Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Salut!

La mine ninge! ca-n povesti, cu fulgi mari, lenesi si pufosi. Zapada berzelor, se zice!

Noutatile zilei: miercurea viitoare, pe 4 martie, la ora 15:30, ma voi intalni cu nenea medicul.Sper ca-mi va da voie sa fac primii pasi in viata! Am deja emotii, si deja sunt si nerabdatoare. Dar stau cumintica si voi pasi in viata cand nenea imi va da verde!

Fetele din Italia, locuieste vreuna dintre voi in Lecce, Puglia?

Hello si de la mine, din goana calului...

Zoazo bafta pe 4 martie ( e ziua socrellei) sper sa-ti poarte noroc.

Eu vara sunt la cca 100 km de Lecce, care e un oras splendid.

Noutatile zilei: miercurea viitoare, pe 4 martie, la ora 15:30, ma voi intalni cu nenea medicul.Sper ca-mi va da voie sa fac primii pasi in viata! Am deja emotii, si deja sunt si nerabdatoare. Dar stau cumintica si voi pasi in viata cand nenea imi va da verde!

Zozo, ne luam de manuta. Eu pe 4 martie voi incepe procesul de recuperare.

Fii atenta ca 4 martie pica intr-o zi de marti, nu de miercuri. Atentie!

Ca sa-ti raspund... eu stau in mama nordului...

Iar la mine e un soare splendid. Dupa luni intregi de ploaie, diluviu si iar ploaie de duminica avem parte de un timp splendid de primavara. Mi-au iesit lalelele. Au aproape 15cm.

Au zis ca ar ploua de azi incolo, dar pana una alta vad ca iar a iesit soarele. O frumusete.

Vreau sa va zic ca aprind focul in sobe undeva dupa ora 16h... in casa sunt aproape 20 de grade C. Nu are sens sa fac focul mai devreme.

Ieri a trebuit sa ies din casa. O fuga rapida pana la scoala. Trebuie sa o inscriu pe Giulia la scoala. Se face totul on-line, doar ca eu am inscris-o pana la ora 16, asa ca a mai trebuit sa integrez cu niste hartoage. Raspunsul il vom avea spre sfarsitul lunii martie. Sa speram in bine!

Asa de bine a fost sa fac o baie de soare. Am schiopatat usor usor, atenta sa nu fac vreo (moatzo am fost atenta la cum se scrie, ai vazut?! :read2: )traznaie. Am obosit imediat, dar nu a fost bai, ca am venit apoi acasa si am vegetat iar cuminte in pat.

Mi-a placut iesirea!

Va pupacesc! Va doresc o zi insorita ca a mea! :P

Hello si de la mine, din goana calului...

Zoazo bafta pe 4 martie ( e ziua socrellei) sper sa-ti poarte noroc.

Eu vara sunt la cca 100 km de Lecce, care e un oras splendid.

Sigur-sigur va fi bine! Nici nu poate fi altfel cu-atat energie pozitiva in jurul meu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Zozo, ne luam de manuta. Eu pe 4 martie voi incepe procesul de recuperare.

Fii atenta ca 4 martie pica intr-o zi de marti, nu de miercuri. Atentie!

Ca sa-ti raspund... eu stau in mama nordului...

Iar la mine e un soare splendid. Dupa luni intregi de ploaie, diluviu si iar ploaie de duminica avem parte de un timp splendid de primavara. Mi-au iesit lalelele. Au aproape 15cm.

Au zis ca ar ploua de azi incolo, dar pana una alta vad ca iar a iesit soarele. O frumusete.

Va pupacesc! Va doresc o zi insorita ca a mea! :read2:

Da, miercuri, pe 5 martie! Miercuri trebuie sa merg, egal cat e, ma grabesc eu! Multumesc mult! Ma bucur ca s-au terminat ploile la voi! Si-s asa de fericita ca te simti bine, ca nici nu mai vreau sa stiu data, da? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Pup si eu Zozorica nerabdatoare!

Te inteleg, cum sa nu te inteleg. Si eu deabia astept sa incep.

Ne ridicam de pe divan in acelasi timp si o sa ne tinem de manuta. Hai, ca mai e un pic si trecem si peste asta.

La noi iarna ne-a adus aminte ca e inca sefa :read2: -14C se simt ca -26C cu tot cu vant...Si prognoza pana saptamana viitoare? Frig :P

Asa ca mirositi voi ghioceii si narcisele - eu am cumparat un ghiveci cu zambile, macar in casa sa fie un pic de primavara :D

Zoazo si Sorina, rabadare multa si succes cu recuperarea!

Pup si eu Zozorica nerabdatoare!

Te inteleg, cum sa nu te inteleg. Si eu deabia astept sa incep.

Ne ridicam de pe divan in acelasi timp si o sa ne tinem de manuta. Hai, ca mai e un pic si trecem si peste asta.

Sorinuco, de-ai sti tu ce mult m-ar ajuta sa fii si tu aici si sa ne sustinem una pe alta!Dar, virtual, voi fi langa tine si te voi sustine.Si cand obosim, pac, iar pe divan!Cate putin, nu trebuie sa exageram!

La noi iarna ne-a adus aminte ca e inca sefa :read2: -14C se simt ca -26C cu tot cu vant...Si prognoza pana saptamana viitoare? Frig :P

Asa ca mirositi voi ghioceii si narcisele - eu am cumparat un ghiveci cu zambile, macar in casa sa fie un pic de primavara :D

Zoazo si Sorina, rabadare multa si succes cu recuperarea!

Lasa, Uma, ca si la mine a nins, iar ghioceii mei vor inflori de Paste, ca e inca zapada mare pe ei!

Si-asa cum ziceam, is copil cuminte si-ascultator, pap tot ca sa ma fac bine cat mai repede! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif pentru urare! Esti o dulce! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Hai, ca mai e un pic si trecem si peste asta.

Asa asa! :P

Si la noi ninge marunt si des,intunericios rau si frig,ne bagam in pat la nani :D

Am facut supita de pui cu rosii (eu voiam fara pui dar hunii ,stiti voi :read2: )si piure de cartofi cu pui la gratar si salata de varza murata de la socrela (intre noi fie vb.a pus o varza bestiala)desert pancheks'(pancakes) cu dulceti'

Gata ca dorm pe mine :D

Buna dimineata din goana calului.

Sanatate tuturor, zoaza&sorina in mod special.

Eu in continuare in seria de concerte de scoleri.

Domnul Fiocco haladuie prin mahala; in rest nimic deosebit, Va doresc o zi faina :floare:

Putine vitamine, si o cafea :fuckme:

post-16-13934803501235_thumb.jpg

post-16-13934803919762_thumb.jpg

'neata!

Pupam dulce Stellina!

Zozo, minus inca o zi din calendar... yupiiiii!

Ieri pana la urma a inceput ploaia... nici nu se putea altfel...

Pe Mara au trimis-o acasa ieri, fara febra dar nu se simtea bine. A dormit toata ziua. Azi nu am reusit sa o tin acasa, asa ca s-a dus la scoala. Nu are nimic de-a face cu faptul ca ii place la scoala, nuuuu, azi au organizat petrecerea de Carnaval. Bine, ii si place la scoala, dar nu se compara cu o petrecere!!!

Cu siguranta amigdalele vor avea, din nou, parte de o infectie. E ceva de groaza!

Sa speram ca nu ajungem iar la antibiotic.

Luni, marti si miercuri au vacanta de Carnaval as ca vor sta acasa cu mami. Sa speram ca va fi frumos, asa vom incerca sa facem cate o mica plimbare in jurul casei. Nu mai vreau ploaie...

O zi buna!

Buna! gri si intunericios si la noi ,doar 1 grad (dar se simte mai putin)macar nu mai ploua/ninge,cel putin momentan .

Ce fain Sorina,ce i-ar place lui bub' sa fie si la noi carnaval .Multa sanatate Marei!

O zi minunata tuturor!

Intr-adevăr e frumos. Mi-a părut rău că nu am putut merge anul acesta...

La anul îmi voi lua revanșa...

Luni a avut Giulia petrecerea de Carnaval la cămin. Nu vă spun că am uitat să îi dau costumul. Când mama a ajuns cu ea la școală și au văzut toți copiii costumați să te ții bot lung la Giulia...

Tot răul spre bine... bibliotecara a luat-o cu ea și a costumat-o în Rapunzel. Toată lumea mulțumită.

Buna dimineata; eu inchid eu deschid :)

Nu prea e imbulzeala la han; se vede treaba ca lumea e prinsa de dat si primit martisoare.

O zi faina, e vineri de maine e wend, asa ca sa profitam de el.

post-16-13935661678461_thumb.jpg

post-16-13935661840472_thumb.jpg

'neața!

La noi totul bine. Toată lumea cu treabă. Eu mi-am făcut o băiță și acum mă pun pe citit o carte pe care mi-a împrumutat-o verișoara mea.

Mâncare pentru prânz am, trebuie doar să-mi umplu timpul mai mult decât liber...

Toate bune și frumoase la mine. Predau legătura.

O zi bună!

Buna ziua, ca deja e zi plina! Cam gri, dar frumoasa la mine! Pofteam la visinata matusii mele.Ei, azi am primit si-i atat de buna...mmmmm!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Ma simt bine, dar, normal, nerabdatoare! Zice da ce duminica vin ploile si pe la noi! Nu-mi prea place, dar asta-i primavara! Asa mi-ar placea mie cel mai mult!

post-73-13935869187408_thumb.jpg

Buna! frig si noros si la noi! :) visinata!! vreau si eu Zoazo' ...

Azi i-am cumparat lui bub' carticele cu povesti ilustrate(capra cu 3 iezi,punguta cu 2 bani,ursul pacalit de vulpe si jack si vrejul de fasole,cei trei purcelusi)sper sa-i placa ,inca citeste cam grelut si asa sper sa-si mai dea drumul ca doamna deja vrea sa citeasca,cursiv(sper sa-i gasesc si pinochio ca-i place).

In rest nimic nou,la amiaza ciorbita pe seara pizza sau paste .

O zi faina tuturor!

neatza fetelor

Gata stiu ci iepurila:)

iei am fost la un eveniment...sarbatoarea MARTISORULUI la sediul ambasadei republicii Moldova

eveniment organizat impreuna cu a noastra dar si cu a bulgarilor...lume multa,criza totul insuficient

asta e prietena mea a cintat fara 'multumiri'

asta e!

azi reintru la mine.

pup fetele si w end placut

DESTINY MULTUMIM DE PRIMUL MARTISOR VIRTUAL!!

Mii de multumiri pentru martisor, si buna dimineata la lume.

Am pus prima masina la spalat mai urmeaza inca vreo , si la calcat ammmmmmmmmm cat nu-mi doresc,

plus sporul de azi :)

Un wend frumos la doamne. am *furat* si eu un martisor de pe FB, si-l impart cu voi :)

Buna! am ales si eu (de pe net) cateva martisoare frumoase pt. voi

post-405-13936601891909_thumb.jpg post-405-13936601944692_thumb.jpgpost-405-13936601993922_thumb.jpgpost-405-13936602042105_thumb.jpgpost-405-13936602087461_thumb.jpgpost-405-13936602150435_thumb.jpgpost-405-13936602214936_thumb.jpgpost-405-13936606793067_thumb.jpg

O primavara minunata tuturor! :)

post-405-13936610301419_thumb.jpgpost-405-13936610233492_thumb.jpg

Si noi mergem la bicuta sa-i ducem martisoare,desi e frig ceata intunericios si urat.

Tocmai i-a cazut lui bub' primul dintisor(ca i se clatina de mult) acum suntem oficial stirbi :)

O asteapta pe zana maseluta la noapte :)

Salut!

Si eu va urez o primavara superba, calda si linistita. Spor la treaba si odihna placuta, care cum!

Si-un martisor, de ce nu, cu ... mine! Sa va port noroc!

post-73-13936613728656_thumb.jpg