April 2, 201313 yr comment_192274 Easter Bunny va multumeste frumos doamnelor! Daniella si Bea e o scumpa si privesc mereu cu placere pozele ei. Annabelle a facut chocolate egg hunt - in Cranbourne Royal Botanic Garden in Melbourne. S-au organizat activitati pentru copii duminica si luni cu ocazia Pastelui si a festivalului eucaliptului. Am vazut teatru in aer liber pt copii, erau doua doamne acolo care pictau copii cum voiau ei, am plantat o floare in ghiveci pe care apoi l-am luat acasa, am facut chocolate egg hunt - ce mai distractie in toata regula. Report
April 2, 201313 yr comment_192278 Hello, hello si multumim in continuare de urari!Soare si azi, dar deja 4grade mai putin. Si vant,biensur Cristina, ce frumos e la voi, tot alta lume! Annabelle pare un copil f fericit, sa va traiasca! Dani, iarna asta ai cam tras cu sanatatea! Si zi, ai trecut de 40? Surprize, surprize!Pupuri Beutzei, sper ca ea-i bine! Stellina, dac-ai terminat-o cu Richard, acu cu cin'te mai tzii? A nascut Andrada? Ia sa vad botzu' de aur! Numai bine tuturor! Report
April 2, 201313 yr comment_192279 Buna! Merci Cristina pup si eu iepurasul scump Multa sanatate Dany' eu nu aud in schimb ( decat ce-mi convine )ieri a fost asa de cald si frumos ca am aerisit si eu in sf. cum trebuie,dar se vede treaba ca m-a tras curentul la urechi ,ca-s infundata rau ,moama ce nashpa e'! tot imi mai spune sotul cate ceva si fac:''hhaa??!! ''..el :''aaaa!!,nu nimik,la' ca-mi iau singur'' asa ca ceva bun tot o iesi din asta ,ca se invata fara mami in sus ,mami in jos,unde-i aia?! ,da-mi aia !,adu-mi aia ! Ca tot vb. de sarat eu am in cuptor niste plicuri din foietaj cu branza sarata sa vad ce mi-o iesi Bub' a fost pe jos pana la vivariu si e ceva de mers ,la noi azi spre deosebire de ieri frig rau de intors cica i-a inghesuit in autobuz ca batea vant si e frig!oricum lui i-a placut f.f. mult!au mancat pachetelul pe banca in parc! Se anunta ploi Cam asta e ,de gatit iar am tras chiulul,am gasit cas bun de oi numa la 16 lei kg.,asa ca domnul Geany super incantat a servit cu ridichi si ceapa verde,pe seara framant si-i fac cu mamaliguta,bonus pateurile de va spusei,copii au bors ,snitele cartofi prajiti destea O zi minunata tuturor! Report
April 2, 201313 yr comment_192281 Ia' sunt calde aluat de foietaj umplute cu cas de oi framantat cu niste branza de burduf Report
April 2, 201313 yr comment_192282 Eu am spus mereu ca numai sa ma uit la pozele cu Anabelle mi se lumineaza ziua! In alta ordine de idei, voi cu ce ati manca o tigaie picanta?? Cer scuze celor care tin post! Report
April 2, 201313 yr comment_192288 No offence taken!Ziceam de garnitura! Dar daca asa zici tu, painea e cel mai simplu de cumparat! Cutitul nu e necesar ca toate in tigaia picanta sunt taiate bite size Report
April 2, 201313 yr comment_192293 Ioana , tzaranul din mine ar fi zis mamaliga . Dar , de fapt , eu si la ratatouille fac mamaliga.... :pupic: Report
April 2, 201313 yr comment_192298 Ana Maria, la aia ma gandisem si eu, dar daca zici si tu... chestia este ca omul ar manca orice cu cartofi prajiti, de aia ezitam! Report
April 2, 201313 yr comment_192325 Zerda,paii cu ce era tigaia picanta?! pana la urma cu ce ati servit-o?! M-a facut bub' sa rad cu lacrimi,tot voia sa ma traga la bucatarie ,eu eram cu ochii in ecranul de la tv. cat cepele (sultanu' ),cred ca-i-am zis ceva de genu':'' lasa-ma in pace pan' la reclame sa vad filmul!''..la care a inceput sa puna buza si sa tremure din barbita aia cu gropitza zic :''ce-ai mah?!''..zice:'' te rog sa nu te mai uiti urat la mine si sa fii ''mai prietenoasa''..Haa??!! ce-ai spus?! ..''sa fii mai prietenoasa cu mine'' de unde le-o scoate ?! nu stiu ,da' ma amuza de numa,deci tre' sa fiu mai prietenoasa...da?! Report
April 2, 201313 yr comment_192349 Pai tigaia continea ceapa, usturoi, ardei kapia, piept de pui feliat, babic de buzau si sos de rosii,ciuperci, ardei iute..... I-am tras cartofi pai si am terminat balciul. Ma jur ca ar manca cartofi prajiti cu cartofi prajiti!!! Report
April 3, 201313 yr comment_192358 Neata, pe unde sunteti cu toatele?La noi e cald dar ploua...Geany, ce faci, esti "mai prietenoasa" azi? Mi-a placut faza!Zerda, suna tare bine tigaia ta picanta (eu babic n-am mancat niciodata).Stella, pe unde esti, ca de obicei tu deschizi hanul?Sa aveti o zi frumoasa si mai senina, asa! Report
April 3, 201313 yr comment_192362 Neaţa la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Tare greu m-am trezit azi. Dacă nu-i lumină afară greu mă dau jos din pat. La noi azi vreme moatzoasă de motzoasă: plouă mărunt, nu-i pic de vânt, şi nici frig nu e. Aşa că până la şcoală am luat-o pe Maia mea de mână şi am mers amândouă cu ochii închişi prin ploaie. Nu-i rău! Moatzo, îşi dedic tenul împrospătat de această procedură (nu al meu, ci al Maiei, că al ei chiar e proaspăt).https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gifÎn altă ordine de idei, totuşi aş vrea şi niţel soare. De 1 aprilie am avut dar chiar a fost vreme păcălicioasă: ba soare, ba rafale de ploaie, ba soare, ba ploaie, şi tot aşa. Cristina, e aşa de dulce iepuraşul tău!!! Să fie sănătoasă şi să vă aducă multe bucurii. Multă sănătate tuturor (Dani, Miti şi toată lumea). Vă doresc o zi frumoasă Report
April 3, 201313 yr comment_192364 Hello, hello!Ploaie slaba, caldut dar vant, bineinteles. Zerda, cum era babicul in tigaia aia? Feliute rotunde, straifuri...cum? Si erau putin parpolite,nu?Am 4 babici si ma gandeam c-as putea sa-i gatesc asadar. La noi doar omul consuma, asa, natur. Io-l miros mai mult, rar gust cate-o feliuta. E-al naibii de iute! Scularea! Boni, zi drept, nu ti-a placut? Eu simt cum respira altfel tenul dupa un tratament de-asta. Report
April 3, 201313 yr comment_192366 Bun-bun zerda,mie imi place asa ,servit pe orez si cu salata verde alaturi da 2' mi-am propus sa fiu f. prietenoasa azi! La noi intunericeala si cenusiu ,a stropit un pic,dar e cald nu bate vantul momentan,sa vedem ce o mai fi,bub' a vrut totusi la gradi' azi desi i-am spus ca nu mai are cum sa-i scoata afara,vor face activitati in clasa! O zi minunatat tuturor! Report
April 3, 201313 yr comment_192372 Hello, hello!Ploaie slaba, caldut dar vant, bineinteles. Zerda, cum era babicul in tigaia aia? Feliute rotunde, straifuri...cum? Si erau putin parpolite,nu?Am 4 babici si ma gandeam c-as putea sa-i gatesc asadar. La noi doar omul consuma, asa, natur. Io-l miros mai mult, rar gust cate-o feliuta. E-al naibii de iute! L-am taiat in feliute subtiri cam de 0.5 cm si apoi l-am taiat in feliute cat 2 bete de chibrit latime, l-am perpelit putin odata cu legumele, care stii ca tigaia picanta se lasa mai al dente, nu ca la tocana. A lasat si o culoare frumoasa rosu, ca la chorizo. Omul meu ar si musca din el daca n-ar trebui sa curete pielea! Si eu m-am invatat eu am ratie 3 felii cum ziceam subtirele. Aia era si idea Report
April 3, 201313 yr comment_192375 Cred c-am mancat pe undeva, io n-am facut, si nici de babic nu-mi aminteam sa fi fost prin tigaie, dar imi place ideea. Sa vad cum primeste omu' propunerea. Report
April 3, 201313 yr comment_192376 Pai in loc sa pun ardei iute sau piper o tona , am pus doar sare In general in tigaia picanta se amesteca mai multe tipuri de carne si era ori babicul ori carnatii de plecoi, asa ca am decis! Ca de aia se cheama picanta! Sa nu-l arzi ca stii ca el este uscat daca il prajesti prea mult te duci la dentist in fuga! Eu am facut si omleta cu el, tot asa taiat subtire. Si bunica omului pune nitel si la sarmale cand le fierbe. incerc sa pun poza dar nu ma lasa photobucket sa ma loghez o pun asa sper sa nu fie imensa Report
April 3, 201313 yr comment_192379 Buna dimineata! Si la noi intunericeala si ploua, ploua....ca in poeziile lui Bacovia! Si da, Geany, te rog, de aici incolo sa fi cat mai...prietenoasa, altfel nu se mai poate! Eu am o nedumerire, dupa "Saptamana altfel", copiii astia cat au vacanta, o saptamana sau doua saptamani?!?! Report
April 3, 201313 yr comment_192381 Buna dimineata! Si la noi intunericeala si ploua, ploua....ca in poeziile lui Bacovia! Si da, Geany, te rog, de aici incolo sa fi cat mai...prietenoasa, altfel nu se mai poate! Eu am o nedumerire, dupa "Saptamana altfel", copiii astia cat au vacanta, o saptamana sau doua saptamani?!?!Ma straduiesc Giorgi,ma straduiesc! O saptamana mai au apoi vacanta,apoi mai merg 2 saptamani la scoala si iar vine vacanta de paste nu?! Cine sa-i mai inteleaga pe astia?!,ca e o brambureala unica Report
April 3, 201313 yr comment_192388 Eu am o nedumerire, dupa "Saptamana altfel", copiii astia cat au vacanta, o saptamana sau doua saptamani?!?! Ce-i cu saptamana asta "altfel" fratilor, ca am auzit-o pe sorcrela de ea.Si mi-am zis: "uite, iar impusca asta baliverne"! Report
April 3, 201313 yr comment_192389 incerc sa pun poza dar nu ma lasa photobucket sa ma loghez o pun asa sper sa nu fie imensa Uite ca ai pus-o!Ca sa mor eu de pofta! Moama ce foame am.Pana acum am umblat prin oras cu trebi.Cred ca am facut 10 km. Report
April 3, 201313 yr comment_192391 Aici Easter Bunny plecat la egg hunt tzup! tzup! Annabelle Ma Belle! Report
April 3, 201313 yr comment_192392 Eu am o nedumerire, dupa "Saptamana altfel", copiii astia cat au vacanta, o saptamana sau doua saptamani?!?! Ce-i cu saptamana asta "altfel" fratilor, ca am auzit-o pe sorcrela de ea.Si mi-am zis: "uite, iar impusca asta baliverne"! Deci timp de o saptamana copii nu mai fac lectii nu li se mai preda,dar se prezinta la scoala si fac diferite activitati in cadrul scolii,excursii,viziteaza muzee etc.Oricum prezenta e obligatorie,se pun absente Report