April 10, 201412 yr comment_215830 Buna seara!Nu am mai scris,din caua de diverse probleme si treburi,dar v-am citit zilnic.Si,ca de obicei,vin cu o intrebare:stiti cumva,in Bucuresti,un medic bun,pediatru,chirurg-orl probabil,nu stiu cum se numesc,vreau,de fapt trebuie sa-i scot polipii lui Eduard,iar la noi in oras nu se face decat cu anestezie locala,si nu prea este ok treaba asta.Va multumesc!Cunosc eu chiar e cea mai buna stai calma de ce nu m ai intrebat la tel?Nu m-am gandit. Report
April 10, 201412 yr comment_215837 Buna! intunericios si urat si la noi ,bureaza si e rece i-am zis lui bub' daca nu vrea sa stea acasa azi si nu a vrut sub nici o forma,erau putini copii in clasa,dar asa e el f. silitor ca tac-su O zi faina tuturor! P.S Gasii de cumparat taratze scrie pe pachet reteta de prajituri si zice ca sunt bune si pt. paine...Nu am mai luat taratze separat pana acum ,sa vad cum iese painea Report
April 10, 201412 yr comment_215843 hello, am revenit! ieri m-a operat, a mers bine totul, azi m-a externat.acuma o sa ma alint oliac' intre perini, ca doar sunt in convalescenta. Destiny, sunt f usoare op de polipi la copii. ii externeaza in aceeasi zi. vrei musai tocmai la Buc? ai putea profita de saptamana altfel sau de vacanta, ca sa nu lipseasca de la scoala. erau puzderie pe prichindei la operat! dupa op tre sa mai stea acasa, sa nu iasa la aer si la zbenguiala. Report
April 10, 201412 yr comment_215844 Recuperare grabnica motzulin' ma bucur ca totul a decurs bine deseara avem sultanul dar de acum fara Hurrem Report
April 10, 201412 yr comment_215846 cum? deja nu mai e H?azi pot sa-l vad tot, ca fac pauza de la sala o perioada. Report
April 10, 201412 yr comment_215847 Nu stiu daca in episodul de azi mai e vreo scena cu ea imi va lipsi! Report
April 10, 201412 yr comment_215848 hello, am revenit! ieri m-a operat, a mers bine totul, azi m-a externat.acuma o sa ma alint oliac' intre perini, ca doar sunt in convalescenta. Destiny, sunt f usoare op de polipi la copii. ii externeaza in aceeasi zi. vrei musai tocmai la Buc? ai putea profita de saptamana altfel sau de vacanta, ca sa nu lipseasca de la scoala. erau puzderie pe prichindei la operat! dupa op tre sa mai stea acasa, sa nu iasa la aer si la zbenguiala.Recuperare rapida! Report
April 10, 201412 yr comment_215849 Am pus sa coc niste minichifle in tavitele de briose de la Zoaza ,am amestecat faina cu taratzele ,pare fain aluatul i-am pus si oleaca de boia si oregano,le-am umplut cu niste cuburele de sunculita taraneasca parpalite intai la tigaie si cuburele de cascaval ,sa vedem ce mi-o iesi Report
April 10, 201412 yr comment_215852 hello, am revenit! ieri m-a operat, a mers bine totul, azi m-a externat.acuma o sa ma alint oliac' intre perini, ca doar sunt in convalescenta. Destiny, sunt f usoare op de polipi la copii. ii externeaza in aceeasi zi. vrei musai tocmai la Buc? ai putea profita de saptamana altfel sau de vacanta, ca sa nu lipseasca de la scoala. erau puzderie pe prichindei la operat! dupa op tre sa mai stea acasa, sa nu iasa la aer si la zbenguiala. Prefer la Bucuresti pentru ca la noi in spitalul din oras face doar anestezie locala,iar la Ploiesti....dupa cate s-au intamplat in spitalul ala nu am incredere Report
April 10, 201412 yr comment_215854 Sanatate Moatzo!! stai cuminte si uita-te la Sultan diseara! Report
April 10, 201412 yr comment_215859 Fetelor , scriu si aici ca dincolo nu-mi raspunde nimeni . Cunoastetzi vreun restaurant bun in zona Nadlac-Arad-Timisoara? ( nu ne-am prea indeparta de A1, am vrea sa o luam direct spre Deva... Phoenix e din acea zona, poate stie ea ceva.... nu-i si Boni??Anamaria, eu nu cunosc in TM si vad ca nu intra nimeni care sa stie, dar eu in ultima vreme in lipsa de opinii, pe unde ma duc ... verific pe tripadviser la rankinguri restaurante si citesc review-urile (natiilor in a caror gusturi culinare ai incredere ... , respectiv eu ii sortez dupa nationalitate). Asa am gasit un restaurant fain in Szeged, altul in Brasov, am mai nimerit bine si prin Italia etc. Daca ai timp da un ochi. Vacanta placuta si drum bun! edit: http://www.tripadvisor.it/RestaurantSearch?geo=298478&pid=&q=Timisoara%2C+Romania&cat=&src= as alege intre nr 5 si 7, care au multe recenzii: http://www.tripadvisor.it/Restaurant_Review-g298478-d2043571-Reviews-Casa_Bunicii-Timisoara_Timis_County_Western_Romania_Transylvania.html#REVIEWS http://www.tripadvisor.it/Restaurant_Review-g298478-d952245-Reviews-Casa_cu_Flori-Timisoara_Timis_County_Western_Romania_Transylvania.html sau in dreapta ai harta si poti sa te orientezi mai spre zona de centura pe unde vroiai tu ...Succes! Report
April 10, 201412 yr comment_215860 nu-i si Boni??Anamaria, eu nu cunosc in TM si vad ca nu intra nimeni care sa stie, dar eu in ultima vreme in lipsa de opinii, pe unde ma duc ... verific pe tripadviser la rankinguri restaurante si citesc review-urile (natiilor in a caror gusturi culinare ai incredere ... , respectiv eu ii sortez dupa nationalitate). Asa am gasit un restaurant fain in Szeged, altul in Brasov, am mai nimerit bine si prin Italia etc. Daca ai timp da un ochi. Succes, vacanta placuta si drum bun!Nu, Boni nu-i din vest. Report
April 10, 201412 yr comment_215861 Salut fetele! Moato, refacere rapida! Daniella ma bucur sa te `vad` Report
April 10, 201412 yr comment_215862 Sanatate multa tuturor!de luni pana ieri, inclusiv, au fost zile frumoase insorite, azi ploua si ploua si ploua ... si uda pamantul si spala strazile, cresc floricelele ... si e frigut ... Report
April 10, 201412 yr comment_215863 hello, am revenit! ieri m-a operat, a mers bine totul, azi m-a externat.acuma o sa ma alint oliac' intre perini, ca doar sunt in convalescenta. Destiny, sunt f usoare op de polipi la copii. ii externeaza in aceeasi zi. vrei musai tocmai la Buc? ai putea profita de saptamana altfel sau de vacanta, ca sa nu lipseasca de la scoala. erau puzderie pe prichindei la operat! dupa op tre sa mai stea acasa, sa nu iasa la aer si la zbenguiala. Motzulin, recuperare grabnica! Hai, ca-i loc pe divan, la alintat! Sper ca esti bine, ca-i si cam frigut azi, si va fi si maine.Azi m-am vopsit si-am hranit jumatea cu bame. Deseara...habar n-am! Maine iar bame si sambata am in proiect varza calita!Mai am sa spal, dar sambata, ca maine zice ca-i sarbatoare! Eu nu stiam:http://www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/2014-aprilie/ Si de luni, gata, la munca! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif Tare bine a fost acasa! Report
April 10, 201412 yr comment_215871 Deci nu bat, omor direct persoanele care sunt cu sindromul curateniei de Pasti!!! Sa ma vedeti pe mine cocotata pe doua scaune sa pun niste perdele in 3 camere dupa sistemul, asta nu merge aici, merge dincolo! Si pe mine ma seca un genunchi care avea ceva de zis cu vremea de afara care ploua, ploua, ploua!! Sa ma urc era cum era, sa ma cobor dupa ce puneam perdelele era o poveste cu stan si bran! In concluzie perdeaua din birou a ajuns intr-un dormitor,aia din sufragerie e in alt dormitor, si aia din camera e in sufragerie, nu-i nimic, am schimbat ambientul!!! Cine face curatenie de primavara are picioarele prea intregi sau ii place sa bulibaseasca lucrurile! Report
April 11, 201412 yr comment_215880 Buna dimineata! N-am mai facut mare lucru prin casa zilele astea...... Se cam apropie de sfarsit curatenia mea. Sa vedem cat timp o tine..... Dormitorul e facut complet (spalat perdele, draperii, gresie si chiar si peretii, pe unde erau niste pete), in sufragerie mai am nitel de aranjat, balconul a fost facut primul.. Mai am camara, holul, baia si bucataria. Dar astea-s deja parfum...... Chiar ii ziceam intr-una din seri jupanului, ca ma simt bine. Facand curat..... Da, stiu, sunt dusa... Mie mi-e foame, asa ca ma asez la masa. Cine mai doreste? Cine mai pofteste? Bine ca-i vineri....... Urmeaza 2 zile de relaxare. Sau de smotru, depinde de toanele in care o sa fiu. Un sfarsit de saptamana minunat! Report
April 11, 201412 yr comment_215882 hello si de la mine! ca daca-s in convalescenta am timp de vorbe.eu nu fac curatenie ca nu ma tine inca, dar fac hartii...e mai productiv. saptamana viitoare oi da si eu un pamatuf pe ici pe colo, ca doar n-am stat in mizerie nici pan-acuma.am pofte de tot felu', as sta prin bucatarie dar nici asta nu-i cazul...ma cam plictisesc, io-s facuta ptr actiune.pan-atunci ma bucur ca ploua,la mine-i totul verde-n jur. salciile au trecut cu bine peste iarna si au frunze, chiar ma bucur.spor la treburi, care-cum vreti, si-un we glorios! Report
April 11, 201412 yr comment_215883 Motzulin! te pup tare, tare! o curiozitate: tu si inainte sa iti faci abonamentul la sala erai la fel de sportiva? ai facut mereu cate ceva? sau ti-a venit brusc si dintr-o data? nu de alta...., dar sper sa ma apuce si pe mine era sportului ... Eu am mai fost sportiva, dar de vreo 101-2 ani m-am puturosit completamente ... Sunt coapta seara cand plec de la serv si nu mai am de fel chef sa zburd, sau sa misc aripile ... Si in parc mi-e greu sa merg ... Chiar as vrea sa ma loveasca si pe mine cheful ca si pe tine ... si sper sa imi dai cateva hint- uri pt asta .... in rest o zi frumoasa tuturor si un we cum il doriti! pupaturi Report
April 11, 201412 yr comment_215885 Motzulin! te pup tare, tare! ... Eu am mai fost sportiva, dar de vreo 101-2 ani m-am puturosit completamente ... Nah, la varsta asta e de inteles Weekend fain la toata lumea va doresc, spor la curatenii, la multi ani florilor, petreceri frumoase....care cum. Report
April 11, 201412 yr comment_215886 Pai tocmai asta n-am inteles-o nici eu! Ca doar n-am trait in jeg! Da-le Doamne iarta-ma de perdele de frecat faianta si politele care sunt de granit, au supravietuit razboiului si bombardamentelor, nu le omoara niste praf!Dar m-am executat la cererea verisoarei, am vopsit-o pe par si ea in schimb a frecat cada, alt razboi inutil ca mama i-a dat cu detartrant de atatea ori ca e poroasa, daca speli ceva mov, verde sau negru se coloreaza, dar de ce sa-mi bat eu capul?? Report
April 11, 201412 yr comment_215889 Hello de pe frontul meu...Ioana( zerda) la mine s-a nimerit din intamplare ca ne-a apucat frenezia cu varuit, deci inclusiv curatenie totala....ba chiar am spalat in iuresul format si covoarele...perdelele si geamurile, urmeaza sa ie spalate azi...aproape am reusit sa recazez jdezecile de cani, canite, pahare, paharele, boluri bolisoare, basca platouri, farfurii si alte vesele de ici si colo, ca eu am mare buba cu cumparat mereu strachini, ulcele si alte bkliduri...in concluzie cand am golit dulapurile, ca sa le pot deplasa si varui in spatele lor...am decoperit multe ustensile de care uitasem ca le am ....deci sunt inocenta si nu ma poti "omorî" la mine nu e curatenie de Pate...ci o varuiala care era obligatorie, Vale era mititica la scoala primara cand am zugravit ultima data ...si vezi tu ca termnina bachelorul in vara ...deci erau ceva ani, si e prescriptie.O zi faina si glorioasà la tulemond.Motzulino, hodina placuta si recuperare rapidà. Report
April 11, 201412 yr comment_215906 ... Eu am mai fost sportiva, dar de vreo 101-2 ani m-am puturosit completamente ... Nah, la varsta asta e de inteles Weekend fain la toata lumea va doresc, spor la curatenii, la multi ani florilor, petreceri frumoase....care cum. lol! ce tare! you've made mai day! Report