November 4, 20196 yr comment_257025 Din ciclul,''Ai grija ce-ti doresti...nu de alta dar, s-ar putea sa ti se indeplineasca'' Report
November 7, 20196 yr comment_257176 Mai rău e să te trezești că ești în postura agresorului, ieri fecior-miu mi-a zis ”ai început să faci ca mamaia” Eu nu am insistat niciodată să mănînce cineva cu de-a sila, dar uite că, cu vîrsta, ne molipsim. Report
November 14, 20196 yr comment_257332 ?????Cum să explici sarcina unui copil din secolul XXI, când albinele, florile, semințele, barza nu sunt la modă? Astăzi explicația este modernă.Fiul îl întreabă pe tatăl său: - Tată, cum m-am născut? - Ei bine, fiul meu, într-o zi am știut că vom vorbi despre asta, așa că îți voi explica ce trebuie să știi: într-o zi mama și tata s-au conectat la facebook și s-au împrietenit. Tata și-a trimis un tweet pe mama pentru a merge la un cybercafé. Am descoperit că avem multe legături și ne plac în comun și ne-am înțeles foarte bine. Când nu eram pe laptop, am vorbit despre zap și skype. Și dădeam mai multe like-uri, până când într-o zi am decis să ne împărtășim fișierele. Tata și-a introdus memoria flash în portul USB al mamei tale. Când au fost descărcate fișierele, ne-am dat seama că uitasem software-ul de securitate și că nu aveam firewall sau filtre instantanee. S-a întârziat anularea descărcării și a fost imposibil să ștergem fișierele, generând mesajul „INSTALARE cu SUCCES”. Prin aceasta , notificările lunare ale mamei tale au încetat să mai vină și nouă luni mai târziu ai apărut ca un nou utilizator de contact, solicitând autentificare și parolă. Report
November 14, 20196 yr comment_257337 Orice sirena devine baba eeeei, nu chiar! e-un privilegiu si asta! Report
November 19, 20196 yr comment_257491 Posibil sa o mai fi postat...iertati daca da. Me. A summary. Me. A summary. Nush de ce s-a postat dublu delcaratia de mai sus, probabil ca sa ii dea autenticitate? Zic si io! Report
November 27, 20196 yr comment_257834 Nu știu dacă e vorba de google translate sau altceva, dar am rîs de-am leșinat. Intrați repede că poate repară ăștia site-ul https://jumboromania.ro/ Report
November 27, 20196 yr comment_257838 Nu știu dacă e vorba de google translate sau altceva, dar am rîs de-am leșinat. Intrați repede că poate repară ăștia site-ul https://jumboromania.ro/Au inventat lumanari pentru cand NU vrei sa-ti sarbatoresti ziua de nastere Edited November 27, 20196 yr by black_cat Report
November 27, 20196 yr comment_257839 Nu imi incarca si imaginile pe tableta mea antica, dar denumirile.... Report
November 27, 20196 yr comment_257844 Daa, din păcate! Ar fi făcut un trafic dacă le lăsau așa... Report
November 27, 20196 yr comment_257846 Au corectat descrierea la lumanari, dar au lasat altele - "Buci de gogoasa" , printre altele... Asta mi-a adus aminte ca aveam un coleg pe care-l chema Pulasthi, cand s-a angajat ni l-au prezentat cu nickname-ul din primele 4 litere, of course... Sefa mea, portugheza, deja stia niste chestii, ca am invatat una de la alta niste cuvinte "uzuale" din limbile materne, asa ca abia astepta reactia mea, dar m-am tinut bine, cu timpul m-am obisnuit. Report
November 28, 20196 yr comment_257850 Rasfoind site-ul inca se mai vad o multime de greseli! Ce doamne iarta-ma s-o fi intamplat? Report
November 28, 20196 yr comment_257854 Rasfoind site-ul inca se mai vad o multime de greseli! Ce doamne iarta-ma s-o fi intamplat? Cred că s-a făcut o traducere automată dintr-o limbă mai puțin vorbită pe la noi, poate chineză sau greacă, că am înțeles că brandul e grecesc. Instrumentele astea online, și nu numai, se educă singure dacă sînt intens folosite, cum e google translate cu engleza, germana, franceza, adică poți sugera traduceri mai bune și el înregistrează situații în care un cuvînt e mai potrivit lîngă altul. Report
December 13, 20196 yr comment_258312 Grea e limba română! Imi închipui ce calitate au puțele alea! Report
December 13, 20196 yr comment_258368 Grea e limba română! Imi închipui ce calitate au puțele alea! Ori asta, ori ce multumite or mai fi putzele alea Report