Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Sa stii ca mi-ar place. Ar fi ceva ce mi se potriveste.

Chiar mi-e somn si peste o ora trebuie sa plecam. Bine ca e la doi pasi de casa mea.

Salut!

Am revenit la "baza"la Bucuresti!

Sa nu uit! La multi ani copilasilor a caror zi a fost sau este: Giulia, Marco, Andrei!

La multi ani, copii! Sa fiti sanatosi, fericiti si-mpliniti!

Sorinuca, tie ti s-a defectat iar frana? Ia-o mai usor, fetita! Iar vrei pe divan? Auzi, sa gatesti pentru 60 de persoane...Ooo, ma-nfior doar la gandul ca, dara-mi-te sa ma si apuc....

Bine ca s-a terminat cu bine !Meriti si tu sa fii musafir si rasfatata!

Stellina, ce mai face "ficiorasul" mustacios?

Azi, fu ziua unei prietene vechi si dragi.Sun sa zic frumos "La multi ani!"-ul de rigoare si ma trezesc cu invitatie la botezul nepotului ei.

Nuuu, categoric, eu-s in certuri mari cu timpul! Pe äia mica"o stiam in clasa a doua!Ei da! Intre timp cica a crescut, a facut facultatea, s-a maritat si-si boteaza copilul! Imi vine sa plang!Sau sa rad? Vad eu!Oricul, la botez merg negresit!Nu vreau sa ratez!

Si maine-i ziua nepoatei! cati ani? Cred ca cinci! Dupa mintea mea, trei, dar cica-i mai mare! Aflu eu maine! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif

Cam asta facui eu! O duminica frumoasa va urez! (sau cat a mai ramas din ea!)

Eu am curatat astazi 600 de flori de trandafiri pentru dulceata si vad numai bulihauri in fata ochilor.

Va doresc o saptamana frumoasa si "La multi ani!" tuturor sarba(u)toritilor.

'neaţa la han! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif

Un mare La mulţi ani tuturor sărbătoriţilor din ultima periodă! Multă sănătate şi multe bucurii.

Sorinel, bravo că a ieşit bine şi s-a terminat. Dar tu nu erai încă cu tratament, antibiotic? Păi aşa te refaci tu? Uf...

Eu tot în goana calului, vorba stellei. Pup cu mare ţoc pe toată lumea şi fug la treburi. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Buna dimineata la han. Boni spor la ce faci.

La noi e innourat, dar pica bine, am de facut unele si altele prin casa.

Nu mai zic , dar abia ce terminasem calcatul, iar s-au adunat la ce am spalat pe wend.

Ultima saptamana cu fratello...pleaca acasa duminica.

o zi lina tuturor.

Buna dimineata tuturor, se incepe o noua saptamana, eu abia reusesc sa stau linistita cinci minute(acum nu se pune). Aici se anunta a fi o saptamana plina asadar nu stiu cat de presenta voi fi desi am sa incerc sa vin macar pt un salut rapid. Va pup si va urez o saptamana usoara.

Aici soare cald, cateii veseli, copii n-au venit de la scoala! Sa vedeti scandal, parca sunt un stol de vrabii!

We nici prea-prea, nici foarte-foarte,dar ok in parametri,situatia sub control!

Sorina daca nu te potolesti chiar ma fac sa vin pana la tine!!!!! :angryfire:

Stella, nu cred ca ti-am povestit cum se plimba Veve cu masina, nu sta in transportor nici batuta!! eram la stop la Unirii, la coltul cu Optinova si stateam la coada la stop cand un sofer de taxi a intors capul si-a vazut-o pe mandra catarata pe geam inauntru, a fost o faza de desene animate s-a uitat si a doua oara sa fie sigur ca nu a avut halucinatii!! era la mine in brate, dar ea cerceta lumea!! :scratch:

Pisi cand era mica mergea cu ham, dupa care l-a rupt! Asa s-a gandit ea!!

Emma bafta la mutat, stiu cat e de greu!!

Boni :hello:

Sorina, waw ce mese imbelsugate si bine organizate, bravo, felicitari.Acum poate te odihnesti si tu.

La multi ani sarbatoritelor :angryfire:

Julix ca munca de chinez batran cu petalele, dar ce final dulce delicios are munca ta :scratch:

Stella, treaba cu spalatul si calcatul e un perpetuum mobile. Si eu azi spal si calc, dar e drept ca saptamana trecuta am calcat putin, am huzurit :scratch:

O saptamana frumoasa lui fratello, sa profitati din plin.

O saptamana frumoasa tuturor.

Emma spor la impachetat. Ce frumos si bine va fi la casa :scratch: .

Buna dimineata si de la mine si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor din zilele ce-au trecut https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Stella, e bine Mr Fiocco? sper ca nu-i beteag dragul de el https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Ce cuminte sta el https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Emma spor la impachetat

Va doresc o saptamana buna si calda. Ma inscriu si eu la calcat...tot aman de vreo saptamana daca nu mai bine. Cred ca azi nu mai gasesc scuze. Sau cine stie?!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Sambata mergem la Dublin la Cirque de Soleil - Dralion. Abia astept

Buna! la noi e chiar prea cald 29 de grade,la soare te topesti .Bub' inca mai are cruste incapatanate care nu cad si pace,dar zilele astea gata,trag speranta ca or cadea si alea sa putem sa ne intoarcem la scoala ,ca el deabea asteapta.Acum vrea sa-i fac prajitura si nu prea imi arde sa aprind cuptorul ,asi fi facut cu piscoturi dar nu am gasit la mine la magazin si nu ma mai duc sa caut .

In rest noutati nu am toate vechi ,o zi faina tuturor! :angryfire:

Ioana, la fel era si Nero, la fel si Fiocco...nicicum nu statea sau sta in cusca.

Independenti rau.asa ca solutia cu hamul se impunea. Fiocco e ok alpha, a fost doar vizita de *lucru* vaccinuri, deparazitare alea alea...

Aici ploua sau mai bine zis *burnitzeaza* si e frigutz ...am luat un pulover.

In rest nimic deosebit.

Gianino, facem jumi juma 30 ale tale si 12 ale mele...numai bine se fac vreo 21 si poti cocali :angryfire:

Ar fi fost dragutz daca Pisi mergea cu hamul, innebunea lumea aici in cartier!

Gianino, facem jumi juma 30 ale tale si 12 ale mele...numai bine se fac vreo 21 si poti cocali :hello:

Hi hi hi! ar fi bun :angryfire: bineinteles ca stiai deja ca nu pot sa-i rezistez' cand beleste ochii aia verzulii la mine ,si a invatat de la mine si cum sa dea din gene cand vrea ceva :scratch: asa ca blatul e in cuptor(coc in tava de negresa din 3 oua,aia cu 3 masuri de paharut de iaurt,1 de iaurt,1 de ulei,2 de zahar,3 da faina + 1 praf de copt),o sa o tai in 2 umplu cu crema de cioco,deasupra ii torn in cap o galzura de cacao si gata :scratch:

P.S Admirai pe musiu Fiocco,vaz ca ai si tu febletea ta caruia nu prea i se poate rezista cand da din mustati :scratch:

Gianino, o sa razi, eu sunt cea mai rezistenta la *charmul* lui musiu fiocco, dar vale si taicasau sunt ca o plastelina in fata lui :angryfire:.

Pofta mare la tort.

Gianino, o sa razi, eu sunt cea mai rezistenta la *charmul* lui musiu fiocco, dar vale si taicasau sunt ca o plastelina in fata lui :scratch:.

Pofta mare la tort.

:scratch: :scratch: ai sa razi si tu ,dar si la mine e la fel :hello:

Sar-na! :angryfire:

Somn usor tuturor! Banuiam ca sunt singura "nebuna" la o ora asa tarziu pe forum. Abia acum inchei ziua de luni, am pus biberoanele la sterilizat si mi-am Facut un nesquik ca sa ma rasfat un pic dupa o zi lunga.

Va multumesc mult pt sustinere, nu crede am ca va fi atat de munca insa cu bebè mic usor nu este. Nu-i problema ca-s tinerica sufleteste de nu altfel :angryfire: si resolv pe toate.

Un pupic tuturor si vise pe cat se poate de placute.

Pe Maine dimineata. :scratch:

Emma, te-am *luat* sunt si mai zuza ca tine :scratch:

Somn usor si pe maine dimineata.

Si eu v-am luat, am insomnie si mor de cald (in camera sunt 28 de grade,ce oi face cand or fi peste 30?!) :angryfire: mac sa ma invart pe toate partile ,dar zau ca nu pot sa adorm :scratch:

Neatza lume,lume

Si la mine ploua asa cam de 2 zile ....cam mocaneste:(

Am si e umblat prin ploaie....ce minunat!

Daca continua asa imi scot toalele de iarna.....ce clima:)

Vreau s o niste grade va rog! :angryfire:

tzuc adunarea :scratch: