February 4, 201214 yr comment_127558 Cum vaz ca iar is singura p-aicea, va pup si eu!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sleepy1.gif Report
February 5, 201214 yr comment_127560 Cum vaz ca iar is singura p-aicea, va pup si eu!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sleepy1.gifNoapte buna!Curand spal si io putinica. Ne revedem maine! Report
February 5, 201214 yr comment_127564 buna dimineata la han! sa aveti o duminica fantastica! Eu am de citit din spate, nu am citit nik. Am zis sa schimb procedura si pt inceput am adus cate un ristretto de-al bun, sa va trezesc, ca asa e frumos cand vine omul de la Italica. Mai astept comenzi daca nu ajunge. Luati degraba foaaarte fierbinte si cremos.Apoi poate va aduc ceva food, pardon da mangiare ... , ....am fost numai pe fuga, totul la secunda, asa ca mare lucru nu am reusit... Zborul de joi s-a anulat si colegul meu si tati nu au mai ajuns, deci nu a mai avut cine lua masina, eu mi-am cumparat 3 bilete de avion pt 1 singura deplasare pt mine, si inca 3 pt baieti (zbor anulat) ... aventuri, ca asa ii sta bine calatorului. Sunt disperati doamne de un fir de zapada, asa le mai place sa exagereze, numai de asta vorbesc: ai vazut ce multa zapada si ce "frig inuman", la -6-10 grade ... eh la noi joi erau -23 la Bucuresti ... Deci am avut total 6 bilete si am calatorit doar eu. Bun asa! Ieri dimi am plecat din Milano (Bologna era riscant sa fie inchis cum a fost si miercuri-joi) cu escala la Roma. Au intarziat zborurile de dimi, catre Roma cu 3 ore jum pe motiv de zapada mare la Roma. Cand am ajuns era un soare, cald si doar un pic pista uda pe alocuri. Se mirau si pasagerii italieni toti cotrariati: se asteptau si ei la cine stie ce zapada pe aerop, cnd colo soare si nimic. Nu sunt obisnuiti omuletii si nici dotati . La Milano se descurca mai bine, dar in rest cam jale ... . Eh, pai cand am ajuns aseara pe Otopeni, era zapada pe aeroport ... , cum or pune avionul jos pilotii de la Alitalia cand vad pista cu zapada nu mai e problema ... , dar la ei trebuie sa fie ca in palma, altfel stau blocati ... no probl ... Si cam atat, ca la pranz plecam cu picea la ziua unui prieten de-al lui tati, unde mai sunt si alte copile, asa ca nu stiu daca am timp sa citesc din urma, iar de maine nici atat.Casa e toata cu popoul in sus, zici ca au trecut tatarii si turcii pe aici Report
February 5, 201214 yr comment_127565 Geluta salutari omului tau...si ti am zis poate o fi fost si coleg de scoala cu mineCe generatie este?Da poate mi fac eu drum la vara pe(noi) la voi ca mi e dor....Hai distractie buna diseara...omu mai are putin si termina berile(nu sint decit cam 11.3% alcool)...si bate si adversarul virtual la sahO fi gasit avint in sticle Eu azi am trecut pe la Cassa si mi am mai luat cite ceva...ma gindesc pt intoarcere sa inchiriez un avion....Ieri dupa un restaurant tay la Bruxelles am dat iama si printr un supermatket chinezesc imi luai diverse sosuri, supe, lapte cocos etcIn valize trebuie sa intre toate...enspe mii de toale,mat de huse, sticle si sticluteNu stiu cum o sa fac...ca n am cap! hai cu distractia ca doar e simbata....da nu karaoke nu facem??? Da' nu poti trimite lucrurile prin autocar catre tara? Atlassib, Eurolines - au "sectie" de coletarie si livreaza coletele in relativ scurt timp.neata ...doamne ati scris pina la ora 2....Ma divorteaza jumatatea de voi....mai mai maiSau le trage la sforaieli?? :P Foxulina sa vad...atlas sib mi au FURAT LA LUCRURI(7 electromenajere) ca mie scirba numai cind aud de ei...da probabil ca nu o sa am ce face!De aialalti stiam ca nu iau bagaje fara pasager(dar asta acum vreo 5 ani).Sa vad...deocamdata am drum la LILLe(merg cu pretena mea cu masina) drumurile s inghetate...am inima indoita...Al meu nu vine cu mine ,zice sa iau Thalysul ca i mai comod...da eu vreau companie...si in plus trebuie sa bintui prin oras cu metroaie ,etc imi e tirsealaAsa cu masina platesc benzina invitatia la prinz... ne duce gps exact unde trebe si am cu cine vorbi!!Va tuc ma reped in caftiera!!! Report
February 5, 201214 yr comment_127566 I-am transmis omului salutarile, de fapt l-am poftit sa le citeasca( si asa mai tragea el cu ochiu'sa vada in seara asta ce mai scot la mezat fiindca si-a ascuns scula sa nu fac vreo prostie si sa-l las fara ea, sa-i rup vreo coarda, s-o ciuntesc, pacatele mele, atat mi-ar trebui!) Ne bucuram ca te rasfeti, ai grija sa nu pierzi cumparaturile pe drum!Abia astept sa ne prezinti bunatati facute cu ingredientele alea de le-ai cumparat!Mai Geluta mai neata gospodina priceputa si harnicutaScula ca sa i fie bine trebuie unsa!!(ceva slanina ceva )Na baba batrina vorbeste prostii de dimineata:)Eu Gelutza mai mult va admir harul bucatariseli si salivez profund in fata ecranului...ca eu fac gateli mai simple ca stii ca am am un sac in spinare de care trebuie sa ma debarasez:)==================================================================================Hai ca acum m am luat cu vorba si cred ca miine e onomastica Zoazei!!Cine face tortul....ca eu in deplasare nu poci... Report
February 5, 201214 yr comment_127567 Bun, cafeaua am dat-o, de acum e cazul sa aduc si da mangiare, ca sa va treziti inspirate: pozele sunt facute cu telefonul, asa ca nu le pun la topicul de calatorii ... [center]incep cu inceputul antipasto (impepata di cozze) am uitat sa-l pozez asa ca am inlocuit poza cu alt antipasto primo piato: spaghetti ale vongole verace si secondo: orata al cartoccio con pomodorini, olive e patatine al forno (bineinteles nu mi-am adus aminte de poze decat dupa ce m-am infipt prin preparate, ma scuzati ... ) [/center] Report
February 5, 201214 yr comment_127568 Bun, cafeaua am dat-o sa aduc si da mangiare, ca sa va treziti inspirate: incep cu inceputul Neata iubire mititica!! Asa incepe cochetaria nu?? :P Report
February 5, 201214 yr comment_127569 Bun, cafeaua am dat-o sa aduc si da mangiare, ca sa va treziti inspirate: incep cu inceputul Neata iubire mititica!! Asa incepe cochetaria nu?? te pup Carmen! sper ca tote bune! daaaa, are momentele ei cand pozeaza, acum isi punea bentita asta pe capsor si cocheta cu aparatul foto, nu am eu vreme sa o surprind in foto, ca e prea rapida, asa face niste mutrite de mori de ras! Report
February 5, 201214 yr comment_127571 proseguiamo [center]primo piato macheroni con ragu di coniglio inainte si dupa adaosul de parmiggiano secondo: mitica bisteca mmmiami ... tiramissù [/center] Report
February 5, 201214 yr comment_127572 Daniella tu incepi eu scoici??Uite asa e mai bine:) =)) :P aduc imediat si branzeturile, ca doar nu le tin numai pt mine, mai acusi ... am zis sa aduc inspiratie pentru cine gateste azi si bucate pentru toata ziua, sa fie pe alese ... dupa preferinta ... Report
February 5, 201214 yr comment_127573 continuam cu [center]primo: tortellini in brodo di capone (din pacate am facut foto doar dupa ce am adaugat permezan si nu se mai vede ce limpede si imbietoare era supita) si fileto al peppe verde yummmmmmy - yummmy (foarte bun sosul si foarte piperate boabele , desi eu mananc picant ... nu am putut sa le dovedesc pe toate) nu in ultimul rand aceasta zuppa inglese a fost cea mai buna mancata ever, o mamma mia, m-am cantarit am 2 kg in plus in 3 zile legjer ... of course, acasa nu mananc veci dimineata-pranz-cina [/center] Report
February 5, 201214 yr comment_127574 [center]branzeturi si mezeluri, masline, sos de porcini si de tartuffo, zampone, balsamico am adus pe toate gustruile si la han, sa incepeti ziua bine va rog [/center] Report
February 5, 201214 yr comment_127575 Buna dimineata! Bine ai venit Dani! Bea e o dulce Vad ca incepem in forta ziua la han ! Report
February 5, 201214 yr comment_127576 Bine te-am gasit Geany si bine v-am gasit pe toate si pe toti! Asa m-am gandit, ca pana citesc eu tot din urma ... ma prinde miercuri saptamana cealalta si mai bine sa servesc preparatele calde si proaspete ... poate va inspira cate-ceva, ca si mie mi s-a facut o foame ... Asta era ora unui mic dejun copios ... uf ce bine e in delegatie ... Mi-a trasat seful cel mai mare sarcina sa merg la fiecare 2 luni de acum ... ce rau imi pare mie ... Si la 2 max luni trebuie sa vina si ei incoa. Acum in februarie am doua randuri de delegatii, pe financiar si pe comercial, pe rand! Vai silueta mea, de acum! La ora asta eram ieri eram deja mancata si in drum spre aeroport ... Report
February 5, 201214 yr comment_127577 Eu 'gatesc' tournedos cu sos de piper verde si salatica de detoateClatite cu ciocolata ca tot e vremea lor!Iata si vinul rosu:scuzati calitatea fotografiilor cu telefonul. Report
February 5, 201214 yr comment_127578 Eu 'gatesc' tournedos cu sos de piper verde si salatica de detoateCum faci sosul de piper verde? Report
February 5, 201214 yr comment_127579 Stella, incognito pe/de la rusi, da-ti sta bine bine te-ai intors Report
February 5, 201214 yr comment_127580 Deci trebuie sa mi schimb telefonul....Sorry de poze....Daniella tu ai facut pozele cu ce ai tu din frigi???Mama e un intreg magazin....vin la tine....da mai mult pt companie nu ti fie frica!! Report
February 5, 201214 yr comment_127581 Deci trebuie sa mi schimb telefonul....Sorry de poze....Daniella tu ai facut pozele cu ce ai tu din frigi???Mama e un intreg magazin....vin la tine....da mai mult pt companie nu ti fie frica!! da, pozele cu telefonul, verifica daca ai setat rezolutie maxima (bineinteles apoi trebuie sa le micsorezi cand postezi, dar ies mai clare oricum ...si eventual sa faci 2-3 pana iti iese una buna, + mana ferma)Am facut pozele doar cu (mare parte) din ceea ce am adus din Italia aseara (in afara de dulciuri si o gramada pt picea ... pe alea nu le.am mai pozat). Valiza mea a avut 33 kg si a terbuit sa platesc (Alitalia) 55 eur extra bagaj! Bristena, bun gasit! Report
February 5, 201214 yr comment_127582 Uite cum il bagi pe Bubuletz, la inaintare, sa-l pup io cu ocazia ca am amintit de el, pe obrajorii aia rosii! Nu il bag pe bub' la inaintare,ce credeti ca nu mi-ar place sa mai stau cu voi?!dar ma vrea langa el in pat,ma chinui sa il adorm si incerc sa vin in vf. picioarelor la calculator sa mai stau cu voi si nu ajung pana la usa ca se ridica in c...scuze, sezut si intreaba cu cea mai clara voce posibila:''da tu unde te duci mami?!'' mormai:''unde ma duc?!..nu ma mai duc nicaieri,na' '' Report
February 5, 201214 yr comment_127583 Sosul meu cu piper verde pt fripturici de vita,rata, somon 200 ml smântână dulce 150 ml vin alb sec 1 linguriță muștar de Dijon 10 ml coniac 1 lingură de boabe de piper verde (zvântate de saramură) 2 linguri de pătrunjel proaspăt, tocat sau cozi foarte tinere de ceapă verde sare și piper Preparare: Puneți vinul alb într-o crăticioară adâncă la foc mediu până dă în clocot. Adăugați coniacul(pe care nu l am....) și lăsați să fiarbă la foc mic 10 minute până scade la jumătate. Nu acoperiți cu capac crăticioara în care fierbeți sosul. Adăugați smântâna dulce, puțin câte puțin, amestecând continuu cu un tel. După ce ați încorporat toată smântâna, lăsați sosul la fiert încă 10 minute până se îngroașă. Adăugați muștarul, boabele de piper verde și pătrunjelul tocat. Luați de pe foc. Potriviți de sare și piper.Sa vina vinisoul!!! Report
February 5, 201214 yr comment_127584 Asta e partea proasta ca daca as avea bani..tot as munci Si da, e mult mai greu ca sunt responsabila pentru munca altora, dar gandeste-te sa lucrezi pentru un sef care profita de munca ta. Aia e mai periculos. Vacanta e un trebuie, pentru ca daca accept sa fiu abordata in vacanta, nu accept sa nu o iau. le zici bine am avut noroc de nu am prea trecut prin faza cu munca furata de sef ... Report
February 5, 201214 yr comment_127585 Neatza. Bun venit Daniella,pupa dragalasa din dotare. Gianino stai bre langa baiet , ca o vrea pe mamutza lui langa ; profita cat mai vrea ca maine poimane te inlocuieste cu dragutza .e friggggggggggggg tare. tare nu-mi place iarna. parol ca la rusnaci era curat pe strazi, chiar si la moscova unde ningea ieseau cu maturoaie si lopeti si curatau nenica ...aici pe anumite strazi e derdelus...nu va mai zic pe malul lacului.....ia "am furat" ceva poze puse de o prietena pe malul lacului...eu n-am curaj sa merg acolo, ca ma dau cu "rotilr-n sus" Report
February 5, 201214 yr comment_127586 Sosul meu cu piper verde pt fripturici de vita,rata, somon ...Sa vina vinisoul!!! Merci Carmen! o sa-l fac! sa vina vinisorul, da ... Nici eu nu am nici vin alb, nici cognac Report