Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Zoazo, musai, ca dupa imi ies din obiceiuri :rolleyes: si nu mai stiu cum trebuie sa fac :floare:

Sunt tare incantata de ce am rezolvat deja, si mai am un hop joi si vineri.

Maine plec din Bucale o zi. si in noaptea dintre sambata si duminica o iau din loc.

Samaliotul decoleaza la 6h25 , deci pe la 4h si olac sa fiu la aeroport.

Buna dimineata..ploua leah. afara e intuneric.

O zi cat se poate de fain va doresc. sper sa isa totusi oleac de soare.

Buna dimineata!

Moatza si Giorgiana, aratati splendid. Va invidiez, parol! :rolleyes:

Pe aici e frig, urat si-i vreme de stat in pat si scarmanat pisica (sau ce altceva are fiecare la-ndemana de scarmanat). Ce altceva sa faci la 13 grade, pe ploaie??? :pupic:

Poate doar sa te asezi la masa cu cei dragi si sa stai la un pahar de vorbe. Asa ca, poftiti, va rog. Eu va astept cu masa-ntinsa! :floare:

post-46-14000452360587_thumb.jpg

post-46-14000452419152_thumb.jpg

post-46-1400045246655_thumb.jpg

post-46-14000452510296_thumb.jpg

post-46-14000452555434_thumb.jpg

post-46-1400045260573_thumb.jpg

O zi buna sa avem! :pupic:

Iar m-am trezit la ore indecente a se citi 04.00 si m-am apucat de facut mancare de praz cu masline ca azi se tine post! Eu, ca o exemplara crestina, n-am nici cea mai vaga idee sa tin post, dar fac mancare pentru vara-mea, asa de distractie si diseara tricotez niste orez cu legume chinezesti!

Ploua peste florile mele noi si peste alea vechi, dar mi-au rasarit florile de piatra, mi hepi!!!

Buna! la noi intunericeala,ploua,bleh! nu am chef de nimik,da' totusi asi face ceva si nu stiu ce :thumleft: daca ma intelegeti ce vreau sa spun :) ,bub' e f. bine,ghighileste la teme :pupic:

O zi faina tuturor! :hug:

Buna dimineata. Se arata niscai soare; Sper intr-o zi insorita si lina la toata lumea.

Buna dimineata!

Se pare ca i se indeplineste Stellei dorinta, soare si caldura. Desi cred ca ar fi preferat sa fi fost si ieri la fel.... :thumleft: Da' na, e bun si azi! :pupic:

O zi reusita sa avem! :hug:

post-46-14001304255214_thumb.jpg

post-46-14001304284473_thumb.jpg

post-46-14001304327813_thumb.jpg

post-46-14001304366372_thumb.jpg

post-46-14001304408423_thumb.jpg

post-46-1400130443712_thumb.jpg

post-46-14001304476943_thumb.png

Foaxo, Brasovul e frumos si pe ploaie :thumleft:, si compania era foarte faina. asa ca a fost o zi minunata, cu peripetii si neprevazute, dar fain.

Foaxo, Brasovul e frumos si pe ploaie :hug:, si compania era foarte faina. asa ca a fost o zi minunata, cu peripetii si neprevazute, dar fain.

Cu compania de care zici m-as duce oriunde, oricand. :pupic: Si daca te mai prezinti si 'mneata la interval.... :thumleft:

Hello, tuturor!

Ma bucuram de dimineata cand am zarit soarele, speram intr-o zi insorita, acum ploua, si e frig.

Ma apuc de calcat sa ma incalzesc,cu ocazia asta scade si muntele in inaltime ceva, ceva.

O zi frumoasa tuturor- in ciuda ploii de afara.

Ioana, BV rulz mereu :occasion14:

Carmencita, nici nu vreau sa ma gandesc la muntele ce ma asteapta sa-l calc...ca iar se stransesera inainte de plecare, si de atunci sigur a tot fost alimentat :D

Foxulino, am zis ca data aviitoare musai sa merem la Sighii :D

Am intrat sa va salut , dar la cat de greu imi merge netul aici( sunt la lucru) o sa ma chinui mult sa postez ceva.

Hello la han. se arata a fi o zi insorita...fiind ultima la capitala, prefer asa.

Va doresc tuturor o zi minunata, plina de bucurii si numai bine.

Buna! la noi soare cucu-bau ,vreme instabila,cand arde soarele,cand una doua se intuneca,in fine spera sa se hotarasca o data vremea asta :) ,fuse ziua lui unchiuletul asa ca ne-am delectat cu tort alla matusa Marlena(cu crantul de nuci :D ),racitura,salata buf' si etc.Acum fac o salata mare si doar oleaca de tochitura (din cateva resturi de carne,carnaciori ceva afumaturica)cu branza de oiule,pe seara paste (all'arabiata,cu sos picant cu ardei iute )

Cam asta e,bub' e bine merci,dar pana nu-i cade si ultima crusta nu are voie la scoala,asa ca stam si asteptam,oricum altele noi nu i-au mai iesit iar astea sunt uscate :)

O zi minunata tuturor! :notworthy:

Hello si de la noi. Am ajuns acasa, serbaram pe miss.

Soare , cald , gradina o frumusete...minunat.

Pupam tulemond.

Gianino sa-ti traiasca unchesul.

hello si de la mine!

scapai de saptamana aia grea, timpul trece oricum, vorba cuiva.

si saptamana asta-i de heirup, da' parca altfel, totusi.

hai sa fie bine tuturor!

...din amintiri...heirup, heirup...cad munti de fier...in lupta dusa de brigadieri :love7:

Spor la toata lumea la heirup. :biggrin:

Buna dimineata; se vede ca e frumos peste tot, ca nu prea mai deschide nimeni usa hanului :D

O zi faina si insorita la tulemond. :love7:

Buna dimineata, ziua, seara la toata lumea. Desi sunt constienta ca aproape nimeni nu isi mai aduce aminte de mine imi asum "riscul" de a face un pas inainte pentru a reincepe ori mai bine spus incepe o noua relative cu voi, cu forumul. Nu am mai trecut de foarte mult timp pe aici, cred ca sunt ani de zile, si spun asta cu parare de rau. In ani astia s-au intamplat multe, bune, rele... Am devenit mamica acum sase luni, am mai adoptat o pisicuta si un catelus( c'è-i drept era un catelus insa se va face cat mine de mare). Imi este dor de voi, de voi romance. <3 Sunt plecata din tara de aproape 9 ani, aici este bine si da, se gasesc persoane din tara de adoptie care sa-ti FIE alaturi insa nimeni nu va inlocui un om de-al tau, roman. Sanse pentru o eventuala reintoarcere in tara nu exista ori daca sunt, sunt minime. Asadar dragele mele, sper din tot sufletul sa va inbogatesc si inveselesc zilele prin prezenta si parteciparea mea in acest forum pretios. Va pup si va imbratisez cu mare drag.

Acum imi iau ursuletul si fug sa-i fac supica, am inceput diversificarea si avem o noua lume de descoperit. :love7:

O zi buna,

EMMA.

Emma, bun vvenit/revenit. Sa-ti traiasca BBelul.

Usa hanului si a forumului e mereu deschisa. Eu una sunt plecata din RO hehe, inainte sa te nasti cu siguranta.

am trait aici dublul anilor traiti in RO, si m-am adaptat; am prieteni foarte buni si saritori si romani si neromani, important e ca sunt prieteni adevarati.

Si in RO am si prieteni vechi si multi facuti aici pe forum, pe care ii vad si revad cu mare bucurie de cate ori e posibil.

O zi faina si numai bine. :love7:

Bine ai revenit Emma!! Sa traiasca cel mic sanatos si voios!!

aici toata lumea spune ce are pe suflet, esti asteptata si tu!! :love7:

Bine-ai revenit Emma, sa-ti traiasca bebele! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif