Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

fetelor am mincat pt prima data ficat de lot...wow ce bun este...v am zis ca voi primi un packet cu urzici congelate conserve de musaca si ficat de lot...wow ce bun e totul....iar in plus mi a pus si 6 inele de toate culorile

wow wow wow....bine faci bine gasesti

ce incintata sunt!!!

fetelor am mincat pt prima data ficat de lot...wow ce bun este...v am zis ca voi primi un packet cu urzici congelate conserve de musaca si ficat de lot...wow ce bun e totul....iar in plus mi a pus si 6 inele de toate culorile

ce incintata sunt!!!

Lot? Ce dihanie e si asta? :occasion15:

Sa-ti fie de bine!

Bulinuto, da' ce-au crescut Altetele! Regele e neschimbat si-i al tau, Printzul pare mai smecheras si-i al jumatatii adverse, se vede. Sa fiti sanatosi cu totii! Iar de aventuri, daca ai baieti, n-ai sa duci lipsa, adrenalina, frate!

Asa-i, Moatzo, pentru fiecare din noi cate un copil, sa nu ne suparam!

Le-am zis aseara ca-i lauda fetele pe forum si erau tare incantati. :occasion15:

Adrenalina, zici??? Eheeee...TNT! :wasted:

ce incintata sunt!!!

Sa-ti fie de bine!

nu s cum se traduce lotte...e peste!

http://www.marmiton.org/recettes/recette_foie-de-lotte-en-conserve_33253.aspx

ce incintata sunt!!!

Sa-ti fie de bine!

nu s cum se traduce lotte...e peste!

http://www.marmiton.org/recettes/recette_foie-de-lotte-en-conserve_33253.aspx

La noi s-ar traduce drept mihalț.

Zozo, ajunsesi pana la piata?

Daaa! Azi! Si-a fost superb sa pot merge singura, nesprijinita! Am cam facut febra musculara, dar iese cu miscare.Acum, la mine ploua, dar, daca maine mu va mai ploua, mai fac o excursie!

M-am uimit pana si pe mine! Dar, daca voi "alerga" la munca, va trebui sa ma antrenez!

Buna dimineata! Cald, soare, vreme numa' buna de mers la plimbare, prin parc. Nu de serviciu...... :occasion15: Dar nu le putem avea pe toti...... Asa ca mai si muncim. Aseara a plouat nitel pe aici, dar acum nu mai e nici urma de nor.

Salutari si pupaturi tuturor si sa avem spor! :wasted:

post-46-1395299697592_thumb.jpg

post-46-1395299705104_thumb.jpg

post-46-1395299712937_thumb.jpg

post-46-13952997205837_thumb.jpg

Aproape s-a mai dus o saptamana. Ceva planuri....? :wacko:

Buna! soare si frumos la noi o adevarata zi de primavara :wacko: eu o astept pe matusa Marlena in vizeta',sper sa nu-mi traga clapa si sa nu vina(ca ea de obicei se urneste mai greu, asteapta numa' sa fie ea vizetata' :iamwithstupid: )

In rest toate vechi,am facut o varza pt. pranz si gata!

O zi faina tuturor! :biggrin:

Buna ziua. Inc-un pic si se termina si saptamana asta. Acusi se duce si martie si imediat vine si Pastele.... :iamwithstupid: Inca nu m-am lamurit cand a trecut timpul..... dar se duce repede si, uneori, nici nu bag de seama.... :biggrin:

Un sfarsit de saptamana relaxant sa avem! :wacko:

Hi hi! a fost matusa Marlena,mi-a adus si cadoaie' :iamwithstupid: (pt. ziua mea ,o bluzita ,cognac si ciucalata',lui bub' i-a adus un tanc cu baterii si un ursulet,kinder,mi-a mai adus detergenti si sapun lichid ca are ea o sursa de unde se aprovizioneaza mai ieftin :biggrin: )bub' e f. fericit!

post-405-13953977656402_thumb.jpg

A fost ziua ta, Geany? Daca da, La Multi Ani fericiti si prosperi! Viata sa-ti fie dupa suflet, generoasa, vesela si optimita!

A fost ziua ta, Geany? Daca da, La Multi Ani fericiti si prosperi! Viata sa-ti fie dupa suflet, generoasa, vesela si optimita!

Salut!

Fuse, Aura, pe 15 martie!

Azi iar am fost in "excursie".La cimitir, apoi prin alta piata.Mi-s rupta, dar fericita ca pot! Mai lung drumul, dar incet-incet, incep sa ma invat!

Soare si cam cald si p-aici! Sa vina, oare, vara asa repede? M-ar mira, desi, sincer, mi-as dori!

Mi-e dor de Moatz, asa ca va urez un we glorios!

Imi cer scuze pentru intarziere, intru mai rar zilele astea si citesc pe fuga...

Zoazo, felicitari pentru progrese si pentre tenacitate.

Un sfarsit de saptamana minunat pentru toata lumea!

Buna ziua si de la mine

Va pup si va imbratisez cu drag pe toate .

Eu sunt acasa si nici nu stiu cand au trecut 3 saptamanii ,n-am avut timp sa imi dau seama.Si e asa de bine acasa

Geany,La multi ani cu tot ce iti doresti tu :iamwithstupid:

Sper sa gasesc un pic de timp sa va povestesc tot ce am pe suflet,dar pana atunci va doresc o duminica placuta si va pup cu drag .

Merci Lilisor :hug: :-* tare ma bucur sa te revad,eu una deabea astept sa ne povestesti ce si cum :toothy9; Ce bine ca esti acasa acum si te bucuri de ai tai dupa atata timp :love3:

Buna dimineata si un inceput de saptamana cat mai usurel! :toothy9;

Lili, bun venit acasa! :hug:

Pe mine m-a apucat curatenia, asa ca am intrat in priza si-am facut (putina) curatenie in balcon. Zilele astea sper sa si termin. Nu de alta, dar sa ma pot apuca si de restul casei. :love3: Acum, cat ma mai tine euforia si cheful de curatat. Visez sa spal si covoarele, dar ramane de vazut daca vremea imi va permite.

Micul dejun e pregatit. Poftiti, va rog!

O saptamana excelenta tuturor!

post-46-13956422448048_thumb.jpg

post-46-13956422527356_thumb.jpg

post-46-13956422604972_thumb.jpg

post-46-13956422677793_thumb.jpg

neata tuturor!

Foxy, m-as baga la un ousor din ala, imi place cum arata!

Lili, ma bucur ca ai ajuns un pic acasa, sa-ti mai incarci un pic bateriile...te imbratisez cu drag!

La noi e soare si frumos deocamdata, dar se anunta ploi, din pacate, sa vedem cum va fi.

Sa aveti o saptamana faina-faina!

Salut!

Si la mine s-a racorit! Trebuie sa ajung la piata.

Zic cei de la meteo ca de la noapte ploua, iar de azi de la 14 pana maine la 22, avertizare de vant puternic si ploi.La munte va ninge!

Lili, bine-ai venit acasa.Odihneste-te si-ncarca-ti bateriile.

Foxy, spor la curatenie!

Neaţa la han. Şi noi e soare şi frumos. Ameninţări că se strică vremea ar fi. Să ne bucurăm de soare până este.

Lili, tare mă bucur să te "văd". Să-ţi priască vacanţa.

Salut cu drag pe toată lumea şi vă doresc o săptămână frumoasă şi uşoară. :toothy9;

Buna! soare la noi acum,dar mai dimineata a fost racorica :love3: am plecat cu decolteul in vant si chiar am simtit ca ma ia de gat' :hug: ashea,ca,concluzie:''cel putin deocamdata lasam decolteul acoperit'' :toothy9;

Fara poze ca nu am avut timp,spanac tras la tigaie cu putin unt,ceva cuburele de bacon ,fulgi de ardei iute si la sf. mujdei,cu mamaliguta si ou ochi .

O zi faina tuturor!

Ia' imi culese bub' toporasi :love3: (cescuta cu detalii aurii e cadou de la Steluta,la fel cutia rosie din spate fu' plina cu dulciuri de la ea,acum mai am fro' 2 caramici' din care trag de ele ca un cane' la os cand is' depresata :toothy9; )

:hug:

post-405-13956696339525_thumb.jpg