August 28, 201115 yr comment_101228 Dai pagina pana jos de tot si jos de tot, in coltul stang, ai doua casute care iti dau posibilitatea sa alegi skin-ul si limba. Report
August 28, 201115 yr comment_101231 Asta da, pumpkin! L-am setat deja. Mersi Alexandre. Acum si niste zambareti de sezon? Report
September 3, 201214 yr comment_161940 Cele doua subiecte postate de maria apostol au fost sterse intrucit pozele nu ii apartin, sunt "luate" de pe un alt site. Report
October 19, 201213 yr comment_166887 Cele doua subiecte postate de maria apostol au fost sterse intrucit pozele nu ii apartin, sunt "luate" de pe un alt site.idem si azi Report
December 17, 201213 yr Author comment_175410 Am activat skinurile de craciun si am retras skinul de toamna. Report
December 17, 201213 yr Author comment_175413 am retras skinul de toamna. Foarte rau! Nostalgic? Sau?... Report
December 17, 201213 yr comment_175414 am retras skinul de toamna. Foarte rau! Nostalgic? Sau?... Sau. Report
December 17, 201213 yr Author comment_175416 Nostalgic? Sau?... Sau. Acu asteapta si matale pîna la toamna. Report
December 17, 201213 yr comment_175422 Toamna, iarna, orice-as face, mie feng shui imi place (deci pink mood). Dar daca ai ceva cu gheturi, Frami si mult aaaaalb-albastru, iiiiii. Edit: Si asta e fain, acum l-am vazut! Gata, am schimbat pink mood Report
December 17, 201213 yr comment_175517 Da, e fain si asta, da si mie tot pumpkinu-mi placea.Avea scrisu mai mare! Bun si asta!PS.Citarea multipla tot nu merge! Report
December 17, 201213 yr comment_175524 Da, e fain si asta, da si mie tot pumpkinu-mi placea.Avea scrisu mai mare! Bun si asta!PS.Citarea multipla tot nu merge! Zozo, folosesti explorerul? Report
January 18, 201511 yr Author comment_225118 Ca sa fie o treaba clara : Primo, contul Laponei Enigel este pus sub control administrativ pentru editarea abuziva a mesajelor (art 5.i). În traducere, nu poate publica/edita mesaje decît dupa acordul unui moderator.Al doilea cont pe care si l-a creat -Zen- a fost suprimat. Urmatoarea încalcare a regulamentului va fi sanctionata cu o banare sine die. Secundo, pentru conflictul de la concursul de iarna, Zerda primeste un warn de 30% pe termen de o luna. Detest sa fac chestii din astea, dar cînd trebuie, trebuie. Report
March 5, 201511 yr comment_226557 Ca sa fie o treaba clara : Primo, contul Laponei Enigel este pus sub control administrativ pentru editarea abuziva a mesajelor (art 5.i). În traducere, nu poate publica/edita mesaje decît dupa acordul unui moderator. LOL Al doilea cont pe care si l-a creat -Zen- a fost suprimat. Urmatoarea încalcare a regulamentului va fi sanctionata cu o banare sine die. LOL doi. Secundo, pentru conflictul de la concursul de iarna, Zerda primeste un warn de 30% pe termen de o luna. Detest sa fac chestii din astea, dar cînd trebuie, trebuie. Report
June 2, 201511 yr comment_229154 Salut la toata lumea. Postasem acum ceva timp un raspuns la postul de mai sus, dar se pare ca nu a fost "aprobat"...Nu stiam ca este interzis sa razi de niste masuri absurde, stimate admin. Ba mai mult, observ ca mesageria mea privata inclusiv mesajele mele primite de-a lungul anilor au disparut in mod misterios. Si dreptul de trimite mesaje private imi este suspendat. Alooo, coane Admine, cuvantul "transaparenta" ori "echitabilitate" va spune ceva? Report
June 5, 201511 yr comment_229203 Adriana, sincere multumiri ca m-ai ajutat sa recuperez mesajele! Se pare ca cineva face glumite cu contul meu si asta nu de ieri, de azi. Cine si de ce, nu stiu si nici nu voi afla, probabil. Dupa ce aproximativ un an de zile pur si simplu nu puteam accesa contul in ciuda faptului ca mi se trimiteau parole noi de catre admin, acum mi-a fost dezactivata mesageria personala. Ori forumul asta este o entitate inteligenta, ori cuiva ii lispesc ceva cesti din dulap. In alta ordine de idei: s-aveti o zi frumoasa! Report