Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Intrebarea este ce gatesc eu azi??!!

Ca n-am chef, nici inspiratie si Geany nu apare sa mai zica si ea ceva!!

Buna! imi pare rau ca absentez :) dar si eu trec prin aceeasi perioada ca si Bobita ,pe care o imbratisez cu mare drag :P :P

Daca ma credeti abea am ateriat de pe la tzara (dupa necazul cu pricina,avem multa umblatura si treburi ce nu au fost rezolvate la timp si trebuiesc rezolvate acum,si multe bete in roate si parca toate merg ezact' pe dos nush' cum sa spun :P ,in fine le-om rezolva noi pe toate cumva)

Nu ma simt nici eu f. inspiracioasa' in acest moment ,la noi mult papa pe apucate,gen branza cu rosii ,omleta cu salata ,si alte rapidulescu' de astea.Ce mi-am mai facut pofta,satula fiind de salate diverse,cu fro' 2 ardei copti ca am gasit ieftini ...A aparut la noi la magazin pepene taiat felii(ca unul mare e prea mare de luat intreg)vreau sa spun ca atat de dulce si bun,extraordinar ,mi-am adus de la tzara codite de marar cu floare si usturoi,o sa pun castraveciori la murat cu felii de pepene ,cand oi avea o tzara de timp :P

Totusi sa nu vin cu mana goala :P

Poate va era dor de ...

post-405-14038119288889_thumb.jpg :-*

Si am facut olea' de dulceata de capsuni,pe care am casapit-o cu mult spor alaturi de turtite pe plite cu smantana

post-405-14038119224072_thumb.jpg

Si gogoashe' idem

post-405-14038119374318_thumb.jpg

Si apropo de gogoashe' cum o fi Zuza' la bulgari?! sper ca se simte super!!!

Alaltaieri totusi ca sa-l plimb pe bub' cu trenul si chiar sa ne mai relaxam putin,am fost cum ne e obiceiul pana la Adjud.

Asa ca pe tarla

post-405-14038121056056_thumb.jpg

Bub' o floare intre flori

post-405-14038121119049_thumb.jpg

Si in parculet

post-405-14038121173836_thumb.jpg

Caldura mare

post-405-14038121232881_thumb.jpg

Si-a achizitionat pistol cu ventuze si masinuta :P

post-405-14038121544877_thumb.jpg

Nu stiu voi dar eu dupa atata umblatura nu mai pot de foame si sunt f.obosit

post-405-14038121288914_thumb.jpg

Asa ca ciorba de burta (a mancat si bub' de numa si domnu' Geany)pare rau ca am pozat-o cam tarziu ,dupa cum se vede

post-405-14038121355058_thumb.jpg

Mici cu mustar si cartofi prajiti

post-405-14038121415366_thumb.jpg

Pizza (asa ne-au adus-o inecata in kechup,bine ca lui bub' ii place)

post-405-14038121488172_thumb.jpg

In rest azi la tzara caprite si oite pe care bub' le-a fugarit cu mare spor

post-405-14038121613874_thumb.jpg

Hieelloouu!!!

post-405-14038121671562_thumb.jpg

post-405-14038121729321_thumb.jpg

Cam asta e,salutari tuturor de la Bacau!!!!

Da, acum sunt ok.

De vreo doua saptamani sunt proaspata domnisoara, am avut si niste probleme cu serviciul dar sper sa le rezolv si pe astea curand. Nu am dat sfoara in tara pt ca nu imi e caracteristic. Chiar vreau sa mi se piarda si aceste randuri printre pagini. Abia acum afla prietenii si cunoscutii, totul fiind extrem de rapid si neasteptat.

Dar viata merge inainte!

Multumesc pentru incurajari :-* :)

O imbratisare de incurajare pentru fetele cu necazuri :hug: ...

Tocmai mi-a trimis un mesaj o colega, ca i-au gasit la radiografii ca si-a fracturat o vertebra, asta abia la o luna si jumatate (!) dupa ce a avut un episod de "seizures" (nu stiu cum se traduce in romaneste) !?!? (a cazut in casa, printre mobile, cand am fost la spital la ea era toata vanata, mana, ochi...). Imi pare tare rau de ea, are 70 de ani, a iesit la pensie dar au chemat-o inapoi, venea 3 zile pe saptamana, acuma a reusit sa vina de 2 ori de cand i s-a intamplat necazul, insa se tot plangea de dureri de spate. AAA, era sa uit, ea banuieste ca aceste crize i se trag de la Derma Wand, o "minune" de inlaturat ridurile, cica in pachet nu era nici un avertisment in legatura cu asta, a gasit fiica-sa cautand pe internet (insa si daca erau tot nu cred ca le-ar fi luat in considerare) - stati departe de "baghetele fermecate"!

Da, acum sunt ok.

De vreo doua saptamani sunt proaspata domnisoara, am avut si niste probleme cu serviciul dar sper sa le rezolv si pe astea curand. Nu am dat sfoara in tara pt ca nu imi e caracteristic. Chiar vreau sa mi se piarda si aceste randuri printre pagini. Abia acum afla prietenii si cunoscutii, totul fiind extrem de rapid si neasteptat.

Dar viata merge inainte!

Multumesc pentru incurajari :hug: :-*

Capul sus, privirea-nainte! :) Toate trec si ai sa vezi ca se vor aranja lucrurile. :)

Buna dimineata. Ploua si furtuneste pe aici. Iar. Si din nou. Ca de obicei, de altfel, in ultima luna. Vremea-i numa' buna de somn, nu de munca. Dar cum nimeni nu-mi cere mie parerea si nu-mi da de ales, m-am infiintat la birou.

Bine ca-i vineri. Maine am de gand sa dorm sanatos-voinic. Pana spre pranz. :)

O zi cat mai usoara si un sfarsit de saptamana minunat va doresc! :hug:

post-46-14038458446183_thumb.jpg

post-46-14038458499196_thumb.jpg

post-46-14038458543553_thumb.jpg

post-46-14038458604641_thumb.jpg

post-46-1403845866385_thumb.jpg

post-46-14038458718676_thumb.jpg

post-46-14038458762531_thumb.jpg

Buna dimineata la han. Eu incep numaratoarea inversa si ma am apuca cu nervii cand vad cate am de facut si ce putin timp am...

O sa iasa toate la liman...luni fac bagajul, asta e sigur. In rest care cum vin sa se aseze la rand, si ce n-oi apuca, asta este.

Pup tulemond, in special *Bub-ul* national , fericit ca e in vacanta.

insa se tot plangea de dureri de spate. AAA, era sa uit, ea banuieste ca aceste crize i se trag de la Derma Wand, o "minune" de inlaturat ridurile, cica in pachet nu era nici un avertisment in legatura cu asta, a gasit fiica-sa cautand pe internet (insa si daca erau tot nu cred ca le-ar fi luat in considerare) - stati departe de "baghetele fermecate"!

io nu inteleg: adica si-a fracturat vertebra cazand in casa ptr ca s-a dat cu crema Wand asta??? is curioasa doar.

Bobita, ce ti-e si cu viata asta! niciodata nu stii la ce sa te astepti.

nici nu stiu ce sa=ti zic, o imbratisare virtuala doar, poate ajuta. exista viata si dupa.

In rest, hello tuturor!

s-aveti spor in ce faceti si sa-ntalniti oameni buni pe unde umblati! io-s satula de tampiti :hug:

insa se tot plangea de dureri de spate. AAA, era sa uit, ea banuieste ca aceste crize i se trag de la Derma Wand, o "minune" de inlaturat ridurile, cica in pachet nu era nici un avertisment in legatura cu asta, a gasit fiica-sa cautand pe internet (insa si daca erau tot nu cred ca le-ar fi luat in considerare) - stati departe de "baghetele fermecate"!

io nu inteleg: adica si-a fracturat vertebra cazand in casa ptr ca s-a dat cu crema Wand asta??? is curioasa doar.

Bobita, ce ti-e si cu viata asta! niciodata nu stii la ce sa te astepti.

nici nu stiu ce sa=ti zic, o imbratisare virtuala doar, poate ajuta. exista viata si dupa.

In rest, hello tuturor!

s-aveti spor in ce faceti si sa-ntalniti oameni buni pe unde umblati! io-s satula de tampiti :hug:

Si tu????????????

Seizures cred ca-s un fel de convulsii. Probabil respectiva doamna a cazut datorita lor.

Neata la han!

Si eu cu bagaje, plecam azi la Felix cu fete, cu bunici, ei raman acolo 2 saptamani, noi ne intoarcem duminica. Inca nu le-am aranjat pe toate, sper sa nu uitam nimic...esential.

Bobita, fara multe vorbe, :hug: , sper sa fii tot mai ok de aici inainte.

Si tu????????????

am senzatia ca traiesc intr-un timp si spatiu gresite.

Seizures cred ca-s un fel de convulsii. Probabil respectiva doamna a cazut datorita lor.

adica un antirid poa' sa provoace convulsii? nu-i prea mult?

Si tu????????????

am senzatia ca traiesc intr-un timp si spatiu gresite.

Din pacate, ma tem ca nu-i doar o senzatie. Uneori e cruda realitate.

Anumiti compusi din crema pot interfera cu sistemul nervos si apar ameteli. Sau convulsii. Sau chiar stari de lesin.

Doamnelor, va pup si va multumesc pt vorbele frumoase! :hug: :)

Ce nu te omoara te-ntareste si cred cu tarie asta :-*

Pana la urma exista pe lumea asta cineva si pentru mine si intr-adevar exista viata si dupa. Si ma gandesc serios sa scriu o carte pt ca ultimele luni au semanat cu o telenovela in toata regula :hug:

Cristina, acum fix 8 ani si 7 zile am divortat. Toata lumea a crezut ca o sa mor ca aveam 44 de kile de ma batea vantul pe strada si aveam probleme cardiace. Si uite-ma aici cu voi, cu pisicile si problemele noastre.

Si am avut ani buni cu amintiri frumoase si inainte si dupa. Asta sa tii minte sa nu uiti partile bune ca sunt parte din tine si te ajuta mai departe!! Nu te lasa aplecata de cele rele. Or sa se spele in final, e inevitabil!! Se intoarce roata de fiecare data! :hug:

Geany si la tine or sa indrepte lucrurile pe acelasi sistem, se intoarce roata!

Hello si de la mine!!!!

Stiu nu am mai intrat demult pe aici, tot din lipsa de timp, am lucrat la servici in fiecare zi cate 10-12 ore, ajungeam acasa terminata si fara sa mai pot face ceva decat sa ma odihnesc. Iar week-end-ul mi se parea prea scurt la cate aveam de facut. Dar gata! A venit reorganizarea in minister, evident alt ministru, in 2 ani de zile s-au schimat 4 ministri. Si cu ocazia reorganizarii m-am mutat la o alta directie, unde in sfarsit plec la program si am si eu timp si de mine, si de familia mea. Ajunsesem sa ma cert cu ai mei din cauza ca veneam prea tarziu acasa, toate astea pentru ce? zile libere nu aveam dreptul, bani in plus nici de atat, iar de "muncă patriotică" m-am saturat. Nu stiu cum de am eu asa un ghinion, de fapt cam stiu, imi vad de treaba, tac din gura si sunt luata din cauza asta de PROASTĂ. OF! Sper sa fie bine de aici incolo!

Va pup si va imbratisez pe toate hangitele!!!! :hug:

Si pe Bobiţă in mod special!!!! :-* :)

Acum o sa-mi fac timp sa intru mai des pe la Han! :hug:

Derma Wand e un aparat, emite ceva impulsuri electrice mi se pare.

Derma Wand e un aparat, emite ceva impulsuri electrice mi se pare.

aaaa,alta minune, mda...

Bobita , imi pare rau sa citesc ce se intampla in viata ta , dar tu esti puternica , asa a facut Dumnezeu femeile , vei trece peste asta. Eu am aproape un an de cand sunt "domnisoara" , nu a fost usor deloc , mai ales ca am si un copil , dar am lasat in urma trecutul , am mers mai departe cu capul sus.

Asa ca , draga mea, capul sus , fii tare , zambeste , nu ti-au intrat zilele in sac , ce-i al tau e pus deoparte. :love7:

Boabe de Cafea, Olguta is Phoenix sa aveti putere sa trceti peste momentele astea ca apoi veti vedea soarele si viata este frumoasa :love7:

Phoenix minunea ta de fata ce mai face? Nu am mai vazut-o de mult - mai este fan Hello Kitty?

Olguta eu te urmaresc din umbra - esti asa de talentata si faci asa niste minunatii de prajituri :love7:

Boabe de Cafea, Olguta is Phoenix sa aveti putere sa trceti peste momentele astea ca apoi veti vedea soarele si viata este frumoasa :love7:

Phoenix minunea ta de fata ce mai face? Nu am mai vazut-o de mult - mai este fan Hello Kitty?

Olguta eu te urmaresc din umbra - esti asa de talentata si faci asa niste minunatii de prajituri :drool:

Multumesc, Cristina :pupic: :pupic: :pupic:

Soarele a iesit abia dupa ce am facut pasul asta, insa la mine se taraganeaza mult din varii motive.. in fine, or trece toate, sanatosi sa fim :)

Hello, vad ca nu prea mai deschide lumea usa hanului.

Eu am venit de la repetitie, pregatit rapidulescu ceva de mancare

si purced la ce mai e de facut...diseara pe baricade la opera :pupic:

Ziua buna la han.

Boabe de Cafea, Olguta is Phoenix sa aveti putere sa trceti peste momentele astea ca apoi veti vedea soarele si viata este frumoasa :pupic:

Olguta eu te urmaresc din umbra - esti asa de talentata si faci asa niste minunatii de prajituri :pupic:

Cristina , puiul meu e bine , creste , a ramas fan HK inca :pupic: Avem garderoba plina de pisicute , agrafe , ochelari si tot felul de prostioare cu pisicuta celebra.

Buna dimineata, si o duminica frumoasa. la noi s-a racorit drastic, si a plouat, ceea ce-mi evita sa ud gradina azi :pupic:

Am deja o masina la spalat, si musai sa si calc , ca s-a strans iar un deal, si devine repede Ceahlau.

Concert la 17h si in fine maine cica liber, dar am atatea de facut ca nu stiu cu ce sa incep...probabil cu cumparaturile de ultima ora, si facut bagajul in primul rand.

Buna dimineata, eu deschid , eu inchid...si am intrat sa va salut, ca maine plec in zori de zi, si nu cred ca mai apuc sa intru mult timp.

Fiocco ramane acasa, vine o prietena sa stea cu el.Azi am de facut jde chestii, sper sa le rezolv pi tàti :(

O zi faina tuturor. La multi ani Mutti!!

post-16-14041048660776_thumb.gif