasca barbatul ? Not following. Report
April 27, 201115 yr comment_86728 Desigur exista si sanse mai ieftine. ma-nscriu la aceasta categorie, ia dati-va cu parerea asupra sansei mele nu-s prea pasiona(n)ta, da' am si eu oareshce-cateva, ia: si mai pe indelete.YSL, Opium e greu, il folosesc destul de rar, dar Rive Gauche parca l-am creat eu. Pe Carolina o am in mai multe variante, ala mare e destul de corpolent, parfum-parfum, cele doua variante 212 sunt casual, imi plac De la Lancome, Poeme -imi vine sa-l torn pe mine, pur si simplu, O este o baie de arome de citrice, ma face sa ma gandesc ca asa o fi intr-o cada cu sucuri de portocale, iar Miracle mi l-as dori intr-o doza mai mare cu astea doua ma dau cand port haine din denim, mi se pare mie ca se potrivesc: Diesel si JLo -Miami Glow Oh! de la Moschino e perfect ptr toata ziua, Hermes nu ma da pe spate, da' merge! Macar parfum sa am de la ei, ca geanta nu cred sa vad in viata asta. bineinteles ca nu putea lipsi martie din post - Chanel 5. Mie-mi place ca-mi aminteste de Marlin, care intr-un interviu despre hainele ei preferate spunea ca noaptea poarta 2 picaturi de Chanel5.Si Happy 'Or e destul de rafinat, cred ca ultima data l=am folosit la Revelion. Cel din spate cu capac lung e de la Avon - Timeless, parca. Miroase dumnezeieste, dar nu persista, iar celalalt e frantuzesc, ceva cu *luxe, da' nu mai tin minte, ca-i cam demult. Oare parfumurile au termen de garantie? imi mai plac si astea, pe post de deodorante. Kenzo e un emolient-parfum minunat ptr decolteu, iar ptr Envy stau cu inima stransa ca nu mai am mult din el. din astea mici de poseta: J'adore - Dior, Eau de Verino si Beautiful -Estee Lauder = le iubesc si ma-nsotesc pe rand, mai mult la nimereala, care a ramas prin geanta. Intotdeauna am cate unul ratacit. Pe-aceeasi tema, Aqua di Loewe - fresh, f bun ptr dimineata si Feragamo -asta nu m-a naucit complet, da' mi place carcasa ca se poate inlocui fiola de parfum si este destul de elegant ptr poseta si astea-mi plac, Elisabeth Arden -Splendor. Chiar ca! iar cand plec la drum, folosesc mostrele pe care le-am primit cand am cumparat parfumurile, mi se par practice si-n fiecare zi port altceva. toate mi le-am cumparat singura sau le-am primit de la om -majoritatea de fapt, ca io-s cam zgarcita. altcineva n-a indraznit da' nici barbatii mei n-o duc prea rau, numa' ca n-au chiar atatea si mai tb sa le-mparta intre ei. fi-miu s-a cam smecherit, le-a dus la camin si nu le-aduce decat la vara. da' mai sunt si pe-acasa cateva: cu mediteraneo ma mai dau si eu- fara sa stie ei! celelalte mi se par strict barbatesti. Report
April 27, 201115 yr comment_86737 Mammamiaaa,moatzo!Pai tu ai un întreg arsenal! Eu nu am mai mult de maaaxim 3 parfumuri deodata.Acum am 2.Un Gucci Rush 2 si un Armani.Nici nu-s înnebunita sa miros a parfum,si daca,trebuie sa fie usor.Eu nu asortez parfumurile dupa haine,ci dupa nas.Am un nas foarte sensibil,în sensul ca dimineata pe netrezite,baut cafeaua si luat ceva la bord,daca simt pe careva parfumat mi se face rau!Opium m-ar distruge pe loc! Report
April 27, 201115 yr comment_86740 si luat ceva la bord, expliciteaza modulul, te rog! daca simt pe careva parfumat mi se face rau!Opium m-ar distruge pe loc! [i]la faza asta io-s mai pitzi, recunosc! imi place sa las o boare-n urma. dar sunt multe mirosuri pe care nu le agreez, de ex cel de trandafiri ma imbolnaveste. asa ca te-nteleg perfect.[/i] Report
April 27, 201115 yr comment_86744 Hahhaha!Ceva la bord,dimineata nu poate fi :beer2:alcool ca atunci nu as mai simti parfumul,ci as pica direct în coma Deci e vorba de o coaja cu unt,un biscuite,o bucata de ceva de haleala Daca-s obosita rau,nici haleala+cafeaua nu ajuta.Tot rau mi se face.Dimineata sînt tare sensibilizoasa la mirosuri.Mai rau ca o gravida Te referi la mirosul de trandafiri ca/în parfum,banuiesc?Sau trandafirii naturali?Ma gîndesc ca nu... Report