April 11, 201412 yr comment_215912 Biiineeee! Doar ce-am terminat curatenia si eram taaare mandra!Am fost! Acum, in acest moment, se pun termopanele la baie, bucatarie si balcon! Adica peste tot! Ce credeti voi ca urmeaza? Corect: iar curatenie! Si trebuie sa termin in astea trei zile!Oare?Doar ce-mi facusem baie aseara! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gifPunct si de la capat! sa mai aiba cineva curaj sa zica despre mine ca nu am facut eu curatenie de Paste!ba chiar doua curatenii! Na! Report
April 11, 201412 yr comment_215914 zoazorico, tu dupa operatie ai voie sa faci atata efort? ai grija de tine si nu mai face atatea flic-flacuri si tzumbuslucuri ... Report
April 11, 201412 yr comment_215916 Biiineeee! Doar ce-am terminat curatenia si eram taaare mandra!Am fost! Acum, in acest moment, se pun termopanele la baie, bucatarie si balcon! Adica peste tot! Ce credeti voi ca urmeaza? Corect: iar curatenie! Si trebuie sa termin in astea trei zile!Oare?Doar ce-mi facusem baie aseara! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gifPunct si de la capat! sa mai aiba cineva curaj sa zica despre mine ca nu am facut eu curatenie de Paste!ba chiar doua curatenii! Na!Daca te-a pus naiba sa faci curatenie de Pasti.... Io nu fac curatenie de Pasti, io fac curatenie generala, ca asa vrea muschiu' meu, daca tot a dat caldura..... Report
April 11, 201412 yr comment_215922 Zoazooooooooooo, nu-ti spusei sa astepti? nerabdatoare care esti La noi aproape gata...nu-mi vine sa cred ( de fapt nici nu cred...oricum creste Ceahlaul de calcat ) dar nici ca-mi pasa...ca eu de Paste o sa fiu la marea lu' Ionica sperand sa fie timp frumos si insorit. Report
April 11, 201412 yr comment_215924 Motzulin! te pup tare, tare! o curiozitate: tu si inainte sa iti faci abonamentul la sala erai la fel de sportiva? dupa ce-am nascut, in 90, mi-am facut abonament la aerobic. era ceva nou pe-atunci. ma duceam de doua ori pe saptamana si-avea sala si bazin. doar ma balaceam, ca nu stiam sa inot pe vremea aia. dupa aia, in 98 am avut o pb de sanatate, operatii, chestii-trestii si n-am mai revenit la miscare.in 2009 am reinceput, intai cu marsuri de minim 4km, zilnic, indiferent de vreme, dar indiferent.in 2010 mi-am facut abon la sala, mai intai am stat la aparate ca sa fac ceva rezistenta, apoi am intrat de 5 ori pe saptamana la clase. doar dac-am fost prea bolnava sau in concediu n-am prestat. acum imi lipseste, ma uit cu jind si cu o oareshce vina cum pleaca barbatii la sala fara mine. tu ai prea mult timp dedicat muncii si eu cu asta nu-s de-acord. probabil ca n-ai incotro, te inteleg, dar sa stai pana noaptea la birou nu mi se pare o alegere prea buna a la long.in mallul unde-i sala mea se tin si cursuri de dans sau judo ptr copii. multe mamici vin in acest interval la clase. si chiar si la sala sunt de 3 ori pe saptamana clase ptr copii. poate gasesti si tu ceva potrivit tie si Beutei. tu n-ai pb de silueta, doar te alinti, dar e f bine sa fii mobila si fit, ca sa aiba Bea model. altfel, azi am primit un mic dar de la cineva care-a fost in pelerinaj la Athos si tare mi-a picat bine. in rest - odihna! profit din plin. Stellin, eu astept sa renovez un apartament ca sa ne mutam acolo cu catel-purcel aka canari si dupa aia suport si eu o varuiala. am facut una cu noi in casa si-am facut depresie, n-as mai putea.succes la treburi,sa-ti traiasca fratelo! btw, gata actiunea MOV? miel-oua-vin Report
April 11, 201412 yr comment_215928 zoazorico, tu dupa operatie ai voie sa faci atata efort? ai grija de tine si nu mai face atatea flic-flacuri si tzumbuslucuri ... Nu, Danny, dar cine sa le faca? Luni incep munca si-i prea mult p-aici! Daca te-a pus naiba sa faci curatenie de Pasti.... Io nu fac curatenie de Pasti, io fac curatenie generala, ca asa vrea muschiu' meu, daca tot a dat caldura..... Nu, Fox, dar era prea murdar! Acum mi-a prins bine.Baia si bucataria sunt deja gata! Zoazooooooooooo, nu-ti spusei sa astepti? nerabdatoare care esti La noi aproape gata...nu-mi vine sa cred ( de fapt nici nu cred...oricum creste Ceahlaul de calcat ) dar nici ca-mi pasa...ca eu de Paste o sa fiu la marea lu' Ionica sperand sa fie timp frumos si insorit. Pai nici nu m-am grabit, Stellina! Ca i-am intrebat p-astia cand se-apuca si-au zis ca hahaaaaa, incolo! Dar cum lumea de prin bloc n-a prea fost pe-acasa, azi ne-au intrebat daca pot sa se-apuce la noi! Normal c-am zis ca da, abia scap mai usor.Si-oricum, au uitat s-aduca un geam, asa ca-n camera abia maine sa pot face curat! Bine ca s-a terminat asa! Acum pot s-o las mai moale!Am carat de-a caramizi si moloz amandoi de ne-am spetit; vreo 5 saci! Maine mai am putin si duminica sper sa gat!Va pup ca-s rupta! Ce sala, ce zumba? Molozul, frate! Report
April 12, 201412 yr comment_215933 Va pup ca-s rupta! Ce sala, ce zumba? Molozul, frate! ce sa te mai necajesc si io da' poate era buna alta solutie - vreun om platit sa faca munca mai hard. stii cum se zice: fiecare cu-ale ...mele! si io ma pregatesc sa fac una din seria asa nu! vreau sa ies la cumparaturi, dr cica o saptamana sa nu scot nasu' din casa. da' ma duc la mall, o fi gresit tare? we de glorie, sanatate! Report
April 12, 201412 yr comment_215935 Neatza...Motzulino, eu nu m-as duce...ca e imbulzeala, multime, pot si si niscai microbi in plimbare....parerea mea e sa stai la divan pup tulemond. Report
April 12, 201412 yr comment_215936 Motzulina stai cuminte pe divan. Nici eu nu-ți recomand întâlnirea cu varii bazdaganii. Mai așteaptă un pic. Pe divan incearca să mă eviți că sunt o sursă de infecție ambulanta. Deabia de joi am reușit să mă ridic din pat câte un pic. Sincer, m-am cam săturat de divanul ăsta. Nu-i bai, luni moartă sau întreagă voi începe munca. Bine, doar jumătate, că nu sunt capabilă de hei rup. Așa că ciao divan... Luni, dacă nu m-oi sufoca între timp cu tusea asta blestemată, după muncă aterizez iar la doctoriță. Se vede treaba că am deasupra capului norul negru personal destul de supărat. Colac peste pupăză, în dimineața asta a plecat și mama acasă... Vă pupăcesc! Un sfârșit de săptămână așa cum vă doriți! Report
April 12, 201412 yr comment_215940 Va pup ca-s rupta! Ce sala, ce zumba? Molozul, frate! ce sa te mai necajesc si io da' poate era buna alta solutie - vreun om platit sa faca munca mai hard. stii cum se zice: fiecare cu-ale ...mele! si io ma pregatesc sa fac una din seria asa nu! vreau sa ies la cumparaturi, dr cica o saptamana sa nu scot nasu' din casa. da' ma duc la mall, o fi gresit tare? we de glorie, sanatate! Salutare!Motzullino, as fi vrut io, dar munca-i greeeaaa! Cu bani, n-a vrut nimeni! Nici macar jumatea! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Si nici azi nu prea vrea...Oi vedea io!Cat despre mall-ul tau...si eu zic sa mai stai! Chiar arde? Ca acum cam bantuie virusii si microbii! Motzulina stai cuminte pe divan. Nici eu nu-ți recomand întâlnirea cu varii bazdaganii. Mai așteaptă un pic. Pe divan incearca să mă eviți că sunt o sursă de infecție ambulanta. Deabia de joi am reușit să mă ridic din pat câte un pic. Sincer, m-am cam săturat de divanul ăsta. Nu-i bai, luni moartă sau întreagă voi începe munca. Bine, doar jumătate, că nu sunt capabilă de hei rup. Așa că ciao divan... Luni, dacă nu m-oi sufoca între timp cu tusea asta blestemată, după muncă aterizez iar la doctoriță. Se vede treaba că am deasupra capului norul negru personal destul de supărat. Colac peste pupăză, în dimineața asta a plecat și mama acasă... Vă pupăcesc! Un sfârșit de săptămână așa cum vă doriți! Pe matale chiar nu te opreste nimeni si nimic? Ai si tu putina rabdare sa te faci bine, ca daca te grabesti, dureaza si mai mult si iese si mai prost! Ai incercat cu ceai de ceapa?Oooofff,de-as vedea odata gata mizeria asta...Dar slabe sanse! Lene mare, nene!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gifMerg sa fac chiftele si varza calita, ca de spalat si curatenie...slabe sanse!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Report
April 12, 201412 yr comment_215942 La noi ploua e frig si urat dar am iesit cu bub' la cumparaturi si ne-am intalnit si cu bicu si cu bica ,am stat la o bele' am gasit drob semipreparat in prapur deja pus in tavita de aluminiu ,arata bine asa ca l-am achizitionat si l-am pus la congi',o sa-l rumenesc la momentul potrivit (de obicei faceam eu,dar asta e si cu organe si tot',eu de ala nu fac si domnului sot asa ii place,asa ca asta e pt. el)acum incalzesc borsul de afumatura cu fasole si sunt la a treia tura de briose i-am facut si mamii,nu stiu ce sa le fac pe seara ,prevad pizza sau paste.Maine sunt floriile asa ca mergem la masa la bicu',ne asteapta cu tot felul de bunatati O zi faina tuturor! Report
April 12, 201412 yr comment_215943 La noi soare si frumos... se anunta pentru ziua de luni 21C ! Dupa care, marti o sa avem 3C cu tot cu fulgi de nea!Sper sa fie insa ninsoarea mieilor, dupa care iarna sa ne dea o pauza pana prin noiembrie Insanatosire grabnica Moatzei..si Sorina, sper sa scapi de raceala repede! Report
April 12, 201412 yr comment_215944 dragutelor, sunt o indaratnica!am fost la mall, mi-am luat 2 perechi de cercei f frumosi, am facut si varii cumparaturi asa ca n-am riscat degeaba. nu va zic c-am trecut si ptr o inspectie prin piata si ploua, burnita, urat...umbrela-ioc...ma simt bine, fi-miu zice ca sunt destul de vocala daca pot sa tip din bucatarie ca sa m-auda el si sa vina odata la masa sper ca am trecut de perioada mai grea, care ptr mine a tinut vreo 2 ore, la ati, cand ziceau alea sa ma uit la ele si mie-mi era somn si nu puteam sa deschid ochii. amin! fac si eu ca sultanele din Suleyman le-am facut si ciorba, si friptura, si spanac, si Ciambella - meniu complet. deci sa zicem ca-i bine. ceea ce va doresc si voua! Uma, 21 si dupa aia 3? pai cum sa nu fii meteosensibila cu capul Report
April 13, 201412 yr comment_215962 Uma, 21 si dupa aia 3? pai cum sa nu fii meteosensibila cu capul Moatzo, folosesc scuza aia doar cand o iau prin porumbi Astazi am fost la plimbare si drag mi-a fost sa aud pasaroii ciripind! Insa copacii inca nu au boboceii formati..speram ca dupa o saptamana de soare sa vina iarba verde, sa infrunzeasca copacii...sa apara florile de cais...dar nu, nu inca,... Eu iubesc iarna asa ca nu indraznesc sa zic ceva Doar sper ca de Paste sa fie soare Report
April 13, 201412 yr comment_215963 Buna dimineata; la noi nu a fost mai deloc iarna, si vad ca primavara are o luna avans...deja stanjeneii ( iris) sunt imbobociti, ba chiar unul mai avantgardist e inflorit......bujorii au inceput sa se deschida , cat despre rhododendron e o explozie minunata de roz...lalelele si ele au inflorit, ciresul si marul sunt in plina explozie florala si ei....sper sa nu vina inghetul...caci totusi dimineata si seara, si mai ales noaptea e frigutz bine. Cand e soare, e cald bine , peste 20°.Intre timp a crescut iarba si buruienile se cred si ele flori, si se inmultesc si cresc precum fàt frumos din poveste...la fel si Ceahlaii mei de calcat ( deja am 2 cosuri mari pline, basca ce e intins la uscat ) eiiiiiiiiiii, dar o sa treaca toate.La multi ani tuturor celor ce poarta nume de flori ( Camelii, Viorele, Floricele, si alte flori frumoase) de ziua de Florii.Cu toate ca nu am postit, traditia familiala, vrea ca in ziua de Florii sa mancam peste...asa ca peste o sa pregatesc...ciorba, la gratar i poate de pofta vreo 2 in saramura ( am dorade si alt fel de peste cred ca fera ii zice pe aici, dar nu stiu in Ro), basca 2 capatzani mari de pestioi, ca-mi tàia tanti la pescarie 2 capete babane ( impreuna aveau vreu 1,700 gr ).o zi minunatà ,insorità , glorioasaà va doresc tuturor !! Report
April 13, 201412 yr comment_215968 Buna dimineata si de la mine!Azi e ultima zi de huzur, de maine, gata, la munca! Bine c-am terminat cam 80 % din trebi.Restul, sa mai astepte si dupa Paste.Azi e sarbatoare, asa ca ma refac! Peste nu m-am incumetat la ce cozi erai ieri, asa ca niste icre si sardine din conserva.de rest, varza calita, facuta ieri.Stellina, ce frumoasa-i gradina ta...Aici e cam frigut, dar cica se-ncalzeste.Sper!La multi ani tuturor Florilor noastre dragi! Report
April 13, 201412 yr comment_215969 Buna! si la noi a inceput ziua cu soare(sa vedem ce o mai fi ca inca e inselatoare vremea )o zi minunata tuturor,si la multi ani tuturor celor ce poarta nume de floare Report
April 13, 201412 yr comment_215975 Hello la lume, si huzureala placutà: Zoazo, poza era de pe net, nu din gradina mea...Oi pune alt'data din gradina Report
April 13, 201412 yr comment_215976 Ziua buna la han LA mine soare si frumos si cald. Se simte ca se apropie vara.Vineri am fost la plaja si m-am bronzat cu sosete Nu m-am dat cu crema de la glezne in jos, ca eram plina de nisip, si unde n-am avut crema m-am ars de numa' La fel si pe spate, intre omoplati. N-am avut rabdare sa ma cremuiesc bine si acuma suport consecintele, adica sunt arsa. Felicitari mie Report
April 13, 201412 yr comment_215977 Of Cami...taman de Ziua numelui...Sanatate si sa se duca usturimea repede. din cele leacuri babesti: iaurt; sau zeama de lamaie, sau zeama de rosii, sau la arsuri *rele* albus de ou...dar verifica intai daca superti. Report
April 13, 201412 yr comment_215979 Ziua buna la han LA mine soare si frumos si cald. Se simte ca se apropie vara.Vineri am fost la plaja si m-am bronzat cu sosete Nu m-am dat cu crema de la glezne in jos, ca eram plina de nisip, si unde n-am avut crema m-am ars de numa' La fel si pe spate, intre omoplati. N-am avut rabdare sa ma cremuiesc bine si acuma suport consecintele, adica sunt arsa. Felicitari mie Cami nu glumesc treaba cu iaourthul merge la insolatii...incearca te rog! Report
April 13, 201412 yr comment_215982 Hello la lume, si huzureala placutà: Zoazo, poza era de pe net, nu din gradina mea...Oi pune alt'data din gradina Nu cred ca-i mare diferenta intre poza de pe net si gradina ta, Stellina!Cami, si eu tot cu iaurt stiu. Sper sa-ti treaca repede! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif de ziua ta!Si-o urare din suflet pentru taticul lui Genny!Pe fetele de pe aici va pup la gramada, sa nu uit pe careva! Report
April 13, 201412 yr comment_215986 Sa-ti traiasca tatal Gianino si Bicu' lui BubSarumana! acum am aterizat ne cinstiram nu gluma Mezelicuri Salata de vanatai Salata de icre Salata de peste Ouri umplute Mici cu mustar Pui cu cartofi natur si ciupercute de alea brune(copii cartofi prajiti) poza in bucatarie Salata Chec,ciocolatele.. Atata am vb. cu matusele de trecut de bunici etc ,a fost o zi tare tare frumoasa in familie Report
April 13, 201412 yr comment_215987 Hi hi hi ! ce ma amuza una,povesti matusa sora mai mare a tatii ,ca a venit tata o data cand era mic de prin vecini(la tzara) f. exaltat ca el a vazut :''o cioparca''...bunica : "ce-ai vazut,mah?!''...a stat,s-a gandit, s-a chitit ,nu s-a dumirit,pana la urma s-a dus prin vecini sa se lamureasca ce a vazut odrasla ,era o ''shoparla'' faza tare e ca spunea si ''ara'' in loc de era ezact' ca bub',apoi si bub' cu domnu' vaca(vaca domnului) si obsesia pt. trenuri pe care toti au avut-o in familie ,socrul meu d-zeu sa-l odihneasca ceferist a fost si fratele tatii,iar bub' numai cu trenurile e (ca pe sub geam pe la mine trec)asa ca el asta viseaza sa se faca,ce sa mai ...am ras cu lacrimi de unele legate de mine si de sor-mea dar nu se pot povesti pe forum ne-am dixstrat' de numa... Report