Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Neatza si o zi faina tuturor.

Aici majoritatea fac *podul* /au liber de Inaltare.

Ieri era totul inchis , azi macar sunt deschise cele magazine...

sa iau dorada (ca asta vrea miss la amiaza,) cu rosii proventzale la cuptor.( taiate in 2 presarate cu unt, pesmet sare piper si oleac de usturoi)

Buna dimineata la tulemond.Aici e innourat si racorel.

Un wend *glorios* va doresc.

Moatzulino, ai avansat cu lucrarile?

Moatzulino, ai avansat cu lucrarile?

sa zicem c-am terminat cu una, da' bineinteles ca n-au fost in stare sa vina si cu mobila, asa cum au promis. luni!

Breeeeeeeee, se vede treaba ca a venit vara, ca nu mai da nimeni pe la han :)

deci io nu din cauza de vara, din lipsa cronica de timp.

vorbeam cu mama la Focsani, cic-a plouat de-a rupt. cu niste galateni - la fel.

la mine-a plouat, nu pot sa zic, da' nici pe departe cat a fost prin alte parti. azi - mai deloc!

we glorios, cat a mai ramas.

Buna! la noi a plouat aseara de a rupt,torential,azi vant frig si inorat.Socrela mea e super bine dupa operatia la sold,e din nou pusa pe shotii,m-a facut sa rad de numa :) si-a rupt iar piciorul din sold de asta data in ziua de inaltare ca s-a dus sa caute printre straturi capsuni,s-a impiedicat si a cazut,operatie,proteza etc,ieri era ''varza'',ca dupa operatie mna',azi era super ok. f. vesela mi-a spus ca altii se duc in Spania la capsuni,(mai bine se ducea si ea),si nu patesc nimic,ea s-a dus pan' la coltul casii si si-a rupt piciorul .Surorile ei ,matusile,au idei si mai cretze,deci eu si sotul ar trebui sa fim de 2 ori pe zi la spital la ea ,ceea ce si facem,dar in acelasi timp sa luam si ocazia sa mergem la tzara si daca tot ea nu e acasa sa-i facem curatenie generala si sa-i varuim casa :) ..mmmhhmm!! da ce-s io',Mafalda?!...in fine faceam mishto cu domnu' Geany',paii stai bre' ca tre' sa ne interesam ce colori' mai sunt la moda,ii facem,fistic,capucino,sau cine se mai pricepe la decoratiuni interioare sa ne dea fro' mana de ajutor =)) pe principiu' tzara cheri' sha' baba sa chiaptana',eu mor de grija sa o vad iar pe picioare ca e la pat operata,si altii au grija de ''decoratiuni interioare'',da ce sa marita bre' acu' si nu stiu io'?! =)) ...scuze'! e ras nervos :)

Gianinoooooooooo, n-am inteles, de cate ori se face curatenie jenerala se spoieste si casa bre?

Noa, apoi eu am varuit-o dupa nshpe ani ( nu spui cati ca *moare* babili din satu' socrellei tale :) si nu de alta da le am pe constiintza :))

si or mai trece vreo cativa ani , pana ma apuca iar damblaua :)...

sanatate so-acre-i si lasa fato sa vorbeasca neamurili...ca oricum te vorbesc si de faci si de nu faci =)) . macar asa nu te mai stresezi cu ce culori

sunt in trend acuma =)).

Motzulino, tinem pumnii sa livreze luni. Azi am vorbit cu o prietena ( in tzara asta :) ) si o duc niscai mesteri cu zaharelu de ceva luni, inca putin si face cu nervii rau :(

Gianinoooooooooo, n-am inteles, de cate ori se face curatenie jenerala se spoieste si casa bre?

Noa, apoi eu am varuit-o dupa nshpe ani ( nu spui cati ca *moare* babili din satu' socrellei tale :) si nu de alta da le am pe constiintza =)))

Hi hi hi! asa si la socrela,da' se vede ca m-or vazut pe mine mai palida la fatza' ashea' :) deci chiar m-o bushnit' rasul instant,un ras nervos :) deci uite chiar acu' ma apuc',tzaneti-ma'!!!! =))

Buna dimineata. Mi-a plecat fratello spre B.

la multi ani tuturor copilasilor . :)

O zi insorita si lina tuturor.

Ziua buna la han. Nu prea dau eu pe-aici, da va citesc din umbra =))

Azi, de fapt de ieri, am nervi :) Imi vine sa-i strang de gat pe cei de la Tarom. Am luat bilet spre Bucuresti, pe 17 iunie, un bilet super-restrictiv, nu ai voie sa faci nimic, la un pret foarte bun. Si ieri imi trimit desteptii mesaj ca au anulat zborul de pe 17 iunie si mi-au schimbat rezervarea pe 21, fara sa ma intrebe si pe mine ce-mi convine, in conditiile in care eu pe 19 trebuie musai sa fiu in Romania, sa rezolv niste chestii legate de un contract. I-am sunat azi, dar nu lucreaza ca e duminica.

Pana acuma n-au facut faze de-astea, si nici nu ma asteptam sa le faca, tinand cont ca mai au doi competitori pe ruta Dubai-Bucuresti. Se pare ca li se falfaie de clienti.

Cami suna maine la ei fiindca totusi sunt o companie de linie nu un low amarat...Trebuie sa ai sansa de a alege ceva oki pt tine. Tin pumnii.

Neata la han! Pe la noi cam noros azi si frig, dar de maine cica se intoarce vremea buna, de-abia astept.

Geany, ma bucur ca e ok soacra ta, multa sanatate!

Pusa, pune si tu niste poze, sa ne mai clatim ochii cand termini cu amenajarile...

Cami, ce nasol...ai reusit sa rezolvi ceva, ai vorbit cu ei?

Azi e luni, mi-e somn, mi-e lene...stau cuminte si astept sa-mi treaca.

Va pup!

'Neata si de la mine. Cu niscaiva nervisori, ca deh... asa-i la munca, mai ales cand ai colegi nesi si se trezesc sa-ti vorbeasca de sus..... Mda, dragut.... :) Basca alte "bucurii" personale.... In fine, sper sa treaca toate cat mai repede.

Sanatate multa bolnavilor, la multi ani sarbatoritilor si spor la treaba tuturor! =)) Si-o saptamana buna!

post-46-14016889214351_thumb.jpg

post-46-14016889247233_thumb.jpg

post-46-14016889276844_thumb.jpg

post-46-14016889310606_thumb.jpg

post-46-14016889341272_thumb.jpg

post-46-1401688938095_thumb.jpg

post-46-14016889432096_thumb.png

post-46-14016889466723_thumb.jpg

Buna! merci,adevarul ca perioada de recuperare dupa operatie e mai grea decat ne asteptam,dar o sa-si revina,azinoapte iar a petrecut o noapte agitata si cu peripetii.

In rest la noi e innorat dar nu ploua.

O zi faina tuturor!

Buna dimineatza la lume!

Am iar lap-top asa ca pot sa scriu mai des, ca de pe iPad zau ca nu-mi venea chiar daca aveam timp. Ca ma tot corecta aiurea de tot scriam si stergeam. Amu' pot , numai timp sa am.

Bun , sa nu intzelegetzi am am lap-top nou , nu nu.....al meu si-a dat duhul ( sau aproape) asa ca D-l Mutti si-a cumparat unul nou si eu l-am mostenit pe al lui , ca doar asa se cade nu? :)

O saptamana superba va doresc!

Foxulino =)) :) . Mutti...ei asa e .

La mine domnul meu vrea sa-mi dea un lap-top, dar eu prefer magaoaia mea mare si veche =)).

pup tulemond.

Am incercat sa-i sun, dar toate cele 3 numere pe care le am in mail sunt ocupate. Nu ma asteptam la asa ceva de la ei, tocmai pentru ca nu sunt low cost, sunt (sau cel putin se presupune ca sunt) linie comerciala serioasa. Da' de unde...

Giani, sanatate soacrei.

Fox, keep calm and go shopping :) sau keep calm and pet the cat =))

Mutti, corectorul automat se poate dezactiva. A fost primul lucru pe care l-am facut cu tableta (Samsung) si cu i-phone-ul cand am inceput sa le setez. Si nu am mai avut probleme. Si pe mine ma scotea din sarite. Felicitari pentru laptop, sa-l stapanesti sanatoasa =))

O saptamana buna sa aveti :)

Neatza la toata lumea!! We agitat, dar nu obositor!

Intrucat piata geme de fructe si legume, omul a vrut tortilla de patatas si sarmale, sa sarbatoreasca venirea verii!!! :)

Amuzant a fost ca m-am intalnit ieri cu Zozo in piata, fara telefoane, fara planificari, a fost marfa!!

'Neata si de la mine. Cu niscaiva nervisori, ca deh... asa-i la munca, mai ales cand ai colegi nesi si se trezesc sa-ti vorbeasca de sus..... Mda, dragut.... :notworthy: Basca alte "bucurii" personale.... In fine, sper sa treaca toate cat mai repede.

Sanatate multa bolnavilor, la multi ani sarbatoritilor si spor la treaba tuturor! :) Si-o saptamana buna!

post-46-14016889214351_thumb.jpg

post-46-14016889247233_thumb.jpg

post-46-14016889276844_thumb.jpg

post-46-14016889310606_thumb.jpg

post-46-14016889341272_thumb.jpg

post-46-1401688938095_thumb.jpg

post-46-14016889432096_thumb.png

post-46-14016889466723_thumb.jpg

daca tu esti suparata, trebuie sa ne omori si pe noi??

:)

hai,nu mai fi trista! te pup

Foxicel, zambeste si trece peste mitocani si natarai ca e lumea plina de ei, dar nu are rost sa le dai loc la tine in minte! Nu merita...

Cami sper sa iti poti rezolva cu plecarea - eu in Tarom nu prea am incredere ca am avut cateva experiente negative..asa ca ii folosesc doar daca nu am alternativa..

Sper ca Bubuletului i-au trecut toate crustele - eu am avut ok-ul sa ies in lume dupa doua saptamani..oricum daca era sa ii infectez pe altii, o faceam in perioada in care nu stiam nici eu ca sunt infectata.

In rest va doresc o saptamana buna!

PS Simona Halep e in sferturi de finala la Roland Garros! Tinem pumnii :notworthy:

Buna ziua, buna seara, nu vin cu flori dar poate va incant cu zmee si plaja mea . Am lipsit cam mult,am noutati gramada dar nu interesante. Am reusit dupa 20 de ani sa ma las de fumat, am 3 luni de camd nu fumez dar am devenit dependenta de gym, de activitate fizica, de transpiratie . Habar n-am cum am reusit, nici nu-mi vine a crede, dar nu fumez si nu mi-e dor de fumat.

Apoi, eu am un apartament foarte mare si superb localizat in Toronto cu 2 dormitoare si totul nou si amenajat si pentru ca mi-e prea mare pentru mine singura am inchiriat un dormitor unei pustoaice frantuzoiace care face practica aici si mi-e asa de drag de ea ca ii gatesc si o dadacesc desi asta nu e in contract...Imi place asta mica, si cand nu stie sa zica ceva in engleza, zice in franceza/romana si ne intelegem :)Bani nu fac dupa ce trag linia la cheltuieli ca desi in contract e stipulat doar micul dejun, eu ofer totul, nu incui frigiderul si gatesc special cina pentru "bebe". Am venit aici acum 11 ani cu o valiza si am inceput de la cumparat tacamuri si ceas desteptator. Nu-s buna afacerista dar m-o tinut Dumnezeu in brate si din ce am eu pot sa dau si primesc mai mult .

Weekendul asta am fost la cumparaturi de haine cu preturi de fabrica, asa ca ne-o trebuit un carucior sa caram toate sacosele cu prostioare si ieri, duminica plaja cu picknic, somnic, plimbari , am lasat copchilul sa umble libera fara mine pe plaja si mi-e cam frica, ii frumoasa foc s-au prins niste ratati de ea dar stau cu ochii pe ea ca pe butelie. Am inebunit-o cu educatia...hmmm...

post-56-14017240020743_thumb.jpg

post-56-14017240236982_thumb.jpg

Pai, nu asteptam la mai putin de la tine, fii cu ochii pe ea, chiar daca nu e cea mai buna afacere, poate se intoarce binele facut!!