Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

buna dimineata dragele mele

Va supar si eu cu o intrebare caci cit am stat in ro vedeam serialul turcesc POVESTE DE FAMILIE si acum sunt dependenta.

Unde il pot vedea tradus ca mi trebuie de la ep 93(pe youtube sunt amestecate pe parti ...e o brambureala nu e episod intreg)

multumesc si o zi frumoasa aici acum dupa ploaia de ieri apare soarele

pup gasca :rolleyes:

Pe ce canal era? Se gasesc aproape toate canalele romanesti pe internet, le poti viziona de la calcularet fara nici o problema.

Buna dimineata tuturor, eu mai am cinci minute pana se trezeste Alec si apoi incepem, azi se merge la pediatru pentru un control obisnuit.

Va pup cum mare drag si va doresc o zi oli a de soare asa cum este aici. :D

Exista si un subìetc intitulat " ce am mai cumpara pentru bucata riga noastre"?

:rolleyes:

Urasc corectorul ortografic de pe tel, dau sa scriu Ceva si-mi iese altceva. Uneori e amuzant, alteori imi vine sa-l arunc de pe balcon.

Buna dimineata tuturor, eu mai am cinci minute pana se trezeste Alec si apoi incepem, azi se merge la pediatru pentru un control obisnuit.

Va pup cum mare drag si va doresc o zi oli a de soare asa cum este aici. :floare:

:floare:

Urasc corectorul ortografic de pe tel, dau sa scriu Ceva si-mi iese altceva. Uneori e amuzant, alteori imi vine sa-l arunc de pe balcon.

Avem aici ceea ce cauti! :floare:

Va pup cum mare drag si va doresc o zi oli a de soare asa cum este aici. :floare:

:floare:

Avem aici ceea ce cauti! :floare:

Subiectul ala il stiu dar se refera la c'è am cumparat deja, eu ma intrebam daca exista unul in care sa ne esprimam dorintele, c'è am mai vrea sa cumparam. Poate vre-un mos vede :floare:

Subiectul ala il stiu dar se refera la c'è am cumparat deja, eu ma intrebam daca exista unul in care sa ne esprimam dorintele, c'è am mai vrea sa cumparam. Poate vre-un mos vede :floare:

Am inteles acum ce zici. Chiar ce cauti tu, nu stiu sa fie. Avem ceva, dar nu e chiar topicul la care te referi tu. Asa ca poti da-l deschizi fara grija. :floare:

Am inteles acum ce zici. Chiar ce cauti tu, nu stiu sa fie. Avem ceva, dar nu e chiar topicul la care te referi tu. Asa ca poti da-l deschizi fara grija. :floare:

Nu, este perfect acest topic, multumesc. :floare:

Nu, este perfect acest topic, multumesc. :floare:

Cu mare placere! :floare:

Buna,cald si frumos la noi! :floare: ieri i se facu pana la urma lui domnu' Geany' de mici asa ca facui doar jumatate de tava ca era mare,azi fac niste carnita cu sos si piure,ardei de aia mari rosii copti facuti salata(ca iar gasii la oferta :floare: ),iar pe seara legume la tigaie(de la punguta congelata)ca am mai luat si le place,pe seara am cu sultanul asa ca nici nu am timp de alte cele,dealtfel :floare:

O zi faina tuturor!

Geany treci la subiect si scrie ce-a fost vineri la sultan, ca iar am ramas in urma si iar nu pricep nimic!!!!!!!

Geany treci la subiect si scrie ce-a fost vineri la sultan, ca iar am ramas in urma si iar nu pricep nimic!!!!!!!

Scuze,nu mai avusei loc la calculator bre' ,tre sa ma invat sa mai dau din coate :) ia' ca acum sunt reclame,mac sa scriu cat apuc ,apoi tot o sa mai editez pe masura ce mai am timp,sper sa te deslusesc daca imi scapa ceva sa ma intrebi :)

Buna dimineata!

In sfarsit, e vineri! Soare si caldura momentan, sunt 19 grade. Cica vor aparea si ceva norisori, poate chiar ploaie. Nu mai am planuri de colindat azi, asa ca nu-mi pasa prea mult de ploaie. Ma duc acasa sa scarman pisica, apoi fac nani. :)

O zi cat mai scurta si usurica si un sfarsit de saptamana minunat! :)

post-46-14008214326686_thumb.jpg

post-46-14008214369999_thumb.jpg

post-46-14008214407513_thumb.jpg

post-46-14008214442654_thumb.jpg

post-46-14008214474017_thumb.jpg

post-46-14008214509903_thumb.jpg

post-46-14008215301551_thumb.jpg

post-46-14008214593926_thumb.png

Buna dimineata la han. Am o masina la spalat si niscai ma asteapta sa le calc :)

la noi ieri a plouat zdravan. acum vad ca e soare.

O zi faina si un wend "glorios" la toti.

Buna dimineata tuturor. Aici se anunta a fi o zi ploioasa,insa nu-i nici o problema, azi ma apuc de impachetat , inca o saptamana si ne mutam, suna stupid daca va spun ca sunt emotionata? Inca o saptamana si gataaaaaa.

Va urez o zi superba.

Neatza frumos si aici, sper ca vine vara! Geany iar n-am vazut sultanul :love7: help meeeeeeee!!!
Noi am plecat in vizita la vet :love7: cu mijloacele de transport locale...bus si tram...o adevarata expeditie, caci musiu Fiocco detesta sa fie *inchis* in cusca sa...pe care am dus-o si adus-o goala...caci el a preferat in brate la miss =)) sau la *taicasau :)*

post-16-14009261476164_thumb.jpg

post-16-14009261615917_thumb.jpg

post-16-140092617124_thumb.jpg

Buna seara la han,

Stella, nu-mi vina sa cred ce baietel cuminte aveti :)e un dulce iti vine sa il smotocesti!

Buna dimineata, si o duminica frumoasa va doresc.

Alis La multi ani :love7: . Gemenii in forta zilele astea =))

Pup tulemond si multumesc pentru complimentele adresate mârtzanului adorat...râzgâiatul familiei :)

Ciao!

Inca sunt vie!!! Spre "norocul" meu maestra Giuliei a uitat sa trimita invitatiile pt ziua ei. Bafta noastra a fost ca mi-am dat seama miercuri la ora 13h cand m-am intalnit cu una din mamici (intamplator).

Si uite asa miercuri dupa amiaza trimite mesaje la toata clasa.

Eu ca eu, dar sa vedeti ce revoltate erau celelalte mamici...

Petrecerea era a doua zi dupa scoala. Asa ca spre norocul meu au venit doar 10 familii (nu copii).

Si uite asa intre Mara si Giulia am umplut un teren de fotbal. Au venit 36 de copii si 22 adulti.

Cum ziceam, inca sunt vie.

Nu am avut timp nici sa respir. Deabia am facut cate poze amarate. Sincer nici nu stiu ce am pozat, Sper sa fie de tipul putin da' bun.

Mi-a facut placere, toata lumea s-a simtit bine... dar sunt tare fericita ca a trecut.

Azi, in schimb, am sa incerc sa ma distrez si eu. Vom merge la petrecerea de sfarsit de an cu clasa Giuliei. Trebuie sa pregatesc ceva?! Nu am idee ce!

Oare daca duc niste chipsuri e de rau? Ca nu prea am chef sa mesteresc nimic... Stiu ca toti se asteapta sa duc bunu-bunu, da' nu am nici un chef.

Va pupacesc! Ma duc sa intorc carnea in cuptor!

Sorinelul, ia o pauza. du ce crezi ca e ok pentru tine.

Chips -urile plac copiilor :love7:. si slava DD ca ai pregetit deunazi destul.

Enjoy si simte-te "musafir".

Multumesc, Stellina!

Adevarul ca am facut cate ceva... bine ca am facut, la cati au venit!

Hai sa va zic ce am mesterit, fara poze ca nu am avut timp...

- tort de ciocolata fara oua (Anny)

- tort cu picaturi de ciocolata (Anny)

- prajitura frageda cu cocos (Anny)

- tarta cu dulceata (Anny)

- tort cu mousse de capsuni (pt Giulia)... monti

- tortul pt Mara a fost o reteta By Niggela: ciocolata si frisca... monti

- torta sarata Yoyo cu faina integrala (monti F2)... trebuia sa mananc si eu, nu?!

- wurstel in pasta sfoglia

- si varii sandwich

- chipsuri varii (bine, pe astea le-am cumparat, nu le-am facut eu... asta mai lipsea)

Le-am pus la dispozitie varii activitati, sau laboratoare (asa cum un tatic i-a explicat sotiei care a venit sa-i ia la sfarsit):

- sare colorata, pe care dupa aia si-au luat-o acasa

- bratari sau lanticuri din pasta sau paie colorate taiate; pasta au folosit-o asa sau au colorat-o cu oja

-bine inteles, cu oja la dispozitie, s-a trecut si la facutul unghiilor

- cu randul verisoarele mele machiau fetele

- sau le aplicau tatuaje de toate felurile (fete si baieti)

- mingii pt fotbal si volei

- si au mai gasit ei si alte traznai de facut

Eu am facut si o pinata. Si gata ca mi-era un somn...

mamma mia, Sorinelu...deschideti o firma de organizat evenimente , fata draga.

Meriti pe deplin sa fii doar musafir.

fugi la hodina :love7: