Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Sa imi trag sufletul unpic pe a han

Si sa va las ceva dulce

Am sarmalele pe foc si mai robotesc cate ceva prin bucatarie pana is gata

Ma bucur sa vad voie buna pe aici

Gela :biggrin: sunt tare buni trandafirii aia ai tai chiar daca mie nu mi-au iesit asa faini ca tie

post-1233-13283934912251_thumb.jpg

Pana vine moatza, sa va arat o poza facuta de o colega in avion spre casa, cu chapka ei :biggrin:

noapte buna.

post-16-13283935671264_thumb.jpg

Gelutzo, ce-ti fac io tie! Aw-aw-aw! Terminasi zmeurica!

Foxule, sa nu uiti de nuci, da?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_porc.gif

Nu uit! :biggrin:

Si eu sa nu uit sa-ti multumesc pentru ca ne-ai scapat de -o grija, ne-ai adus toaletele la botul calului, dar stii, zic si io acum, ca nenea lu' Caragiale...io cu cine votez/dansez???

Daca il invit pe legitimu, asta vrea bachatas, bachatas, d'asta... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=2cehkSxOLNA

Si sa va las ceva dulce

Gela ^_^ sunt tare buni trandafirii aia ai tai chiar daca mie nu mi-au iesit asa faini ca tie

Multumim :biggrin: .Io ma servesc cu cate-un pic din fiecare... :lol:

Si sa va las ceva dulce

Gela :lol: sunt tare buni trandafirii aia ai tai chiar daca mie nu mi-au iesit asa faini ca tie

Ti-au iesit foarte bine, doar ca ai mei au fost mai colorati!

Am observat in timp, ca, depinde si de soiul merelor, unele se decoloreaza imediat cand le fierbi in apa, altele isi pastreaza roseata, bravo, lili, sa pui si la topic o dovada,daca vrei!

Dau o bere pe chestia-asta! :biggrin:

Si multumim de tratatie!

Acu' vaziu ca Moatza chiuleste! Pe unde-o fi?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif

Probabil s-a intors domnul dumisale acasa. Si-i face vreun masaj....

Ma gandesc si la alta varianta...o fi ochit pozele alea cu gimnastica de le puse ea in zori si s-a luat omul de ganduri, asa ca o fi pus de vreun masaj, pe bune! =))

Pana vine moatza, sa va arat o poza facuta de o colega in avion spre casa, cu chapka ei =))

noapte buna.

Iti sta foarte bine, nu ti-ai luat si tu caciula de-asta?

De cand tot zic sa mai dau si eu o tura in Moldova de peste Prut, la rude,dar sa mai si targui cate ceva...

Si eu sa nu uit sa-ti multumesc pentru ca ne-ai scapat de -o grija, ne-ai adus toaletele la botul calului, dar stii, zic si io acum, ca nenea lu' Caragiale...io cu cine votez/dansez???

Daca il invit pe legitimu, asta vrea bachatas, bachatas, d'asta... =))

Si, care-i problema? Ori il vrei pe musiu drept partener???? =))

post-46-13283941263881_thumb.jpg

Aducem si dansatorii, daca-i cerere:

post-46-13283942498451_thumb.jpg

post-46-13283942541375_thumb.jpg

post-46-13283942582236_thumb.gif

post-46-13283942623328_thumb.jpg

Pana vine moatza, sa va arat o poza facuta de o colega in avion spre casa, cu chapka ei =))

noapte buna.

De cand tot zic sa mai dau si eu o tura in Moldova de peste Prut, la rude,dar sa mai si targui cate ceva...

Si cin' nu te lasa??? =))

.... ca l-am rugat pe Master Rares sa beie cu mine, ca doar el era p-aicea! Da' nici el nu vru...

N-am fo' pe faza, crezui prima data ca te adresai lui @ralesu. Da amu, daca tot am aparut, sa bem si sa ne veselim

http://2.bp.blogspot.com/--q1Xn5GAm_g/TfNFAQAupMI/AAAAAAAAAVo/pUO1X1oMStY/s1600/peroni_338x338.jpg

La foc automat =))

http://grapefruits.files.wordpress.com/2010/08/peroni-nastro-azzurro-3.jpg

Uite-asaaaaaaaaaaaaaaaaaaa as vreaa sa moooooooooorrrr

http://crinapopa.files.wordpress.com/2010/06/bere597.jpg

http://mediaserver.adevarul.it/media/adevarul-it/images/2009/11/27/33181-0-bere_sexy.jpg

.... ca l-am rugat pe Master Rares sa beie cu mine, ca doar el era p-aicea! Da' nici el nu vru...

N-am fo' pe faza, crezui prima data ca te adresai lui @ralesu. Da amu, daca tot am aparut, sa bem si sa ne veselim

La foc automat =))

Iote cine-ncinge petrecerea!!!! =))

Ce ti-e cu facaturile astea, woww, in postura asta nu-l vazusem pe domnul!

Dar nu-i sat rau! :P

Pana vine moatza, sa va arat o poza facuta de o colega in avion spre casa, cu chapka ei :P

noapte buna.

Si cin' nu te lasa??? =))

Timpul nu ma lasa...daca ai sti tu de cate ori ma iau la trante cu el si ma antrenez sa nu ma-nvinga, da al naibii, ma pune la sol intotdeauna, mereu ma invinge el, eu niciodata! =))

Foxxy, ce frumoase sunt povestile cu tatal tau, sa-ti traiasca!

Din pacate, nu mai e.... =)) Doar amintirile unor momente ca astea mi-au mai ramas... =))

M-am pierdut printre mesaje, imi pare rau, Dumnezeu sa-l odihneasca, stiu cum e, nici eu nu-l mai am!

La foc automat =))

Iote cine-ncinge petrecerea!!!! =))

Cine, cine, eu nu cunosc...

La foc automat =))

Cum???Uitandu-te? =)) Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, doar dintr-atat? :P

Moatzaaaaaaaaaaaa, ai intrat la comandamentul de urgenta al sotzului?

Hai ca iti facem o =))

Timpul nu ma lasa...daca ai sti tu de cate ori ma iau la trante cu el si ma antrenez sa nu ma-nvinga, da al naibii, ma pune la sol intotdeauna, mereu ma invinge el, eu niciodata! =))

Mda....... cunosc si eu senzatia. =))

Din pacate, nu mai e.... =)) Doar amintirile unor momente ca astea mi-au mai ramas... :P

M-am pierdut printre mesaje, imi pare rau, Dumnezeu sa-l odihneasca, stiu cum e, nici eu nu-l mai am!

Multumesc! =)) Incerc sa merg mai departe, dar nu reusesc intotdeauna. :( E tare greu fara el! :P

Din pacate, nu mai e.... =)) Doar amintirile unor momente ca astea mi-au mai ramas... :P

Multumesc! =)) Incerc sa merg mai departe, dar nu reusesc intotdeauna. :( E tare greu fara el! :P

Vei reusi, caci te vegheaza de acolo, de sus, e steaua ta!

Vad ca fetele s-au pitit, ma retrag si eu ca ma ustura ochii, nu stiu de ce asa devreme!

Va doresc noapte buna tuturor!