Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Anunturi

Featured Replies

M-am speriat cind am vazut scris pe romaneste. Multumim :)

Si eu :D :)

Ma gandeam sa iau de urechi sot sau bub' ca au umblat in lipsa mea :)

Pe principiul:'' Ei se jura ca nu fura dar i-am prins cu rata-n gura'' :D Cu S-chinul'' nu ma pricep ,da' mai bine asa :D

Ma bucur ca merge forumul si ca nu mai sunt probleme ''tehnice'' :D :D

Multumesc mult,mult intregii echipe Arta Culinara :D

• Author

Noa, decît sa ne certam, mai bine-un cîntec vesel sa cîntam.

O sa mai punem si alte skinuri, sa-si gaseasca fiecare fericirea.

De altfel, asta e si scopul.

si eu tot pe romaneste sant...m-am amuzat ca al meu mereu a fost pe english :occasion14:

nu pot spune ca ma deranjeaza f tare

Mai, eu ieri am comentat, dar azi parca e mai bine. Ori m-am obinuit usor cu culorile sau, chiar sînt fata :violent1: , ori devin pitipoanca! Nush! :scratch:

Azi mai las asa, sa vedem mîine cum o fi :floare:

Am o slabiciune pentru verde/vernil!

[color=#006400]'ai nu te fa pitzipoca ! :occasion14:

Sunny Daze sau Zen-dragonfly erau mai nimerite pt. slabiciunea ta. :P [/color]

si eu tot pe romaneste sant...m-am amuzat ca al meu mereu a fost pe english :scratch:

nu pot spune ca ma deranjeaza f tare

am incercat sa-l schimb iarasi pe english, ca pe romaneste parca imi suna a limba straineza: "sterge cookies", "marcheaza boardul ca fiind citit" :occasion14: ; si pauza, nu merge ! :floare:

[center](m-am obisnuit cu forumul in engleza, " ... but I learn, I leeaaaarn !" - vorba lui Manuel :violent1: )

http://www.youtube.com/watch?v=s6EaoPMANQM[/center]

M-ati facut curioasa si m-am jucat si eu cu skinul,prefer tot albastru ca asa m-am invatat dar e mishto ca avem si alte optiuni ,si limba in engleza sau romana dupa preferinta ,sssuuppeerr!!! :(

Zen nu exista decît pentru IPB v3.1.x. Noi sîntem în v3.0.x

Cu alte cuvinte se impune un update :(

Mai, eu ieri am comentat, dar azi parca e mai bine. Ori m-am obinuit usor cu culorile sau, chiar sînt fata :P , ori devin pitipoanca! Nush! :P

Azi mai las asa, sa vedem mîine cum o fi :P

Eu as zice ca ai o inclinatie spre Feng Shui. Skin-ul este o combinatie de doua culori de baza Feng Shui. Verdele este si in paleta culorilor Zen.

Mie imi place foarte mult, ma face sa ma gandesc la orhidee. Singurul inconvenient este ca scrisul pare cam palid.

Zen nu exista decît pentru IPB v3.1.x. Noi sîntem în v3.0.x

Mai uitati-va pe aici : http://www.ibskin.com/forums/index.php/store/category/8-ipb-30-skins/

M-am uitat. Mie-mi plac:

1. Christmas Elegance :P , dar mai e mult pana la Craciun :P

2. Halloween

3. Pumpkin Patch

Dintre cele netematice imi place Invision Elegance :P

Aia $20.00 sunt la misto, sau chiar trebuie sa-i platesti ca sa pui skinul lor? :P)

• Author

...Aia $20.00 sunt la misto, sau chiar trebuie sa-i platesti ca sa pui skinul lor? :71:)

Depinde cît esti de jmeker :rolleyes:

Mai, eu ieri am comentat, dar azi parca e mai bine. Ori m-am obinuit usor cu culorile sau, chiar sînt fata :rolleyes: , ori devin pitipoanca! Nush! :71:

Azi mai las asa, sa vedem mîine cum o fi :D

Eu as zice ca ai o inclinatie spre Feng Shui. Skin-ul este o combinatie de doua culori de baza Feng Shui. Verdele este si in paleta culorilor Zen.

Mie imi place foarte mult, ma face sa ma gandesc la orhidee. Singurul inconvenient este ca scrisul pare cam palid.

Da, m-am prins. Stiu de ce mi-l place! E luminos! Am observat ca ma simt mult mai bine si linistita pe fondurile deschise. M-am bucurat mult cînd a trecut Arcadia pe alb, ca ma zapacea scrisul alb pe fond negru. Pe fondurile deschise pot citi fara ochelari :D

Nou skin, mai de toamna (offffff! deja... :floare: )

Pumpkin, se selecteaza jos, în stînga.

Cool!!!! Asta chiar e simpatic. De sezon, ca la noi peste tot au decorat deja de Halloween.

super marfa este asta...eu tot pe romana sant :lol: desi am selectat english
Daaaa, misto si pumpkin, astea da culori Zen. Dar eu nu vreau toamna asa de repede :lol: , ma intorc la Feng Shui pana la final de septembrie.