April 19, 201412 yr comment_216204 Buna ziua si Sarbatori Fericite, daca nu mai intru!@ Alpha, am avut un program infernal abia ce ajungeam acasa pe la 23.00 de aia am lipsit! Iar acum ma tot plimb la doctori cu analize si investigatii!@ Sorina termina cu aiurelile si stai cuminte! Nu ma face sa vin dupa tine, ca-ti gatesc ne-monti!! Matusa-mea si-a tras o pneumonie si a tinut-o cu tratament cam 6 luni, eu cred ca mai bine il trimiti pe domnul sa faca niste oua, sau sa cumpere si gata balciul, ce-oi avea, arunci in cuptor si in rest pe divan!@ Zozo si daca tot te bligdizeai in otocar, nu puteai baga un telefon, sa te mai intreb de bancuri cu blonde, ca i l-am zis lui tata pe ala cu aripa indoita si a ras cum nu l-am vazut de ani buni!!! A zis ca e pentru olimpiada tampitilor! Eu am fost ieri la mama si am facut drob si bors, eu vroiam sa fac si pasca, dar mama nununu ca face ea azi!Asa se da ea grozava si duminica o sa se tina de spate, dar am Nurofen 600 Zozo! Cat eram acolo a venit firma de curierat cu pachetul de la matusa din Canada am primit niste bluzite super de vara niste dulciuri, gasesc eu cui le dau si masca de fata cu argan si alte din astea, Pisi tocmai s-a prins ca e o punga noua in zona si troneaza peste geanta mea de plaja care e plina cu diverse! Sa vedem daca ajung la plaja anul asta si cat din geanta mea va fi ocupat de aparatele de fotografiat,camasile, tigarile si berile altora Am zis sa va mai inveselesc ca eu azi ma iau de un aspirator si ma fac ca sunt la plimbare cu un caine ca sa nu m-apuce dracii!! Report
April 19, 201412 yr comment_216208 Nici nu știți voi cât vă iubesc eu! Sunteți niște drăguțe! Am să stau cuminte. Nu-i că pot face miracole. Am avut o noapte nu prea frumoasă. I-am cam trezit pe toți. Dintre toate relele senzația de sufocare era cea mai urâtă. La un moment dat s-a rupt firul și am adormit pt câteva ore. Un somn tip buștean. Ce bine a fost! Mătușa mea m-a sunat în dimineața asta să mă întrebe dacă îi fac un blat de tort pt mâine. O lume nebună! Am sfătuit-o prietenește să-și cumpere unul și să mă lase în pace. Îmi pare rău pt ea dar fărâma de forță care o am vreau să o folosesc pt familia mea. Am fost rea, știu, dar e mai bine așa. Vă pupăcesc! Report
April 19, 201412 yr comment_216215 Nici nu știți voi cât vă iubesc eu! Sunteți niște drăguțe! Am să stau cuminte. Nu-i că pot face miracole. Am avut o noapte nu prea frumoasă. I-am cam trezit pe toți. Dintre toate relele senzația de sufocare era cea mai urâtă. La un moment dat s-a rupt firul și am adormit pt câteva ore. Un somn tip buștean. Ce bine a fost! Mătușa mea m-a sunat în dimineața asta să mă întrebe dacă îi fac un blat de tort pt mâine. O lume nebună! Am sfătuit-o prietenește să-și cumpere unul și să mă lase în pace. Îmi pare rău pt ea dar fărâma de forță care o am vreau să o folosesc pt familia mea. Am fost rea, știu, dar e mai bine așa. Vă pupăcesc!Pupam Sorina cea ascultatoare si bolnavioara! Am ajuns si eu aseara la mama, cu masina plina-ochi..... Si cu bipezi, dar si cu o patrupeda.... Pasca-i excelenta, iar cozonacul - nemaipomenit. De supa cu galuste de gris nu mai zic nimic, ca sa nu va fac pofta! Spor la treburi, daca mai aveti si Sarbatori linistite! Report
April 19, 201412 yr comment_216216 Am fost rea, știu, dar e mai bine așa. Glumesti, nu-i asa ?! Cand unei persoane ii pasa atat de putin de starea ta incat are pretentia sa te dai jos din pat sa-i faci de mancare...nu vreau sa zic cuvantul ala care incepe cu nesi.. Tu rea?! Sa fim seriosi!!!! Eu as fi zis nu pot, dar daca vrei sa vii sa le faci alor mei de mancare, esti bine venita! Sanatate multa Sorina..te-au lovit multe dintr-o data...stai locului si fa-te bine! Pentru respiratie e minunat ceaiul de fennel (m-am uitat google, in italiana e finocchio, in romana imi da chimen dulce)- am avut o raceala puternica de piept si stiu exact ce zici de starea de sufocare- pe mine m-a ajutat fantastic de mult! Il poti face si din seminte, eu am avut noroc si am gasit pachetele, polonez.E un ceai placut la gust si dupa ce beam o cana fierbinte, simteam clar cum respir mai usor. Stai departe de lactate sau orice poate face flegma- Sanatate multa de tot PS Si minuni face si supa de pui in care la sfarsit dai pe razatoare un pic de radacina de ghimbir! Report
April 19, 201412 yr comment_216217 Am fost rea, știu, dar e mai bine așa. Glumesti, nu-i asa ?! Cand unei persoane ii pasa atat de putin de starea ta incat are pretentia sa te dai jos din pat sa-i faci de mancare...nu vreau sa zic cuvantul ala care incepe cu nesi.. Tu rea?! Sa fim seriosi!!!! Eu as fi zis nu pot, dar daca vrei sa vii sa le faci alor mei de mancare, esti bine venita! Sanatate multa Sorina..te-au lovit multe dintr-o data...stai locului si fa-te bine! Pentru respiratie e minunat ceaiul de fennel (m-am uitat google, in italiana e finocchio, in romana imi da chimen dulce)- am avut o raceala puternica de piept si stiu exact ce zici de starea de sufocare- pe mine m-a ajutat fantastic de mult! Il poti face si din seminte, eu am avut noroc si am gasit pachetele, polonez.E un ceai placut la gust si dupa ce beam o cana fierbinte, simteam clar cum respir mai usor. Stai departe de lactate sau orice poate face flegma- Sanatate multa de tot PS Si minuni face si supa de pui in care la sfarsit dai pe razatoare un pic de radacina de ghimbir!Mie-mi suna mai mult a fenicul, dar cum nu stiu italiana, doar imi dau cu presupusa... Report
April 19, 201412 yr comment_216218 Mie-mi suna mai mult a fenicul, dar cum nu stiu italiana, doar imi dau cu presupusa... Ai dreptate Foxicescule! Cred ca fenicul e (eu l-am folosit doar aici, nu in tara, asa ca nu-i stiam denumirea)Insa nu planta proaspata, ceaiul se face din seminte. Report
April 19, 201412 yr comment_216219 Uma, finocchio este. Ai dreptate. Mie nu-mi place de nici o culoare, dar dacă zici că se face din semințe am să cumpăr azi și voi trece la acțiune. Vă mulțumesc și vă pupăcesc de nu vă vedeți! Report
April 19, 201412 yr comment_216220 Sorina, nu ai de demonstrat nimic, nimanui! Stai linistita si fa-te bine, de TINE are nevoie familia, nu de oua, drob, cozonac... Asta-mi aduce aminte de acu'cativa ani, cand, inainte de Paste, fusesem internata in Cluj cu Mihai, m-am externat in Vinerea Mare... Bineinteles, frigiderul gol, eu, rupta de oboseala, alea-alea... Am luat cardul si un taxi, si in 2 ore la lanturile de magazine cunoscute peste tot in Europa, am cumparat oua vopsite, drob, sarmale, snitele, salate de vreo 4 feluri, praji de vreo 5, fructe, friptura de pui cu 2 garnituri, legume pt. salata... De Paste am avut invitati o mie, printre care si cateva rautacioase - care , in loc sa vina cu ceva, au zis: nu credeam ca o sa fii in stare sa faci o masa serioasa de Paste! Uite ca am putut, na ! asa ca, Sorina draga, solutii sunt, nu te lasa provocata de oameni rai... fetele tale si sotul tau sunt cei mai importanti, in afara de tine, ovcorz, restul... Report
April 19, 201412 yr comment_216223 Mie imi place tare ceaiul de anason, eu il luam pentru probleme de digestie- colita, asa ca sunt obisnuita cu el. In acest moment la Bucuresti tuna, cica o sa fie un an manos, sa dea Domnul!! Report
April 19, 201412 yr comment_216224 Sorina, are alt gust decat feniculul proaspat - e racoritor si placut dar cel mai important te ajuta foarte mult la respiratie (repet, din proprie experienta zic - si la o raceala mai serioasa nu ma infig in medicamente, dau repede pe ceai, supa de pui cu ghimbir, vitamina c si chiar ma simt mai bine) Asa e Coffee, ajuta si la digestie, deci doua probleme dintr-o lovitura! Koral, esti o draguta - eu am foarte mica toleranta la obraznicie - fomeile care au dat din gura stiind ca tu esti bolnava..a doua oara nu mi-ar mai fi calcat in casa! Viata e mult prea scurta ca sa inghitim mitocanii Report
April 19, 201412 yr comment_216225 Sorina, are alt gust decat feniculul proaspat - e racoritor si placut dar cel mai important te ajuta foarte mult la respiratie (repet, din proprie experienta zic - si la o raceala mai serioasa nu ma infig in medicamente, dau repede pe ceai, supa de pui cu ghimbir, vitamina c si chiar ma simt mai bine) Asa e Coffee, ajuta si la digestie, deci doua probleme dintr-o lovitura! Koral, esti o draguta - eu am foarte mica toleranta la obraznicie - fomeile care au dat din gura stiind ca tu esti bolnava..a doua oara nu mi-ar mai fi calcat in casa! Viata e mult prea scurta ca sa inghitim mitocanii eu iti dau dreptate, Uma Un Paste fericit, linistit si insorit iti urez Report
April 19, 201412 yr comment_216226 sorina, eu după bronșita din iarnă am inceput să iau ulei esential de cimbru, este cel mai formidabil antibiotic natural, ajută la infecții pulmonare și incă o mie de chestii inslusiv clădirea imunității aparatului respirator. sănătate multă îți doresc. Report
April 19, 201412 yr comment_216227 Un Paste fericit, linistit si insorit iti urez Multumesc la fel ! Culmea e, chiar avem soare Si eu folosesc uleiul de cimbru si uleiul de oregano (indiferent de cat de neplacut e, cateva picaturi sub limba..fac minuni!) Report
April 19, 201412 yr comment_216232 Salut!Sorinelu', cum te mai simti?Uma, mare dreptate ai!Zerda, in otocar am terminat de citit o carte si-am dormit, ca tot ploua!Azi, in colaborare cu mama, am facut pasca (doua bucati), drob, mama ciorba si friptura.Pasca a iesit superba.reteta lui Edith Francu, de pe blog.Asta-i prima.Cealalta e identica! Sarbatori fericite, cu soare, pace, liniste si sanatate va doresc! Report
April 19, 201412 yr comment_216234 Buna! paste fericit tuturor,cu pace in suflet si lumina Pe noi ne-a prins azi o ploaie de ne-a facut ciuciulete ,a dat si gheatza am facut niste sarmale de sta matza nu in coada ,in vf. cozii (asa fura catalogate ) Ma facu sa rad cel mare ,sarbatoreste cu niste prieteni,meniu pizza snecsuri si clatite (ei gatesc) a venit acasa dupa oua faina si lapte....aaa da' nici dulceata nu aveau cica fac budinca de la plik ...au strans bani cu totii dar i-au cheltuit pe ingredientele pt. pizza si etc,asa ca probabil credeau ca,(virgula) clatitele se fac,cu aer ,asa ca pe principiul baieti la cratita ma tot uit pe geam (ca sunt vecini aici) sa va' daca nu vin pompierii O seara minunata tuturor P.S : Sunai' sa vaz cum merge treaba,al meu spune:''merge bine,chiar arata f. bine'',la care se aude un ras ironic in fundal....al meu ,citez"razi ca o oaie,ce are mah' nu arata bine?!"...ie' clar' i-am mai spus o data sa nu dea foc la casa .... Report
April 19, 201412 yr comment_216240 hello si de la mine! Treci pe divan, ca vin si eu sa ma odihnesc putin.O mai fi si Moatza? acuma da! lumea se pregateste sa mearga la biserica, eu ma alint intre perini.la noi ploua cu tunete, iar mie mi-a atras atentia dr sa nu care cumva sa racesc macar vreo luna de-acum incolo. asa ca stau acasa, centrala duduie, e cald si bine, miroase a lacramioare peste tot...bun! Sorinel, numai belele! de ce oare nu te-or fi diagnosticat corect de la inceput?se vede ca ai imunitatea scazuta acum, de-aia se prind toate cele de tine. imi pare rau ca ai o perioada mai grea, las' ca trece, buey Duracell! sanatate multa iti doresc, iar sarbatorile ce vin sa-ti aduca indepartarea necazurilor! io am fost la control vineri, cica-s bine, da' zice dr doamna, asta va mai lipsea! ce? zic (c-am nevoie de multe in perioada asta - in gandul meu) pai aveti o afta chiar deasupra taieturii de la operatie. ah, zic, de-aia ustura mai tare-n dreapta, io am crezut c-asa-i normal. dr cica n-am vazut asa pacient, sa-ndure crezand c-asa trebuie.v-am mai zis, mie-mi trebuie multe ca sa-ncep sa ma plang, io suportam stoica toate. enfin, facui de toate cele din miel plus un tort baban, casa-i curata, omu' a plecat tocmai la Focsani ca s-aprinda lumina la cimitir si-o aduce la pachet si pe soacra-sa. deci maine avem masa-ntre noi, in familie. canarii-s linistiti, fi-miu s-a dus cu niste prieteni, eu voi asculta slujba la tv. Va doresc zile de sarbatoare pline de lumina, sanatate si belsug famiilor voastre! Report
April 19, 201412 yr comment_216243 Paste Fericit! Liniste sufleteasca si lumina, multa sanatate si fericire sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Report
April 19, 201412 yr comment_216245 Paste fericit ,dragele mele prieteneSa aveti parte de bucurii si de liniste sufleteasca si nu in ultimul rand de multa,da multa sanatate si sa stiti ca mereu va port in gand . :rolleyes: Report
April 19, 201412 yr comment_216246 Hristos a inviat!! Sa aveti sarbatori frumoase si multa sanatate va doresc! Report
April 19, 201412 yr comment_216253 Apoi, Moatzo, parcă suntem făcute din același aluat. Pe mine mă întrebau toți de ce nu m-am întors a doua zi la spital (când m-am dus după o lună cu fractura de la genunchi). Păi la ce să mă întorc?! Atunci când m-au trimis acasă au avut grijă să-mi zică că voi avea dureri groaznice. Normal că mă durea, doar ma lovise o mașină... Dar de unde să știu eu cât de tare ar fi trebuit să mă doară? Să trecem peste... Mă bucur că ai rămas cuminte acasă. Hai ccă peste 5 minute e miezul nopții la mine, așa că: "Hristos a înviat!". Să aveți parte de tot ce vă doriți! Report
April 20, 201412 yr comment_216255 Hristos a Inviat!! Sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi voua! Report
April 20, 201412 yr comment_216267 Adevarat a înviat si o duminica minunata , insorita si plina de veselie tuturor!! Report