June 13, 201412 yr comment_218180 Buna dimineata. Am fost tare vrenica...a venit sa livreze uleiul( pacura sau cum se numeste) pentru incalzire la 6h45. asa ca daca tot m-am trezit am facut vecinei vreo 2 prajituri..catrinel, o ciocolatoasa a casei si un fel de chec cu ultimele coacaze rosii...adica reteta italiana de 7 vasetti...stiti voi, 3 aoua, 1 iaurt, si apoi cu paharul de iaurt se masoara 1 de ulei, 2 zahar si 3 de faina...mai am si 2 repetitii babane, si e un cald de mama mama....mai ales in fosa la opera.in rest nimic nou...toate-s vechi.salutari si o zi faina la tot hanul Report
June 13, 201412 yr comment_218183 Neatza! Abia ce a dat un pic de cald asa ca de mijlocul lui iunie si toata lumea se vaicareste!! Pai cand sa fie cald oameni buni??!! Ca daca sunt 15 grade in ianuarie o luati cu incalzirea globala!! Report
June 13, 201412 yr comment_218185 Ioana, eu ma vaicaresc, ca-s urs polar, sunt activa doar de la 20 de grade in jos. La gradele astea creierul meu e in "stand by", o iau razna rau.Ma scuzati daca devin repetitiva. Aveti voie sa aruncati in mine ....cu zapada. Pe vremea asta imi faceam bagajele spre Rasnov la racoare. Report
June 13, 201412 yr comment_218196 Ioana, eu ma vaicaresc, ca-s urs polar, sunt activa doar de la 20 de grade in jos. La gradele astea creierul meu e in "stand by", o iau razna rau.Ma scuzati daca devin repetitiva. Aveti voie sa aruncati in mine ....cu zapada. Pe vremea asta imi faceam bagajele spre Rasnov la racoare. La mine e de la 25 grade in jos, deci vin si eu la zapada Nu stiu cum e la tine, dar aici da si cu umiditate si aia ma termina nervos... Report
June 13, 201412 yr comment_218199 Umiditate si aici, Uma. Poate de maine se mai racoreste si revin in deplinătatea facultăţilor mintale. Deocamdata sunt asa: Report
June 13, 201412 yr comment_218200 Eu sunt cu caldura, pana la 35 de grade sunt in forma! La 38 vad dublu, ca-mi scade calciul si la 42 lesin pur si simplu, dar nu ma plang, e vara, se coc fructele, legumele, cerealele, imi aduc aminte in vara lui 2002 cand in Bucuresti puteai sa te milogesti dupa cianura sa-ti scurteze din chin ca erau 60 de grade la nivelul asfaltului, a fost productie record la grau si porumb.... asa ca trebuie si caldura!! Acum s-a innorat aici si bate vantul nitel, asa ca ce atata drama ca mai toti cunoscutii lucreaza in locuri cu aer conditionat! Report
June 13, 201412 yr comment_218202 Umiditate si aici, Uma. Poate de maine se mai racoreste si revin in deplinătatea facultăţilor mintale. Asta e problema mare! In Bucurestiul incins nu ma plangeam (cand imi intrau tocurile in asfalt) nu m-am plans nici in Phoenix unde la 45C am simtit ca imi ia foc pielea de la sandale si-mi arde si picioarele (asta cat sa ajung de la mall la masina din parcare) dar ma plang aici la sub 30C ca e o umezeala de-ti intra in plamani! Altfel imi plac toate anotimpurile, au rostul lor si n-as putea sa traiesc de ex in Phoenix unde e mereu vara Mai ales ca mi-ar fi dor de zapada! Insa...cand iesi din casa si esti leoarca (asta un om care nu transpira in mod normal decat fff putin)...nu e placut! Report
June 14, 201412 yr comment_218220 Hello, hello. e placut si racorel, dar se va incinge curand.Ma duc la coiffeur ...a fost singura posibilitate d *compatibilitate* de orarii .si mi-e un somnnnnnnnnnnn .Fiocco si cu mine ce suntem trejiVa doresc o zi faina. Report
June 14, 201412 yr comment_218222 Buna dimineatza! La noi s-a racorit! Doamne ajuta! De fapt , in ultimele 2 zile a fost chiar placut....sub 30 de grade afara. Noi suntem singurele acasa , d-l Mutti e plecat la un turneu de fotbal cu serviciul....asa ca fetele isi fac de cap: cea mica la TV , cea mare la calc la amiaza mergem la gradi , au sarbatoarea de vara si Elena danseaza . Trebuie sa stau in fatza s-o filmez sa-i arat la tati , asa am primit ordin de la Mademoiselle ( nu va mai spun c azi dimineatza incerca sa ma i nvetze si pe mine pasii , am dansat cu ea apoi i-a venit stralucita idee ca am putea sa-i intrebem pe adultzii de la gradi daca e voie sa dansez si eu cu copii!!!!! Asta-mi mai lipsea! ) Pupam pe toata lumea! Report
June 14, 201412 yr comment_218224 Buna! racorica si bine si la noi ,facui curat la tzara,venii incarcata cu verdetzuri mai ceva ca si ''capra cu trei iezi'' ...cu toate astea acum pun sa le fac paste (alla arabiata ,aka cu sos iute )Pup pe toata lumea la gramada si scuzati absenta Report
June 14, 201412 yr comment_218228 Ioana, eu ma vaicaresc, ca-s urs polar, sunt activa doar de la 20 de grade in jos. La gradele astea creierul meu e in "stand by", o iau razna rau.Ma scuzati daca devin repetitiva. Aveti voie sa aruncati in mine ....cu zapada. La mine e de la 25 grade in jos, deci vin si eu la zapada avem AC peste tot, dar la birou posed colege sensibiloase de-mi vine sa fac crima oricum, io sufar mai mult psihic. da' ce bine si racoare e acumaaaa! Report
June 14, 201412 yr comment_218230 Apropos de AC......in fiecare vara juram ca o sa montam, cand sunam la firme sunt ocupate pana in toamna,.... Apoi iar uitam. Scenariul asta se repeta de cam 4 ani....... Report
June 15, 201412 yr comment_218234 avem AC peste tot, dar la birou posed colege sensibiloase de-mi vine sa fac crima oricum, io sufar mai mult psihic. Deci strange-le de gat cat mai rapid!! Intr-o vara si-a tras o colega o bronhopneumonie si pe chestia asta a inchis AC toata vara!! PLM pana si colega de 50 de ani stoica din fire si rezistenta ca era crescuta in Ialomita( care e in Baragan si acolo vara este super cald!!) transpira ca nebuna, ii gaseam fetei diverse sarcini sa se care din birou si sa dam drumul la AC!Dar azi in Bucuresti ploua usor, e o vreme motzoasa, pisicile s-au bagat unele in altele sa-si tina de cald!! Ia sa va vad peste o luna!! Mai bine comentati cum si-a luat bataie Uruguayul!!! Report
June 15, 201412 yr comment_218235 La mine e cald, 40 de grade ziua si 30 noaptea. Eu la temperaturi de-astea functionez cel mai bine Dar nu-mi place ca e umiditatea foarte ridicata.In birou e frig, stau cu un sal pe mine nonstop, am mainile si picioarele reci tot timpul. Trebuie sa ies pe terasa cate-o jumate de ora sa ma incalzesc. Ieri am fost la plaja de la 11 la 3, si-am plecat ca mi se facuse foame. Altfel, as mai fi stat. Si ma pregatesc sa ma duc acasa. Mi-e dor de verdeata si de aer proaspat. Abia astept Duminica placuta sa aveti A, si mi-e ciuda ca a luat Spania bataie. Report
June 15, 201412 yr comment_218236 Dar si-a luat si Anglia!!! Am chef sa comentam meciurile, ieri m-au invadat niste amici sa vedem meciurile!! Am mancat mancare chinezeasca, am injurat pisicile ca se uitau in gura noastra si evident ca a castigat cine vroia el: Costa Rica si cine vroiam eu si anume Italia!! A castigat si Columbia! Report
June 15, 201412 yr comment_218237 Din motive de solidaritate cu un foarte bun prieten, spaniol, la campionatul asta tin cu Spania. Si slava cerului ca nu joaca Spania cu Germania (deocamdata), ca ma linsau colegii, ca de, lucrez pentru firma germana Maine seara mergem in gasca sa vedem Germania - Portugalia Report
June 15, 201412 yr comment_218239 Eu tin cu Portugalia, inevitabil!! Daca joaca Spania cu Germania sa fie clar cu cine tin eu ii cer Mayei sa-mi puna tricoul cu Spania din nou pliiiiiZZZZ Report
June 15, 201412 yr comment_218241 Racoare si placut si la noi, m-am trezit si cu ochiii inca inchisi am deschis larg usa la balcon Si ma uit la fotbal, tin ca intotdeauna cu Germania (eu inca am tricoul salvat) Olanda a jucat foarte bine, frumos meciul Italia- Anglia, imi place ca lumea e pusa pe joc, dat goluri si spectacol. Am tinut si cu Australienii, the socceroos, nu de alta, dar ei sunt considerati a avea sansa cea mai mica, dar nu se lasa! Cat despre AC, tin minte ca in copilarie, deschideam usile si ferestrele noaptea, se racorea si ziua inchideam tot cu transperantele lasate si era placut. Insa nu mai e asa, fara AC in Bucuresti ai mei nu mai rezistau. Aici cateodata ii dau drumul nu neaparat sa raceasca ci sa scoata umiditatea din casa.Cat despre celor sensibili la AC, nici mie nu-mi place sa-mi bata in cap si mereu am un pulover pentru zilele in care il fixeaza prea jos si nu ajung la el ca sa mai ridic cateva grade (astia sunt baietii, pentru ei 18C ar fi minunat) Report
June 16, 201412 yr comment_218257 Buna dimineata la han si o zi faina tuturor.Eu azi am control la oftalmo cu tot dichisul, fund de ochi etc etc etc . Report
June 16, 201412 yr comment_218259 Buna dimineata! Stella, saru' mana pentru masa. Sterpelesc o caruta de fructe (ca ai adus destule) si fug sa-mi fac si-un ceai, ca-i frig pe-aici si simt nevoia sa beau ceva cald. 13 grade si ploaie in Bucuresti, la ora 8. Moatzo, cand vii pe la noi? Stella, bafta multa la controale si tuturor - multa sanatate si s-aveti spor in saptamana ce-abia incepe. Report
June 16, 201412 yr comment_218261 Buna dimineata! la noi e chiar racorica doar 15 grade acum,ce bine ca pot si eu in sf. sa fac un capat de treaba si acasa la mine,am in plan oleaca de curatenie,oleaca de cosmeticareala pt. la amiaza am comanda de pilaf cu friptura de pui,eu vreau si salata de varza eii!! da' stai bre' ca doar nu dau turcii chiar acu',mai intai sa-mi beau si eu cafeaua si sa ma mai dau si eu oleaca pe net (ca dupa nu mai tin minte cat timp am mai ramas si eu singura acasa fara huni,sa ma mai rasuflu si eu ) Hi hi hi! o zi faina tuturor! P.S Asi vrea sa pun niste frunza de vitza de vie in borcan la saramura,zicea vecina de la tara ca sa o fac de sarata cat sa stea oul...apai stie cineva sa ma lamureasca si pe mine cam cata cantitate de sare la litrul de apa sa pun?! P.S de P.s eu sterpelesc de la Stelutza o feliuta de ananas Report
June 16, 201412 yr comment_218262 Buna dimineata! P.S Asi vrea sa pun niste frunza de vitza de vie in borcan la saramura,zicea vecina de la tara ca sa o fac de sarata cat sa stea oul...api stie cineva sa ma lamureasca si pe mine cat cata cantitate de sare la litrul de apa sa pun?! Buna dimineata ptr toti! Geany, dc nu le oparesti tu frumusel asa una peste alta puse vraf dupa ce le`ai spalat in apa fierbinte cu putina sare doar atata cat isi schimba culoarea si le scoti tot vraf, le lasi sa se raceasca si faci vraful o sarma si le pui in congelator? vraful eu il fac cam de 30-35 de foi. Am zis si eu o varianta doar :)nu ocupa loc mult in congelator apoi cand le scot, le las la decongelat , desfac vraful, il pun cu dosul in sus si de acolo le si umplu. Report
June 16, 201412 yr comment_218263 Dapai asa am si eu la congelator,dar mi-a laudat vecina ca ce buna e frunza pusa asa la borcan in saramura la murat si ''sorita''(aka' sa stea la soare precum castraveciorii astia de se pun de vara)si asi vrea sa incerc si eu si varianta asta,dar nu ma pricep cata sare sa pun sa stea oul . Merci Cerulina oricum de raspuns Report