November 12, 201015 yr comment_64166 Ceva de genul pateurilor simple dupa reteta Ralucai de aici.In plus avem pateul in aluat.Pateu de pui era reteta originala, eu am avut pateu de ficat de porc. 350 gr faina200 gr branza de vaci(eu, philadelphia)150 gr de unt150 gr de pateusare Eu am facut jumate de cantitate. Un ou pentru unschimen, susan, mac Am amestecat pateul, branza si untul, dupa care am adaugat faina si sare. Aluatul obtinut l-am pus 1 ora la rece, in reteta originala nu era mentionat acest lucru. Am intins o foaie pe masa infainata si am decupat forme.Eu am intins-o cam subtire, ideal ar fi macar o jumatate de cm. Le-am uns cu ou si am presarat chimen, mac si susan.Am copt 20 de minute la 180 de grade.Verificati. Saratele cu aroma de pateu! Report
November 15, 201015 yr Author comment_64672 Adriana, nici sub tortura n-am sa spun cate am mancat si d'astea! Dar le-am stins cu o bere Paulaner! Lumi, multumesc, daca-ti place pateul o sa le adori.Cel putin ale mele pateul de porc se simtea si cum. Report
November 18, 201015 yr comment_65212 Pateul de ficat de pui deja mi-l fac in casa, daca inlocuiesc faina alba cu cea integrala si tarate pot sa pap si eu. Am sa-mi incerc si eu norocul. Multam mult pt idee! Report
November 25, 201015 yr Author comment_66432 Incearca si daca-ti ies bune, le fac si eu cu faina integrala. Report