May 6, 201412 yr comment_216631 Da' chiar ce-aveti fratilor?? Ia mai multa veselie chiar daca afara e innorat!O zi buna!! Report
May 6, 201412 yr comment_216632 Buna dimineata,ceva mai spre pranz. Geany , multumesc de intrebare , sunt bine in sfarsit. Dupa o lunga perioada intunecata , o furtuna , norii s-au retras si s-a inseninat si viata mea. Astept cu nerabdare sa ma arda soarele din nou Picea e bine, in toamna mergem la scoala ,am fata mare Sper ca e bine toata lumea , nu am timp sa citesc prea mult din urma. Report
May 6, 201412 yr comment_216633 Buna! ma bucur sa aud asta Izuk sa vii de acum mai des sa dai cu subsemnatul La noi e soare,dar nu am apa am facut vreo 2 parjoale si sos ragu(cu carne tocata) pt. paste,ca asta aveam in plan ,dar acum sunt cu bucataria pe chituci Bub' a avut pana la 1 asa ca abea de acum sa ne apucam de lectii,si le-a mai si dat o gramada...pff!!! ma apuca ...aia mari! si mai voiam sa fac si o praji(rapida alla je')dar cred ca ma las pagubasa...sau nu,ca eu cand ma nervez' mai bine sa nu-mi stai in cale... O zi faina tuturor! Report
May 6, 201412 yr comment_216638 Hello!!!!Si Hristos a Inviat!!!! Stiu ca intru foarte rar, puteti sa ma certati, dar asta e...stau prost cu timpul liber, la servici de dimineata pana seara, lucrez si 12 ore pe zi, dar nu am ce sa fac, m-as duce in alta parte dar cam greu pe vremurile astea. Acasa ma asteapta alt servici si calculatorul este mai mult al lui Alex. Alex este mai bine cu durerile de spate si datorita unor OAMENI cu suflet MARE si MINUNAT, Alex are acum ceea ce eu nu reuseam sa-i cumpar. A facut o perioada buna si gimnastica+fizioterapie+masaj si i-a prins bine, iar la vara o sa-i facem un abonament la inot, care doctorul spune ca face minuni pentru coloana. Mamita mea se misca si ea prin casa si de cand a venit vremea frumoasa in sfarsit poate sa iasa in curte, sa stea la aer curat si soare, cand este, ca in ultimul timp a tot plouat. Copiii blanosi si inaripati sunt bine. Si cam atat de la mine! Va imbratisez cu drag pe toate si va sarut dulce!!!!! Report
May 7, 201412 yr comment_216690 Buna ziua, dupa ceva timp. Am reaparut la interval, dupa o scurta vacanta.Mutti, sa stii ca am cam sughitat, din cand in cand. De la tine mi se tragea? Ca tot e aproape ora pranzului, va rog sa poftiti la masa! Salutari tuturor si sa aveti o saptamana excelenta! Cat a mai ramas din ea..... Report
May 8, 201412 yr comment_216731 Buna dimineata! Eu, dupa mine.Frig, intunericeala si zero chef de munca. Bine ca niste musii de prin alte tari (cu care lucrez eu) au liber azi. Nasol e ca n-avem si noi! In fine, noi sa fim sanatosi. Si de suparare, va poftesc la masa: O zi nemaipomenita va doresc! Report
May 8, 201412 yr comment_216739 Foxyy , tu mereu vii cu bunatati si starnesti foamea La mine ploua , ploua si-mi vine sa ma bag inapoi in pat. Sa aveti o zi buna! Report
May 8, 201412 yr comment_216741 Aici e soare cu cativa nori albi si pufosi! Cica poate dupa masa ploua! Neatza! Report
May 9, 201412 yr comment_216786 Buna dimineata. Raportez soare si caldura, deja sunt 13 grade.Aproape ca s-a mai dus o saptamana..... Inc-un pic si-a trecut o jumatate de an. Cand??? Nu stiu.... Destul cu filozofia!Masa-i pusa: pofta buna! Un sfarsit de saptamana excelent! Report
May 9, 201412 yr comment_216805 Foxy ce byne ca masa asta bogata e virtuala, tentant tot ce se vede pe farfurie Un we plcut va doresc! Report
May 10, 201412 yr comment_216857 Buna! la noi e intunericios si urat ,bureaza bub' face varsat de vant,(a avut stare de rau si febra)acum incep sa-i apara ici si colo besicute razlete sper sa nu faca o forma prea grea si sa trecem repede peste asta,oricum trebuie sa stam in casa,abea sapt. viitoare o sa-l duc la medic sa-i dea scutire pt. la scoala.Tocmai ce au mai fost cazuri in clasa . O zi faina tuturor! Report
May 10, 201412 yr comment_216858 Uf , Geany , nasol . Dar mai bine face acum decat la maturitate. Si pe la noi sunt multi copilasi cu varicela , pitica mea mea a scapat deocamdata. In schimb , imi face o alergie care ma termina cu nervii , nu stiu de la ce , banuiam ciocolata , dar uneori apare si cand nu mananca ciocolata ( sau asa cred eu , ca nu e sub ochii mei mereu). Apare periodic, indeosebi pe picioare , piept si manute. Se scarpina saracuta...Eu m-am saturat deja sa-i tot dau antialergice. Report
May 10, 201412 yr comment_216867 Hello la toata lumea de pe meleagurile mioritice.Sanatate tuturor, mari si mici. Bub Report
May 10, 201412 yr comment_216868 Salut!Sunt rupta! Am trecut sa va salut si fug sa mai fac una alta!Pup Bub!Lasa, Genny, ca va trece !Doar sa nu se scarpine sa lase urme!Bine c-a fost acum si nu mai tarziu!Pup si ambasadoarea nosatra, si un mare pupic lui Izuk!Mai trec, sper! Report
May 10, 201412 yr comment_216869 Mercic' mult ! ,azi s-a recuperat ziua de 1-2 mai asa ca s-au facut ore pana la 11,cum bub' era asa si cu febra nu l-am mai dus si am sunat pe doamna,care mi-a spus ca tocmai ce a vb. cu asistenta de la scoala si ca ar vrea sa-l consulte putin(scoala noastra e practic la 2 pasi de bloc,2 pasi la propriu)l-a vazut si a zis ca e clar varsat de vant ,mi-a spus sa-i dau pt, febra paracetamol si sa-i cumpar tinctura de aceea alba si mentolata.Domnu' Geany' e f. afectat ca nu poate sa-l vada asa cum se tavale pe paturi ca un pui bolnav si nu are chef de nimic,ca e febril,nici mancare nu vrea,asa ca au jucat sah si jocuri cu masimi si cu soldati si nu mai stiu ce ...in fine la un moment dat s-a gandit el sa-i faca protectia muncii asa ca i-a aratat pe net poze cu copii cu besicute de varsat,si i-a spus:'' Vezi,toti copii fac,si mami a avut cand era mica ,si tati,si bica etc,si copii de la tine din clasa,prietenii tai,toti trecem prin asta ,important e sa nu le scarpinam,sa nu le rupem,ca te da mama cu solutie etc''...la un moment dat vede bub' o poza cu un copil care era dat pe fiecare bubita cu albastru de metil si exclama:''Ooooaauu!! ce taree!!!,asta are bube albastre!!! ,vreau si eu bube albastre '' asa ca a fugit domnu' Geany' sa-i ia si albastru de metil,asa ca vom fi super jmecheri' vom avea si noi bube albastre Yyuuppii!!!... In fine gasii cartofei noi de aia mici cat nucile (2 lei kg.) asa ca le fac cu marar si ciocanele de pui(poate le fac pane gen kfc si o salatoaie...Cam asta e,o sa luam temele prin telefon de la doamna in fiecare zi,sper sa avem o forma usoara si sa treaca repedea',inca o data multumim mult Report
May 10, 201412 yr comment_216883 Cam asta e,o sa luam temele prin telefon de la doamna in fiecare zi,sper sa avem o forma usoara si sa treaca repedea',inca o data multumim mult Eu am facut la 30 de ani varsat de vant si cu multa tinctura mentolata a trecut repede si fara de urme!! Sanatate multa papusoiului! Report
May 11, 201412 yr comment_216887 Buna dimineata, din capitala insorita.Uma am citit de 2x sa inteleg ...la moldoveni un papushoi e un porumb .Pupam Bub-ul bolnavior...dar cred ca deja e mut mai bine.Azi la mine-n sat si nu numai e ziua mamelor...Sa traim si sa ne buuram mereu de ai nostri copilasi.O zi frumoasa tuturor. Report
May 11, 201412 yr comment_216888 Buna! merci ,momentan nu sunt f. multe si nici f. mari ,dar e abea la inceput,vom vedea cum va evolua,azinoapte frigea de febra ,dar nu l-am trezit,dimineata nu mai avea febra.La noi e soare si frumos,dar din pacate stam in casa cumintei..O zi faina tuturor! Report
May 11, 201412 yr comment_216890 Pupăm Bubul plin de bube! Să sperăm că vor trece repede și fără urme! Vă doresc o duminică splendidă! Report
May 11, 201412 yr comment_216892 Pupăm Bubul plin de bube! Să sperăm că vor trece repede și fără urme! Vă doresc o duminică splendidă!Merci! tu ce mai faci Sorinuca,cum o mai duci?! Report
May 11, 201412 yr comment_216894 Breeeeeeeeeeeee ti pui cu tzara-n bunghi si Bub-n albastrele??Multa sanatate Alex. Report
May 11, 201412 yr comment_216899 Breeeeeeeeeeeee ti pui cu tzara-n bunghi si Bub-n albastrele??Multa sanatate Alex.Sarumana! Hi hi hi! dapai,se putea?! trebuia sa fim noi mai cu motz chiar si in aceste circumstante e tare mandru de bubitele lui albastre,ma intalnii azi cu mamica unei fetite tot de la scoala,tocmai i-a iesit si ei,dar e batuta ca ,cu urzica,si in gura are saracuta Report
May 11, 201412 yr comment_216906 Uma am citit de 2x sa inteleg ...la moldoveni un papushoi e un porumb . Asa e, la mine insa e doar masculinul papusii Primele zile sunt ticaloase rau cu febra.. Report
May 11, 201412 yr comment_216908 Pupam Bubu-albastru! Sa speram ca nu vor fi foarte multe! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report