August 20, 201115 yr comment_100585 Mai, eu ieri am comentat, dar azi parca e mai bine. Ori m-am obinuit usor cu culorile sau, chiar sînt fata , ori devin pitipoanca! Nush! Azi mai las asa, sa vedem mîine cum o fi Am o slabiciune pentru verde/vernil! Report
August 20, 201115 yr comment_100586 M-am speriat cind am vazut scris pe romaneste. Multumim Si eu Ma gandeam sa iau de urechi sot sau bub' ca au umblat in lipsa mea Pe principiul:'' Ei se jura ca nu fura dar i-am prins cu rata-n gura'' Cu S-chinul'' nu ma pricep ,da' mai bine asa Ma bucur ca merge forumul si ca nu mai sunt probleme ''tehnice'' Multumesc mult,mult intregii echipe Arta Culinara Report
August 20, 201115 yr Author comment_100593 Noa, decît sa ne certam, mai bine-un cîntec vesel sa cîntam.O sa mai punem si alte skinuri, sa-si gaseasca fiecare fericirea.De altfel, asta e si scopul. Report
August 21, 201115 yr comment_100595 si eu tot pe romaneste sant...m-am amuzat ca al meu mereu a fost pe english nu pot spune ca ma deranjeaza f tare Report
August 21, 201115 yr comment_100603 Mai, eu ieri am comentat, dar azi parca e mai bine. Ori m-am obinuit usor cu culorile sau, chiar sînt fata , ori devin pitipoanca! Nush! Azi mai las asa, sa vedem mîine cum o fi Am o slabiciune pentru verde/vernil! [color=#006400]'ai nu te fa pitzipoca ! Sunny Daze sau Zen-dragonfly erau mai nimerite pt. slabiciunea ta. [/color] Report
August 21, 201115 yr comment_100605 Noa, decît sa ne certam, mai bine-un cîntec vesel sa cîntam.O sa mai punem si alte skinuri, sa-si gaseasca fiecare fericirea.De altfel, asta e si scopul. ... scalpul lui Motoc ? [center](pina atunci fredonam cu joy ... ) http://www.youtube.com/watch?v=FIBRLJcrFFQ [/center] Report
August 21, 201115 yr comment_100606 si eu tot pe romaneste sant...m-am amuzat ca al meu mereu a fost pe english nu pot spune ca ma deranjeaza f tare am incercat sa-l schimb iarasi pe english, ca pe romaneste parca imi suna a limba straineza: "sterge cookies", "marcheaza boardul ca fiind citit" ; si pauza, nu merge ! [center](m-am obisnuit cu forumul in engleza, " ... but I learn, I leeaaaarn !" - vorba lui Manuel ) http://www.youtube.com/watch?v=s6EaoPMANQM[/center] Report
August 21, 201115 yr comment_100633 Zen-Dragonfly, da cred ca e bun pentru linistea mea sufleteasca... mai ales daca ma colericesc si vorbesc porceste precum Gordon Zen-Dragonfly-ul asta ar potrivi cu vinetele in sos chinezesc, ce le-am facut azi Report
August 21, 201115 yr Author comment_100641 Zen nu exista decît pentru IPB v3.1.x. Noi sîntem în v3.0.x Mai uitati-va pe aici : http://www.ibskin.com/forums/index.php/store/category/8-ipb-30-skins/ Report
August 21, 201115 yr comment_100648 M-ati facut curioasa si m-am jucat si eu cu skinul,prefer tot albastru ca asa m-am invatat dar e mishto ca avem si alte optiuni ,si limba in engleza sau romana dupa preferinta ,sssuuppeerr!!! Report
August 21, 201115 yr comment_100653 Zen nu exista decît pentru IPB v3.1.x. Noi sîntem în v3.0.x Cu alte cuvinte se impune un update Report
August 23, 201115 yr comment_100770 Mai, eu ieri am comentat, dar azi parca e mai bine. Ori m-am obinuit usor cu culorile sau, chiar sînt fata , ori devin pitipoanca! Nush! Azi mai las asa, sa vedem mîine cum o fi Am o slabiciune pentru verde/vernil! Eu as zice ca ai o inclinatie spre Feng Shui. Skin-ul este o combinatie de doua culori de baza Feng Shui. Verdele este si in paleta culorilor Zen. Mie imi place foarte mult, ma face sa ma gandesc la orhidee. Singurul inconvenient este ca scrisul pare cam palid. Report
August 23, 201115 yr comment_100790 Zen nu exista decît pentru IPB v3.1.x. Noi sîntem în v3.0.x Mai uitati-va pe aici : http://www.ibskin.com/forums/index.php/store/category/8-ipb-30-skins/ M-am uitat. Mie-mi plac:1. Christmas Elegance , dar mai e mult pana la Craciun 2. Halloween 3. Pumpkin Patch Dintre cele netematice imi place Invision Elegance Aia $20.00 sunt la misto, sau chiar trebuie sa-i platesti ca sa pui skinul lor? ) Report
August 23, 201115 yr Author comment_100806 ...Aia $20.00 sunt la misto, sau chiar trebuie sa-i platesti ca sa pui skinul lor? ) Depinde cît esti de jmeker Report
August 23, 201115 yr comment_100820 Mai, eu ieri am comentat, dar azi parca e mai bine. Ori m-am obinuit usor cu culorile sau, chiar sînt fata , ori devin pitipoanca! Nush! Azi mai las asa, sa vedem mîine cum o fi Am o slabiciune pentru verde/vernil! Eu as zice ca ai o inclinatie spre Feng Shui. Skin-ul este o combinatie de doua culori de baza Feng Shui. Verdele este si in paleta culorilor Zen. Mie imi place foarte mult, ma face sa ma gandesc la orhidee. Singurul inconvenient este ca scrisul pare cam palid.Da, m-am prins. Stiu de ce mi-l place! E luminos! Am observat ca ma simt mult mai bine si linistita pe fondurile deschise. M-am bucurat mult cînd a trecut Arcadia pe alb, ca ma zapacea scrisul alb pe fond negru. Pe fondurile deschise pot citi fara ochelari Report
August 24, 201115 yr Author comment_100950 Nou skin, mai de toamna (offffff! deja... )Pumpkin, se selecteaza jos, în stînga. Report
August 24, 201115 yr comment_100954 Nou skin, mai de toamna (offffff! deja... )Pumpkin, se selecteaza jos, în stînga. Cool!!!! Asta chiar e simpatic. De sezon, ca la noi peste tot au decorat deja de Halloween. Report
August 24, 201115 yr comment_100956 [center]Thanx 4 pumpkin ! http://www.youtube.com/watch?v=Ujg7xHZ-nrE[/center] Report
August 25, 201115 yr comment_100994 Pana cum imi placea doar cel albastru , dar asta nou ..pumpkin ...e super . Report
August 25, 201115 yr comment_100995 super marfa este asta...eu tot pe romana sant desi am selectat english Report
August 25, 201115 yr comment_100996 Si eu , dar m-am obisnuit si asa . Zilele trecute mi se parea ciudat . Report
August 25, 201115 yr comment_100999 Daaaa, misto si pumpkin, astea da culori Zen. Dar eu nu vreau toamna asa de repede , ma intorc la Feng Shui pana la final de septembrie. Report