Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Hello, hello. Macar Nenena se bucura de zapada.Vacanta placuta celor ce sunt sau incep zilele astea, si spor la gospodine

la cele pregatiri pascale.

Buna ! momentan sunt in punctul asta :floare:

Pasca cu branza iute de oi si stafiduri'

post-405-13977357851607_thumb.jpg

Ourile' nu prea grozave

post-405-13977358051818_thumb.jpg

Maine impletesc la sarmale de primavara (cu verdeturi)

In rest intunericeala frig urat,bleeahh!!! pe seara am pregatit un ostropel cu piure si salata ca am cu sultanul,asa ca daca ma deranjarijeshte' ceneva' ii jale' =)) ...aaa!! din restul de aluat pt. pasca facui si fro' 2 gogoashe' asa ca au hunii ce bobina :appl:

Si eu ma pregatesc intens: am luat cadouri de Paste de nebuna si descreierata ce sunt!Am de dat la doctori o gramada de bani, dar tot m-am facut iepuras si pentru ai mei! Mama are o bluza, tata o ruleta din 1920, trasa in piele, pentru domnul nu va zic ca va ia rasul! Dar eu mi-am facut datoria si cum am fost cuminte, am primit ieri un iepuras cu o geanta neagra pe care scrie Mon Cat deci e biligva si e cu pisica si o bluza turcoaz pal, asimetrica si pe piept are ochisori de pisica si mustati!

Maine ma duc la mama sa prestez munci

Buna ! momentan sunt in punctul asta :floare:

Pasca cu branza iute de oi si stafiduri'

post-405-13977357851607_thumb.jpg

Ourile' nu prea grozave

post-405-13977358051818_thumb.jpg

Maine impletesc la sarmale de primavara (cu verdeturi)

In rest intunericeala frig urat,bleeahh!!! pe seara am pregatit un ostropel cu piure si salata ca am cu sultanul,asa ca daca ma deranjarijeshte' ceneva' ii jale' =)) ...aaa!! din restul de aluat pt. pasca facui si fro' 2 gogoashe' asa ca au hunii ce bobina :appl:

Geany, mie-mi place culoarea, asa mai pastel

si pasca ti-a iesit intr-un mare fel (da' asta nu ma mai mira)

spor la cele trebi, harnicuto

Mnee!!! sar-na' :appl: :-* ,zau ca eu cand le-am vazut ashea' leshinate ,am intrat in panica,dar mai apoi cat s-au racit si le-am mai lustruit cu olea' de ulei,mi-a mai venit inima la loc,iar ''pastel'' suna chiar bine :floare:

Ia un coltz' de pasca ,calda numai pt. tine =))

post-405-13977376003295_thumb.jpg

Paste fericit! Sarbatori senine alaturi de cei dragi!

Nu pregatesc nimic, anul acesta suntem musafiri, ne relaxam.

Va pup pe toate.

post-42-13977381148222_thumb.jpg

Mnee!!! sar-na' =)) :-* ,zau ca eu cand le-am vazut ashea' leshinate ,am intrat in panica,dar mai apoi cat s-au racit si le-am mai lustruit cu olea' de ulei,mi-a mai venit inima la loc,iar ''pastel'' suna chiar bine :floare:

Ia un coltz' de pasca ,calda numai pt. tine :-*

post-405-13977376003295_thumb.jpg

Saru'mana, tre'sa fie tare buna

Sarbatori frumoase sa aveti, un Paste fericit tuturor alor tai, multa sanatate si numai bine (un :appl: speciali Lui Alex, ca si el e speial si-l merita din plin)

La fel si voua tuturor! :floare:

Ale' tocmai isi savureaza gogoasa =)) si numa' ce a fost la tuns ca de paste asa... :appl:

post-405-13977388872902_thumb.jpg

La fel si voua tuturor! :floare:

Ale' tocmai isi savureaza gogoasa =)) si numa' ce a fost la tuns ca de paste asa... :appl:

post-405-13977388872902_thumb.jpg

mai ochiosule-frumosule, fugi repede si pune-ti ceva rosu sa nu te deochem p-aci

Eu am vopsit 16 oua ( am facut mai multe decat trebuia, ca sa-mi ramana pt. " Oua Gloria" ) am fiert sfecla cu hrean si am copt saratelele azi... vedem maine ce chef mai am...

Eu am vopsit 16 oua ( am facut mai multe decat trebuia, ca sa-mi ramana pt. " Oua Gloria" ) am fiert sfecla cu hrean si am copt saratelele azi... vedem maine ce chef mai am...

Daa!! si eu la fel,mi-a spus mama si matusa ca-mi dau si ele oua dar eu vreau pt. salata de oua :floare:

Cum am spus maine doar impletesc sarmalele dar le fierb sambata si cam atat.

Salut!

Si p-aici e gri! Dar de-aseara am si sarma de rufe-n baie, caci URAAAA, s-a terminat cu molozul pe partea aia.Mai e, nu ma bucur inca! Dar aseara am reusit sa spal 3 masini de rufe.Am facut bagajul si ne pregatim de drum.Mama a vopsit si ea ouale .Nu facem nimic deosebit.Eu voi face Pasca fara aluat a lui Edith, cozonac nu mancam, asa c-am cumparat sa-mparta mama...

Is cam pe fuga.Oi mai intra daca mai apuc.Ajungem pe la 16:30 acasa, asa ca, poate, mai pe seara.

Buna dimineata. Tot ploua, dar macar nu mai e chiar asa de frig. Azi sunt 10 grade, spre deosebire de zilele trecute cand termometrul ramanea blocat la 5........ Macar se circula mai usor cu masina. Se vede ca unii si-au luat liber si dorm pana mai tarziu, iar altii au si plecat.... :floare:

Drum bun celor ce au de mers cine stie pe unde si spor la treburi celor ce raman acasa.

post-46-139780113145_thumb.jpg

post-46-13978011364665_thumb.jpg

post-46-13978011418088_thumb.jpg

post-46-13978011474148_thumb.jpg

post-46-13978011516708_thumb.jpg

post-46-13978011559047_thumb.jpg

post-46-13978011627149_thumb.jpg

post-46-13978011677231_thumb.jpg

Buna! la noi soare cucu-bau :floare: macar nu mai ploua,sper sa tina minunea :appl:

Drum bun Zoazo'!

O zi minunata tuturor!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Ploua la voi, e frumos la mine si sper din tot sufletul sa tina asa tot weekendul

Si eu am vopsit ouale ieri, am tocat carne pentru sarmale (copiii au zis ca musai trebuie sarmale!), am fiert maruntaie pentru drob si am de gand sa fac si un "ham" pentru mic dejun, ca merge cu oua si branza pentru cine nu vrea drob. Dulciuri...nu stiu. Deocamdata fac un tort pentru sambata, pentru ziua unui pasionat de pescuit si am in gand o ciocolata de casa pt ca dl alpha e mare fan. Apoi mai vad cat timp o sa-mi ramana

Attfel, mult de munca la servici, ieri a fost o saptamana de cand am avut nunta-n cartier https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif si ne-am petrecut de joi pana duminica.....c-asa beu oamenii buni https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif. Fetele sunt in vacanta, l-am tuns pe Ozzy - arata ca un mini-leu cu barbita....astea-s stirile https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Sarbatori fericite Alpha ce ma bucur ca mai scrii si tu!!

Multumesc la fel, Ioana! Si eu ma bucur ca te "vad". https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Ai lipsit o buna bucata de vreme

Am mai bagat nasul de-am mai citit, dar n-am avut timp de scris. Dupa Pasti se mai linistesc lucrurile sper. Au mai adus pe cineva in birou si se pare ca ma elibereaza de cateva sarcini. Sunt curioasa cat o sa stea. Macar daca-mi spunea sefa-mea ca vrea sa aduca pe cineva...stiam o persoana care vrea musai de lucru si e serioasa si muncitoare

Nimic nou de pe frontul meu... în continuare rău. Încep să mă cam satur.

După două săptămâni de varii antibiotice și aerosol bronșita mea e de fapt o preafrumoasă pneumonie. Azi am aterizat vrând nevrând la urgențe.

Râdeam a pagubă azi cu o prietenă.... oi mai fi vie până la sfârșitul anului?!

Fizioterapie nu mai fac de 2 săptămâni și nu am idee când o să pot reîncepe.

Nu reușesc să respir, tușesc până mă sufoc, obosesc imediat, nu am chef de nimic....

Îmi vine să plâng când văd ce pregătiți. Aș vrea și eu. Nici măcar ouăle nu am reușit să le vopsesc...

Mă duc să le pregătesc cina.

Vă pupăcesc! Vă doresc să aveți mai mult spor decât am eu!

Pup si eu Alex-ochios si tare m-as infige-n gogoasa aia!Dar nu! N-am sa-i iau copilului gogoasa! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Oooff, Sorina!Poate dupa uratenia asta va veni si pentru tine vreme buna! Ca sa te consolez, nici eu n-am facut nimic.Maine, ca azi am avut o zi...

Sa va povestesc:

Mi-am luat bilet online la maxi-taxi.Doua bilete pentru azi, ora 12:30. Am plecat de-acasa pe la 11:15, sa ajungem, sa declaram rezervarea si sa prindem locuri mai bune. Buuun, ajungem la 12, declar rezervarea, ma impun la tantea aia care-mi zicea MIE, ca trebuia sa ma duc la Baldovin, nu la IDM, (ei, zau? de 10 ani nu mi-a zis nimeni asta, vin unde vreau eu!), o linistesc soferii care ma cunosteau toti, ca-s clienta fidea, OK zice si tanti si asteptam autocarul.Care a venit pe la 12:30.O namila cu 64 de locuri.Urcam, luam doua locuri super si stam.Si stam, si stam...pana pe la 12:50, cand cica mai stam 10 min, sa se umple.Nu mai intru-n detalii cu organizarea de toata jena.Buun, pe la 13:30 plecam.Nene, pan-am iesit din Bucuresti, am facut 2 ore DOUA! La 15:30 abia am iesit.De-aici+ 3 ore jumate, la 19:30 am ajuns si noi la Braila.Bine ca era cald in autobuz, dar eram lesinati si de foame si de plictiseala...Si plouaaaaa.

Uufff, greu tata, cu organizarea.Am ajuns acasa, am mancat si...cam atat! Maine sa vad ce-om face(cu mama!) Dl Zoazorel doarme ca un prunc!

Am deschis Iepurasul si-ncerc sa vi-l arat, dar, ca de obicei, cade netul!Dar nu ma las!vezi semnatura mea!

Garta, ca v-am habaucit de cap!

Noapte buna! Pupici multi!

După două săptămâni de varii antibiotice și aerosol bronșita mea e de fapt o preafrumoasă pneumonie. Azi am aterizat vrând nevrând la urgențe.

Nu reușesc să respir, tușesc până mă sufoc, obosesc imediat, nu am chef de nimic....

Îmi vine să plâng când văd ce pregătiți. Aș vrea și eu. Nici măcar ouăle nu am reușit să le vopsesc...

Sorina draga, multa sanatate, ingrijeste-te, nu te obosi ca o sa mai fie sarbatori si vei putea pregati pentru cei dragi, acuma e important sa te faci bine, sa nu te obosesti, familia ta intelege situatia si o sa te revansezi tu, sunt sigura.

Draga de tine Zoazo' :Demon: (bine macar ca nu ai mai calatorit langa un nenea afumat' :sad3: )cat despre gogoasa,bub' ti-ar da-o daca i-o ceri in momentu' unu ca e tare darnic ...cel putin cu mancarea,jucarii sa nu-i ceri ca acolo,ntz! :rolleyes:

Sorina ,parca se tin lantz' la tine saracuta,lasa ca or trece toate ,multa sanatate =))

P.S La noi iar ploua ...

Sorinel, sa nu plangi, ca nu-i cazul! Ia-o-ncetuc si lasa-i si pe ceilalti sa te ajute.Vor fi niste sarbatori mai...altfel! Tu sa te refaci, ca Pasti tot or mai fi!Nu fi necajita, draga mea!Important e sa te refaci tu cat mai repede, sa-ti faci tratamentul si sa te odihnesti mult!Treci pe divan, ca vin si eu sa ma odihnesc putin.O mai fi si Moatza?

Nici eu nu fac nimic deosebit.Ouale si pasca le-oi face maine, cozonac nu fac, fiindca la noi nu se mananca, friptura oi pregati-o maine ca s-o facea si duminica diminetata.Drob a facut mama.Si cam atat! Nimic special.Doar decorurile primite de la diversi Iepurasi dragi mie.Sper s-apuc sa pozez.

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif si fruntea sus!

Sorina,ai grija de tine te rog, nu te forta.Organismul nostru la un moment dat cedeaza.Nimic nu e intamplator.Tu esti prea slabita si trebuie sa te pui pe picioare.

Sper ca dupa ce o sa-ti revii toatal nu o iei de la cap cu programul de il aveai inainte.

Ma scuzati, Buna seara la hangitre, ca dadui buzna fara sa salut,da am citit ce a patit Sorina.

Ca niciodata parca nici nu simt ca vine Pastele, n-am nicio tragere de inima sa pregatesc nimic.Ieri am vopsit oua,maine daca am timp in pauza fac drobul si seara cand ma intorc fac cozonacii.

Anul asta e pentru a doua oara cand vopsesc natural , la anul o sa stiu mai bine cum sa lucrez si sper sa-mi iasa culori mai aprinse.Cam asa mi-au iesit

post-479-13978542614863_thumb.jpg

Va doresc de pe acum un Paste Luminat cu liniste sufleteasca si sanatate.

post-479-13978546978453_thumb.jpg