April 3, 201412 yr comment_215556 Buna dimineata. Iar e frig, iar am scos manusile la interval, ca nu se putea. 5 grade....... brrrrrrr.......Poate ma incalzesc nitel, daca mananc. Poftiti si voi la masa, poate v-o fi frig: O zi minunata va doresc! Report
April 3, 201412 yr comment_215559 Cu ce festin ne tratezi, Foxxy! O zi minunata tuturor. La noi cam racoare Report
April 3, 201412 yr comment_215562 https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Sunt plina de nervi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Azi numai pe de-a-ndoaselea mi-a mers! M-am dus la posta dimineata sa pun Iepurasul la drum: n-aveau curent! M-am dus la alt oficiu postal, mai departe.Am plecat la 8:30, am ajuns la 11:30.N-aveam net! Nici acum n-am, decat pe bucati.Sper sa pot trimite mesajul.I-am sunat p-astia de la ROMTELECOM< culmea, cat vorbeam, a venit semnalul! Am salvat ceva din "tema" pentru munca, am lucrat, cand sa trimit, iar a cazut! Dau sa sun la munca sa le zic de ce sunt in "abatere" si de ce nu i-am bagat in seama, nu aveam retea la VODAFONE. I-am sunat de pe fix.Acum vad ca am de-amandoua, dar cat? Cine stie? Maine trebuia sa vina jumatea vietii mele sa ma ia sa venim la Bucuresti!M-a sunat ca nu stie daca mai ajunge, ca deja au ajuns cei cu anveloparea blocului la el...Sa vedem!Bueeeeyyyy, azi fu 13 si-am uitat eu?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Frig si-aici, chiar si-acum.Desi-i soare lucitor, bate un vanticel taios....Bine! Mine va fi o noua zi! Mai buna, sper!Ma grabesc sa postez, sa n-am, iar, probleme!Va pup mult-mult! Report
April 3, 201412 yr comment_215566 Pup Zozo ca să treacă! Eu am răcit și tremură carnea pe mine... Nu știu cum am reușit să ajung la fizioterapie azi. L-am cam speriat pe bietul băiat. Eu încă nu am reușit să găsesc cutie pentru Iepuraș... Vă pupacesc! Report
April 3, 201412 yr comment_215570 Zoazo&Sorina Azi m-am intors de la zurich, si m-am oprit sa ma vad cu miss, ca nu vine acasa pe wend; ammancat o pizza superfaina pe campusul de la Polly lausanne( EPFL) si am mai vizitat unele si altele. super fain. In seara asta m-am dus sa-mi ascult colegii( am facut schimb cu o colega, care voia musai sa faca acest concert)De acum ma duc la nani.Ps: fiimea si-a pierdut tel ( asa ca stiu ce sa-si cumpere de ziua ei/ aka s-o sponsorizez) mai aiurea e ca a perdut toate datele etc....Parca a intrat in pamant. A blocat cartea sim, si macar partea pozitiva e ca nu au folosit sa dea tel peste mari si tari ... Report
April 4, 201412 yr comment_215575 Buna! frig la noi dimineata,dar pe la amiaza se incalzeste(bine ca nu mai bate vantul ala taios si rece de ieri )Sorinico multa sanatate (compatimesc cu tine,si eu am fost super mega racita,acum mi-a mai ramas doar o tuse enervanta si urata )Stelin' ezact' la fel a patit si domnu' Geany' cu telefonul i-am spus sa-si scrie de acum intr-o agenda nr. de telefon dar se pare ca nu s-a invatat minte .Sa ma duc si eu la cumparaciuni'(azi o sa le fac snitele)si am gasit ardei grasi ieftini asa ca pun sa-mi coc vreo 2.Bub' a cam legat scoala de gard,azi au desen religie sport si de saptamana care vine e ''scoala altfel'',prezenta e obligat-fortzata' ca se pun absente ,dar nu se mai fac scriere si matemtatica ci diverse alte activitati (ar trebui dusi intr-o zi la teatru,alta zi la muzeu destia',sa vedem ce o spune doamna)program de la 9 la 13,faza cu 9 imi convine,faza cu 13 mai putin ,apoi urmeaza o sapt. de vacanta. O zi glorioasa tuturor! Report
April 4, 201412 yr comment_215576 Buna dimineata la han ;Pofta mare Gianino la salata de ardei copti si o saptamana"altfel"cat mai diversificata si frumoasa in activitati tuturor copilasilor.Aici ii duc des in timpul anului la diverse spectacole, alea alea...basca e traditie la sfarsit de an scolar fac excursie cu clasa( asta inafara de taberel de 5 zile de schi iarna sau 2 zile pe timp frumos sa observe diverse in natura).incep de la prescolari ...mici excursii in diverse colturi ale urbei...sunt tare dragalasi, toti cu ruxacelele in spate, sepcute in cap si tinandu-se de mana in rand cate 2 .Raportez la noi usor inourat ( au anuntat timp urat pe wend...iaca ne hodinim si noi mai mult, stam la plapiumoara mai mult )Wend *glorios* si de la mine pentru toata lumea. Report
April 4, 201412 yr comment_215577 Zoazo, probabil ca tu erai intr-o alta zi, aia cu 13..... Priveste partea buna a lucrurilor: duminica, cand o sa fie exact 13, or sa-ti mearga brici toate! Stella, e frig si pe aici. A iesit acum soarele, dar e racoare.Sorina, insanatosire grabnica! Bine ca-i vineri. Maine si poimaine sper sa dorm si eu mai multisor.Mie mi-e foame, asa ca va poftesc la masa: Un sfarsit de saptamana excelent, cu cat mai multa vreme buna! Report
April 4, 201412 yr comment_215596 Pup hangitele la gramada, am intrat sa va salut. Sunt mereu pe fuga, la noi frumos, cu temperaturi de peste 18-20 grade. Un weekend minunat va doresc. Report
April 5, 201412 yr comment_215607 Buna dimineata si o sambata "glorioasa". Moatzooooooooo, mi-e dor de tine si de comentariile tale.Azi de iesit in urbe , cautat una alta...copila nu vine.meniul sanatos: ciorba de zarzaveit cu urzici, si am luat niste sparanghel...sa-l curat, sa-l fierb si mancat simplu cu ulei si otet:)Fiocco misuna de colo colo...cred ca e o matza care-l terorizeaza prin mahala, ca mai mult haladuie in casa.O zi faina tuturor. a imbobocit rhododendronul.... Report
April 5, 201412 yr comment_215608 Eu azi am facut parastas pt lmama...coliva a iesit...un regal...acum am revenit de la cimitir....ce praf ein Bucuresti... Report
April 5, 201412 yr comment_215611 Buna dimineata si o sambata "glorioasa". Moatzooooooooo, mi-e dor de tine si de comentariile tale. hellooo, ca de mult nu v-am mai salutat! ca de-obicei am multe trebi si ocupatiuni, abia de-apuc sa bag cate-un ochi la Lole si rar de tot la Suleyman Amenajam doua apartamente, haraiala-baraiala cu mesterii/ asociatiile de locatari/ autoritatile, hartii peste hartii si la munca si-acasa, sala si diete, bashca pregatiri de transare de-amigdale...cand sa ai timp de toate? da' daca ma transez in gat, ma bag langa Sorina la convalescenti si chibitez mai mult pe forum. adica asa-mi fac planurile-acuma, sa vedem cum or iesi Vremea-i nehotarata, canarii s-au plictisit inauntru iar eu stau cu trei colivii pe geam, ca anul asta nu am chef de mostenitori inaripati. Asa ca am activitate din plin si cu cantaciosii astia. Pastele vine, de nika nu m-agit ca am altele mai presante, deci de asta am scapat. Sunt sigura ca n-o sa sufere niciunul de foame. Cam asta-i pe scurt, ca pe lung ar fi muuulte de zis.Numai bine tuturor, glorie si virtute, alea-alea...stiti voi! Report
April 5, 201412 yr comment_215612 Pupam Moatzulina hiperactiva; sa iasa toate precum doresti, si sa te poti ocupa si de cele amigdale si mai ales de hodina de la recuperare.Eu de Paste plec o saptamana in sud, sperand sa fie timp clement. Report
April 6, 201412 yr comment_215638 Hello, vad ca azi n-a descis nimeni usa hanului...ia sa va arat ciresul meu inflorit Duminica frumoasa si insorita in continuare la toti. Report
April 6, 201412 yr comment_215652 La noi a fost frig ploaie intunericios,blleehh!!! am facut lectii suplimentar cu bub'(dictare,citire cateva exercitii la mate,intelegerea e ca daca ii dau putin si se descurca bine terminam ,daca greseste continuam sa facem pana ne iese bine asa ca e super multumit cand ii iese din prima )apoi l-am dus la carefour si si-a luat oute de ciocolata ,si alte dulciuri,si le-a depozitat in cutia rosie de la tine Stelin',ca le mananca pe rand ,am facut o pizza mi-am promis ca mananc un coltz mic ,rezulta ca am halit 2 mari cam hasta' ie' Somn pufos tuturor! (eu sigur o sa dorm mai mult ca maine avem de la 9 ) P.S Fox' superb serviciul ala cu panselute PS DE PS Uitai sa pup Motzata ,si Stelin' superb ciresul inflorit Report
April 7, 201412 yr comment_215660 Salut!Gata, ajunsei ieri la Bucale.Jale mare, tzatzoooo! Am de munca p-o saptamana.Si-i si santier, ca ne anvelopeaza blocul, termopane, alea-alea...Uufff! Si sa vreau, nu pot face curat mai...profund, ca fac astia iar murdar! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif.Pup Moatza, ca si mie mi-a fost dorhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifFrumos cires, Stellina!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifVad ca a iesit soarele!Mai vin! Report
April 7, 201412 yr comment_215661 Buna dimineata. Soare cu dinti, iar mi-am pus manusile. Dar macar e soare!Am facut curatenie in dormitor. Am spalat si perdelele (pe care deja le-am si pus la loc), dar si draperiile - le pun diseara. E bine, sunt multumita de ce-am realizat..... Numa' n-am varuit, in rest am facut de toate! Daca o tin tot asa, sunt ceva sanse sa termin curatenia saptamana asta. Daca nu reusesc, asta e. Fac si saptamana viitoare. Va pun masa, poate v-o fi foame (mie imi este!): Zoazo si Moatza, s-avem spor (la curatenie, aranjat si toate celelalte)! Salutari tuturor si s-aveti parte de-o saptamana excelenta! Report
April 7, 201412 yr comment_215666 Hello, vad ca azi n-a descis nimeni usa hanului...ia sa va arat ciresul meu inflorit Duminica frumoasa si insorita in continuare la toti.Splendid ciresul tau! Report
April 7, 201412 yr comment_215679 Foxulino...cum era ?! *iada sare masa, capra sare casa*...intr-o mare frenezie cu fratello am decis sa varuim ditai salonul...apoi holurile...tu care stii cum e , nu-ti poti inchipui ce harababura e , ca golii cele dulapuri cu veseli ....si e ca la nebuni, totul upsidedown , moama dar si cand o sa fie gata varuit si alb imaculat....Deci buna dimineata la han, si o saptamana glorioasa si intensa va doresc la toti...a mea va fi intens domestica :) Pup tulemond si spor la treburi tuturor. Report
April 7, 201412 yr comment_215680 Foxulino...cum era ?! *iada sare masa, capra sare casa*...intr-o mare frenezie cu fratello am decis sa varuim ditai salonul...apoi holurile...tu care stii cum e , nu-ti poti inchipui ce harababura e , ca golii cele dulapuri cu veseli ....si e ca la nebuni, totul upsidedown , moama dar si cand o sa fie gata varuit si alb imaculat....Deci buna dimineata la han, si o saptamana glorioasa si intensa va doresc la toti...a mea va fi intens domestica :) Pup tulemond si spor la treburi tuturor.Oooooooo, da! Stiu ca aveti de lucru. Da' macar sunteti 2... Io fac toate cele singura... E drept ca ma ajuta Micky, sarind ca o caprita de colo colo, de preferinta taman pe unde n-ar trebui sa puna labuta... S-avem spor, ca avem nevoie! Report
April 7, 201412 yr comment_215681 3/4 din baie e gata, acu-n 2 ore! Deja e cam mult pentru mine, dar eu tre'sa termin saptamana asta! Si mai am...ohoooo!Spor si voua!Sorinoooo https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/director.gif ! Mii-e dor de divan!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif Report
April 7, 201412 yr comment_215682 Zoazoo, nu sari calul prea mult...oricum o iei da capo dupa termopanit alea alea.... Report
April 8, 201412 yr comment_215704 Buna dimineata...ploua si eu am scos diverse pe terasa... .Infiene, ma duc sa-mi fac o cafea, si dupa sa constat dezastrele.O zi faina tuturor. Report
April 8, 201412 yr comment_215706 Buna dimineata. Stella, spor la reparat dezastrele, desi sper sa nu fie prea mari (sau prea multe). Si aici a turnat aseara. Acum e soare, sper sa si ramana asa. O zi superba sa aveti, cu spor in toate! Report
April 8, 201412 yr comment_215708 Zoazoo, nu sari calul prea mult...oricum o iei da capo dupa termopanit alea alea.... Salut!Nuuu, Stellina! Nu exagerez, o las mai moale!D-aia si fac o camera / zi! Azi= bucataria, iar maine camera si holul! Cand ma gandsc ce prafalau va fi de la termopaneala...Acum bem cafeaua, da? Report